2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bugün doktora gittik rutin kontrol amaçlı dün 5 . ayımıza girdik ya kızım 6 kilo 100 gram. En son tartılmasından sonra 400 gram almış yaa hala zayıf çıldırazayııım. Nizipte ilk defa doktora gitmiş olduk. Ayy her doktor da farklı farklı bu doktor da çok sakin, iyiymiş kilosu hatta kilolu olmasından daha iyi böyle dedi, tamam rahatlatıcı da ne bileyim çok mu şey bekliyorum ben de:)
çok da bir şey yapmadı gelecek sefer kontrole gelirsinşz bile demedi, halbuki yeni taşındığımızı söyledik. Eşime göre çekingen bir doktor evet galiba öyleydi. boyu 64. kan damlası ( demir şurubu) var ya onu da 18 damla damlatabilirsin dedi sabah 9 akşam 9:))
bir de hazır kaşık mamalar yerine hani meyveli olanlar var ya onları sen yapsan daha iyi olur dedi,eee olur bu cümle doğru.
örnek besin tablosu vermedi, artık burdan yararlanacam yaşasın KK:) yardım edersiniz dii mii:)
sıkı durun gelirken sağlık ocağına da uğradık bakalım kilo aynı mı diye ( ne gıcığız dii mii) maksat tartı doğru mu canım
kilo aynı geldi pekiii boy bir yol boyunca kii mesafe çok yakın benim kız bir uza sen doktorun yanında 64 hemşirenin yanında 69 hiç gülesim yoktu, hala da gülmüyorum. Gülmeee

canım demekki yiyor,bebeğinin genel durumu iyiymiş bir sorun yokk demekki

karışmış evet..anladımm canımm ne zekiiyim demii
öylesin canım süppersin hemi de:))

çok düşüncelisin tatlım da şimdilik paramı salıncak ya da mama sandalyesi için kullanacağımm gene de çooook sağol, kışa bana da gerekli olur gerçi ayyy bakalım kocam ne der ( ben bilmem beyim bilir gibi oldu bu ayyy)

bizimkinin de 2 gündür yapası yok 1 kere yapmaya başladı eskisine döndük gene. mamalar kabız mı yaptı nee.
kaka rengi de sanırım demir şurubundan( doktor da söylemişti) ben de yeşillik yiyorum bir de koyu yeşil bir de kokulu( tamam susuyorum düşününce bile koktu beee )
Maşşallah boşaltım sitemlerine...

kızlar ben çıkmalıyım şimdi eşim gelebilir camiye gitmişti kandil gecesi için, söz vermiştim pc'ye bakmayacağıma ayyy tutamadım sözümü bağımlılık yaptınız. Sizi seveyrum:)))

kızlar ben çıkmalıyım şimdi eşim gelebilir camiye gitmişti kandil gecesi için, söz vermiştim pc'ye bakmayacağıma ayyy tutamadım sözümü bağımlılık yaptınız. Sizi seveyrum:)))

hhaaahhaahhaaa bizimkilerde camii de bende kk tozutuyorum,kızımı bir uyutsaydım okurum birazda..

ısterımm sekerıımmmmmm

slm arkadaşlar :97: ayy giremiyom hiç kk.ya kızçem dün 6.ayını doldurdu Allahın izninle
artık az az ek gıdaya geçebiliriz :81:

slm arkadaşlar :97: ayy giremiyom hiç kk.ya kızçem dün 6.ayını doldurdu Allahın izninle
artık az az ek gıdaya geçebiliriz :81:

Kızım artık emekliyor karnının üzerinden sürünerek her yere gidiyor zor günler başladı benim için darısı size

ahh canım benim kızda 30 mart dogunlu 6200kg benim drda normal diyor..ama tabii biz her anne gibi tatlılarımızı tombiş görmek istiyoruz.ne yapayım diyorum artık saglıklı olsunda zayıf olsun...

selam ;ben 4.5 aylık bebeğim var benim gibi bebeği olan annelerle paylaşım yapmak istiyorum face de daha kolay oluyor benim için linkişni tıklaya bilir miisn acaba ?

ahh canım benim kızda 30 mart dogunlu 6200kg benim drda normal diyor..ama tabii biz her anne gibi tatlılarımızı tombiş görmek istiyoruz.ne yapayım diyorum artık saglıklı olsunda zayıf olsun...

haklısın gözümüze belki de minik geldiğinden midir nedir, bir de herkes 7, 5 -8 kilolardan bahsediyor ya o yüzden çok mu zayıf ya diyorum. Ama doktor da söyledi kilolu olacağına böyle olması daha iyi diye, Allah korusun çok kilolu olup sağlık sorunları yaşayacaklarına böyle daha iyi değil mi.
ben havuç suyu- şeftali püresi- elma suyu veriyorum azar azar ( gerçi benim az anlayışım en az 5 kaşık ne yapayım minik yaa:))
kaşık maması + anne sütü bakalım çabalarımız sonuç verecek mi
not: kakası yediğim şeylerden yeşilleniyor evet ama pütürlü ( mamadan mı acaba ve de kokulu yaa çok hem de, bir de demir şurubundan da koyuluk oluyormuş.)

su da veriyorum, hero baby'nin sütlü-muzlu-pirinçliyi veriyorum kaşık maması olarak. Aptamil tahıl karışımını verdim ( ılık suyla yapılanlarından)

sen neler yapıyorsun?

İyi geceler Anneler..

Bayram süresince net girebileceğimi pek sanmıyorum bu yüzden şimdiden yazmak istedim..

Hepinizin Bayramı Mübarek Olsun..

Meleklerimiz ile İLK Bayramımız =))) Herkesin elini öptürüp para kazanalım hehehe

Sevgiyle Kalın..

herkese iyi geceler.annemin yanında olunca pek giremiyorum nete....benim kızımda yoğurda fena alıştı,hatta bayılıyo...çorbayı sevmedi.3 gün verdim bugün vermedim.yarın tekrar vereceğim.meyve pürelerindede eh işte,yiyor ama şöyle böyle.sadece muhallebi vermedim.1eylülde sabah kahvaltı,arada meyve püresi,anne sütü,öğlen çorba,ara 1 de anne sütü,ara 2de yoğurt,akşam anne sütü ve muhallebi vereceğim inşallah.tabi gecede emişiriz:)göğüsler büyüdü ama çok keyifli bişey ya.ha buarada emerken saçının okşanmasına bayılıyor uyuyor öylece,buda yeni adet:)saçları uzamaya ve sararmaya başladı iyice...gittikçe bana benziyor
herkese iyi bayramlar.....ya okulllara da 1 hafta kaldı

Ponyo arkadaşım sağ olsun bana mesaj yazmış link vermiş ama link açılmıyor sanırım gizli bir grup olduğu için bu arada ben özelden yazamıyorum mesaj sayım yeterli değilmiş

iyi geceler annişler ve şimdiden iyi bayramlar....eccük dur kız bu ne acele demeyin kızlar çok yoğunum bu aralar....oğluşumun ilk inci gibi dişi çıktı şimdide yanındaki çıkmaya çalışıyo offf çok yorucu bir süreç gerçi çok şükür sadece mızmızlandı ishal falan olmadı sonra evimizi aldık...hıdrellezde gül ağacının altına gömdüğüm dileğimde ki aynı ev inanamadım görünce çok güzel çok şükür bayram geçsin krediye başvurucaz hemen tapu derken inşallah yeni dönemde kendi evimizde olucaz..sonra annemle kırgınlıklarımı konuştum meğer hiç farkında değilmiş çok üzüldü beni üzdüğü için binlerce kez özür diledi ben sana nasıl kıyarım kıymetlimsin sen benim hayata bağlanma sebebimdin sen olmasan ben onca şeye katlanamazdım hiç dedi...sonra geline neden baktığını anlattı bu kız kilo alıcam diye hiç bişey yemedi hamileliği boyunca hatta süt yoğurt bunlarda dahil ve yeğen,m çok küçük doğdu tabiki..küçük diye annesi kabullenemiyormuş özlem 4 kiloıya yakın doğurdu ben niye 2700 gr doğurdum diyomuş bebeğini kızını 3 haftalık oldu hala kucağına almamışanne sevgisinden mahrum kaldı canım benim...annemde ona bakıyormuş...ben üzülmeyim diye anlatmamış...şimdi herşey çok güzel çok şükür yarın da inşallah görevlendirme için başvuracam ve ömrümde ilk kez birinden yardım istedim Rabbim affetsin inşallah kimsenin hakkına girmem...hepiniz Allah'a emanet olun bebişlerinizi çok öpüyorum..haaa teyzeleri unutmadan size oğlumun ilk aşk hikayesini anlatayım...biz emlekçıyı beklerken sitenin bahçesinde 6 aylık bir kız bebeği bakıcısı parka götürüyoordu durdu biraz konuştuk derken bir baktık bunlar arabalrından elleşmeye başlamışlar benim oğlan kızın bacağını tutuyo kız kolunu tutuyo ve birbirlerine heee hheeeee bumm bummm diyolar gülümsüyorlar..sonra bakıcısı korktu kızı çizer diye ayırmaya çalıştı yok sıkı sıkı tutmuşlar oyuncakla dikkatlerini dağıttıkta ancak ayırabildik

arkadaşlar facete sizi nasıl bulucam?Face adınız ne?

Ponyo arkadaşım sağ olsun bana mesaj yazmış link vermiş ama link açılmıyor sanırım gizli bir grup olduğu için bu arada ben özelden yazamıyorum mesaj sayım yeterli değilmiş

kızlar isminizi mesaj olarak atın ben sizi gruba ekleyeim? özlemcim öyle söyleme orası çok keyifli birbiirmizi görerek tanıyarak konuşuyoruz..sen de olsaydın keşke..bu arada uygun olursan 2 eylül cuma günü optimumda buluşacağız kızlarla nasipse..sen de gel:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…