- 21 Şubat 2009
- 969
- 1
Öncelikleeee Tebrik Ederimmmmmmmm..Rabbim bastonlu nine ve dede olmanızı da nasip eder inş. Huzurlu Mutlu Sağlıklı nice nice Yıllara el ele göz göze girersiniz inş.
Allah'ım yardımcın olsun canım..Eşini de bebişini de sana bağışlasın seni de eşine bebeğine inş. Rabbim herkesi ayrı ayrı imtahan ediyor..Benim de kayınvalidem Allah'a haval ediyorum..Bu mübarek günlerde dua edelim bol bol ve şükür edelim ki eşimiz ile bebişlerimiz ile imtahan etmesin..Biliyorum uzaktan konuşmak hep kolay olmuştur..Ama Bebeğin için kendi ruh sağlığın için dik dur..Rabbim esirgesin inş. ama sinir hastası olur isen ya üzüntüden bişey olur ise bebeğin ne olacak..Beni hep telkin eden bebeğimin kıymetlimin gülüşü varlığı..
Sende dikkat et ne olur dikkat kendine..Bende farklı olarak yaşadım sorunlar kaç gün sütüm olmadı..Canım acıdı daha kötü oldum..Hep meleğimin gülüşü ile eşimin elimi tutması ile telkin oldum..Ama yıprandım çok yıprandım..Sinirleneyim üzüleyim hemen kalbime sancı giriyor kitleniyorum nefes alamıyorum sinirden kolum uyuşuyor başım batlıyor ve 24 yaşındayım henüz..Dert sahibi ediyorlar insanı gencecik yaştayım ama o kadar sıkıntılı geçiyor ki zaman ne giyinmek ne gezmek gelimiyor içimden..Bize bunları yaşatanları Rabbime haval ediyorum..!
canımmmm ne cici bir tebrik öyle çoook teşekkür ederim İnşallah hepimiz sevdiklerimizle-eşimiz, bebeklerimizle- beraber sağlıklı- huzurlu ve mutlu yaşlanırız. Amiiin. Yaşlanmaktan korkar insanlar, ama bu lütfu herkese nasip etmez Allah, o yüzden sağlıklı, kimseye muhtaç olmadan yaşlanalım mini mini torunlarımız olsun ne şeker diii mi Ali Dede, Ayşe Nine oluruz. hii hiii. Tabii sizlerin (bazılarınızın )adınıı bilmiyorum, sizler de kendi adınızı koyun bakiiim yerlere:))
Çoook haklısın insan düşüne düşüne yaa sinir hastası olur, yaa da panikatak v.b. Allah korusun. Biliyorum biliyorum da işte dediğim gibi icraata geçince yok, söz dinlemiyorum. Kıymetlimiz bebeklerimiz evet ne de güzel söylemişsin. Bir gülüşlerine ömür değer, seviyorum yaw:)
Evet çoook gençsin daha çıtır prenses:)
Kendime hiiiç bakmıyorum salıverdim valla, kuaföre atasım var kendimi kaş, bıyık, saçç öfff bu psikolojik durumdan da belki kurtulurum:) imkan olsa gezip tozmak kafamı başka şeylerle meşgul etmek istiyorum yoksa aynı şeyleri düşün dur, kur offf bunlar insanı yıpratıyor , yaşa yaş katıyor iştee.
Allah'a havale etmekten başka bir şey yapacağımız yok, ama yaşamadan alayamaz diyorum ben kızkardeşim için, annem de benim de onun kızı olduğumu anlaması lazım. 2 çocuğu olanlar hiç bir çocuğunuzu diğerinden ayırır mısınız, işte benim annem de bu var, bu da yanlış benim üzüntümü, gözyaşımın hakkını Allah sormaz mı?
Neyseeeee sen de kayınvalidene taviz verme baştan nasıl olursa öyle gider , taviz tavizi doğurur bunu hiiiç unutma .SEVGİYLE...