Canım Allah razı olsun, çok düşüncelisin kucağında bebğinle yazmışsın yaa nasıl duygulandım bir bilsen. Bazen böyle yazıp da sizi de sıktığımı düşünüyorum, hakkınızı n'olur helal edin; ama inan içimdekileri haykırmaya o kadar ihtiyacım oluyor ki, annemin yüzüne ne kadar ağlayıp bunları tek tek haykırdım, ama oralı bile olmadı , yüzleşmek istemedi bir türlü, halbuki senin annen sana küçük de olsa bir açıklama yapmış yaa gönlünü almak için, işte benim de istediğim o, kızım seni seviyorum yanlış anladın beni böyleyken böyle şöyle diye söylese bana sarılsa inan herşeyi unutacam, keşke dediğin gibi bana da neden sofrayı kaldırmadın deseydi keşke bunu deseydi ( gene ağlıyorum
(
ama bugünlerde şu cümleyi çok kullanıyorum "şahsiyetli durmak gerek" sen resti çekip tavrını koymuşsun,doğru olanı yapmışsın o yüzden yüzleşmiş ve şu an da aranız iyi
ama ben bu tavrı koyamadım, başım önde gözlerim dolu hiçbirşey olmamış gibi içime atarak biriktirmişim tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali davranmışım onu anlıyorum. Yüzleştiğimde de artık eski sayfaları ( hamileliğimde sineye çektiğim bu konuları )açar oldum.
Kızım 1,5 aylıkken yanlarına getirdiğimde bir akşam kızkardeşimle yaşadığım ( onun şımarıklığı yüzünden haklıyken bile haksız olursunuz özür dileyen siz olursunuz nerdeyse) tartışma sonrasında babamdan da hakareti yedim. Buraya misafir gelmiş, evli bebeği var denmeden. Eşim,beni bırakıp eve dönmüştü, okuldan izin kullanmadı. Bebekle tek başıma halledebilsem , eşyalarım da vardı hemen evime gidecektim.( şehirlerarası olmasa hemen giderdim yaa) eşimin birkaç gün sonra gelmesini bekledim, o bekleyişte o evde yaşadığım durumu düşünsenize, yüzüm düşmüş, kendime olan saygınlığım gitmiş biçare gibi. Ben kendime acıyorum zaten düşününce.
Eşim evet bana destek, bugün de evlilik yıldönümümüz biliyor musun, böyle olayları düşününce bu mutlu günlerin güzelliğini bozmak istemiyorum ama aklımdan da çıkaramıyorum. Hafızadan kötü şeyleri silme makinesi gelse ilk alanlardan olurum kesin:)
O yüzdendir ki hemen atanmak istiyorum kızım için, Allahım eşimi korusun, bize bağışlasın, bizi de ona. Bir şey olsa (Allahım korusun) ben o eve dönemem( Allahım korusun bunları düşünmek istemiyorum ama) yapamam yani.
Bu arada Suzancığım cümlelerin de devrik değildi ayrıca .Doğal ,konuşuyormuş gibi cümlerin kuruluşu hoşuma gidiyor (bende de anlatım bozukluğu olan cümleler var, hoşgör beni olur mu:))
kızını ve de oğlunu öptüüüm, haa çizelgeni arkadaş sormuş oğlunun yaşı 5 yaş 8 ay sanırım eee kızın için çizelge yok mu ? Biz yarın 5 aylık oluyoruuuz. Ağlamalı ( benim ağlamalarım) geçen halbuki o süt kokusunun keyfini çıkarmam gereken 5 aylık ...Diyorum ya bebeğimin süt hakkını çaldılar Allahıma havale ediyorum. Kızkardeşim de şımarıklığını başına gelince anlayacak, anlamasını çoook istiyorum.