- 23 Temmuz 2009
- 1.796
- 1
Kızlar emirim hastalandı.Herşeyini kaynar suda bekletiyorum(biberon,emzik,çıngırak)yinede mikrop kapmış.Yavrum 2 gecedir yandıKan degeri en fazla 10 olması gereken yerde 37 çıktı.Hem ishal hem ateş mahfoldu yavrum.Tahliller antibiyotik igneler oofffHastanede o agladı ben agladım eşim dayanamayıp dışarı çıktı hep.Az bana en bbönce ateşi düştü Elhamdülillah.Yarın dogum günüm arkadaşlar.Evladımın iyileşmesi o baygın bakışlarının gitmesi bana en büyük hediye :109:Nerden alıyo bu mikropları anlamadım.Evi hergün çamaşır suyula siliyorum,odasını oyuncaklarının tozlarını lıyorum.Yere yatıracaksam pike seriyorum.Şap şup öpüyolar ondan diorum ben.Sigara içip hemen şap şupBirde bugün saglık ocagında kavga ettim.İgnesini vurdurmaya gitttim.Öküz kadın almış domatesi soyup aheste aheste soyup ısırıyor.Dedim oglumun ateşi vr igne için geldim.Yatır şuraya bekleyin şu domatesimi yiyicem demezmi.İşte çıldırdıgım an.Bagırmamla birlikte herkes kaçıştıDedim çocuk yanıyor senin domates yemeni mi bekliycek.Sen önce görevini yapmak zorunsaın hhele ki bu hasta ateşli baygın bir bebekse.Adını soyadını ver seni saglık bakanlıgına şikayet edicem dha önce burdaki başka bi doktoru şikayet ettigim gbi(roto aşısı için yanlış bilgilendirdi.Kendi dr. birlikte şikayet yazısı gönderdik saglık bakanlıgına)senide edicem dedim.Bide bekleseniz nolcakti sanki ölmezdi çocugun demez mi çıldırdım.Adını soyadını söyle diorum söylemiyorum be dedi.Bende birine sordum sen görücen dedim.Yarın eşim gidicek ve başhekimine sonrada saglık bakanlıgına drla birlikte şikyet yazısı yazıcak.İşte bizden haberler böyle.İnş. yavrumun bu gece ateşi çıkmaz.Gidin mikroplar yavrumun bedenini terk edin artık o çok küçük sizinle savaşamaz
emire çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir kuzucuk....sağlık ocağındakine de yuh artık diyorum...sağlık ocağındakine diyorum çünkü hemşire bile denmez böylelerine kendini ne zannederler anlamadım gitti