2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi akşamlar, nasılsınız kızlar? bende bi uğrayayım dedim, çoktandır yazmıyorum buraya

selam kızlar.bugn kimsecikler yok yine hayırdır?alltaki 4 misafir online olun anacım kaçak takılmayın

kızlar ya ben akşam giremedim,damlacım sana da söz vermiştim ama kızım dün gece bir türlü dalamadı..nedendir anlayamadım.sanırım kabızlık çekiyo..saat 11 e doğru gaaaarrk sesini duyduk nihayet ardından da azıcık kusunca serildi.ama ben de bitmiştim.kucakta taşı taşı...uyuyakalmışım öylece.
ama okuduğum kadarıyla pek giren olmamış.aslında herkes farklı saatlerde girmiş gibi..buarada herkese günaydııınnnnnnnnn

slm herkese dün uğrayamadım offf kızlar bu demir vitamini hayatımızı altüst etti...şimdiye kadar kabız olmayan kusmayan çok az mızmızlanan oğlum huy değiştirdi....ağzına girdiği anda kusmaya başlıyo vitaminle beraber herşeyi öyle kötü kokuyo ki birde anlatamam...sonra kabız oldu zannederken simsiyah bir kaka yaptı yüreğim ağzıma geldi bu sabah drunu aradım ama ulaşamadım ne yapacağım ben şidi bir daha kaka yapmasını bekliyorum inşallah bu kez normal olur...haa birde gıda tattırma olayı da bize yaramadı oğlum hiç bişey sevmiyo...elma armut şeftali muz denedim yemedi....patates ve havucu haşlaıp ezdim yemedi...muhallebi yaptım yemedi...ve gece koynumdan çıktığı an ağlamaya başlıyo...ağzımda meme dursun istiyo ve 2 eliyle sarılıyo memeye...2 saat geçiyo uyumuştur diyorum yavaşça çekiyorum ağzından hemen gözler açılıyo ağzıyla meme arıyo zaten yerini öğrendi eller hemen göğsüme gidiyo..siz nasılsınız? acaba demiri vermesem mi ?ne olur akıl verin bana?

damladan dolayı kakası siyaha yakın olmuştur. benim oğlumda da aynı şey oldu.

aynen canım çok kararsızım verip vermemekte günde 4defa kaka yapan çocuk fitil vermeme rağmen en az 2 saat sonra ağlayarak kaka yapıyor hiç kusmayan yavrum kusuyor çişi bile çok kötü kokuyor ama vermemde gerekiyor kan düşüklüğü var edada öyle gıdalara karşı çok isteksiz su bile içmek istemiyor ne veriyosam reddediyor ancak memeyi yatarak vermek orta kulak iltahabı yapıyormuş meme ağzında olcak sürekli çektiğim anda tekrar istıyor zaten hemende buluyor cop cop cop bitiyorum ordaya yiyorum öyle yaptığı zaman parmağımı sıkı sıkı tutuyo geçen babası kendi parmağını verdi memeyi bıraktı dönüp babasına bi baktı hemen parmağını bırakıp benim parmağımı tuttu babası en erken 10günde bir gördüğü için çıldırdı adeta rabbbim esirgesin yavrularımızı bu mübarek cuma gününde

Son düzenleme:

Kakasının siyah olması normal bir durum, emilemeyen ilaç feçeşle dısarı atılırken renk degisimine nedne oluyor, bu korkulacak bir durum degil ama kabızlık bizde de vardı hemsire demir damlasını verirken kabızsa doktora danısmadan verme demisti saglık ocagında, doktora danıstım ve demire devam etmemi ama sabahları bir tatlı kasıgı zeytin yagını ek gıda yada mamasına karıstırarak vermemi söyledi. Ancak benim oğlum zeytin yağını da kusmaya basladı, bende sabahları caykasıgının 3 te biri kadar tereyagını agzına koyuyorum, kakasını yapmasına yardımcı oluyor.

bu arada saglık ocagından verilen ferro sanol demir damlasının tadı cok kötü kendim bile dayanamadım ben sanki kan içimişim gibiydi, eczaneye alternatif sordum ve ferrum verdiler, bunun tadı güzel bebegim reddetmiyor.

canım yaptığımı örnekalma ama yinede söyleyeyim.bizim kızda öyle olmuştu ben 5 gün verdim ne yese kusar olmuştu emdiği burnundan geliyordu resmen.dr bize 6 ayı bekle ama supravit ver dedi,supravitte kötü ama bir nebze içiyoruz..perşembe dr gidince bu demirin muadilini soracağım bir arkadaşa başka bir damla vermişler.fiyatı on yedi tl imiş ama kullanmadım bilmiyorum.şimdilikte vermiyorum açıkçası..
tattırma<larada kaşıktan önce meyveyi yalatmakla başla.alışsın öyleöyle.kaşığa biberona geçersin.bu arada ek gıdalar uyku huzursuzluğu yapar.farklı her şey rutin dışı olduğundan uyku ve bağırsak huzursuzluğu yapar.bende tescilledim bu önermeyi..hiç gazsız beş aylık çocuk aralıksız iiki saat ağladı(ben salaklık edip milupanın kaşık mamasını verdi 2 kaşık,mahvoldu çocuğum)onun dışında elma armut üzüm şeftali havuç sularını tatık biz.bu hafta sonu haftada iki kez ikşer kaşık püreye geçeceğiz

canım demir ilacı kakayı siyah yapar normal.iğrenç olacak ama biz hamileikte alırken de öyle olmuştu hatırlarsan:)ek gıda için de almıyosa zorlama,birkaç gün arayla tekrar dene.haa bi de belki su kıvamında başlaman gerekiyodur şu an püre kıvamına hemen alışamamıştır yavrun.önce sularıyla başla

bizdede aynı durum var canım gündüz emmiyor geceleri emiyor

iyyi akşamlar yakışıklı eymenin annesi

şu 6 ay dolsaydıda öyle bıraksaydı yaa 1 ayımız kaldı 6 ay dolmasına...neyse bunada şükür diyelimm..bu durmun geçici olduğunu söylüyorlar bakalımmm...ya benim paşa biz yemek yerken ıh ıh ıh ıh diye titriyor yemek kaşığıma bakınıp yemek kaşığını ağzıma götürene kadar bakıyor velet banada ver der gibi banıyor yaaa

canım tesadüf simdi gördüm yazını,10 gün önce dr önerisiyle ek gıdaya gectim .o günden beri kızımın huyu değişti.özellikle bende milupa kasık mama verdikten sonra kızım cıldırıyor. bir kac gün ara vermiştim sadece elma suyu, havuc suyu falan veriyordum.bu gün yine muhallebi verdim. saat 4 te verdim o saatten beri kızım cıldırmıs gibiydi. daha yeni uyudu. sesinden kulaklarım sagır olmus durumda. bu güne kadar böyle aglamamıstı.salyaları akıyordu bagırırken ve ben ne yaptıysam durduramadım. acaba milupa kasık mamadanmı oldu.. aynı sorunu yasayan baskaları varmı? bu arada kızım kasıkla ne versem cok güzel yedi hiç reddetmedi ama sonuc kötü oldu..

Son düzenleme:
baktım grupta kimsecikler yok dedim herhalde buraya kaçtılar ama burası da boş bi sultan varmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…