- 20 Aralık 2009
- 678
- 0
- 43
gel şekerim gellll uğrama katıl sohbete
saatin kaç olduğunun farkında olmayıp bağıra bağıra konuşan komşularım ve bu yüzden zırt pırt öten telsiz yüzünden kendimi veremiyorum sohbete
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gel şekerim gellll uğrama katıl sohbete
bende çatlak olmadı canımarkadaşlar bişey sorayım sizin çatlaklarınız ne renk benm bacaklarımda olmuştu hemde bayagığı vardı hem iç tarafında hemde arka tarafında bakıyorumda yok olmuşlar çokk çok az bişey kalmış oda kahverengi çatlak değilmiydi acaba değilse neydi :26: kalçamdada az bişey var ama kahverengine dönmüş sankii ilk zamanlar kırmızıydı yavaş yavaş kayboluyor gibiler böyle olan varmı aranızda
iyi geceler sultancımiyi geceler kızlaaar. ooo maşallah herkesler burda şimdi bakabildim faceye hemencecik geldimmmm. ilknurum ne olur sigarayı bırak. yalvarayım istersen. babamı görmek istermisin. bi gün onunla yaşa sadece bir gün geçir onunla inan bana nefret edersin sigaradan. o kadar kötü ki psiklolojisi. ilaçlardan teninin rengi bile yok. karşı komşumuz adamın böbrekler gitmiş ve durduramıyorlar bugün uğradım elinde sigara amca dedim bak ağrıdan duramıyorsun neden bırakmıyorsun. elinde bi paket son paketim kızım dedi ama zaten doktorlar çok ömür vermemişler. sigara içenler ne olur bakın elinize çok güzel bi fırsat geçmişti hamilelik şimdi 9 ay sonra neden tekrar başladınız.
saatin kaç olduğunun farkında olmayıp bağıra bağıra konuşan komşularım ve bu yüzden zırt pırt öten telsiz yüzünden kendimi veremiyorum sohbete
bende çatlak olmadı canım
iyi geceler sultancım
iyi geceler canım. sporcu mart anası bize acık taktik ver bu göbek nasıl gidecek. şimdi zayıflamak için sabah akşam terası süpürüyorum. elif eylülü arabaya koyuyorum terasta dön babam dön beni görenler gülüyordur kesin rezillik diz boyu.
göbek şınsv mekikle gidicek ancak canım hafifden ısın sonra günde 10 kez yapamkala başla yavaşş yavaş arttır gün gün birde bende akşamları kestim ekmek yemeyi görenler kilo almsıısn diyince uyuz oluyorum
göbek şınsv mekikle gidicek ancak canım hafifden ısın sonra günde 10 kez yapamkala başla yavaşş yavaş arttır gün gün birde bende akşamları kestim ekmek yemeyi görenler kilo almsıısn diyince uyuz oluyorum
günaydın güzel anneler sultancım olaf gıcık bir laf vallahi bana herkes iyisin diyor ama kilo almışsın lafına tahammülüm yok aslında göbekde yok öyle ama o iğrenç kıvamı varya ona uyuz oluyorum...esracım kayınvaliden ne dedi çok merak ettim isteyince seni buarada akşam buluşma var burda olursan bekleriz
kızlar sabahtan beri süşünüyorum bulamadım.Biara konusulmuştu burda. bebek için eğitim karları vardı hani.Adı neydi?monezella mı monozebra mı neblim ----- kartları diye geçiyordu.Ay hadi bi hatırlayıverin ya
monozebra kartları canım ben almıştım oğlum çook seviyor o kartları ağlarken yada mızmızlanırken gösterince hemen ilgisini çekiyor ve başlıyoruz anlatmaya...