2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bişey sorayım sizin çatlaklarınız ne renk benm bacaklarımda olmuştu hemde bayagığı vardı hem iç tarafında hemde arka tarafında bakıyorumda yok olmuşlar çokk çok az bişey kalmış oda kahverengi çatlak değilmiydi acaba değilse neydi :26: kalçamdada az bişey var ama kahverengine dönmüş sankii ilk zamanlar kırmızıydı yavaş yavaş kayboluyor gibiler böyle olan varmı aranızda

iyi geceler kızlaaar. ooo maşallah herkesler burda şimdi bakabildim faceye hemencecik geldimmmm. ilknurum ne olur sigarayı bırak. yalvarayım istersen. babamı görmek istermisin. bi gün onunla yaşa sadece bir gün geçir onunla inan bana nefret edersin sigaradan. o kadar kötü ki psiklolojisi. ilaçlardan teninin rengi bile yok. karşı komşumuz adamın böbrekler gitmiş ve durduramıyorlar bugün uğradım elinde sigara amca dedim bak ağrıdan duramıyorsun neden bırakmıyorsun. elinde bi paket son paketim kızım dedi ama zaten doktorlar çok ömür vermemişler. sigara içenler ne olur bakın elinize çok güzel bi fırsat geçmişti hamilelik şimdi 9 ay sonra neden tekrar başladınız.

bende çatlak olmadı canım
iyi geceler sultancım
saatin kaç olduğunun farkında olmayıp bağıra bağıra konuşan komşularım ve bu yüzden zırt pırt öten telsiz yüzünden kendimi veremiyorum sohbete

bende çatlak olmadı canım

iyi geceler sultancım

iyi geceler canım. sporcu mart anası bize acık taktik ver bu göbek nasıl gidecek. şimdi zayıflamak için sabah akşam terası süpürüyorum. elif eylülü arabaya koyuyorum terasta dön babam dön beni görenler gülüyordur kesin rezillik diz boyu.

oğlumun gülen aslanını yıkamıştım bundan 1.5 ay önce gülmesi bozulmuştu bugün gene yıkadım kendi kendine gülüp duruyor ayoll uyuz etti

göbek şınsv mekikle gidicek ancak canım hafifden ısın sonra günde 10 kez yapamkala başla yavaşş yavaş arttır gün gün birde bende akşamları kestim ekmek yemeyi görenler kilo almsıısn diyince uyuz oluyorum

tamam canım başlayayım. bayrama 20 gün var acık gitse kar. yoksa her gün senin dediğin gibibende gızık oluyorum. ooo öbürü içerdemi kaldı lafına uyuz oluyorum ve duymak istemiyorum

herkese günaydııın,
yaz yagmuruna bayılıyroum...kjızım uyuyor bende yagmur sesiyle dinleniyorum ..sıcaklardan sonra serin ve yagmurlu bir güne uyanmak güzel oldu...

görmeyeli face ciler geri dönmüş.hoşgeldiniz hepiniz
nesbay: canım çok çok geçmiş olsun.benim kızında bu ara kakası yeşil baya..hemde 2 güne bir yapıyor.
haticesu: canım o ninniyi gezmeye gittiğimizde arkadaşımızın eşi söylemişti.uyku saati olmasa da benim kız pusette uyuyakaldı.ama ben bilmiyordum sözlerini.iyi oldu teşekkürler.
kilolara gelince üç kilom var ama kendimi baya dobiş hissediyorum ve inanılmaz yiyorum hemde neredeyse abur cuburla besleniyorum.geçen gezerken bir bayan var sitede,sağlık ocağında karşılaşmıştık,2 ay aşısında.kadını tanıyamadım ayol.sezeryanla doğum yapmıştı ama şimdi resmen 2 katı olmuş.şükrettim o zaman halime.ama 6 ayı bekliyorum pilates ve eliptik bisiklete başlayacağım puan diyetiyle.hamile kalmadan 6 kg vermiştim çok fittim valla.gerçi şimdi de iyi durduğumu söylüyorlar,eski herşeyimi giyiyorum ama sıkılaşmak gerek.sahi göğüsler malum,sıkışık tepişik sütyenin içinde..nadide sultan halt işlesin artık yatarakta emziriyorum tam bir milka ineği görünümünde oluyorum o zaman.ama buna rağmen kayınvalidemle dışarı çıkmıştık ankarada..beni kadının biri istedi..bebeğe inanmıyorlar.eşim seni hor kullanma zamanı geldi diyor.yani 2.el olsamda 0 km gibiyim:76:ay neyse çok ukala hissettim kendimi.
ben emzik aldıramadım artık uğraşmıyorum da.haftaya rota aşımız var.olanlarda yan etki yaptı mı?burada bir arkadaş ilk dozu yaptırmamış bu ay yaptırmış ilk kez.ateş kusma filan yapmış.var mı öyle bir durum?
çocuğun gazı olmamıştı yoğun bu aya kadar.ama meyve sularının tadına bakınca gaz yapıyo yaaaa...halbuki 1 2 çay kaşığı kadar veriyorum.tecrübeli anneler var mı öneriniz?

ya bir de lütfen face i bırakıp buraya gelin,sabah baktım sayfalar çok ilerlemiş,sevindimm.ben kızı uyutur uyutmaz yatağa koşuyorum.1 saat filan uyuyup şarj oluyorum sonra iş güçç.gece pek giremesemde sabah okuyorum.

günaydın güzel anneler sultancım olaf gıcık bir laf vallahi bana herkes iyisin diyor ama kilo almışsın lafına tahammülüm yok aslında göbekde yok öyle ama o iğrenç kıvamı varya ona uyuz oluyorum...esracım kayınvaliden ne dedi çok merak ettim isteyince seni buarada akşam buluşma var burda olursan bekleriz

ben çok güzel göbek eritmiştim hamilelikten önce mekikle ama şimdi asla yapamıyorum sezaryandan dolayı karnımın içi çok acıyor ama şahane göbek eritme yöntemi

kızlar sabahtan beri süşünüyorum bulamadım.Biara konusulmuştu burda. bebek için eğitim karları vardı hani.Adı neydi?monezella mı monozebra mı neblim ----- kartları diye geçiyordu.Ay hadi bi hatırlayıverin ya

kadın ilk anne kız mısınız dedi.heralde bana gelin dememk için evet dedi.sonra bana parkta montum kalmış güvenlik nerede biliyormusun dedi,gösterdim. ne iş yapıyosun dedi.ben öğretmenim deyince kayınvalideme döndü maşallah kardeşim kızın pek güzel benim oğlum var bankacı ankara yıldız da evi var 36yaşında biz trabzonluyuz filan dedi.ben de kayınvalidemde şok olduk.ayol o benim gelinim.dedi sonra bozuntuya vermedi güldü ama eve gelir gelmez kayınpederle eşime söyledi.
akşam minnoşu yatırayım geleceğim inş.kocamdan fırsat kalırsa

monozebra kartları canım ben almıştım oğlum çook seviyor o kartları ağlarken yada mızmızlanırken gösterince hemen ilgisini çekiyor ve başlıyoruz anlatmaya...

monozebra kartları canım ben almıştım oğlum çook seviyor o kartları ağlarken yada mızmızlanırken gösterince hemen ilgisini çekiyor ve başlıyoruz anlatmaya...

ayy çok şükür, sağol canım ya, azkalsın sıyırcaktım kafayı düşünmekten, google hepsibuarda dr hepsine benzer kelimeler yazdım biyerden tuttururmuyum diye ama olmamıştı,sağolasın:)

slm iftara az kaldı sayılır bugün doğru dürüst yemek yapamadım yaa mutfağa giresim hiç yok
oyyy ne etcez biz havada kapalı yağmurlu çok mayışık etti beni
aşağıda sadece eda var başka kimseler yok...kesin herkez yemek telaşındadır.
neyse akşam görüşürüz kızlar

ühühühühü benden başka kimsecikler yok iftar yapıldı herkesler sofra bebek uyutma sırasında şimdiiii.akşam burda olcaksınız çok kıııskandımmmmmmmmm tabiii iyi niyetli olarak burda saat oldu 12 yani uyku saatim biraz geçtiii size bakıyım dedim ama daha kimse gelmemiş.size iyi sohbetler kızlarrr yetişemicem sanırım uykum geldi gibi gibi...öpüyorum sizleri ve bebişleriiii....iyi sohbetlerr bu arada ismimi de yazıyım ŞULE ZEYNEP ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…