görmeyeli face ciler geri dönmüş.hoşgeldiniz hepiniz
nesbay: canım çok çok geçmiş olsun.benim kızında bu ara kakası yeşil baya..hemde 2 güne bir yapıyor.
haticesu: canım o ninniyi gezmeye gittiğimizde arkadaşımızın eşi söylemişti.uyku saati olmasa da benim kız pusette uyuyakaldı.ama ben bilmiyordum sözlerini.iyi oldu teşekkürler.
kilolara gelince üç kilom var ama kendimi baya dobiş hissediyorum ve inanılmaz yiyorum hemde neredeyse abur cuburla besleniyorum.geçen gezerken bir bayan var sitede,sağlık ocağında karşılaşmıştık,2 ay aşısında.kadını tanıyamadım ayol.sezeryanla doğum yapmıştı ama şimdi resmen 2 katı olmuş.şükrettim o zaman halime.ama 6 ayı bekliyorum pilates ve eliptik bisiklete başlayacağım puan diyetiyle.hamile kalmadan 6 kg vermiştim çok fittim valla.gerçi şimdi de iyi durduğumu söylüyorlar,eski herşeyimi giyiyorum ama sıkılaşmak gerek.sahi göğüsler malum,sıkışık tepişik sütyenin içinde..nadide sultan halt işlesin artık yatarakta emziriyorum tam bir milka ineği görünümünde oluyorum o zaman.ama buna rağmen kayınvalidemle dışarı çıkmıştık ankarada..beni kadının biri istedi..
bebeğe inanmıyorlar.eşim seni hor kullanma zamanı geldi diyor.yani 2.el olsamda 0 km gibiyim:76:ay neyse çok ukala hissettim kendimi.
ben emzik aldıramadım artık uğraşmıyorum da.haftaya rota aşımız var.olanlarda yan etki yaptı mı?burada bir arkadaş ilk dozu yaptırmamış bu ay yaptırmış ilk kez.ateş kusma filan yapmış.var mı öyle bir durum?
çocuğun gazı olmamıştı yoğun bu aya kadar.ama meyve sularının tadına bakınca gaz yapıyo yaaaa...halbuki 1 2 çay kaşığı kadar veriyorum.tecrübeli anneler var mı öneriniz?
ya bir de lütfen face i bırakıp buraya gelin,sabah baktım sayfalar çok ilerlemiş,sevindimm.ben kızı uyutur uyutmaz yatağa koşuyorum.1 saat filan uyuyup şarj oluyorum sonra iş güçç.gece pek giremesemde sabah okuyorum.