2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben çok şükür 1 yıl önce bıraktım inşallah tüm içenler bırakırlar
inşallah canmm...
bende çok severim bunu matrax var bilir misin radyo programı biterken çalar bunu zeki hep:KK69:

:KK20::KK20:çok ayıp hiç yakıştıramadım sana...sen ve babamda dahil sigara içenler inşallah en kısa zamanda sağlıklı yolu tercih edersiniz...ben babama çok üzülüyorum kızıyorum ama bir türlü vaz geçirtemiyorum:KK5:

offff bide benim annemde bıraksa şu mereti :KK43: çok şükür biz karı koca içmiyo:)

bizim paşada seviyor bu ninniyide sadece gülüyor duyunca:KK1:bizim favori ninnimiz model den değmesin ellerimiz.....
değmesin ellerimiz mi:KK1::KK1:bu bebişlere noluyo ayol bizimkide hala titanikle uyuyo..sözlerini ve klibini saniyesi saniyesine ezberledim vallahi hatta uyurken bile beynimde o çalıyo:KK53:
yerim ben o mert paşayı yerim annesi ninide söylüyorlar bugün bir arkadaşım gördü edayı nekadarlık oldu dedi 6ya geldik dedim valla ay ne çabuk geçti dedi bide bana sor dedim

hee aynını bir arkadaşımda bana söyledi ayyy sen daha geçen hamileydin ne çabuk büyümüş oğlun dedi tabi ben uykusuzluktan gözlerimi zar zor açabiliyordum ve yaaa yaaaa su gibi geçmiş zaman dedim....uzaktan davulu sesi hoş geliyo tabi ellere...

ay kızlar ben bittim resmen yine orkit değiştirmeye gidiyorum 30 yaşındayım iç çamaşırıma leke değdiğini bilmem okadar az oluyordum şimdi çok geliyor niye olabilirki

bende 2 seferdir öyle oluyorum druma sormuştum olabilir vücut kendini temizliyo yeniliyo eski haline gelmeye çalışıyo dedi bende kannat ettim ve sanırım doğru söylüyo çünkü onca zaman adet olma sonra sütle bastır falan derken olması gereken bu sanırım..ben hele ilk seferinde parça geliyormuş gibi oluyordu söylemesi ayıp kan pıhtıları düşmüştü...

arkadaşlar bana müsade...yatıp uyuyam yarına güç topluyam:)
herkeze iyi geceler Allaha emanet olsun yavrularımız.

yerim ben o mert paşayı yerim annesi ninide söylüyorlar bugün bir arkadaşım gördü edayı nekadarlık oldu dedi 6ya geldik dedim valla ay ne çabuk geçti dedi bide bana sor dedim

buarada eda bebişin resimlerini gördüm haticecim nasılda büyümüş maşallah
diğer annnelere baktım ayy hamileyken ne çok bakardım bebişler büyümüş doğumları beklenirken

bende çok severim bunu matrax var bilir misin radyo programı biterken çalar bunu zeki hep:KK69:

biliyorum evet hep dinlerdim bu ninniyi oyüzden kızıma dinletiyorum çok hayallerim vardı çok şükür RABBİME bir çoğu gerçek oldu
çok şükür Rabbime inşallah bekleyen herkese en kısa zamanda bu güzeliği yaşatır Rabbim....
inşallah canmm...

offff bide benim annemde bıraksa şu mereti :KK43: çok şükür biz karı koca içmiyo:)
ben ve eşimde içmiyoruz hatta biz tadına bile bakmadık hiç:KK19:
arkadaşlar bana müsade...yatıp uyuyam yarına güç topluyam:)
herkeze iyi geceler Allaha emanet olsun yavrularımız.
iyi geceler canım bende kalkayım ütüyü yapayım sahura kadar ancak biter:KK54:
teyzeleri edanın yeni resimlerini ekledim bakın bakalım büyümüşmü kızım

yerim ben onu annesi ne tatlı maşallah 41 kere:nazar::nazar::nazar:Allah'ım tüm yavruları nazardan korusun....çok tattlllıııı

keşke sihirli güçlerim olsaydı dediğim anlardan birine tanıklık ediyorsunuz şu anda kızlar..keşke sihirli güçlerim olsaydı da şu ütüleri hemencecik yapıverseydim....çıkmak zorunda kalamzdım:KK50::KK50:sahura kadar ancak bitirebilirim hepsini..hepinizi çok öpüyorum Allah'a emanet olun..

offffff bende çıkmak zorundayım.daha daha yeni durmuş makineden çamaşırlar çıkartılacak,asılacak,bavul yapılacak,biberonlar steril edilecek,yahya doyurulacak.... ve şimdi hatırlayamayıpta ayağa kalkınca bulacağım türlü işler yapılacak...ben hiç istemiyorum buradan çıkmayı ama işler dizi dizi beni bekler.hepinizi öpüyorum kızlar:KK16::KK16::KK16:

çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm ben dün regl oldum ama hayatımda ilkefa böyle oluyorum bilemedim acaba niye bukadar fazla acaba bendemi böyle birşey yaşıyorum dersin hiç kesilmedi kanamam yarım saatte bir orkid atıyorum ay inşallah değildir çokta sancım var ama
geçmiş olsun canım ben doğumdan önce sancı nedir bilmezdim aman allahım doğum sonrası ilk reglde felaket sancılandım dediğin gibi yarım saate bir ped değiştiriyordum ikinci reglim daha beter oldu çok zordu ve dün yine regl oldum ve hiç farketmedim bile hiç bir belirti yoktu olacağıma dair çok şükür sancım falan yok şimdilik...

kızlarrr merhabalarrr...artık gelemez oldum buralara arada bir okuyup çıkıyorummm...inşallah hepiniz iyisinizdir...ya kızlar benim oğluş gündüz meme almıyor çooook üzülüyorum :KK43: gece emiyor ama...niye böyle oluyor yaaa dişde yokk..uykularımızda yavaş yavaş düzene giriyor artıkk...zaten uykusu geldiğinde belli edyor mızmızlanarak...bende ayağımda sallayıp bırakıyorummm yerine...ha bu arada benim oğlan yastıkta yatmayı sevmiyor yaaa yastıksız yatırıyorumm uykusunda bir oyana bir buyana döne döne uyuyor:emir_bebek: :KK9: ayy başasının kucağındayken bana bakmasına bayılıyorummm heheheh:86: oğlum doğduğundan beri yalancı meme emiyordu çok rahattım ama şimdi uykusunda meme düşünce hemen ağlıyorrr hadiiiiiiiiiiii tekrar memeyi ver tekrar düşsün falan ...bu dezavantajı varmış yalancı memenin:KK53:
kaç gündür emzik vermiyorum sadece yatarken ağzına koyuyorum gündüzleri emziği ağzına koyuyorum arkama dönmeden eliyle çıkarıp inceliyor tekrar ağzına koymak isteyip yapamayınca basıyor çığlığı
tuz olmasın, şeker olmasın, ver kavunun suyunu birşey olmaz ama çok verme. gaz ishal yapmasın

selam canım benimki 1 ayı geçti, ne olduğu belli değil amip dediler hiçbir tahlilde çıkmadı ama amip ilacı flagyl içirdim , allerji ihtimaline karşılık süt ürünlerini yumurtayı vb. kestim , hemde herşeyi süt tozu içereni bile. Bekliyorum yarında başka bir tahlil sonucu gelecek. Zor yaa.. Atlatsın yavrum minnacık bedeni hastalıklarla uğraşıyor. Sizede geçmiş olsun canım , ben o kadar zamandır görmüyorum ki o sarı sağlıklı kakayı. Ben artık kakada kan görmezsem seviniyorum düşün halimi :KK43:(
geçmiş olsun allah şifa versin kuzuna

offffff bende çıkmak zorundayım.daha daha yeni durmuş makineden çamaşırlar çıkartılacak,asılacak,bavul yapılacak,biberonlar steril edilecek,yahya doyurulacak.... ve şimdi hatırlayamayıpta ayağa kalkınca bulacağım türlü işler yapılacak...ben hiç istemiyorum buradan çıkmayı ama işler dizi dizi beni bekler.hepinizi öpüyorum kızlar:KK16::KK16::KK16:

iyi geceler canım kolay gelsin,hayırlı yolculuklar şimdiden:79:

X