- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy canım sağolasın öpücük yollıcaktım ama göremedim bir türlü o yüzü burda bakar kör oldum
ee geldik kızlarrr bebişler uykudalar sanırım herkesciklerin
o dediğin ütülerden bendede yığınla var artık saymıyorum bile özlemcim
ohhhh çok iyi etmişsin iyice dinlenmişsindir.benim kuzuda büyüyor ve hala son hız kusuyor teyzesiyarın doktora götüreceğiz yine.gerçi ne diyeceğini biliyoruz ama olsun aklımızda kalmasın.senin paşa nasıl canım???iyidir inşallah
ayyy bazen yahyada yapıyor aynısını çok şirin oluyorlareşim işe gitti kaldık oğluşumla yalnız buarada mert 2-3gündür ninni söylerek uyuyor ayy videoya çekiyim diyorum sıpa susuyor
eşim işe gitti kaldık oğluşumla yalnız buarada mert 2-3gündür ninni söylerek uyuyor ayy videoya çekiyim diyorum sıpa susuyor
eşim işe gitti kaldık oğluşumla yalnız buarada mert 2-3gündür ninni söylerek uyuyor ayy videoya çekiyim diyorum sıpa susuyor
çok sevinirim canım.artık her yolu deneyeceğim.şifa olur inşallahhhhiyi teyzesi çok şükür acayip bişey oldu hep kucak istiyo hep dışarı bakmak istiyo göstermeyince mızmızlanıyo hala göstermiyorsam memeye küsüyoemerken çimdikliyo ısırıyo....bende bebekken çok kusarmışım annemde bir otu adını yarın sorarım kaynatıp suyuyla beni yıkardı hatta iştah açıcı özelliği bile var..ben 2.sınıfa kadar hep o otun suyuyla yıkandım...belki faydası olur:26:
benimkine annemler bakıyor azcık sizle konuşam dedim özledim hepinizinizi kendimi iyice boşlukta hissettimya zaten regl oldum çok fenayım ama ya sanki doğum sancısı çekiyorum gerçi çekememiştim ama
ayyy bazen yahyada yapıyor aynısını çok şirin oluyorlar
biz bu aralar uyutma yönünde çok dertliyiz biraz hasta olduğunda sakinleşsin diye battaniyede sallamıştık şimdi önünü alamıyoruz ne yapacağız bilemiyorum...
çok sevinirim canım.artık her yolu deneyeceğim.şifa olur inşallahhhh
bilirim ağrısını bende o ağrıyı doğumdan sonra regl oldum ağrı sızı olmadım hiç anlamadım bir baktım gelmişşşşşşş geçmiş olsun canımbenimkine annemler bakıyor azcık sizle konuşam dedim özledim hepinizinizi kendimi iyice boşlukta hissettimya zaten regl oldum çok fenayım ama ya sanki doğum sancısı çekiyorum gerçi çekememiştim ama
ayy ilknurcum çok zor vallahi hele yalnızken o battaniye işi berbatayyy bazen yahyada yapıyor aynısını çok şirin oluyorlar
biz bu aralar uyutma yönünde çok dertliyiz biraz hasta olduğunda sakinleşsin diye battaniyede sallamıştık şimdi önünü alamıyoruz ne yapacağız bilemiyorum...
sağol canım dillenselerde bir anne deseler sanırım en güzel duygulardan biriana oğul kaldınız baş başa:) maşşallah MERT paşaya yirim ben onu
benim kızçede bu aralar baya bi konuşma çabalarında ayy neler neler seside tam kız sesi cırtlak cırtlak
aynı kaderi paylaşıyoruz damlacım benim eşim de gitti durucuğumla kaldık baş başa.denk getirip çekte görelim merti.akıllı bıdıklar kamera görünce susup ona dikkat kesiliyorlar
bendede yaptı sayfa görütülenemiyor diyip duruyordubende net. arıza yapıyo diyom değilmiş meğerse:)facede sayfalar açılmıyo bekletiyo çok sıkılıyodum girmiyodum...ama burda gayet güzel
benim kızımda bu ninnide uyuyor ( atem tutam ben seni şekere katem ben seni akşam baben gelende oy önüne atem benseni hop hopun olsun kızım gül topun oğlum olsun sıralı kavak dibinde oy toyluğun olsun oğlum atem tutam benseni şekere katem ben seni akşam baben gelende oy önüne atem benseni ev süpüre toz ede hamama gide naz ede el ayağı kir içinde oy yıkamam diye oy nazede atem tutam benseni şekere katem ben seni akşam baben gelende oy önüne atem ben seni videosu var eda bayılıyor bu ninnide
emzirmemenin en güzel avantajını yaşamaya kaçıyorum ben kızlar:) balkona sigara içmeyeeeeee
bizim paşada seviyor bu ninniyide sadece gülüyor duyuncabizim favori ninnimiz model den değmesin ellerimiz.....benim kızımda bu ninnide uyuyor ( atem tutam ben seni şekere katem ben seni akşam baben gelende oy önüne atem benseni hop hopun olsun kızım gül topun oğlum olsun sıralı kavak dibinde oy toyluğun olsun oğlum atem tutam benseni şekere katem ben seni akşam baben gelende oy önüne atem benseni ev süpüre toz ede hamama gide naz ede el ayağı kir içinde oy yıkamam diye oy nazede atem tutam benseni şekere katem ben seni akşam baben gelende oy önüne atem ben seni videosu var eda bayılıyor bu ninnide
bendede yaptı sayfa görütülenemiyor diyip duruyordu
haticecim bizimki kendi söylüyor ıhh ıhhh diyor konuşma gibi değilde mırıldanma şeklinde uykkuya dalarken
bende çok severim bunu matrax var bilir misin radyo programı biterken çalar bunu zeki hepbenim kızımda bu ninnide uyuyor ( atem tutam ben seni şekere katem ben seni akşam baben gelende oy önüne atem benseni hop hopun olsun kızım gül topun oğlum olsun sıralı kavak dibinde oy toyluğun olsun oğlum atem tutam benseni şekere katem ben seni akşam baben gelende oy önüne atem benseni ev süpüre toz ede hamama gide naz ede el ayağı kir içinde oy yıkamam diye oy nazede atem tutam benseni şekere katem ben seni akşam baben gelende oy önüne atem ben seni videosu var eda bayılıyor bu ninnide
emzirmemenin en güzel avantajını yaşamaya kaçıyorum ben kızlar:) balkona sigara içmeyeeeeee