2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım seni okadar iyi anlıyorumki bende senin gibydim geçen sene bu zamanlar mide bulantıları çıkarmalar yaşayan bilir ancak bu durumu

esra, viyole, hiperaktif ,dora17dora önerileriniz için cok teşekkür ederim. hepsini dikkate alarak devam edicem. bir kac gün ek gıda vermeden bekliycem .bu gün süt ve mama dısında bir sey vermedim simdilik iyi gidiyor. hepinizin bebişlerinizi öpüyorum...allah hepimizin miniklerini korusun saglıkla büyüsünler..

viyole sen istanbulda nerdendin merak ettim...

amin canım hepimizin bebişlerine huzur sağlık sıhhat versin canım....z.burnundan canım

nasıl gidiyor güzel anneler? yavaş yavaş kalabalıklaşıyoruz forumun sakinleri uğramaya başladılar tekrar herkes yazınca güzel oluyo. bugün dayanamayıp kızıma 1 çay kaşığı yoğurt verdim doktorumuz gerekmedikçe ek gıdaya geçmemekte ısrarlı. ek gıda yada su verirsem anne sütünün bebeğe kazandırdığı bağışıklık kayboluyormuş. neyse arada böyle kaçamaklar yaparız artık. bu arada ek gıda veren arkadaşlar plastik mama kaşığı mı kullanıyorsunuz yedirirken?

okuyunca hatırlattın bana da evet sorma ilk haftalar( öğrendikten sonraki zamanlar artık psikolojik mi ne:)) mide bulantısıyla geçmişti. Gerçi benimki 1,5-2 hafta sürmüştü bu bulantılar, kusmalar. Çok şükür Rabbime kolaylık sağlıyor. Ama yazını okurken gene duygularımı depreştirdin ne güzel senin annenin ellerinden öpüyorum, benim annem balkona oturmak için kilim istediğimde kaç gün vermedi. Mutfakta halının üstüne uzanmıştım, balkonda sandalye batmıştı sırtıma oturmak istiyordum yere. Bunun tartışmasını da yapmıştım. Benimse bunları getirdin aklıma bak bu sefer de bunun için içim kötü oldu. Neyseki kuzum sağlıklı Rabbime şükürler olsun, hamileliğimde o kadar ağlamalarıma rağmen kızım sürekli gülen bebek. Allahım hep güldürsün cümle alemin çocuklarını da içinde bizimkilerini de. Amiiin.

sanki sadece ben gelip yazıyorum gibi geliyor haaa Abrelle , Sultan da çok yazıyor,cevaplıyor yazılanları. Artık belkide ben de gelmeyecem bu gidişle küsüyorum
ek gıdanın sütün etkisini azalttığını bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu canım kulağıma küpe olsun, teşekkürler:)
mamayı verirken silikon kaşıklar var ya onlarla veriyorum canım. Haa bu arada rosense'nin anlamı nedir Türkçe çeviride çıkmadı da güllü bir şey ama ne:)

küsme şekerim yaa foruma hiçten uğranılmaz sen de gidersen... ben de fırsat buldukça yazmaya cevap vermeye çalışıyorum. rosense marka gülden yapılan kozmetik ürünleri var ya, bi anlamı yok rose ve sensei birleştirip marka yapmış adamlar aklıma başka bişey gelmedi söylenişi hoşuma gidiyordu onu yaptım rumuzumu. kızımın yüzünü de bu gülsuyuyla siliyorum arada aslında hergün silsem daha iyi ama bazen olmuyo, işte böyle. seninkinin anlamı açık, gerçek hayatta da öylesin galiba on parmağında on marifet herşeye yetişen? geçen anlattıklarından yola çıkarak diyorum bunu:) ben de bi silikon kaşık alayım o zaman 1-2 ay sonra lazım olacak

Hay Allah güldürdün beni Allah da seni güldürsün, kozmetik ürününü evet biliyorum ama aklıma gelmemiş bak gül suyunu da çok severim, misss gibi kokuyordur kızın ne güzel, sanırım ben kızıma bakım yapmıyorum ilk zamanlar yenidoğan akneleri için(isilik de deniliyor) çok siliyordum yüzünü şimdi sanki banyodan banyoya yazık yavyumaaa yaaa:) nickini beğeniyorum aslında benim takıntımı hatırlatıyor anladın sen onu hani annemden dolayı söyleyemediğim kızımın adı,offf. Neyse aynı konularla sıkmayacam kimseyi çünkü ben benden bunalıyorum.
evet aktif bir insanım aslında ama artık eski enerjim yok güzelim yaaa, kendimi taşıyıcı anne gibi hissediyorum bilmiyorum neden.
Şimdi kullanıyorum ben doğmadan önce aldıklarım arasındaydı çift satılıyor, gerekli. Eczanede, markette bulursun.Haa bir de bebek mağazasında ne görmüştüm duy ısıya karşı renk değiştiren kaşık ilginç gelmişti bana. Böyle şeker, şimdi kızımı emzirmeliyim aç aç uyuyor zavallım:)

canım inşallah bu sıkıntından kurtulup sahili selamete çıkarsın. paylaşmak istediğinde anlat kimseyi sıktığın yok,dinleriz:)

canım inşallah bu sıkıntından kurtulup sahili selamete çıkarsın. paylaşmak istediğinde anlat kimseyi sıktığın yok,dinleriz:)

n'olur benim için dua edermisin gerçekten ihtiyacım var bu sıkıntı beni geriyor, aileme (eşime, çocuğuma)odaklanamıyorum, yalvarırırm beni de dualarında unutma e mi:) teşekkürler şimdiden.

kızlar benim bebeğim ne zaman düzene girecek ya,ruh gibi dolaşıyorum artık valla,dün gecede 2 buçuktan sabah 6 buçuğa kadar beşik salladım,durduğum an ağlıyor,sallayınca uyuyor,bitemedi gazı bi türlü,5 aydır işe bile gidemiyorum,sinirlerim çok bozuldu artık,sabahın köründe oturdum ağladım artık gene

uzun zaman oldu girmeyeli büyüyorum ben anne varken face te kk ya girmek hiç aklıma bile gelmiyor zaten fırsatımda olmuyor umarım bütün bebişler iyidir.
hoşçakalın

rosense:canım nuby nin polipreten den üretilen kaşıkları var ısıya duyarlı ondan kullanıyorum bibeeron ve suluğumuz da aynı marka.çok güzell.
anne sütünün bağışıklığını azalttığını duymadım açıkçası kalitesini azaltıyomuş ama bu sıcakta Su vermezsen çocuksu kaybeder,zayıflar.
hipperaktif:bence şükretmelisin,sağlıklı bir bebeğin var ve eşinle mutlusun.zaten bu saatten sonra ailenle mutlu olsan evliliğin de kötü olsan daha kötü olurdu.bence eşinin kıymetini bil ve asıl ailenle hayatın tadını çıkar

bu yüzden giresim gelmiyor halbuki çooook seviyorum ama sayfa ilerlemiyor aşağadaki kızlarr huuu nasılsınız
canımmm hoşgeldinnn. evet kimse uğramıyor bende geleyim ayşe yalnız kalmasın dedim.

canım maşallah güzel kilo almış. valla anne gibisi yok bencede bende annemlere gidince annem yapıyor herşeyi sağolsun.
canımsın yaaa benimde aklıma geçen sene geldi bak şimdi. annemler uzak eşim o zaman bi gıcıklığı tutmuş annemler eve gelince surat yapıyordu. kaynanamlar ne araıp ne soruyordu. şimdi gelmek için can atıyorlar ama. of hatırlamak bile istemiyorum yaa.senin annenden Allah razı olsun. bir dada doğum yaparsam asla kocamı dinlemem çeker giderim annemlere.

canım üzme kendini çok zor eminim ama kendini üzüyorsun olan sana oluyor. annen çok vicdansızmış gerçekten. sen annenden ben kaynanadan nedir çektiğimiz. allahım sabır versin yardımcımız olsun.

küsme canım ben gelirim senin için. seni dinlerim her zaman.

canım 6. ayda düzelir diyorlar hadi inşallah ne diyimki.

canım 6. ayda düzelir diyorlar hadi inşallah ne diyimki.[/QUOTE]

valla 40 saydım,3 ay saydım,şimdi 6 sayıyorum zaten ama zombi oldum resmen,moral falanda kalmadı artık

sabırlı ve güçlü ol, sen annesin (diyene bak diyeceksin ama ben de fazlasıyla duygusalım aslında) bebeğin de dış dünyaya alışmaya çalışıyor huzursuzlukları bundan olamaz mı, onu kollarına al, beraber uyumayı dene belki senin sıcaklığını hissetmek istiyor. Bir de doktora götürdünüz mü belki kulağında orta kulak iltihabı falan olmuştur bilemedim şimdi ağrıdan da uyumuyor ağlıyor olabilir.

uzun zaman oldu girmeyeli büyüyorum ben anne varken face te kk ya girmek hiç aklıma bile gelmiyor zaten fırsatımda olmuyor umarım bütün bebişler iyidir.
hoşçakalın
selam az kalsın nickini unutuyordum kimse grmeye girmeye adları unutuyorum yaw,zorla face'ye getirteceksiniz beni de hımmm

haklısın canım elimizdekilerin kıymetini bilmeliyiz, işte bazen böyle saçmalıyorum ben napayım, içimdeki insan sevgisi bunu yaptırtıyor:)

Sultancığım alıntıladım yazdıklarını ama karıştı yeniden yazayım arada kaybolmasın,
beni yalnız bırakmamak için geleceğini yazmışsın ya mutlu ettin beni,ne kadar düşüncelisin sen yaa can'sın adamsın diyorum ben de:)
dertlerimi dinlersin biliyorum ama ben seni bıktırmak istemiyorum canım, zaten kaynanandan yaka silkerken değil mi? Haa bu arada bugünlerde kaynananın vukuatları yok derin bir nefes aldın mı bakalım, iyi o zaman senin adına sevinelim mi:)

ben geldim tatlım nasılsın bakalım valla bu gün beta hcg düşüşe gecmiş ne oldugunu anlamadım ama allaha şükür rabbim acıdı bana çok şükür rabbime sakın bırakma beni aman ben hep burada olacam gerci denk gelmiyoruz seninle
onlıne göremiyorum umarım denk gelirirz kocaman öptüm arkadaşımı sen bırakma bizi olurmu

canımsın hiç bıkmam sen ne zaman istersen ne anlatırsan her zaman dinlerim. sen yeterki iyi ol mutlu ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…