2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

azizecim sana yolladim ozelden ama yazmamissin beni
burdan söleyim son adetim 26 mayisti
55 kiloyum tahmini dt 2 mart cnm yazarsan sevinirim

canmm msj gelmedi...
ama olsun burdan yazanlarıda eklerim tabi.
ben eğer gözümden kaçarsa diye özel msj atmanızı istiyom yerimseniben

gelişimci gözün aydın canmm...darısı başımıza.
sen bizden önce doğurcan kesin şubat sonu gidi.

kızlr ben netten hesaplıyom 4 haftayı geçmiş...
ben bugün tatile gidiyom kısmetse 10 gün sonra gelince dr.gidicem.

kızlr ben netten hesaplıyom 4 haftayı geçmiş...
ben bugün tatile gidiyom kısmetse 10 gün sonra gelince dr.gidicem.

canm aramızda çok fark yok..benmde şuan 5 haftalık...gelince hem kesyi hem kalp atışını görürsn..

kızlaarrr merhaba.. mide bulantısı başlayan var mıııı??? benim 3 gün önce doktora gittiğimde kesenin çapının 7.3mm olduğunu 5 haftalık gibi olduğunu söylemişti doktorum. internette okudum mide bulantısının çözümü yoktur ama korkmayın en azından düşük ihtimalinin azaldığını gösterir diyordu. şimdi bulantı olsun diye mi dua edicem acaba?? geçen sene bir düşüğüm olmuştu zaten benim. bu arada tekrar yazayım erken gebelik dedi doktor sat30 mayıs ama doğum 2 mart dedi.

allahin izniyle bisey olmaz cnm ilkmi seninki
kac haftaliksin tam olarak söledimi dr

canım 7 ay önce dış gebelik geçirdim ve ameliyat oldum...2. hamileliğim ama inşallah ilk bebeğim olcak...pazartesi gittiğimde ortalama 4 buçuk hafta olmuş dedi...keseyi gördüm 6.5.mm

senin erken dölleme benimde geç döllenme oldu 16 mayıs sat ama pazartesi 4buçuk haftalık gibi dedi kee 6.5mm.canım sen hangi hastaneye gidiyorsdun? bu arada benim hiç bulantım yok...fisfisfis gene hafta biraz var gibiydi ama şuan yok..hayırlısı artık..

günaydın akadşlar..iyi haftasonları.....nerdesiniz? kapanışıda ben yapıyorum açılışıda kimse yomu ? huuuuuu ::)))

merhaba gelişimci ben çakmak kadın hastalıkları merkezi var tam tepeüstünde yani anadolu yakasında orda figen hanıma gittim. kardeşimin gebelik takibini ve doğumunu yaptıran kişi:) şu an memnunum. dün sabah da gidip bi sürü tahlil için kan ve idrar verdim. guatr, kızamıkçık, açlık kan çekeri.. vs 8 tür testtii.. bu arada bu sitede yazmayı çok iyi bilmiyorum. özelden yazmayı filan da.. ama aynı zamanda doğum hamile kaldıımız kişilerle tanışmak bile isterimmm :)

canım ben avrupa yakasındayım..şimdilik ethicaya gidiyorum..arada bide çapaya gdicem...bende genelde özelden değilde burdan yazıyorum.kalp sesi için nezaman gideceksin tekrar..

30 mayıs sat
muhtemel doğum tarihi 6 mart..
ben henüz doktora gitmedim...hesaplarıma göre 6 haftalık (5+0)
ben de de hiç belirti yok sadece deli gibi yemek istiyorum bi de göğüslerim gerginleşti
ikinci hamileliğim ama ilkini 8 haftalıkken kaybettim...
ozaman da hiç belirti yoktu şimdi de endişeleniyorum az biraz..
gerçi belirtiler kişiye özeldir biliyorum ama yine de endişeleniyorum...
sizlerde durum nasıl??? birde ben bu arada taşındım, bir haftadır kendimi inanılmaz yordum hep ayaktaydım (( kısacası endişeliyim

canım bende de hiç belirti yok..sendeyine yeme isteği ve göğüslerde gerginlik varmış...bende hiç bir belirti yok..inşallah herşey normaldir...kendini fazla yorma.bende bazen yoruyorum ve ardından korku basıyor...ama zatenöle bişey olsa kanama olur heralde ...bilmiyorum gerçi ama...

ooo birsürü hamileniz var inş. bekleyenlerden de güzel haber gelir hamile olanlarında bebekleri onlara sıkıca tutunur ve bırakmaz inş.
ben geçen sene bugün hamile olduğumu öğrenmiştim şimdi oğlum kollarımda zaman ne çabuk geçiyo darısı başınıza hayatınızın en özel 9 ayını umarım güzel geçirirsiniz kendinize ve bebeklerinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…