2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yarın kısmet olursa tatıle gıdıyom 1hafta yokum...
Yenı gelen arkadaŞlar bana Özel msj atsın bılgılerını yazsın gelınce lısteye eklerım.

kızlar yarın kısmet olursa tatİle gİdİyom 1hafta yokum...
Yenİ gelen arkadaŞlar bana Özel msj atsın bİlgİlerİnİ yazsın gelİnce lİsteye eklerİm.

bende yolladım msj canım,ben 11 mart ta doğdum bebeğimde tahmminen 12 mart gibi gelicek kaydirigubbakcemile3

kızlar bayıldımmm sizlereeeeeeeeeeeee hepımız mart annesi olcazz ınsallahhhhhhhhh bende martta evlenmıstım 13 martta 10unda tahmını dogumu hesapladıkkk:)))

kızlar yarın kısmet olursa tatİle gİdİyom 1hafta yokum...
Yenİ gelen arkadaŞlar bana Özel msj atsın bİlgİlerİnİ yazsın gelİnce lİsteye eklerİm.

caım bu tatil meselesini dr. danıştınmı? gideceğin yer uzakmı? bende haftaya danışacağım..tehlike olabilir diye....

caım bu tatil meselesini dr. danıştınmı? gideceğin yer uzakmı? bende haftaya danışacağım..tehlike olabilir diye....

uzak değil canmm tekirdağına gidiyoz...
dr.gitmedim daha çok erken 10 gün sonra gidicem kısmet olursa.
deniz temizse girerim biraz biraz...ALLAHIMA EMANET BEBİŞİM :Saruboceq:

benimde sat 31 mayıs netten hesapladım 7mart gösterdi bakalım hayırlısı olsun.

benimde sat 31 mayıs netten hesapladım 7mart gösterdi bakalım hayırlısı olsun.

canım hayırlı olsun..keşke bi dr. gitseydin yinede..hatta denize girme konusunda da dr. danışsaydın..ben çok pimpirikliyimde..sürekli heşey aklıma geliyor....benim gideğim yer biraz uzak balıkesire gidicem..tabi dr. izin verirse..biraz mesafe var izinde vermeyebilir bana..gecen yıl izin vermemişti...

dün olmam lazımdı ama olmadım kanada baktırmadım
çok mrak ediyorum bende mart annesimiyim
ne alsam buaralar kendime 1 bedeb büyük alıyorum yada bu eger hamileysem çok yakışır diyip alıyorum acaba???
sizi takip ediyorum umarım hepiniz sorunsuz sağlıklı bi süreç geçirirsiniz sağlıkla kucaklarsınızz bebişlerinizi

canım inşallah hamilesindir..:Saruboceq:.kan testi yaptır en azından kafanda soru işareti kalmaz.gerçi haftasonuna giriyoruz.kan testi yapan yer bulunmaz heralde şuanda..bilmiyorumkismile

ewt hafta sonu yapan yer bulurum ama sonucu pazartesiye kadar bekletirler ona dayanamam
hakkımda hayırlısı allah sizinde benimde gönlüme göre verir inşallah

bu listede bende olmak istiyorum....kızlar dua edin benim içinde bende mart annesi olmayı çok istiyorum...2-6 temmuz arası adet olmam gerekiyo bakalım bugünü atlattım...inşallah bebişim gelir..olmazsa diğer ay yumurta takibi yapıcam..

inşallah hamişsindir canmm :Saruboceq: test yapsana varsa çok hafifte olsa çıkar çizgi...

günaydın herkese ....... listemiz dolmaya başlamış bile....inşallah hergün hamiş haberi duyarız.....

azizecim sana yolladim ozelden ama yazmamissin beni
burdan söleyim son adetim 26 mayisti
55 kiloyum tahmini dt 2 mart cnm yazarsan sevinirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…