kızlar yarın kısmet olursa tatİle gİdİyom 1hafta yokum...
Yenİ gelen arkadaŞlar bana Özel msj atsın bİlgİlerİnİ yazsın gelİnce lİsteye eklerİm.
bende yolladım msj canım,ben 11 mart ta doğdum bebeğimde tahmminen 12 mart gibi gelicek kaydirigubbakcemile3
kızlar yarın kısmet olursa tatİle gİdİyom 1hafta yokum...
Yenİ gelen arkadaŞlar bana Özel msj atsın bİlgİlerİnİ yazsın gelİnce lİsteye eklerİm.
caım bu tatil meselesini dr. danıştınmı? gideceğin yer uzakmı? bende haftaya danışacağım..tehlike olabilir diye....
benimde sat 31 mayıs netten hesapladım 7mart gösterdi bakalım hayırlısı olsun.
dün olmam lazımdı ama olmadım kanada baktırmadım
çok mrak ediyorum bende mart annesimiyim
ne alsam buaralar kendime 1 bedeb büyük alıyorum yada bu eger hamileysem çok yakışır diyip alıyorum acaba???
sizi takip ediyorum umarım hepiniz sorunsuz sağlıklı bi süreç geçirirsiniz sağlıkla kucaklarsınızz bebişlerinizi
ewt hafta sonu yapan yer bulurum ama sonucu pazartesiye kadar bekletirler ona dayanamam
hakkımda hayırlısı allah sizinde benimde gönlüme göre verir inşallah
slm 2011 Mart Anneleri a.s.
hepimize hayırlı doğumlar :Saruboceq:
Arkadaşlar lütfen bilgilerinizi özelden msj atın ekliyim
:CüvCüv: 2011 MART ANNELERİ LİSTESİ :CüvCüv:
|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***|***Güncel Notlar***|
1| Azize|31|31 Mayıs|7 Mart|66|?|?|
2| mim|26|29 Mayıs|5 Mart|65|?|?|
3| Bersuuu|27|26 Mayıs|2 Mart|46|?|?|
4| Aydnkl|25|3 Haziran|10 Mart|67|?|?|
5| Gelişimci|30|16 Mayıs|2 Mart|96|?|?|
6| SultanSena|28|26 Mayıs|2 Mart|65|?|?|
7| Baby_s||28 Mayıs|4 Mart|63|?|?|
8| Büşra89|21|24 Mayıs|2 Mart|65|?|?|
9| Masallal|23|24 Mayıs|12 Mart|57|?|?|
10|
11|
12|
13|
14|
15|
16|
bu listede bende olmak istiyorum....kızlar dua edin benim içinde bende mart annesi olmayı çok istiyorum...2-6 temmuz arası adet olmam gerekiyo bakalım bugünü atlattım...inşallah bebişim gelir..olmazsa diğer ay yumurta takibi yapıcam..
yaş 34 son adet tarihi 4 haziran muhtemel doğum tarihi 11 mart hamile kalınan kilo 75
azizeciğim beni neden eklemedin listeye kaydirigubbakcemile
günaydın herkese ....... listemiz dolmaya başlamış bile....inşallah hergün hamiş haberi duyarız.....