azize ne güzel bak sen mart annesi olmayı başardın ..benimde ne kadar çok olmak istediğimi biliyosun..neyse ben bu ayda başaramasamda önümüzdeki ayda kalsam yine mart annesi olucamm...
günaydın kızlar.Bebişi olacağını öğrenenlere hayırlı olsun.Ben de dün gittim doktora ama kesemizi göremedim malesef, haftaya anca görebilicem.Ama kist oluşmuş, doktor bazı hamilelikte oluşabileceğinin söyledi,2cmlik kistim var, büyümez işallah.Çok fazla kasık-karın-bel ağrım vardı,sanırım kistten...
bersuuu mim hoşgeldiniz benimde muhtemel doğum 11 mart ben 24, günde öğrendim gebeliğimi inşallah herşey yolunda gider... bu ikinci gebeliğim 10 yaşında bi kızım var. ağrılarım benimde var. batma tarzında sanırım rahim artık genişliyor ağrılar ondan kaynaklanıyor...
hayırlı olsun canım bende 2 mart annesi olucam inşallah satlarımız yakın demek ki bu arada benim de mayıs ayında kistim vardı acaba kendiliğinden kayboldu mu çok merak ediyorum ama gebelikte kistin çok bi zararı yokmuş galiba endişelenme aynı ağrılar bende de var bazen adet olacakmış gibi kasıklarım ağrıyo bir de bel ağrısı başladı ama ben hepsine razıyım bebişim sağlıcakla gelsinde ağrı nedir ki
bersuuu mim hoşgeldiniz benimde muhtemel doğum 11 mart ben 24, günde öğrendim gebeliğimi inşallah herşey yolunda gider... bu ikinci gebeliğim 10 yaşında bi kızım var. ağrılarım benimde var. batma tarzında sanırım rahim artık genişliyor ağrılar ondan kaynaklanıyor...
arkadaşlar aranızda keseyi gören var mı ya da kaçıncı haftada görüldüğünü bilen
inşallah canım ya çok merak ediyorum keseyi zaten keseyi görsek içinde bebeği görmeyi beklicez sonra kalp atışını merak edicez bu böyle sürecek herhalde
bugun ile 3 gun gecikmem sanirim ben hamileyim test daha yapmadim daha yapsam cikarmi acaba?