2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

azize ne güzel bak sen mart annesi olmayı başardın ..benimde ne kadar çok olmak istediğimi biliyosun..neyse ben bu ayda başaramasamda önümüzdeki ayda kalsam yine mart annesi olucamm...

ALLAHIMIN İZNİNLE :Saruboceq: canmm...
hayırlısı olsun :Saruboceq:

ya kızlar ben keseyi gördüm hadi dış gbeliği atlattım ama şimdide boş gebeliktençok korkuyorum...sürekli aklımda...

AZıZE canım benim burdada seni tebrik etmek istedim...Topiği açtın ve meleğini yakaladın bu ay...Şimdi sıra bende...Eğer bu ay hamile kalırsam 15 Mart 2011 gösteriyor doğumu...Benimde evlilik yıldönümüm 10 Mart...Belkide olur canım...Benimde 16 ay sonra yüzüm güler...

günaydın kızlar.Bebişi olacağını öğrenenlere hayırlı olsun.Ben de dün gittim doktora ama kesemizi göremedim malesef, haftaya anca görebilicem.Ama kist oluşmuş, doktor bazı hamilelikte oluşabileceğinin söyledi,2cmlik kistim var, büyümez işallah.Çok fazla kasık-karın-bel ağrım vardı,sanırım kistten...

selam kızlar mart anneleri çoğalıyor maaşallah bende yarın dr gidicem internetten yaptığım hesaplamaya gören yarın 5+2 oluyor kuzum acaba keseyi görebilir miyim çok merak ediyorum allahım hepimizin gebeliğini 9 ay sağlıcakla sürdürsün inşallah sağlıcakla kucağımıza alacağımız günleri de görürüz

hayırlı olsun canım bende 2 mart annesi olucam inşallah satlarımız yakın demek ki bu arada benim de mayıs ayında kistim vardı acaba kendiliğinden kayboldu mu çok merak ediyorum ama gebelikte kistin çok bi zararı yokmuş galiba endişelenme aynı ağrılar bende de var bazen adet olacakmış gibi kasıklarım ağrıyo bir de bel ağrısı başladı ama ben hepsine razıyım bebişim sağlıcakla gelsinde ağrı nedir ki

bersuuu mim hoşgeldiniz benimde muhtemel doğum 11 mart ben 24, günde öğrendim gebeliğimi inşallah herşey yolunda gider... bu ikinci gebeliğim 10 yaşında bi kızım var. ağrılarım benimde var. batma tarzında sanırım rahim artık genişliyor ağrılar ondan kaynaklanıyor...

hayırlı olsun canım ne güzel sen tecrübelisin kocaman kızın var artık bizimle tecrübelerini paylaşırsın artık benim ilk gebeliğim

evet cok zararı olmaz kendılıgınden 3.aydan sonra kaybolur dedı doktor, ama agrım fazla, aynı ebnım de oyle adet olcakmısım gıbı basladı agrı ama hergecen gun artıyor,karnım yırtılcakmıs gıbı suanda. Dedıgın gıbı bebegımı sag salım alım de kucagıma onemlı degıl gerısı...

canım sana da hayırlı olsun

arkadaşlar aranızda keseyi gören var mı ya da kaçıncı haftada görüldüğünü bilen

arkadaşlar aranızda keseyi gören var mı ya da kaçıncı haftada görüldüğünü bilen

dun gıttım doktora ama goremedım malesef, doktor tekrar kan testı ıstedı beta hcg testı ıcın, 1800 gıbı bıdeger cıktı, budegerın enaz 5000lerde olması lazım gorulebılmesı ıcın dedı, oncekı hamılelıgımden bılıyordum zaten oyle oldugunu ve goremıcegımı ama bı sans dıye gıtmıstım doktora. Haftaya bakalım ozaman gorulur dedı.ama sen benden bıkac gun ılerde oldugun ıcın belkı gorulebılır.

inşallah canım ya çok merak ediyorum keseyi zaten keseyi görsek içinde bebeği görmeyi beklicez sonra kalp atışını merak edicez bu böyle sürecek herhalde

inşallah canım ya çok merak ediyorum keseyi zaten keseyi görsek içinde bebeği görmeyi beklicez sonra kalp atışını merak edicez bu böyle sürecek herhalde

aynen öyle:) kalp atışını da ben 6.haftada görmüşütm, vajinal bakmıştı doktor kanamam olduğu için.Sanırım 7.haftada görürüz normal ultrasonla.Temmuz 19dan sonra bakalım dedı doktor kalp atışına.7buçuk haftalık filan olcak işte.

biz 15 temmuzda izne ayrılıcaz eşimin memleketine gidicez umarım o zmaana kadar kalp atışlarını duymuş olurum sende mide bulantısı falan var mı

yani aslında olmaması lazım şimdiden, canlanınca olur diye biliyorum ama bende akşamları olan bi mide bulantısı var ara ara derinden geliyor, sanırım kistten kaynaklanıyor.Netten yaptığım araştırmada kisitn mide bulantısı da yapabileceği yazıyordu.bilmiyorum artık.Önceki hamileliğimde hiçbirşey hissettmedim,ne bulantı ne koku hassasiyeti,sadece uykuya eğilimim vardı okadar.Şuankinde koku hassasiyetim de var, ya da akşamları bulantım olduğu için öyle hissediyorumdur.

inşallah da mide bulantısı olmadan sağlıklı bir gebelik geçiririz canım ben çıkıyorum sonra yine görüşürüz

bugun ile 3 gun gecikmem sanirim ben hamileyim test daha yapmadim daha yapsam cikarmi acaba?

slm güzel mart anneleri...
liste yapcam herkez bana özelden msj atsın.
sat. m.d.t. yaş kilo hepsini yazsın listeye ekliyim.

bugun ile 3 gun gecikmem sanirim ben hamileyim test daha yapmadim daha yapsam cikarmi acaba?

çıkar. Günüm geçmeden öğrendim ben, idrar testinde silik bile çıksa çift çizgi pozitif anlamına geliyor. Ama kan testi en sağlam olanı tabiki.ama önce evde kendin yap sonra kanda baktır.varsa kesin çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…