2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba sat30 mayıs :) test yaptıktan sonra dün doktora gittim ve karından keseyi gördük. 7.3mm olmuş dedi doktor. erken döllenme olmuş dedi. 2-6 mart 2011de doğum olacak inşallah hayırlısıyla :)

hamiş arkadaşların gözleri aydın olsun.darısı bekleyen arkadaşlara...geçen sene bu zamanlar aynı heyecanları biz yaşıyorduk.sizlerle tekrardan aynı heyecanları yaşıyoruz...........hepinize bulantısız,ağrısız,sağlıklı hamilelikler.............

kızlar listemiz hazır...
lütfen bana özelden bilgilerinizi msj atın ekliyim.

listemiz baş sayfada.

merhaba sat30 mayıs :) test yaptıktan sonra dün doktora gittim ve karından keseyi gördük. 7.3mm olmuş dedi doktor. erken döllenme olmuş dedi. 2-6 mart 2011de doğum olacak inşallah hayırlısıyla :)

hayırlı olsun...
bende sat 31 mayıs. ben dr.gitmedim daha.

azizecim hayırlı olsun gebeliğin inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımızada alırız

arkadaşlar aranızda keseyi gören var mı ya da kaçıncı haftada görüldüğünü bilen

canım ben bu pazartesi gördüm benim adet tarihine göre 6.hafta ama geç döllenme(10gün kadar) dolayı 4buçuk haftalıkken gördüm..4-5 haftalıkken görülüyor haftayada kalp atışı için gidicez ama çok korkuyorum boş gebelik olabilirmi? diye... bu arada eşimin memleketine gideceğiz demişsin ama dr. mutlaka sor bende haftaya sorcam genelde ilk 3 ay yolculuk yasak oluyor..gecn yıl bana izin vermemişti..inşallah bu yıl izin verir.memlekete gidicem bende...

merhaba kızlar ben 2010 mart annesiyim birde dört buçuk yaşında kızım var.20 temmuzda öğrendim hamile olduğumu doğum günümde çok güzel bir hediye oldu bana.Tam ikinci bebeğim olmıycak derken tam doktora gidicekken hemde.Şimdi kuzum kucağımda.Rabbim size güzel bir hamilelik versin.Hamilelik zor bir süreç ama bir okadarda güzel.Hepiniz bebeklerinizi sağsalim kucaklarınıza alırsınız inşallah.

herkese slmlar mart anneleri
bugun doktora gittik henüz kese cok kücükmüs sanirim gec döllenme olmusum
haftaya cuma tekrar gidecem bakalim hayirlisi

slm :)) ben de aranıza katıldım .sat 28 mayıs tahmini doğum tarihi :4 mart kilo:63 kusura bakmayın henüz özelden mesaj yazamıyorum.

X