2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaa canmm sen yokmusun ki listede?

Bebişim koç burcu olsun istiyorum.. Bu arada akşam sendende sersemet gibi güzel haberler bekliyorummm... İnşallah ii geçer ..

Canım benim doktorum bebeğin kalp atış sesini duymak için bebeğe ısı göndermek gerekiyormuş buda bebeği çok rahatsız ediyormuş dedi . Bunu kendi doktorunada hazır gitmişken sorarmısın doğruluk payı nedir ??

maleseff yokum... yine kontrol ettim ben mi yanılıyorum diye ama listede yokum. bilgileri tekrardan vereyim.
:CüvCüv:
yaş 30
sat 26 mayıs
beklenen doğum tarihi 25 mart
kalbi pıt pıt atıyor...
kilom 60

Nalmes aynı günmü doğum yapacağız seninle :))

Bebişim koç burcu olsun istiyorum.. Bu arada akşam sendende sersemet gibi güzel haberler bekliyorummm... İnşallah ii geçer ..
hımm bende koç burcuyum bayanssulusmile
sağol canmm inşallah güzel geçer :Saruboceq:
maleseff yokum... yine kontrol ettim ben mi yanılıyorum diye ama listede yokum. bilgileri tekrardan vereyim.
yaş 30
sat 26 mayıs
kalbi pıt pıt atıyor...
kilom 60

ekledim canmm kaydirigubbakcemile5

hımm bende koç burcuyum bayanssulusmile
sağol canmm inşallah güzel geçer :Saruboceq:

ekledim canmm kaydirigubbakcemile5

senın bebiş balık burcu olacak heralde benden önde gidiyorsun :)) 1 kız kardesim koç burcu çok ii anlaşıyorum diğer kız kardeşim balık onla hiç anlaşamıyom o yüzden koç istiyomm :))

senın bebiş balık burcu olacak heralde benden önde gidiyorsun :)) 1 kız kardesim koç burcu çok ii anlaşıyorum diğer kız kardeşim balık onla hiç anlaşamıyom o yüzden koç istiyomm :))

kısmetse inşallah balık olcak...eşimde balık burcu çok istedim balık olsun diye inşallah.

bakalım belkide şubat sonu doğum yaparım kızlar.
ben mecburen sezeryen olcam için 39.haftada alınır bebek...ALLAH bilir tabi.
sata göre 7mart gözüküyo.

arkadaşlar ben çıkıyorum. kalın sağlıcakla ve de kendinize, bebişlerinize çok iyi bakın.
öpüyorum...

yaş 30
sat 26 mayıs
kalbi pıt pıt atıyor...
kilom 60

Nalmes tatlım bir yanlış yok dimi bu yazdıklarında
benim sat 19 Haziran doğum mart 26 görünüyor.
Senin için biraz geç bir doğum tarihi değil mi? :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…