2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Neden mecburen sezeryan.. İlk doğum sezeryanla olduğu içinmi ??

evet canmm oğlumu sezeryen oldum bebek doğum kanalına girememiş...41.haftayı bile geçtik bekledik olmadı normal.

dr.larda sezeryen olanı normal doğurtmuyolar riskli olduğu için yırtılma olurmuş rahimde.

biz kız istiyoruz ALLAHIN izninle...önce sağlıklı olsun onun için dua ediyoruz.
sonrada bide kızımız olsun diyoz boshayallersmile kısmet.

Benim için kız yada erkek farketmez sağlıklı olması önemli ama içimden bir his erkek olcakmış gibi geliyor:nazar::nazar::nazar:

biz geldikk:CüvCüv:
bebişimi gördüm harika ötesi bir duygu opuyorumnanaktan
büyümüş göze gelmiş miniğim
kalbini ellerini ayacıklarnı heryerini gördük
nasıl da atıyor pıtpıtlar ben burdayım diye:nazar:
Rabbim hepinize nasip etsin kızlar
cok mesudum bugün:asigim:

ya fatmacım çok sevindim ne güzel rabbim sana şükürler olsun
böyle güzel duyguları bize yaşatıyorsun.
ben de önümüzdeki salı gideceğim 9+5 olacak sanırım
inş. bende senin gibi ayrıntılı görürüm.

elevit kullanan yok mu?

ben de kullanıyorum cnm folic plustan buna geçiş yaptı dr. günde 1 adet

ben de elevit kullanıyorum yanında folbiol e de devam ediyorum. dr. folik asit elevitte de var ama folbiole yine devam et dedi. fazlası idrarla atılıyor folikasitin dedi.

ben bir de coraspirin kullanıyorum kan pıhtılaşması olduğu için ... bir de akşamları karnımdan iğne yapıyorum kendime... şimdilik bu kadar kullandıklarım....

tabii bir de ; bol bol "Ya Mübdi" çekiyorum tesbihle....

cnm 'ya mübdi' çektiğin tesbihin anlamı ne?

kızlar denize girmek yasak mı sizlere

arkadaşım doktorum bana yüzebilirsin bi sakıncası yok demişti.

kızlar kabızlık sorunu yaşıyomusunuz?
ben malesef yaşıyorum...

azizecim bende bu sorunu yaşıyorum ama ara ara

ayrıca kız ya erkek farketmez sağlıklı olsun diyorum ama gönlüm kızdan yanaaklinialirimsmile

son zamanlarda konuştuğum bayanların %90 ı kız bebek istiyor bende dahil. erkekte olsa olur yeter ki sağlıklı olsun ama gönlümden geçen kız diyor hepsi.

öff pazartesiyekaldı test sonuçları sıkıldım artık acaba olumsuzda ondan mı söylemedi sekreter dr izinde aman bea

sermest darısı başımıza çok güzel duygular bizim dr foto ve cd veriyo sabah akşam izliyodum oğlumda kızımıda izlerim inş ay hep kız gibime geliyo

ya bide eşim çok iyidir çok düşüncelidir ama oğlumda biraz korkmuştu pabucu dama atılacak diye pek nazlandırmamıştı beni ama bunda daha heycanlı eeee evlat sevgisinin tadına baktıya çok mutluyum

ya bide kaç çocuk düşünüyosunuz kızlar bana kalsa 2yeter ama eşim en az 4 istiyo çalışan biri olark beni bozar bakalım ne yapacağız

ya bide kaç çocuk düşünüyosunuz kızlar bana kalsa 2yeter ama eşim en az 4 istiyo çalışan biri olark beni bozar bakalım ne yapacağız

iLk bebeğime hamileyim en fazla 1 tane daha yaparım diye düşünüyorum 4 biraz fazla değil mi ? :)bilmiyorumkismile

Bugun biraz fazla yoruldum diye bendede mevcut bel ağrısı sennkide öyle bi nedenden mi ?

hayır yorulmadım bugün aslında tam tersi çok sakin bir gün dü ama anlayamadım sanki adet olacakmış gibi bir bel ağrısı var. ayyy çok korkuyorum Allahım bebeklerimiz sana emanet....

slm kizlar...herkes iyidr insaallah..bende bulanti gelip gidiyo dün misafirim vardi pizza yaptim tatli yaptim tek lokma yiyemedim..
bugün nihayet drun sekreteri aradi 13 eylül olan ilk randevumuzu yarina aldik:)))benim ikiz olmasindan süphem var..yarin onuda ögrenmis olurum..ben en az 3 istiyorum,bi kizim var.
kabizlik bende de oluyor maalesef..yarin dr umdan magnezyum istemeyi düsünüyorum..

bu arada en minik benim yavrum sanirim..ucundan mart annesiyim ama dogum t hi 1 nisan diye geciyo..bakalim usg ne diyecek

X