Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sat herzaman doğru sonuç vermiyor. benimkisi geç döllenme olduğu için 3 hafta sonrası doğru sonucu veriyor. doktor ultrasonda bebişin büyüklüğüne ve kese büyüklüğüne göre tarihi veriyor. benimkisi 25 mart görünüyor.
sat herzaman doğru sonuç vermiyor. benimkisi geç döllenme olduğu için 3 hafta sonrası doğru sonucu veriyor. doktor ultrasonda bebişin büyüklüğüne ve kese büyüklüğüne göre tarihi veriyor. benimkisi 25 mart görünüyor.
kızlar bişey soracağım size, azönce annemle konuşurken aklıma geldi.
benim sata göre (1haziran) bebğimin 9+2 olması gerekirken 10+2 olarak gözüküyor ultrasonda. Neden böyle sizce???
Sersemetciğim şimdi girdim ne güzel anlatmışsın duygularını öyle walla 2 kere okudum çok duygulandım canım yaa... Allah bu mutluluğunu dayim etsin ....
İnşallah akşam Azizeden de böle güzel haberler alacağız....
8 mart yazıyor canım.
sevgili popinos;
bence hiç bir şeyi dert etme. geçen gün tv de bir kadın doğum doktorunun söylediğine göre yaptıkları tüm testlerde yaş sınırı 35 miş. yani 35 üstünü ellerindeki aletlerden kaynaklı risk grununa alıyor. bunun içinde doktorlar daha bi titiz oluyorlar. 36 yaşıda bence amanda aman bie yaş değil. gönlünü ferah tut. ben şu hayattan öğrendiğim sakınılan göze çöp battığı. bunun için Allah'a güven senin için bu bebişin hayırlıysa doğurmanıda nasip eder. amannn kısacası boşver...
Evet benimde sata göre 20 mart çıkıyor ama ultrasona göre 25 mart inşallah ultrason doğrudur :))
Kızlarr uzun zamandır yılan yağı kullanıyorum.
Hamilelik döneminde kullanmanın zararı olur mu acaba?
burda doğumcu yok. ankara dan geliyor her gün. o da yeni gelmiş. burası ankara nın ilçesi nallıhan. nüfus 12 bin. ufak bir yer. ben 4 katta oturuyorum. ilçeyi tepeden seyredebiliyorum 3 dağın arasında vadide.burda hastaneden başka şey yok.
Kızlarr uzun zamandır yılan yağı kullanıyorum.
Hamilelik döneminde kullanmanın zararı olur mu acaba?
evet şimdi 2010 mart annelerine sordum sağolsunlar cevaplamışlar hemen. gelişimi 1hafta önden gidiyor olabilir dediler :teytey: İnşallah hep böyle gider
hayırlı olsun gülücüm iyi haberlerle gel bu arada tüp bebek miydi seninki
genelde doğru çıkıyormuş. bunun için 2 hafta önce gidince doktora çok küçük olduğu için kese bizi tarih yanıltır demişti. dün gidince anca doğum tarihini söyleyebildi. umuyorum doğru çıkar... koç burcu olmasını istiyorum bebişimin.
kızlar kabızlık sorunu yaşıyomusunuz?
ben malesef yaşıyorum...
ayy bende öle yapam -tatlicadiarzu- bu göbüş kocaman oldu vallaben yaşadım 2-3 gün dün tekrar kayısı yiyince rahatladım. her gün kayısı ymek lazım. dün 500 gr yoğurt birde 10-15 kayısı yedim valla. dün tuvalte nasıl yetişeceğimi şaşırdım.
popinos sıkma canını yarın erkenden gidersin canım
azizecim cok şiddetli degil ara ara var kabızlıgım
kayısı ye kabız yapacak seylerden uzak kal bir süre
ben cıkıyorum şimdlik
iyi bakın kendinize
hayırlısı olsun yaa 36 neki bizim burda bir abla 42 yaşında doğurdu kızı şimdi 5 yaşında sapasağlam maşallah öyle herşeyi kafaya takma rahatlıkla atlatırsın inşallah canım dua et Rabbine sığın gerisini hiç mi hiç düşünme....
ilk kez adını duyuyorum. hiç bir bilgim yok... ne amaçla kullanıyordun??
kızlar kabızlık sorunu yaşıyomusunuz?
ben malesef yaşıyorum...
Bende koç istiyorummm...