2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

popinos işallah hayırlı sonuçlar alıcaksın canım gerçekten yaşı senden fazla olanlarda var ve maşallah sağlıklıca kucaklarına alıyorlar yavrularını içini ferah tut canım

kaç gündür aklımda acaba yerinde duruyormu diye düşünüyorum. burdaki hastaneye kadın doğumcu da gelmiş. gitsem mi diye düşünüyorum. bi baksa da içim rahatlasa. sabahları bebek düştü sanıyorum tuvalete gitmeye korkuyorum. bugün başım döndü sürekli . O kadar halsizleştim ki, ruh gibiydim. daha yeni düzeldim.evde durmaktan kafayı yiycem.

aman aman sakın oynama
bir kramp girdi sol kasığıma sorma halen devam ediyor çok kortum bebişime bişey olacak diye hamileliğimi öğrendim öğreneli oynamayı bıraktıydım (bu arada çok ta severim oynamayı her fırsatta oynarım) bu sferde çok canım istedi dayanamadım kalktım oyandım ama çok korktum inaşşalah bişey olmaz halen ağrıyorrrrrr

denize girebilirsiniz ama enfeksiyorn da kapabilirsiniz vajinanın işlevi çok değişiyormuş hemen mikrop kapabiliyormuş o yüzden çok temir bir denizse olur demişti doktor

popinos işallah hayırlı sonuçlar alıcaksın canım gerçekten yaşı senden fazla olanlarda var ve maşallah sağlıklıca kucaklarına alıyorlar yavrularını içini ferah tut canım

tşk ederim. ben iğneden çok korkuyorum. zaten 2 sene tadavide o kadar çok iğne oldum ki. daha çok nefret eder hale geldim. tk derdim kendimi kasarsam , düşük olursa korkusu var. bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum. sadece bu yüzden kaybetmek istemiyorum.

canım böyle endişelerle yiyip bitirme kendini
haftan ilerliyor bak ne güzel her gecen gün tehlike azalıyor bizler için
sürekli kafanda bunlarla mesgul olma kendini strese sokman size daha cok zarar verir unutma
bol bol dua et kuran oku ıcın rahatlar canım
ayrıca doktora da git madem icin rahat eder bebişin gördügünde

kızlar denize girmek yasak mı sizlere

ya ben de soracaktım bugün bunu doktoruma
unuttum tühh

canım sen nasıl oynadın o derece agrıttın
dkkat et aman hersey dozunda olsun
ben de cok severım oynamayı:)
bişey olmaz korkma canımm

valla bende cumartesi nişan vardı oyn adım. birde halay çektim. gerçi 3 ayaktı. yavaş olduğı için katıldım. ama benim ağrım olmadı. sen biraz dinlen en iyisi.

ben 36 yaşımda olduğum için keseden su alınacak. çok korkuyorum ama yaptıracağım zamanı gelince. çok uğraştım bu bebek için. sonuç inşallah iyi olur.

neden keseden su alınıyor ki?? Amniyosentez dedikleri şeyi mi yaptıracaksın?

Evet sermest içime kurt düştü. en iisi mi deneyimli annelere sormak. 2010 mart annelerine sorayım bakayım

canım oynamakla bebişine zarar vermen imkansız sanırım korkma ama dikkat et, tabi kolbastı için aynı şey söylenemeyebilir o ne deli bir dns öyle ya :))

denize girebilirsiniz ama enfeksiyorn da kapabilirsiniz vajinanın işlevi çok değişiyormuş hemen mikrop kapabiliyormuş o yüzden çok temir bir denizse olur demişti doktor

ben de korkmdan giremiyorum ne olur ne olmaz tedbiri elden bırakmamak lazım sonucta

canım o halde ne yapacagını da biliyorsun
kendini sıkmak yok kendini rahatlatmaya calısacaksın bol bol

sağol eylemsevcan bu yaz haram oldu desene bize

yalan oldu tatill bize:)
olsun seneye bebişlerle gideriz daha güzel hemopuyorumnanaktan

popinos içini rahatlatcaksa ara tabii doktor güvenilir bir doktor olsun
rastgele biryerlere gitme öyle

yusum sata göre hesaplayıcılarda dogum tarihin kac cıkıyor
onu dikkate almak lazım sanırım

Sersemetciğim şimdi girdim ne güzel anlatmışsın duygularını öyle walla 2 kere okudum çok duygulandım canım yaa... Allah bu mutluluğunu dayim etsin ....

İnşallah akşam Azizeden de böle güzel haberler alacağız....

ben 36 yaşımda olduğum için keseden su alınacak. çok korkuyorum ama yaptıracağım zamanı gelince. çok uğraştım bu bebek için. sonuç inşallah iyi olur.

sevgili popinos;
bence hiç bir şeyi dert etme. geçen gün tv de bir kadın doğum doktorunun söylediğine göre yaptıkları tüm testlerde yaş sınırı 35 miş. yani 35 üstünü ellerindeki aletlerden kaynaklı risk grununa alıyor. bunun içinde doktorlar daha bi titiz oluyorlar. 36 yaşıda bence amanda aman bie yaş değil. gönlünü ferah tut. ben şu hayattan öğrendiğim sakınılan göze çöp battığı. bunun için Allah'a güven senin için bu bebişin hayırlıysa doğurmanıda nasip eder. amannn kısacası boşver...

8 mart yazıyor canım.

sat herzaman doğru sonuç vermiyor. benimkisi geç döllenme olduğu için 3 hafta sonrası doğru sonucu veriyor. doktor ultrasonda bebişin büyüklüğüne ve kese büyüklüğüne göre tarihi veriyor. benimkisi 25 mart görünüyor.

popinos içini rahatlatcaksa ara tabii doktor güvenilir bir doktor olsun
rastgele biryerlere gitme öyle

burda doğumcu yok. ankara dan geliyor her gün. o da yeni gelmiş. burası ankara nın ilçesi nallıhan. nüfus 12 bin. ufak bir yer. ben 4 katta oturuyorum. ilçeyi tepeden seyredebiliyorum 3 dağın arasında vadide.burda hastaneden başka şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…