2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarr uzun zamandır yılan yağı kullanıyorum.
Hamilelik döneminde kullanmanın zararı olur mu acaba?

evet şimdi 2010 mart annelerine sordum sağolsunlar cevaplamışlar hemen. gelişimi 1hafta önden gidiyor olabilir dediler :teytey: İnşallah hep böyle gider

Evet benimde sata göre 20 mart çıkıyor ama ultrasona göre 25 mart inşallah ultrason doğrudur :))

kızlar bişey soracağım size, azönce annemle konuşurken aklıma geldi.

benim sata göre (1haziran) bebğimin 9+2 olması gerekirken 10+2 olarak gözüküyor ultrasonda. Neden böyle sizce???

erken döllenme olmuş. yani sat tarihinden ortalama 14 gün sonrası yumurtlama tarihi olarak kabul ediliyor ama seninki daha önce yani 1 hafta önce olmuş...

saol canım insallah sen de yasaycaksın bu duyguları hayırlısıyla
Allah hepimizin mutlulugunu daim etsin evlatlarımızla insallah

8 mart yazıyor canım.

canım en fazla erken dogum olursa erken derken on gün falan öyle şubat olursun herhalde
ama bu hepimiz icin gecerli sonucta benim de tahmını dogum tarihi 13 mart ama bir yirmi gün evvel gelmeycegini kim kestirebilir ki
sen kal aramızda bizim alıstık sana bırakma burayıopuyorumnanaktan

ne güzel özetlemişsin canım diline saglık

Evet benimde sata göre 20 mart çıkıyor ama ultrasona göre 25 mart inşallah ultrason doğrudur :))

genelde doğru çıkıyormuş. bunun için 2 hafta önce gidince doktora çok küçük olduğu için kese bizi tarih yanıltır demişti. dün gidince anca doğum tarihini söyleyebildi. umuyorum doğru çıkar... koç burcu olmasını istiyorum bebişimin.

canım anlıyorum seni ilçede yasamak zordur
o zaman güvenmekten baska caren yok napalım
Allah saglık versin içini ferah tut yeter

Kızlarr uzun zamandır yılan yağı kullanıyorum.
Hamilelik döneminde kullanmanın zararı olur mu acaba?

canım doktoruna danıs belki bir zaararı falan vardır bilemeyiz

evet şimdi 2010 mart annelerine sordum sağolsunlar cevaplamışlar hemen. gelişimi 1hafta önden gidiyor olabilir dediler :teytey: İnşallah hep böyle gider

kızz ben demedim misırnaşık şey

Bende koç istiyorummm...

hayırlısı olsun yaa 36 neki bizim burda bir abla 42 yaşında doğurdu kızı şimdi 5 yaşında sapasağlam maşallah öyle herşeyi kafaya takma rahatlıkla atlatırsın inşallah canım dua et Rabbine sığın gerisini hiç mi hiç düşünme....

kızlar kabızlık sorunu yaşıyomusunuz?
ben malesef yaşıyorum...

ben yaşadım 2-3 gün dün tekrar kayısı yiyince rahatladım. her gün kayısı ymek lazım. dün 500 gr yoğurt birde 10-15 kayısı yedim valla. dün tuvalte nasıl yetişeceğimi şaşırdım.

popinos sıkma canını yarın erkenden gidersin canım

azizecim cok şiddetli degil ara ara var kabızlıgım
kayısı ye kabız yapacak seylerden uzak kal bir süre

ben cıkıyorum şimdlik
iyi bakın kendinize

ben yaşadım 2-3 gün dün tekrar kayısı yiyince rahatladım. her gün kayısı ymek lazım. dün 500 gr yoğurt birde 10-15 kayısı yedim valla. dün tuvalte nasıl yetişeceğimi şaşırdım.
ayy bende öle yapam -tatlicadiarzu- bu göbüş kocaman oldu valla

tamm canmm yerimseniben

Evet canım.. Bugün eski bi arkadaşım geldi ziyaretime oda sürekli dua et dedi .. Hamilelerin duası kabül olurmuş.. Sende içini rahat tut..

ilk kez adını duyuyorum. hiç bir bilgim yok... ne amaçla kullanıyordun??

yaaa pardon kullandığım şeyi bile karıştırdım bilmiyorumkismile.Karınca yağı düzenli kullanıldığında tüyleri azaltıyor.
Yılan yağı ise saç bakımı için kullanılıyor.
Benim kullandığım karınca yağı..

kızlar kabızlık sorunu yaşıyomusunuz?
ben malesef yaşıyorum...

azizeciğim bence sen beni listeye almadığın için kabızlık yaşıyorsun!!
şaka yapıyorum tabii... geçmiş olsun. kayısıyı arkadaşlarda söylemişler.
bol bol su ve armutuda listeye ekleyeyim. umarım bir an önce düzelirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…