Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
popinos işallah hayırlı sonuçlar alıcaksın canım gerçekten yaşı senden fazla olanlarda var ve maşallah sağlıklıca kucaklarına alıyorlar yavrularını içini ferah tut canım
kaç gündür aklımda acaba yerinde duruyormu diye düşünüyorum. burdaki hastaneye kadın doğumcu da gelmiş. gitsem mi diye düşünüyorum. bi baksa da içim rahatlasa. sabahları bebek düştü sanıyorum tuvalete gitmeye korkuyorum. bugün başım döndü sürekli . O kadar halsizleştim ki, ruh gibiydim. daha yeni düzeldim.evde durmaktan kafayı yiycem.
kızlar denize girmek yasak mı sizlere
aman aman sakın oynama
bir kramp girdi sol kasığıma sorma halen devam ediyor çok kortum bebişime bişey olacak diye hamileliğimi öğrendim öğreneli oynamayı bıraktıydım (bu arada çok ta severim oynamayı her fırsatta oynarım) bu sferde çok canım istedi dayanamadım kalktım oyandım ama çok korktum inaşşalah bişey olmaz halen ağrıyorrrrrr
aman aman sakın oynama
bir kramp girdi sol kasığıma sorma halen devam ediyor çok kortum bebişime bişey olacak diye hamileliğimi öğrendim öğreneli oynamayı bıraktıydım (bu arada çok ta severim oynamayı her fırsatta oynarım) bu sferde çok canım istedi dayanamadım kalktım oyandım ama çok korktum inaşşalah bişey olmaz halen ağrıyorrrrrr
ben 36 yaşımda olduğum için keseden su alınacak. çok korkuyorum ama yaptıracağım zamanı gelince. çok uğraştım bu bebek için. sonuç inşallah iyi olur.
canım böyle endişelerle yiyip bitirme kendini
haftan ilerliyor bak ne güzel her gecen gün tehlike azalıyor bizler için
sürekli kafanda bunlarla mesgul olma kendini strese sokman size daha cok zarar verir unutma
bol bol dua et kuran oku ıcın rahatlar canım
ayrıca doktora da git madem icin rahat eder bebişin gördügünde
valla şimdi arıycam hastaneyi. dr. orda mı diye.
denize girebilirsiniz ama enfeksiyorn da kapabilirsiniz vajinanın işlevi çok değişiyormuş hemen mikrop kapabiliyormuş o yüzden çok temir bir denizse olur demişti doktor
tşk ederim. ben iğneden çok korkuyorum. zaten 2 sene tadavide o kadar çok iğne oldum ki. daha çok nefret eder hale geldim. tk derdim kendimi kasarsam , düşük olursa korkusu var. bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum. sadece bu yüzden kaybetmek istemiyorum.
sağol eylemsevcan bu yaz haram oldu desene bize
yusum sata göre hesaplayıcılarda dogum tarihin kac cıkıyor
onu dikkate almak lazım sanırım
ben 36 yaşımda olduğum için keseden su alınacak. çok korkuyorum ama yaptıracağım zamanı gelince. çok uğraştım bu bebek için. sonuç inşallah iyi olur.
8 mart yazıyor canım.
popinos içini rahatlatcaksa ara tabii doktor güvenilir bir doktor olsun
rastgele biryerlere gitme öyle