önce karından baktı ama göbüşümden göremedi keseyi gördü bebegi göremedi net
sonra vajinale aldı oradan anında göründü tabi gayet net
sweet drop korkma hiç sen de güzel haberler alıcan insallah
görüceksin bebişini sen de az kalmıs salıya da bak
yani üzerine görmek gibi bişey mi bu erken döllenme bilmiyorumkismilecanım gelişim iyi demek önden gidiyor erken döllenme diye acıklıyorlar sanırım bunu
canım gelişim iyi demek önden gidiyor erken döllenme diye acıklıyorlar sanırım bunu
sermestcim gözün aydın canım, ne mutlu sana, darısıda başımıza, bende yarın gidicem kontrole, benimki daha küçük ama bende senin gibi görmek isterdim, o günlerde geli,cek inşallah. Senin adına çok sevindim, ben böyleysem sen havalara uçmuşsundur heralde, Allah nazarlardan korusun hepimizi
yani üzerine görmek gibi bişey mi bu erken döllenme bilmiyorumkismile
arkadaşlar dualarınız işallah kabul olur sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız
azizecim ben senin sonucunu taaa pazartesi öğrenicemmerakla bekleyeceğim umarım herşey yolunda gider
ben sadece işten girebiliyorum nete evde bilgisayar almadık gerekli değil diye yarında işe gelmeyeceğim halletmem gereken işler var 3 gün yokum yani anlayacağınız
sermest çok sevindim hadi gözünaydın canım, mide yanmaların ne oldu bu arada
bana da hep karından bakıldı. hiç hesaplamamıştım ama şimdi aklıma geldi. neden böyle ki???? Off ya keşke doktora sorsaydım.benim karından görmüştü 28 temmuzda gittiğimde 7 haftalıksın demişti demekki herkesin değişik değişik gelişmesi büyümesi aman sağlıklı olsunlarda hayırlısı
bu arada ikili testten konustuk biraz
ne düşündüğümü sordu herhangi bir olumsuzluk durumunda
biz her halükarda devam kararmız oldugunu söyledik
o zaman hiç yaptırıp stres yapma kendine bosyere gerek yok dedi
bu noktada fikrimizi sorması ve desteklemesi güzeldi
bazı doktorlar diek sonlandırcaz diyor moral bozuyor
hayırlısı Allahtan
ben 36 yaşımda olduğum için keseden su alınacak. çok korkuyorum ama yaptıracağım zamanı gelince. çok uğraştım bu bebek için. sonuç inşallah iyi olur.
sermestcim gözün aydın canım, ne mutlu sana, darısıda başımıza, bende yarın gidicem kontrole, benimki daha küçük ama bende senin gibi görmek isterdim, o günlerde geli,cek inşallah. Senin adına çok sevindim, ben böyleysem sen havalara uçmuşsundur heralde, Allah nazarlardan korusun hepimizi
benim karından görmüştü 28 temmuzda gittiğimde 7 haftalıksın demişti demekki herkesin değişik değişik gelişmesi büyümesi aman sağlıklı olsunlarda hayırlısı
bana da hep karından bakıldı. hiç hesaplamamıştım ama şimdi aklıma geldi. neden böyle ki???? Off ya keşke doktora sorsaydım.
ben şimdi mart annesi miyim yoksa şubat annesi mi sempatiksalakcinni Yanlış topicte miyim yoksa :bbo:
ben 36 yaşımda olduğum için keseden su alınacak. çok korkuyorum ama yaptıracağım zamanı gelince. çok uğraştım bu bebek için. sonuç inşallah iyi olur.
bu arada şimdi işyerimde radyoda bir oyun çıktı trakya havası tutamadım kendimi bir güzel oynadım odamda yanlız çalışıyorum onun verdiği rahatlıkla ama şimdi sol kasığım ağrıyor ne yap ben BE YAA