kızlar bugün test yaptım çok hafif çizgi çıktı...
sanırım hamileyim. inşallah test doğrudur.
merhaba bayanlar bugün sabah test yaptım pozitif çıktı.. emin olmak için kan testi yaptırdım sonucu yarın alıcam ama internetten bakılıyo test sonucuna hcg 589.1 yazıyo.. yarın doktora gösterecem .. çok anlamıyorum bu işlerden idrar testi pozitif olsada yinede ümitlenmek istemiyorum .. bu konuda tecrübeli olnalr yorum yapabilirmi bu arada 2. bi test daha yaptım oda pozitif...
canım tebrikler Allah tamamına erdirsin...benim bu gün yumurta akı kıvamında akıntım var sadece...bilmiyorum artık..
azize ordasın tebrikler canım...test silik çıktı demişsin senin gününe var ondandır ..ne güzel bir zamanda doğacak bebeğin..inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin..bana da dua edin ....benim yumurta akı kıvamında akıntım var adete 4-5 gün kaldı bakalım...ben gerçi ümüdimi yitirdim...
merhaba benim son adet tarihim 4 haziran bugün kanda bhcg baktırdım sonuç 85 pozitif yani. ben de inşallah 2011 mart annesi olacağım.
selam hanımlar....
sat 30 Mayıs
muhtemel doğum tarihi 6 mart 2011
cuma test yaptım...yarın kan testi yaptırcam....
4 aralık 2010 8 haftalık bir düşükten sonra umarım bu kez 40 haftayı tamamlayıp anne olurum opuyorumnanaktan
dilerim mart annesi olarak hep aranızda kalırım....
tebrik ederim canım...yavaş yavaş çoğalıyoruz:teytey:
kızlar benim testim çook hafif çıktı...yanlış değildir inşallah.
öncelikle merhaba azize benim adetime daha 2 gün vardı yani 24 .günde testte pozitifi gördüm. kan baktırmadın mı en kesin o ama testte çıktıysa çok yüksek olasılıkla pozitiftir
:Saruboceq: :Saruboceq:
merhaba benim son adet tarihim 4 haziran bugün kanda bhcg baktırdım sonuç 85 pozitif yani. ben de inşallah 2011 mart annesi olacağım.
31 mayıs son satım...bugün test yaptım adete 2gün var daha.
selam,bende insallah umud ediyorum mart annesi olmaya,sat tarihim 31 mayis,bugun regl olmam lazim tam olarak 28 gun suruyor benim siklusum,bugun sabahdan beri belim agridi dedim gelecek yine adetim suan gecdi ama gelen giden yok bakalim,belki gece felanda gelirmi diye beklemedeyim,test icin cok erken diye dusunuyorum cunki 1 bebisimde adetim 8 gun gecdikden sonrasi bile negatifdi ,9 gunumde cizgi belirmisdi,sizlerde ne zaman test sonucu cikdi merak ediyorum kizlar cevap lutven herkeze saglikli hamilelikler dilerim
aaaaa ozaman yarın bende gidiyorum yaptırmaya direk kandan baktırayım ben
1tane oğlum var 7 yaşında allahım inşallah bana da eli ayagı düzgün sağlıklı bi bebeğim olurkızım olmasını çok istiyorum ama hayırlısı allahım sağlıklı olosunda
neyse size yarın bende haber veeriirim
bence 2 bekle öyle test yap ama eğer çok merak ediyorsan yapabilirsin..bizede haber ver..inşallah güzel haberlerle gelirsin