2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tebrikler Allah tamamına erdirsinn....

azize ordasın tebrikler canım...test silik çıktı demişsin senin gününe var ondandır ..ne güzel bir zamanda doğacak bebeğin..inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin..bana da dua edin ....benim yumurta akı kıvamında akıntım var adete 4-5 gün kaldı bakalım...ben gerçi ümüdimi yitirdim...

Büşra 89

tebrikler...

iki test pozitifse yanılma olasılığı nerdeyse 0...zaten kit (idrar) testi negatif çıkarsa yanılma payı daha büyük...pozitifte yanılma payı yok gibi

evet canmm günüme 3gün var...bakalım nolcak darısı sana inşallah :Saruboceq:

merhaba benim son adet tarihim 4 haziran bugün kanda bhcg baktırdım sonuç 85 pozitif yani. ben de inşallah 2011 mart annesi olacağım.

terik ederim a.s.canım Allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...

kızlar benim testim çook hafif çıktı...yanlış değildir inşallah.

öncelikle merhaba azize benim adetime daha 2 gün vardı yani 24 .günde testte pozitifi gördüm. kan baktırmadın mı en kesin o ama testte çıktıysa çok yüksek olasılıkla pozitiftir
:Saruboceq: :Saruboceq:

offf yaaa bölede insan arada kalıyo...
3gün daha bekler sonucu kesin öğrenirim artık.

selam,bende insallah umud ediyorum mart annesi olmaya,sat tarihim 31 mayis,bugun regl olmam lazim tam olarak 28 gun suruyor benim siklusum,bugun sabahdan beri belim agridi dedim gelecek yine adetim suan gecdi ama gelen giden yok bakalim,belki gece felanda gelirmi diye beklemedeyim,test icin cok erken diye dusunuyorum cunki 1 bebisimde adetim 8 gun gecdikden sonrasi bile negatifdi ,9 gunumde cizgi belirmisdi,sizlerde ne zaman test sonucu cikdi merak ediyorum kizlar cevap lutven herkeze saglikli hamilelikler dilerim

31 mayıs son satım...bugün test yaptım adete 2gün var daha.

aaaaa ozaman yarın bende gidiyorum yaptırmaya direk kandan baktırayım ben
1tane oğlum var 7 yaşında allahım inşallah bana da eli ayagı düzgün sağlıklı bi bebeğim olur kızım olmasını çok istiyorum ama hayırlısı allahım sağlıklı olosunda
neyse size yarın bende haber veeriirim

bence 2 bekle öyle test yap ama eğer çok merak ediyorsan yapabilirsin..bizede haber ver..inşallah güzel haberlerle gelirsin

.
benimde bir kızım var 2 yaşında...bende şimdi 2. düşünüyyorum..hayırlısı olsun istiyorum bende..

bence 2 bekle öyle test yap ama eğer çok merak ediyorsan yapabilirsin..bizede haber ver..inşallah güzel haberlerle gelirsin

insallah hayirlisi bakalim,ben biraz daha beklemeyi dusunuyorum bazen gecde cikabiliyor,dun gelmedi artik bugun ne olur bilemem ama icimden bi ses hamilesin diyor:dance:ruyamdada gördum hamile olmusum cok guzel yaa

kızlar ben ümidimi kestim .
regl oldum bugün.
ilk denememizdi ama olmadı maalesef.
hayırlısı olsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…