2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar...ben de 2011 mart anne adayıyım,aslında 2010 agfustos anne adayıydım fakat malesef bebegımın kalbı durdu 2.ayında. Bu sefer sağ salim alırım kucağıma işallah

selam kızlar...ben de 2011 mart anne adayıyım,aslında 2010 agfustos anne adayıydım fakat malesef bebegımın kalbı durdu 2.ayında. Bu sefer sağ salim alırım kucağıma işallah

canım bende 2010 temmuz annesi adayıydım ama bende dış gebelik oldum...şimdi 2011 mart annesi olucam inşallah..Allah hepimize hayırlısını versin..:Saruboceq:

tebrikler Allah tamamına erdirsin...bende 2-6 temmuz da regi olucam adetlerim düzensiz biraz...bu ay regi olursam diğer ay yumurta takibi düşünüyorum..inşallah gerek kalmaz..

kızlar ben ümidimi kestim .
regl oldum bugün.
ilk denememizdi ama olmadı maalesef.
hayırlısı olsun diyorum

sağlık olsun diyelim .bende bu aydan çok ümitli değilim..benim bu ay 6. deneme ...sen daha yolun başındasın..stres yapma stres hamile kalmayı engelliyo...umarım kısa sürede hamiş kalırsın..

Herkese çok teşekkürler...
Bugün gittim doktora.. kesin hamileyim .. kesem henüz görünmüyo ultrasonda.. pazartesi tekrar gidecem ... Rabbim herkese nasip etsin inşallah... çok heyecanlıyım..

kendim eczaneden aldım evde yaptım tek çizgi malesef ama sat ıma daha 3 gün var hayırlısı

kendim eczaneden aldım evde yaptım tek çizgi malesef ama sat ıma daha 3 gün var hayırlısı

bazılarında erken yapınca çıkıyo ama adet günün geçmesini beklemek gerekiyo..umarım regi değil de bebiş gelir.bende beklemedeyim ama 2 gündür akıntım vardı o da yok artık sanırım bebişte yok..neyse alıştım ben 6. deneme bu...önümüzdeki ay yumurta takibi yaptırıcam..

Herkese çok teşekkürler...
Bugün gittim doktora.. kesin hamileyim .. kesem henüz görünmüyo ultrasonda.. pazartesi tekrar gidecem ... Rabbim herkese nasip etsin inşallah... çok heyecanlıyım..

ultrasonlada teyit ettirmişsin hamileliğini ne güzel umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin...

slm kizlar bende 2011 mart annesi adayiyim kismetse bugun ögrendim hamile oldugumu.adetim 5 gün gecti daha önceki idrar testimde negatif cikmisti bugun tekrar test yaptim iki cizgi cikti yarin doktora gidicem bu benim ikinci cocugum olacak kismetse birde oglum var 1,5 yasinda henüz cok kucuk melegim ama napalim kismet böyleymis herkesi tebrik ederim

slm kizlar bende 2011 mart annesi adayiyim kismetse bugun ögrendim hamile oldugumu.adetim 5 gün gecti daha önceki idrar testimde negatif cikmisti bugun tekrar test yaptim iki cizgi cikti yarin doktora gidicem bu benim ikinci cocugum olacak kismetse birde oglum var 1,5 yasinda henüz cok kucuk melegim ama napalim kismet böyleymis herkesi tebrik ederim

tebrikler canmm...bende pazartesi test yaptım adetime 2gün varken çok hafif çizgi çıktı.yarın tekrar test yapcam.

hoşgeldiniz tebrik ediyorum sizi inşallah rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini :Saruboceq:

Selam arkadaşlar, bende 2011 Mart annesi olmayı umud ediyorum. Adet günüme 9 gün var. Ama içimde hamile olacağıma ilişkin bir his var. Takdir Allahın tabi. Hepimize Sağlıklı, eli ayağı düzgün, hayırlı evlatlar nasip etsin cenabı hak.

slm arkadaslar 2 gun oldu gecikmem henuz gelmedi,bundan sonrasi gelirmi gelmezmi bilemem:sm_confused:

tebrikler Allah tamamına erdirsin..bende kızm 1.5 yaşındayken korunmayı bıraktım..ama bu ay 6.denemem olmadı hala..şimdi kızım 2 yaşında...bakalım bende heyecanla bekliyorumm inşallah bebişim gelir...

Selam arkadaşlar, bende 2011 Mart annesi olmayı umud ediyorum. Adet günüme 9 gün var. Ama içimde hamile olacağıma ilişkin bir his var. Takdir Allahın tabi. Hepimize Sağlıklı, eli ayağı düzgün, hayırlı evlatlar nasip etsin cenabı hak.
rabbim gönlüne göre versin cnm umarim sende hamilesindir
slm arkadaslar 2 gun oldu gecikmem henuz gelmedi,bundan sonrasi gelirmi gelmezmi bilemem:sm_confused:
hakkinda hayirlisi cnm adetlerin duzenlimidir
tebrikler Allah tamamına erdirsin..bende kızm 1.5 yaşındayken korunmayı bıraktım..ama bu ay 6.denemem olmadı hala..şimdi kızım 2 yaşında...bakalım bende heyecanla bekliyorumm inşallah bebişim gelir...
kismet cnm isallah bu ay tutturursunuz biz acikcasi beklemiyorduk sürpriz oldu bizim icin ama demekki hayirlisi böylemis herkesin hakkinda hayirlisi neyse o olsun öp kizini yerime

X