Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar...ben de 2011 mart anne adayıyım,aslında 2010 agfustos anne adayıydım fakat malesef bebegımın kalbı durdu 2.ayında. Bu sefer sağ salim alırım kucağıma işallah
offf yaaa bölede insan arada kalıyo...
3gün daha bekler sonucu kesin öğrenirim artık.
selam kızlar...ben de 2011 mart anne adayıyım,aslında 2010 agfustos anne adayıydım fakat malesef bebegımın kalbı durdu 2.ayında. Bu sefer sağ salim alırım kucağıma işallah
kızlar ben ümidimi kestim .
regl oldum bugün.
ilk denememizdi ama olmadı maalesef.
hayırlısı olsun diyorum
kendim eczaneden aldım evde yaptım tek çizgi malesef ama sat ıma daha 3 gün var hayırlısı
Herkese çok teşekkürler...
Bugün gittim doktora.. kesin hamileyim .. kesem henüz görünmüyo ultrasonda.. pazartesi tekrar gidecem ... Rabbim herkese nasip etsin inşallah... çok heyecanlıyım..
slm kizlar bende 2011 mart annesi adayiyim kismetse bugun ögrendim hamile oldugumu.adetim 5 gün gecti daha önceki idrar testimde negatif cikmisti bugun tekrar test yaptim iki cizgi cikti yarin doktora gidicem bu benim ikinci cocugum olacak kismetse birde oglum var 1,5 yasinda henüz cok kucuk melegim ama napalim kismet böyleymis herkesi tebrik ederim
kendim eczaneden aldım evde yaptım tek çizgi malesef ama sat ıma daha 3 gün var hayırlısı
slm kizlar bende 2011 mart annesi adayiyim kismetse bugun ögrendim hamile oldugumu.adetim 5 gün gecti daha önceki idrar testimde negatif cikmisti bugun tekrar test yaptim iki cizgi cikti yarin doktora gidicem bu benim ikinci cocugum olacak kismetse birde oglum var 1,5 yasinda henüz cok kucuk melegim ama napalim kismet böyleymis herkesi tebrik ederim
bende 2gün varken yaptım çook hafif çizgi çıktı...
hoşgeldiniz tebrik ediyorum sizi inşallah rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini :Saruboceq:
bende 2gün varken yaptım çook hafif çizgi çıktı...
rabbim gönlüne göre versin cnm umarim sende hamilesindirSelam arkadaşlar, bende 2011 Mart annesi olmayı umud ediyorum. Adet günüme 9 gün var. Ama içimde hamile olacağıma ilişkin bir his var. Takdir Allahın tabi. Hepimize Sağlıklı, eli ayağı düzgün, hayırlı evlatlar nasip etsin cenabı hak.
hakkinda hayirlisi cnm adetlerin duzenlimidirslm arkadaslar 2 gun oldu gecikmem henuz gelmedi,bundan sonrasi gelirmi gelmezmi bilemem:sm_confused:
kismet cnm isallah bu ay tutturursunuz biz acikcasi beklemiyorduk sürpriz oldu bizim icin ama demekki hayirlisi böylemis herkesin hakkinda hayirlisi neyse o olsun öp kizini yerimetebrikler Allah tamamına erdirsin..bende kızm 1.5 yaşındayken korunmayı bıraktım..ama bu ay 6.denemem olmadı hala..şimdi kızım 2 yaşında...bakalım bende heyecanla bekliyorumm inşallah bebişim gelir...