2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada bende bursalıyım sonradan istanbullu oldum kaydirigubbakcemile3

ya ne güzel ya
ben kalp atışını duyduğumda sesli gülmeye başladım cihazdan garip garip seseler çıkmıştıkaydirigubbakcemile3 komik oluyor. ama çok güzel
işte ayın 10 unda kısemetse tekrar gidicem.
o zaman 10 haftalık olacak acaba nasıl görücem
kıpırdarmı kii

kıpırdar diye düşünüyorum bu arada benim 8 hafta 6 gün olmasına rağmen ulrasonda 9 hafta 1 günlük çıktı bende onu anlayamadım CADIARZUkafamçokkarıştı

bursalı birisini görmek hoşuma gitti.
ben yıldırım ilçesinde oturuyorum cnm
bana yakın şevket yılmaz hastanesi var duymuşsundur belki
işte ona ek olarak doğum hastanesi yaptılar ama henüz açılmadı bana yetişecek inş.

mesai bitti çıkıyorum ben cnm
sonra muhabbete devam etmek üzere kendinize bebişlere ii bakın

benim bir dahaki doktora gidişimde 12 haftalık olacak. ben ne görürüm ki acaba o zaman?

benim bir dahaki doktora gidişimde 12 haftalık olacak. ben ne görürüm ki acaba o zaman?

merhaba, 12 haftalıkken büyük ihtimal 2 li testinizde yapılır
ben ilk 12 haftalıkken bebek gibi görmüştüm
hatta sırt üstü yatıyordu, suyun içinde popo üstü zıplar gibi hareketler yapıyordu
inanamamıştım
inşallah sizinkide gittiğinizde uyuyor olmaz
yada istarseniz gitmeden süt ve çikolata yiyin çok işe yarıyor

merhaba bayanlar nasılsınız???mide bulantılarım artarak devam ediyor haftaya bugün doktora gidicez inş herşey yolundadır kanama durdu gelmiyor ama insanın içi hiç rahat olmuyorsenağlama

kaydirigubbakcemile3 hadi yaaa ne sevimli. inşallah dediğiniz gibi görürüm bende. bu arada benimde aşırı bulantım var özellikle 2 gündür. ne yesem çıkarıyorum. meyveler bile yağlı gibi geliyor.

merhaba kızlar,bugün ne güzel muhabbetler olmuş öyle.ben artık gündüz muhabbetlerimizi kaçırıyorum.neyse tüm gece bizim nasıl olsa:))))

çok güzel yaaaaa bende görecekmiyim acaba yaa. gelecek hafta gidecem bende.

kızlarr benim rahmim ters ya karından görünmüyor bi türlü vajinal hemen görünüyor ama bi dahaki sefere karından görürmüyüm acaba yaaa. rahmi ters olan varmı benim gibi

kızlarr benim rahmim ters ya karından görünmüyor bi türlü vajinal hemen görünüyor ama bi dahaki sefere karından görürmüyüm acaba yaaa. rahmi ters olan varmı benim gibi
birdahaki sefere olmasa bile 12. haftadan sonra rahatlıkla karından görebilirsin sanırım canım.o zamana kadar epeyce kenişleyecek uterus çünkü

herkese merhaba s&u benimde rahimim ters aynı şekilde bende hep vajinal baktırıyorum.ben 9+5 günlük oldum. 20 agustosta gidicem tekrar inşallah karından görünebilir doktorum 3.aydan sonra rahim düzelecek öne dönecek dedi bakalım karındanmı görücez vajinalmi

çok sağol canım yaaa. o zaman bu defa gittiğimdede vajinal bakılacak. of yaaa neyse sağlıklı olsunda kuzum nasıl bakarsa baksın değilmi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…