bursaliyım benim dotorum ssk doktoru
ben dr. bildiğim için ona gitmek istedim.
özel muayehanesine gidiyorum. testler hastanede oldu.
doğum da doğal olarak hastanede olacak. evime 5 dk. uzaklıkta.
hastane yakında ve doktorum da istediğim doktor.
yalnız hastaneye bağlı olarak sadece kadın doğum hastanesi yapıldı o açılacak ssk nın yine
orada doğum olur herhalde
ya hemşerimsin yani
memnun oldum
neresinden?
ya ne güzel ya
ben kalp atışını duyduğumda sesli gülmeye başladım cihazdan garip garip seseler çıkmıştıkaydirigubbakcemile3 komik oluyor. ama çok güzel
işte ayın 10 unda kısemetse tekrar gidicem.
o zaman 10 haftalık olacak acaba nasıl görücem
kıpırdarmı kii
mesai bitti çıkıyorum ben cnm
sonra muhabbete devam etmek üzere kendinize bebişlere ii bakın
benim bir dahaki doktora gidişimde 12 haftalık olacak. ben ne görürüm ki acaba o zaman?
kaydirigubbakcemile3 hadi yaaa ne sevimli. inşallah dediğiniz gibi görürüm bende. bu arada benimde aşırı bulantım var özellikle 2 gündür. ne yesem çıkarıyorum. meyveler bile yağlı gibi geliyor.merhaba, 12 haftalıkken büyük ihtimal 2 li testinizde yapılır
ben ilk 12 haftalıkken bebek gibi görmüştüm
hatta sırt üstü yatıyordu, suyun içinde popo üstü zıplar gibi hareketler yapıyordu
inanamamıştım
inşallah sizinkide gittiğinizde uyuyor olmaz
yada istarseniz gitmeden süt ve çikolata yiyin çok işe yarıyor
bu arada bugün muayenem vardı ufaklıgın dans eder gibi haraketlerine şahit olduk.. gülümserken ağzımı toparlayamadığımı farkettim.. ellerini açtı..ben hemen parmaklarını saymaya başlamışım otomatik olarak sonrada çok şükür 5 parmağı var gibi abuk bir yorum yapmışşım kaydirigubbakcemile3 bacağı sandığım şeyler ise bagırsaklarıymış..bu arada bağırsakları 14.haftaya kadar dışarıda oluyormuş sonradan içine girecekmiş..yaşadığımız herşey gerçekten mucize..kaydirigubbakcemile5
birdahaki sefere olmasa bile 12. haftadan sonra rahatlıkla karından görebilirsin sanırım canım.o zamana kadar epeyce kenişleyecek uterus çünkükızlarr benim rahmim ters ya karından görünmüyor bi türlü vajinal hemen görünüyor ama bi dahaki sefere karından görürmüyüm acaba yaaa. rahmi ters olan varmı benim gibi
birdahaki sefere olmasa bile 12. haftadan sonra rahatlıkla karından görebilirsin sanırım canım.o zamana kadar epeyce kenişleyecek uterus çünkü
herkese merhaba s&u benimde rahimim ters aynı şekilde bende hep vajinal baktırıyorum.ben 9+5 günlük oldum. 20 agustosta gidicem tekrar inşallah karından görünebilir doktorum 3.aydan sonra rahim düzelecek öne dönecek dedi bakalım karındanmı görücez vajinalmi