- 19 Mayıs 2008
- 219
- 0
tabiki önemli olan sağlığı cnm ters rahimden bende çok endişeleniyordum doktoruma dogumda zorluk olucakmı hep vajinalmi bakılcak diye sordugumda 3.aydan itibaren öne dogru yatacagını normal bir kadın rahimine dönüşeceğini söyledi dogumun rahim şekliyle alakasız oldugunu söyledi içimi rahatlattı benmde 2 hafta var nasıl dayanıcam bebeğimi görmek istiyorum.kızlar bulantı durumları nasıl sizde bende geceleri ve sabahları çok şiddetli oluyor sizdede geceleri oluyormu bulantı?
genelde rüyada görülenlerin tersi oluyo diye biliyorum..ben de tanıtayım hemen kendimiBU ii fikir bence de.
ben 28 yaşındayım. coğrafya öğretmeniyim. eşim polis. veee biz sadece 5 aylık evliyiz :kedi: bebek için erkendi ama sabırsızım ben ne yapayım =)))
benim de çok az kaldı öğrenmeme =)))
iki gün üst üste aynı rüyayı gördüm. çook güzel sarışın bir erkek bebek vardı kucağımda ve ikisinde de aynı bebeği gördüm kaydirigubbakcemile2 aslında ben de kız olsun istiyorum
bir bayan adet olmaya basladigi zamanarda yumurtaliklarindada yumurta hazirlanmaya baslar yani dogacak bebegin ilk adimidir bu bir nevi hayat ozaman baslar..benim nlamadığım doktorlar son adet tarihinden itibaren hesaplıyorlar iyide herkesmi adet bittiği ün hamile kalıyor nerdeyse öyle oluyor hiç bişey anlamadım
hic moralini bozma canim 2. kuzun sabirsizmis demekki Allah kolaylik verir muhakkakselam kizlar hamis oldugumu yeni ogrendim saka gibi geldi
evde test yaptim degildir dedim kanda baktirdim degildir dedim
en son kese gorundu inandim artik, saskinim niye mi?
cunku oglum minik bebegim daha yarin 9 aylik olacak ve ben de tekrar
mart 2011 annesi olacagim isallah
genelde rüyada görülenlerin tersi oluyo diye biliyorum..
bende tanitayim kendimi adim yasemin
31 yasindayim 2 yasinda bi kizim var
pratisyen hekimim ama suan calismiyorum,trye gelip calismayi düsünüyorum..
bir bayan adet olmaya basladigi zamanarda yumurtaliklarindada yumurta hazirlanmaya baslar yani dogacak bebegin ilk adimidir bu bir nevi hayat ozaman baslar..
hic moralini bozma canim 2. kuzun sabirsizmis demekki Allah kolaylik verir muhakkak
bizim evin hemen yaninda park var ve erik agaci salkim salkim erikler esime canimin istedigine ancak bugün inandirdim agaca cikardim adami:)))2 tabakyedim..bulanti filan dinlemedim walla..zemuszemus
ne şeker yamerhaba, 12 haftalıkken büyük ihtimal 2 li testinizde yapılır
ben ilk 12 haftalıkken bebek gibi görmüştüm
hatta sırt üstü yatıyordu, suyun içinde popo üstü zıplar gibi hareketler yapıyordu
inanamamıştım
inşallah sizinkide gittiğinizde uyuyor olmaz
yada istarseniz gitmeden süt ve çikolata yiyin çok işe yarıyor
genelde rüyada görülenlerin tersi oluyo diye biliyorum..
bende tanitayim kendimi adim yasemin
31 yasindayim 2 yasinda bi kizim var
pratisyen hekimim ama suan calismiyorum,trye gelip calismayi düsünüyorum..
bizim evin hemen yaninda park var ve erik agaci salkim salkim erikler esime canimin istedigine ancak bugün inandirdim agaca cikardim adami:)))2 tabakyedim..bulanti filan dinlemedim walla..zemuszemus
canım işin zormuş senin ya. Ama ilerde rahat edersin. Hep öyle derler ya =))afiyet olsun canim yarasin ben daha hamis olduguma bile inanamiyorum ki
canim hicbirsey istemiyor
insallah allahim yardim eder cunku oglumun dogdugundan beri gece uykusu hic yok
asker gibi ayaktayim butun gece ve gunduz cok ta hareketli masallah.....
allahim hepimize yardim etsin kizlarrrrr daha dun hamileydim suan da oyleyim
bu arada bugün muayenem vardı ufaklıgın dans eder gibi haraketlerine şahit olduk.. gülümserken ağzımı toparlayamadığımı farkettim.. ellerini açtı..ben hemen parmaklarını saymaya başlamışım otomatik olarak sonrada çok şükür 5 parmağı var gibi abuk bir yorum yapmışşım kaydirigubbakcemile3 bacağı sandığım şeyler ise bagırsaklarıymış..bu arada bağırsakları 14.haftaya kadar dışarıda oluyormuş sonradan içine girecekmiş..yaşadığımız herşey gerçekten mucize..kaydirigubbakcemile5
merhaba bayanlar nasılsınız???mide bulantılarım artarak devam ediyor haftaya bugün doktora gidicez inş herşey yolundadır kanama durdu gelmiyor ama insanın içi hiç rahat olmuyorsenağlama
tabiki önemli olan sağlığı cnm ters rahimden bende çok endişeleniyordum doktoruma dogumda zorluk olucakmı hep vajinalmi bakılcak diye sordugumda 3.aydan itibaren öne dogru yatacagını normal bir kadın rahimine dönüşeceğini söyledi dogumun rahim şekliyle alakasız oldugunu söyledi içimi rahatlattı benmde 2 hafta var nasıl dayanıcam bebeğimi görmek istiyorum.kızlar bulantı durumları nasıl sizde bende geceleri ve sabahları çok şiddetli oluyor sizdede geceleri oluyormu bulantı?
selam kizlar hamis oldugumu yeni ogrendim saka gibi geldi
evde test yaptim degildir dedim kanda baktirdim degildir dedim
en son kese gorundu inandim artik, saskinim niye mi?
cunku oglum minik bebegim daha yarin 9 aylik olacak ve ben de tekrar
mart 2011 annesi olacagim isallah
oo aşermeler baslamıs desenize doydunmu barikaydirigubbakcemile3
ne şeker ya
çikolata yiyeyim bari doktora giderken de benimki de zıplasın =))
bana erik demeyin ne olur :gitme: o kadar çok istiyor ki canım :icecream: Allahım ağacını bulsam tepesine çıkar otururum herhalde bir daha da inmem aşağıya boshayallersmile
kıyamam sana ya yoktur diymi erik yaz ortasında nerden bulcan ekşisini
oyy sabır arkadasım napıcan artık
çok güzel ya sen anlatırken hayal ediyorum da harıka olmalı
insallah ben de görürürm benim de doktorum ınceletir ayrıntısıla gösterir umarım
cok şahane bir duygu olmalı
bu saatlerde midem yanıyor çok fena
sizde de var mı bu şikayet kızlar
of uykuyu haram ediyor ya
kızlar mehaba, benim tontiş büyümüş. Doktor gösterdi bir yerlerini ama seçemedim ki. Köylü kadın olaydım da hiç bilmeyeydim bunca şeyi, yok kalbi mi durdu yok kalbi yavaş mı atıyor ölür mü düşer mi kordon doanırsa yok o yok bu... çok ta tevekkelim ama akla geliyor herşey, daha hiç sahiplenemedim zaten. herhalde tüp bebek gebeleri böyle oluyor. Talcid iyi geldi bayağı bu arada kullanmakta sakınca da yokmuş. işte bele