bende bir türlü anlayamıyordum birde 28 temmuzda doktora gittim normalde o zaman 8 haftalık olmam gerekirken yani kendileri öyle demişti geri düzelttiler ultrasondan tespit ettiler heralde 7 haftalıksın dediler demekki şimdide 8. haftamdayım ondan şaşırdım
kızlarr slm biz de bugün gördük bebişimizin kalp atışlarını o kadar heyecanlandım ki anlatamam heyecanlanmam sanıyordum ama çok garip bir duyguymuş 6+3 haftalıkmış
geçen doktora gittiğimde doktora sordum kalp atış hızından belli olur mu diye?
o da gülerek hiç birşeyden belli olmaz. zamanı gelince görürüz dedi.
ama insan birşeylerden yola çıkarak fikir yürütmeden duramıyor.
tebrikler kaydirigubbakcemile5 senin sata göre aynı haftan dimi?
dr.vajinadanmı baktı?
canım sorma o kadar su içtim çook sıkıştım nasılsa sırsa gelmio die tuvalete girdim bana sıra geldi =) e tabi mesane boşken karından görünmüyo o yüzden vajinadan baktı
kızlar söylenene göre meme uçları halkası kararınca erkek açık renkse kız olurmuş :icecream:
sizinkiler ne durumda :jeyyar: benim hiç kararma olmadı.
dr.banada sıkışık gel dedi okadar sıkışmıştım ki hareket edemiyodum :bbo: dr.um karnımdan bakıcaktı dediki okadar baskı varki boşaltta alttan bakalım demezmi sinir oldum...ben neler çektim tuvalet tutarken -tatlicadiarzu-
kızlarr slm biz de bugün gördük bebişimizin kalp atışlarını o kadar heyecanlandım ki anlatamam heyecanlanmam sanıyordum ama çok garip bir duyguymuş 6+3 haftalıkmış
benimde hic kararma yok ama halkaklar bayagi bu geniosledi buyudu diyebilirim:roflol:
hadi gözun aydin canim
ben kısmet olursa 4.ayım dolmadan sormam dr.ne diye yanılma olmasın diye.
benim bi arkadaşım 3ay bitti erkek dedilier hep ona göre kendini alıştırdı 5.ayına geldiğinde ayrıntılı usg de kız dediler şok oldu...
benim halkalarda hiç bi değişiklik olmadı ne büyüdü ne koyulaştı
kızlar ben sıkışık gitmedim gayet normal gittim
tam 7 haftalıktı karından baktı herşey gözüktü
herkesin bunyesi farklidir canim,belki ilerde belkide bi degisikli olmaz bunyeden bunyeye fark ediyor