2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende 1hafta gerideyim...yarın kısmetse 8.haftam bitiyo dr.dediğine göre.
sata görede 9.haftam bitti.CADIARZU bakalım perşembe gittiğimde kaç haftalık çıkıcak usg de.

kızlarr slm biz de bugün gördük bebişimizin kalp atışlarını o kadar heyecanlandım ki anlatamam heyecanlanmam sanıyordum ama çok garip bir duyguymuş 6+3 haftalıkmış

geçen doktora gittiğimde doktora sordum kalp atış hızından belli olur mu diye?
o da gülerek hiç birşeyden belli olmaz. zamanı gelince görürüz dedi.
ama insan birşeylerden yola çıkarak fikir yürütmeden duramıyor.

kızlarr slm biz de bugün gördük bebişimizin kalp atışlarını o kadar heyecanlandım ki anlatamam heyecanlanmam sanıyordum ama çok garip bir duyguymuş 6+3 haftalıkmış

tebrikler kaydirigubbakcemile5 senin sata göre aynı haftan dimi?
dr.vajinadanmı baktı?

duhan,azize teşekkür ederim benim sata göre 3 gün küçük sanırım 14.gün değil 17. gün yumurtlamışım 3 gün frkedio yani

ben kısmet olursa 4.ayım dolmadan sormam dr.ne diye yanılma olmasın diye.

benim bi arkadaşım 3ay bitti erkek dedilier hep ona göre kendini alıştırdı 5.ayına geldiğinde ayrıntılı usg de kız dediler şok oldu...

tebrikler kaydirigubbakcemile5 senin sata göre aynı haftan dimi?
dr.vajinadanmı baktı?

canım sorma o kadar su içtim çook sıkıştım nasılsa sırsa gelmio die tuvalete girdim bana sıra geldi =) e tabi mesane boşken karından görünmüyo o yüzden vajinadan baktı

canım sorma o kadar su içtim çook sıkıştım nasılsa sırsa gelmio die tuvalete girdim bana sıra geldi =) e tabi mesane boşken karından görünmüyo o yüzden vajinadan baktı

dr.banada sıkışık gel dedi okadar sıkışmıştım ki hareket edemiyodum :bbo: dr.um karnımdan bakıcaktı dediki okadar baskı varki boşaltta alttan bakalım demezmi sinir oldum...ben neler çektim tuvalet tutarken -tatlicadiarzu-

ıyy ne uyuz bi durum yaa en iyisi alttan ya en sağlıklısı o

benimde bi tanidik ayni sekilde olmusdu:)en iyisi 5,6 aylarda söylemek herkeze cinsiyetini

kızlar ben sıkışık gitmedim gayet normal gittim
tam 7 haftalıktı karından baktı herşey gözüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…