2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tabiki önemli olan sağlığı cnm ters rahimden bende çok endişeleniyordum doktoruma dogumda zorluk olucakmı hep vajinalmi bakılcak diye sordugumda 3.aydan itibaren öne dogru yatacagını normal bir kadın rahimine dönüşeceğini söyledi dogumun rahim şekliyle alakasız oldugunu söyledi içimi rahatlattı benmde 2 hafta var nasıl dayanıcam bebeğimi görmek istiyorum.kızlar bulantı durumları nasıl sizde bende geceleri ve sabahları çok şiddetli oluyor sizdede geceleri oluyormu bulantı?

tabiki önemli olan sağlığı cnm ters rahimden bende çok endişeleniyordum doktoruma dogumda zorluk olucakmı hep vajinalmi bakılcak diye sordugumda 3.aydan itibaren öne dogru yatacagını normal bir kadın rahimine dönüşeceğini söyledi dogumun rahim şekliyle alakasız oldugunu söyledi içimi rahatlattı benmde 2 hafta var nasıl dayanıcam bebeğimi görmek istiyorum.kızlar bulantı durumları nasıl sizde bende geceleri ve sabahları çok şiddetli oluyor sizdede geceleri oluyormu bulantı?

neyse oda bişey bende sürekli doktora gitmek istiyorum yaa. bulantı sürekli var bende sabah 4te 5 te uyanıyorum bulantıyla hiç geçmyor işte. ama napalım bebişler için

selam kizlar hamis oldugumu yeni ogrendim saka gibi geldi
evde test yaptim degildir dedim kanda baktirdim degildir dedim
en son kese gorundu inandim artik, saskinim niye mi?
cunku oglum minik bebegim daha yarin 9 aylik olacak ve ben de tekrar
mart 2011 annesi olacagim isallah

ben de tanıtayım hemen kendimi :KK3: BU ii fikir bence de.
ben 28 yaşındayım. coğrafya öğretmeniyim. eşim polis. veee biz sadece 5 aylık evliyiz :kedi: bebek için erkendi ama sabırsızım ben ne yapayım =)))

benim de çok az kaldı öğrenmeme =)))
iki gün üst üste aynı rüyayı gördüm. çook güzel sarışın bir erkek bebek vardı kucağımda ve ikisinde de aynı bebeği gördüm kaydirigubbakcemile2 aslında ben de kız olsun istiyorum
genelde rüyada görülenlerin tersi oluyo diye biliyorum..
bende tanitayim kendimi adim yasemin
31 yasindayim 2 yasinda bi kizim var
pratisyen hekimim ama suan calismiyorum,trye gelip calismayi düsünüyorum..

benim nlamadığım doktorlar son adet tarihinden itibaren hesaplıyorlar iyide herkesmi adet bittiği ün hamile kalıyor nerdeyse öyle oluyor hiç bişey anlamadım
bir bayan adet olmaya basladigi zamanarda yumurtaliklarindada yumurta hazirlanmaya baslar yani dogacak bebegin ilk adimidir bu bir nevi hayat ozaman baslar..
hic moralini bozma canim 2. kuzun sabirsizmis demekki Allah kolaylik verir muhakkak

bizim evin hemen yaninda park var ve erik agaci salkim salkim erikler esime canimin istedigine ancak bugün inandirdim agaca cikardim adami:)))2 tabakyedim..bulanti filan dinlemedim walla..zemuszemus

bir bayan adet olmaya basladigi zamanarda yumurtaliklarindada yumurta hazirlanmaya baslar yani dogacak bebegin ilk adimidir bu bir nevi hayat ozaman baslar..

hic moralini bozma canim 2. kuzun sabirsizmis demekki Allah kolaylik verir muhakkak

bizim evin hemen yaninda park var ve erik agaci salkim salkim erikler esime canimin istedigine ancak bugün inandirdim agaca cikardim adami:)))2 tabakyedim..bulanti filan dinlemedim walla..zemuszemus

afiyet olsun canim yarasin ben daha hamis olduguma bile inanamiyorum ki
canim hicbirsey istemiyor
insallah allahim yardim eder cunku oglumun dogdugundan beri gece uykusu hic yok
asker gibi ayaktayim butun gece ve gunduz cok ta hareketli masallah.....
allahim hepimize yardim etsin kizlarrrrr daha dun hamileydim suan da oyleyim

merhaba, 12 haftalıkken büyük ihtimal 2 li testinizde yapılır
ben ilk 12 haftalıkken bebek gibi görmüştüm
hatta sırt üstü yatıyordu, suyun içinde popo üstü zıplar gibi hareketler yapıyordu
inanamamıştım
inşallah sizinkide gittiğinizde uyuyor olmaz
yada istarseniz gitmeden süt ve çikolata yiyin çok işe yarıyor
ne şeker ya :emir_bebek:
çikolata yiyeyim bari doktora giderken de benimki de zıplasın =))

bana erik demeyin ne olur :gitme: o kadar çok istiyor ki canım :icecream: Allahım ağacını bulsam tepesine çıkar otururum herhalde bir daha da inmem aşağıya boshayallersmile

afiyet olsun canim yarasin ben daha hamis olduguma bile inanamiyorum ki
canim hicbirsey istemiyor
insallah allahim yardim eder cunku oglumun dogdugundan beri gece uykusu hic yok
asker gibi ayaktayim butun gece ve gunduz cok ta hareketli masallah.....
allahim hepimize yardim etsin kizlarrrrr daha dun hamileydim suan da oyleyim
canım işin zormuş senin ya. Ama ilerde rahat edersin. Hep öyle derler ya =))

bu arada bugün muayenem vardı ufaklıgın dans eder gibi haraketlerine şahit olduk.. gülümserken ağzımı toparlayamadığımı farkettim.. ellerini açtı..ben hemen parmaklarını saymaya başlamışım otomatik olarak sonrada çok şükür 5 parmağı var gibi abuk bir yorum yapmışşım kaydirigubbakcemile3 bacağı sandığım şeyler ise bagırsaklarıymış..bu arada bağırsakları 14.haftaya kadar dışarıda oluyormuş sonradan içine girecekmiş..yaşadığımız herşey gerçekten mucize..kaydirigubbakcemile5

ne kadar güzel acaba biz de görecek miyiz bu kadar ayrıntılı
perşembeye az kaldı sabırsızlanıyorum artık
canım parmaklarını sayacak kadar yakın görünüyor mu öyle
en sonki ultrasonda bebek işaretlenmiş bir çizgiden ibaretti
sen parmaklarına kadar görmüşsün bana da nasip olcak mı acaba
çok heyecanlı yaa ne güzel gördün miniğini sen darısı bize

merhaba bayanlar nasılsınız???mide bulantılarım artarak devam ediyor haftaya bugün doktora gidicez inş herşey yolundadır kanama durdu gelmiyor ama insanın içi hiç rahat olmuyorsenağlama

canım kanamanın durması güzel haber bulantıları da nazar bozncugu sayalım
için rahat olsun her geçen gün riskimiz azalıyor Allahın izniyle

bir ara oluyordu sabahları özellikle
sımdı bulantıdan mide yanmasına geçtik akannehir

canım tebrik ederim saglıkla kucagına alırsın ınsallah
burada senin gibi olan birkac arkadas daha var yalnız değilsin korkma
Allah verir kolaylıgını hatta bır arkadsın bebegı henüz dört aylıktı sanırım
ne güzel peşpeşe büyürler işte

oo aşermeler baslamıs desenize doydunmu barikaydirigubbakcemile3

ne şeker ya :emir_bebek:
çikolata yiyeyim bari doktora giderken de benimki de zıplasın =))

bana erik demeyin ne olur :gitme: o kadar çok istiyor ki canım :icecream: Allahım ağacını bulsam tepesine çıkar otururum herhalde bir daha da inmem aşağıya boshayallersmile

kıyamam sana ya yoktur diymi erik yaz ortasında nerden bulcan ekşisini
oyy sabır arkadasım napıcan artık

sermestcim karından baktığında çok ayrıntılı göremedi sonra vajina muayeneye devam edelim dedi..bu arada dr kankam gibi olduğu için en ince ayrıntılarına kadar inceletti..bizimki sanırım ışıktan uyandı biraz hopladı hatta muayene devam ederken tekrar uyudu.. .. kollarına bak dediği anda ellerini de gördük o sırada elini açınca kabarık kabarık parmaklarını saydık..hatta ultrason fotograflarında da açık açık görünüyor kuzumun boncukları..suyun içinde kayma hareketleriydi anladığım kadarıyla yaptıkları..zemuszemus:nazar:

Son düzenleme:
çok güzel ya sen anlatırken hayal ediyorum da harıka olmalı
insallah ben de görürürm benim de doktorum ınceletir ayrıntısıla gösterir umarım
cok şahane bir duygu olmalı

kızlar mehaba, benim tontiş büyümüş. Doktor gösterdi bir yerlerini ama seçemedim ki. Köylü kadın olaydım da hiç bilmeyeydim bunca şeyi, yok kalbi mi durdu yok kalbi yavaş mı atıyor ölür mü düşer mi kordon doanırsa yok o yok bu... çok ta tevekkelim ama akla geliyor herşey, daha hiç sahiplenemedim zaten. herhalde tüp bebek gebeleri böyle oluyor. Talcid iyi geldi bayağı bu arada kullanmakta sakınca da yokmuş. işte bele

çok güzel ya sen anlatırken hayal ediyorum da harıka olmalı
insallah ben de görürürm benim de doktorum ınceletir ayrıntısıla gösterir umarım
cok şahane bir duygu olmalı

bugün daha çok anladım anne adayı olduğumu, allahım herkese yaşatsın bu duyguyu gerçekten artık çektiğim hatta çekeceğim tüm sıkıntılar bundan sonra daha sevimli daha anlamlı olacak diye düşünüyorum çünkü hamilelik haberimi aldığımdan beri ilk kez bugün karnımı seve seve gezdim yüzümde hala toparlayamadığım son derece ahmak bir ifade var kaydirigubbakcemile3 :Saruboceq:

bu saatlerde midem yanıyor çok fena
sizde de var mı bu şikayet kızlar
of uykuyu haram ediyor ya

denizcim talcidi ne için kullandın yanma için mi ben de soracagım doktoruma
geceleri cok fena yapıyor beni dayanılmyor

tivolicim daha şaşkınlıgımızı atamadık tam da göremedik bebişleri ya
sen şimdi eni konu tanısmıs oldun miniginle daha bir kapılırsın artık annelik büyüsüne
bakalım bana da az kaldı insallah ben de yakinen görebilirim melegimi

kızlar mehaba, benim tontiş büyümüş. Doktor gösterdi bir yerlerini ama seçemedim ki. Köylü kadın olaydım da hiç bilmeyeydim bunca şeyi, yok kalbi mi durdu yok kalbi yavaş mı atıyor ölür mü düşer mi kordon doanırsa yok o yok bu... çok ta tevekkelim ama akla geliyor herşey, daha hiç sahiplenemedim zaten. herhalde tüp bebek gebeleri böyle oluyor. Talcid iyi geldi bayağı bu arada kullanmakta sakınca da yokmuş. işte bele

bende bugün doktora aynı şeyden söylendim.. toksoplazmadan şikayet ederken..köylü kadınları sütü inekten sagıp orda içiyor ben pastörize sütü bile kaynatmak zorundayım ne saçma şey bu diye

kaydirigubbakcemile3

zaman ilerledikce daha neler yasayacagız kimbilir
her geçen gün farklı şeyler oluyor vücudumuzda

Valla sermestcim (edebiyat öğretmeni olduğunu nickinden anlamalıydım:) talcid gaviscon kullanabilirmişiz ve sayıyı da sınırlamadı ama abartmaya gerek yok. Ben de hafif yanma vardı ve acı su geliyordu sanki yediklerim de geliyor gibi. Bayağı rahatlattı gece beni. Bir dene istersen canım

aynen tarif ettigin gibi hep geceleri yasıyorum bunu
gündüz yedıklerım hafif de olsa durum değişmiyor
perşmbe randevum illa ki verir zaten insallah iyi gelir canım saolasın

senin bransın neydı sormus muydum daha evvel?

X