- 2 Temmuz 2010
- 916
- 0
benim ilk bebegim yani kizim jet hiziyla geldi evlilik tarihi 8 eylül sat 7 eylül:))))
sen benden de hızlıymışsın maşallah :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim ilk bebegim yani kizim jet hiziyla geldi evlilik tarihi 8 eylül sat 7 eylül:))))
15 gün derken kac senelik ögretmendi canım
normalde zaten ilk sene meslekte es durumu isteme hakkın yok
ondan sonra da isteyecegın ılde acık olması lazım kend bransında
benım esımn oldugu ılde senelerdır bızım brans acılmıyor dolu görünüyor hep
kaldı ki puan işi var ona göre atama yapııyor e meslekte ilk yıllar olunca puanın da az
haliyle sözlesmelide es durumu oldukca zor oluyor
arkadasının nasıl olmus anlamadm bransı ne nerden nereye geldı
dayı bende de var ama dayılar da işe yaramıyor bu yeni sistemde valla
kaldı ki hatay ve cevresıne tayin getirtmek de cok zor hep kapalı
benim bahsettıgım kapalı bölge olan sehir de sana bir saat zaten:)
benim sat 4 haziran sizlerin tarihi ne ve kaç haftalıksınız merak ettim hep aynımı oluyor diye ben 8. haftamdayım
masalhhh cnmm,hergıttıgımzde dınletmezmıkı dr acaba bızımmı soylememız lazmbenım de sekız haftalık canım
gercekten harıka bır duygu benım esım duymadı henüz
bu haftakı kontrolde rıca edıcem doktordan esıme de dınletsın dıye
o daha sabırsızlıkla beklıyor smdi
etrafımdaki herkes cinsiyet tahmini yapıyor şimdiden psikolojimi bozcaklar :) sizlerin etrafında da warmı kızlar
memnun oldum yusumm en çiçeği burnunda sensin aramızda
demek meslektaşız sen de ögretmensin
ögretmenler icin güzel bir zamanda geldi melekler
sonrası için ne düşünüyorsun peki aynı soruları sana da sorayım madem
benim nlamadığım doktorlar son adet tarihinden itibaren hesaplıyorlar iyide herkesmi adet bittiği ün hamile kalıyor nerdeyse öyle oluyor hiç bişey anlamadım
ben de kendime sabırsız diyordum =)))Bende tanıtayım kendimi adım Elif 25 yaşındayım ingilizce öğretmeniyim Hataylıyım Hatayda yaşıyorum 15 mayıs 2010 da evlendim 26 mayıs SAT düşünün artık heralde ben en sabırsızıyım bebek konusunda
ben devletteyim ama malesef kadrolu değilim henüz sözleşmeli ögretmenim
ama dogum icin ücretsiz izin hakkımız var tabii
kararsızım ben de o konuda ben esımden ayrı bı sehırde calısıyorum
ücretsiz izne ayrılırsam evi bozmam gerek falan baya zor olacak tekrar döndügümde düzen kurmak
eş durumu işi de zor en az bir sene daha ayrıyırz eşimle
bakalım ne olacak benim işler hepten muamma canım
Hayır zaten son adet tarihinde tıbben hamile kalman mümkün değil, misal sen sata göre 6haftalık hamilemi çıktın esasında 4haftalık hamilesindir, ama tıbbi dilde 6haftalık olarak konuşulur,doktorlarla tüm hastalar arasında ağız birliği olması açısından, çünkü herkesin nezaman hamile kaldığını bilmesi mümkün olmayabiliyormuş, uzman tv sanırım kaan kocatepenin açıklamasıydı bu.
selam kizlar iyi sohbetler cinsiyete gecilmis ne guzel:)artik 1,2 ay sonra yavas yavas ögrenmeye baslariz,benim oglumda 12 hafdalikken cinsiyeti belli olmusdu erkek cocuklarda erkenden belli olurmus kizlarda biarz daha gec olabiliyormus bakalim ne olucak cok merak ediyorum,ruyamda gecen sarisin tombis bi erkek cocugu bana bakiyordu ,bazende tersine oluyor ruyalar gerci bi oglum var bide kizim olsa diyede gecirmiyor deilim sonucda saglikli olsun insallah bebislerimiz