eşim ısrarla oglan olacagını iddia edıyor
bana da öyle geliyor
ama henüz etraftan bilenimiz olmadıgınan
yorumları almak ıcın cok erken:)
ne diye tahmın edıyorlar bebişini canım
nalmes canım bu zamanların kıymetini bilin derken genelde şunu demek istiyoruz bebişler doğduktan sonra şöyle diyim tuvalete bile gidemiyorsunuz bırakın şöyle bi konsermiş sinemaymış eşinizle el ele dolaşmakmış uyumakmış....
ama dünyanın en güzel yavrusu yanınızda oluyor ve gözlerinizin içine bakıyor size gülümsüyor işte bu yapamadığınız herşeyi unutturuyor size
ve arkadaşlar şuda çok önemli bi nokta ne kadar rahat olursanız hamileyken ne kadar iyi uyursanız ne kadar mutlu olup ne kadar az ağlarsanız bebişinizde doğduğu zaman okadar mutlu huzurlu uyuyan bir bebek olur
(sakin beni yanlış anlamayın arkadaşlar sadece yaşadıklarım üzerine yazıyorum küstahlık yapmak istemem )
eşim erkek istiyor ben kız :) çevremdekiler hep erkek hissediyor ama benim içime kız doğuyor bunlar sorun değilde eşime oğlun olucak dedklerinde çok mutlu oluyor kızda surat asıyor bu da beni deli ediyorklava:
şu tanısma konusunda ilk adımı ben atayım madem
ismim fatma ögretmenim
yasım 25 bu ilk bebegim olacak Allahın izniyle
üç senelik evliyiz iki yıldır istiyorduk bebişimizi
çok şükür nasip oldu mucizem geldi
3.ayda öğrenebiliyormuşuz cinsiyetini.eğer öyleyse 3 haftam kaldı:))ama ondan önce 2 li test var.umarım hepimizin sonuçları iyi çıkar..
ben devletteyim ama malesef kadrolu değilim henüz sözleşmeli ögretmenim
ama dogum icin ücretsiz izin hakkımız var tabii
kararsızım ben de o konuda ben esımden ayrı bı sehırde calısıyorum
ücretsiz izne ayrılırsam evi bozmam gerek falan baya zor olacak tekrar döndügümde düzen kurmak
eş durumu işi de zor en az bir sene daha ayrıyırz eşimle
bakalım ne olacak benim işler hepten muamma canım
ooo en çiçeiği burnunda senmişssin
evlenir evlenmez mi hamile kaldın o zaman
ne güzel ya masallah cifte mutluluk olmus size
Bende tanıtayım kendimi adım Elif 25 yaşındayım ingilizce öğretmeniyim Hataylıyım Hatayda yaşıyorum 15 mayıs 2010 da evlendim 26 mayıs SAT düşünün artık heralde ben en sabırsızıyım bebek konusunda