2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr dün kasık bölgemi yokluyodum acaba bişe hisseder miyim diye. elimin altından bişe kaydı gibi olduu?? acaba bebişe zarar vermiş miyimdir. bastırmıyodum çok fazla sadece bişiler hissetmek için dokunuyodumm

:)) ben zannetmiyorum. tahminimizden daha da koruma altında olduğu kesin.

günaydın kızlarrr

AZİZE benim de ilk bebeğim. keseyi de gördük kalp atışlarını da duyduk.
listeni güncellerken geçersin bunları.

:)) ben zannetmiyorum. tahminimizden daha da koruma altında olduğu kesin.

inşallah canım bastırmıyodum zaten sadece dokunuyodum ama çok korkuyorumm :KK43:(

günaydın kızlarrr

AZİZE benim de ilk bebeğim. keseyi de gördük kalp atışlarını da duyduk.
listeni güncellerken geçersin bunları.

gözün aydınn canımm :)

kızlar ben anlayamadım azize arkadaşımız ilk kez bebek sahibi olacakların mı listesini yapıyor yoksa mart annelerinin mi listesini yapıyor?
eğer mart annelerinse benide ekleyebilirmisiniz listeye :)

sağol cnm temmuz 22 de gördüm
bu ayın 10 unda tekrar gideceğim
sabırsızlanıyorum...
bir an önce görmek istiyorum

kızlar ben anlayamadım azize arkadaşımız ilk kez bebek sahibi olacakların mı listesini yapıyor yoksa mart annelerinin mi listesini yapıyor?

mart annelerinin listesini yapıyor ayrıca ek bilgi olarakta çocuk sayılarını yazıyor

hoşgeldin aramıza
mart annelerinin listesini yapıyor.
ama listeye yeni bir bölüm daha ekledi ilk mi? ya da kaçıncı bebişi olacak diye?
bilgilerini yazarsan azize seni de ekler.

günaydın kızlar. ben dün progestan içmedim midem çok rahat. şimdide içmem lazım korkuyorumda içince midem kötü oluyor içmesem bişey olursa diye korkuyorum.. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz. işe başlayan arkadaşlar bende 2 hafta sonra işe başlıycam. ama böyle nasıl çalışırım hiç bilmiyorum yaaa.

evet insan çok duygulanıyor kalp atışlarını duyduğunda. yalnız burada doğru düzgün bişey paylaşılmıyor. doktor neye dikkat edin dedi, siz nelere dikkat ediyosunuz, ordan burdan duyduğunuz pratik bilgiler falan var mı, doğru düzgün bi muhabbet yok. kuru kuruya her giren bi iki kelime yazıp gidiyor. bizim diğer bir topic var tamamen hamilelere ait olmamasına rağmen o kadar içten bir muhabbet dönüyor anlatamam. gebe olmak isteyenler dahi duyduklarını bildiklerini gebe arkadaşlarıyla paylaşıyor. burda güya herkes aynı dönemde gebe kimse bişey paylaşamıyor.

haklısın cnm
ben de akıp giden bi muhabbet olsun, yeni şeyler öğreneyim isterim.
ama şu aralar herkes kendi derdinde. mide bulantıları, ağrılar, iştahsızlık,isteksizlik
daha ne sayayım genel sıkıntılar işte. insanın hali dermanı yok sanki ya.
şu rehaveti üzerimizden atıp şöyle bi muhabbete başlasak pek ii olacak...

evet insan çok duygulanıyor kalp atışlarını duyduğunda. yalnız burada doğru düzgün bişey paylaşılmıyor. doktor neye dikkat edin dedi, siz nelere dikkat ediyosunuz, ordan burdan duyduğunuz pratik bilgiler falan var mı, doğru düzgün bi muhabbet yok. kuru kuruya her giren bi iki kelime yazıp gidiyor. bizim diğer bir topic var tamamen hamilelere ait olmamasına rağmen o kadar içten bir muhabbet dönüyor anlatamam. gebe olmak isteyenler dahi duyduklarını bildiklerini gebe arkadaşlarıyla paylaşıyor. burda güya herkes aynı dönemde gebe kimse bişey paylaşamıyor.

öncelikle bebeğim 6 haftalık. yarın kalp atışlarını duymak için doktora gideceğim.
doktorum ve kadın doğum doktoru olan kuzenim düzenli beslen. hamileyim diye çok yemek yeme. folik asit ve progestan alıyorum.

ayrıca haftada 5 gün yumurta yenmesi
2 bardak süt içilmesi
2 litre su içilmesi (en az)
badem, ceviz yenmesi (azar azar)
haftada 2 öğün balık yenmeliymiş.
yeşil sebze ve meyve bol bol yenmeliymiş.
şimdilik aklıma gelenler bunlar...

birde en önemlisi mutlu bir hamilelik dönemi geçirmek. hiçbirşeyi kafaya takmamak.
önceki hamile olanlardan hep duyduğumuz bu zamanın kıymetini bilin ve mutlu olun demelerinin sebebide bu sanıyorum.

haklısın cnm
ben de akıp giden bi muhabbet olsun, yeni şeyler öğreneyim isterim.
ama şu aralar herkes kendi derdinde. mide bulantıları, ağrılar, iştahsızlık,isteksizlik
daha ne sayayım genel sıkıntılar işte. insanın hali dermanı yok sanki ya.
şu rehaveti üzerimizden atıp şöyle bi muhabbete başlasak pek ii olacak...
tabiki özellikle doğumu aynı zamana gelenlerin forumlarını okuyorum ben ne kadar destek oluyorlar birbirlerine. burda çok bi beraberlik yok. herkes kendi durumuyla alakalı bir iki kelime yazıp gidiyor. konular dağınık. neyse düzelir umarım. düzelmezse de böyle bi ortam arayanları bizim foruma beklerim artık.

öncelikle bebeğim 6 haftalık. yarın kalp atışlarını duymak için doktora gideceğim.
doktorum ve kadın doğum doktoru olan kuzenim düzenli beslen. hamileyim diye çok yemek yeme. folik asit ve progestan alıyorum.

2 bardak süt içilmesi

birde en önemlisi mutlu bir hamilelik dönemi geçirmek. hiçbirşeyi kafaya takmamak.
önceki hamile olanlardan hep duyduğumuz bu zamanın kıymetini bilin ve mutlu olun demelerinin sebebide bu sanıyorum.
benim doktorumda nerdeyse aynı şeyleri söyledi. ilave olarak hamur işi, ekşi, tatlı, yağlı fazla yeme dedi. birde teyzem hurma ye günde bir iki tane mutlaka diyor.

2 bardak süt içilmesi

banada aynı şeyleri söyledi doktor bide tuz ve hamur işlerinden uzak dur dedi. birde şeker. şeker ihtiyacını meyvelerden al yoksa sadece kilo aldırır sana dedi. bide bol bol dinlen uzan ve sık ama az az yemek ye dedi

X