2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de bugün hiçbir iş yapmama rağmen kasıklarım ağrıdı bir de midemde garip bir yanma vardı.
inşallah okul açıldığında bu mide bulantılarım geçmiş olur. yoksa vay halime benim akannehir

Aynı yanma bende de var sanki yediklerim geri gelecek gibi. Belirti yok yok diyordum al sana:1no2: Talcid alamaz mıyız acaba CADIARZU

benimde aynı canım yaaa. acaba soda içsem faydası olurmu yaaa. sanki midem dolu gibi yaaa. ne biçim bişey. az önce yemek yaptım ve zorla yaptım. öyle koktuki herşey. ya nasıl gidecek böyle yaaa

soda da şişiriyor canım bana iyi gelmiyor sen bilirsin dene istersen

Bugün ilk kez ayıktım ama geceler işkence yaa arkadaşlar. Çalışan arkadaşlar nasıl ? iş başa düşünce oluyor muymuş? :)) bana şu anda asla çalışamam gibi geliyor da. Geçer inşallah.

valla ben sükrediyorum yaz tatiline geldi ilk aylar diye
yoksa okulda cok zorlanırdık

merhaba arkadaşlar,bugün ilk iş günümdü ve sorunsuz geçti rabbime şükür.gerçi biraz belim ve kasıklarım ağrıyor nedense bugün.hiç doğru düzgün bir işte yapmadım ama????????????

iyi geçmesine sevindim canım kasık agrısı oluyor ara sıra
yorulmamaya calıs otur sık sık arada uzanma ımkanın olursa kacamaklar yap

o konuda çok rahatım iştekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hamile kalmadan önceki 8 yıl başlarının etini yediğim için:KK1:
şimdi onlar benden daha tedbirliler.sağolsunlar rahat ettirmek için ellerinden geleni yapıyorlar.ama işte ben çok tezcanlıyımdır.duramam ki birtürlü durduğum yerde:kedi:

mecbur durcan tatlım el mahkum bundan sonrayerimseniben

azize... pıtpıtlar duyuldu listeye eklermisin

gözün aydın canım masallah melegine:nazar:

ben de bugün hiçbir iş yapmama rağmen kasıklarım ağrıdı bir de midemde garip bir yanma vardı.
inşallah okul açıldığında bu mide bulantılarım geçmiş olur. yoksa vay halime benim akannehir

canım sen de ögretmensin galiba
okulda ne yapacagız bakalım ben de dusunuyorum simdiden

benim de midemde yanma var

demek ki herkeste basladı mide rahtsızlıkları ufaktan
hazımsızlık yanma cok fenaymıs kızlar ya
ılerıkı zamanlarda yanma artıyormus bir deakannehir

öyle tabiki canım.zaten en ufak bir aksilikte tekrar izne ayrılırım.daha 35 gün yıllık iznim var.şaşırdım duruma ama topu temeli oturduğum yerden kalkıp 10 tane kan almışımdır.bu kadarcık işte böyle heryerimizi ağrıtacaksa yandık ki ne yandık....

ah canım sorma ya benim baya zamandır var bacak ağrılarım şu bulantılar olmasa valla zorlanmaya başladım artık =)

kızlar günaydın dün sağlık ocağına kaydımı yaptırdım yaptırmayanlar varsa yaptırsınlar anne ve bebek aşılarını onlar yapıyorlarmış çok ilgileniyolar çok beğendiim herşeyide anlatıyolar

günaydın kızlar bugün nasılız bakalım bende biraz mide bulantısı var ama olacak o kadar bide belim çok ağrıyor Ada sürekli kucak istiyor çok yoruyor beni valla bende işteyken dinlenebiliyorum ancak

Günaydıııınnn 6+7 günlük bebiş yolda =))) Mart sonuna da inş. Rabbimin izni ile kucağıma alacağım bebişimi =)))

İnş. hepimiz =))

kızlar günaydın dün sağlık ocağına kaydımı yaptırdım yaptırmayanlar varsa yaptırsınlar anne ve bebek aşılarını onlar yapıyorlarmış çok ilgileniyolar çok beğendiim herşeyide anlatıyolar

günaydın...
sağlık ocağı kaydı için daha erken değil mi?

merhaba arkadaşlar,bugün ilk iş günümdü ve sorunsuz geçti rabbime şükür.gerçi biraz belim ve kasıklarım ağrıyor nedense bugün.hiç doğru düzgün bir işte yapmadım ama????????????

bende çalışıyorum ama zaten enerji olarak hamile olmadan önceki enerjim olmadığından ağır ağır işlerimi yapıyorum. umarım çok yoğun iş tempon yoktur. çok yoğunlukta bu yavaşlık göze batardı sanıyorum ama bencede bebişimiz ve biz önemliyiz. bunun için çevremizdekilerin anlayışlı olması lazım. kolaylıklar...

günaydın kızlar bugün nasılız bakalım bende biraz mide bulantısı var ama olacak o kadar bide belim çok ağrıyor Ada sürekli kucak istiyor çok yoruyor beni valla bende işteyken dinlenebiliyorum ancak

benim tek derdim göğüslerimle. başedemiyorum artık. hem dolgunlaşıp hem büyüyüp hem de yetmezmiş gibi ağrıyorlar. bunun haricinde çok şükür iyiyim.

günaydınn canım.

bende hamile olduğumdan berii ağır tempoda çalışıyorum yürüyorum çok çabuk yorulyorum. birde doğru düzgün yemekte yiyemiyorum 2,5 kilo vermişim aşağı yukarıı :KK43:(

işte bu ağırlık içerisinde eşim ne kadar çokta herşeyi birlikte yapsakta yinede evde keşke yemekleri birileri yapsa diye içimden geçirmiyor değilim. annemi çağırabilirim memleketten ama ileride daha çok ihityacım olur şimdiden şımarıklık yapmayayım diyorum bir taraftanda.
umuyorum gerekli besinleri (ceviz, balık, süt v.s. ) azda olsa yiyebiliyorsundur. bebişin beyin gelişimi için çok önemliymiş.

Günaydın arkadaşlar...

benimde göğüslerim çok şiş ve çok acıyor onun dışında başka bir şeyim yokk :))

işte bu ağırlık içerisinde eşim ne kadar çokta herşeyi birlikte yapsakta yinede evde keşke yemekleri birileri yapsa diye içimden geçirmiyor değilim. annemi çağırabilirim memleketten ama ileride daha çok ihityacım olur şimdiden şımarıklık yapmayayım diyorum bir taraftanda.
umuyorum gerekli besinleri (ceviz, balık, süt v.s. ) azda olsa yiyebiliyorsundur. bebişin beyin gelişimi için çok önemliymiş.

benim haftasonu annem geldi yemek yaptı. onları yiyoruz.
sadece ceviz balık yiyemiyorum süt içiyorum peynir, yumurta yiyorum ama. inşallah bebişlerimiz sağlıklı olur

merhaba ben 2010 mart annesiyim geçen sene tam da bugünlerde benim de mide şikayetlerim başlamıştı
:asigim: 16. haftaya kadar bulantılarım çıkarmalarım sürdü ama yanması hiç geçmedi hala yanıyor çünkü reflü oldum...

bunu hafifletmek için rennie ve gaviscon gibi ilaçların şurup ya da tabletlerini kullanılabiliyor
geçici de olsa rahatlatıyor...

Allah tamamına erdirsin...
Bebişlerinizi kucağınıza aldığınızdatüm bunları unutacaksınız...
Sevgiler..

kızlarr dün kasık bölgemi yokluyodum acaba bişe hisseder miyim diye. elimin altından bişe kaydı gibi olduu?? acaba bebişe zarar vermiş miyimdir. bastırmıyodum çok fazla sadece bişiler hissetmek için dokunuyodumm

X