2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

inşallah ayy başlamayalım zaten emzirikende içemiycez sonra pis pis kokan ağızla bebeği kucağımıza alıp öpüp kokladığımızı düşünsenize bizi biri öyle öpse ne kötü olurdu...)

:KK60::KK60::KK60: ay canım çok güldüm ya düşünmeme gerek yok eşim beni öpüyo kültablası gibi kokuyo bana:KK1::KK1::KK1:
kendimde içerken hiç kokmuyordu şimdi diyorum ne pis birşeymiş bende başkalarına böylemi kokuyordum.evde yatak odası hariç heryerde içerdik şimdi eşimi balkona yolluyorum ev nasıl kokuyormuş diyorum.Allahıma şükürler olsun kurtuldum ya umarım başlamam geri

kola diyince içim bir hoş oldu kocaman bardagın icine bol buz üstüne kola kaç gündür canım istiyo tutuyorum kendimi.......

arkadaşlarımla çıkınca yada kardeşimle buluştuğum da ben arada bir iki yudum içiyorum yanımda içen kim varsa
otlakçı oldum iyice :)

:KK60::KK60::KK60: ay canım çok güldüm ya düşünmeme gerek yok eşim beni öpüyo kültablası gibi kokuyo bana:KK1::KK1::KK1:
kendimde içerken hiç kokmuyordu şimdi diyorum ne pis birşeymiş bende başkalarına böylemi kokuyordum.evde yatak odası hariç heryerde içerdik şimdi eşimi balkona yolluyorum ev nasıl kokuyormuş diyorum.Allahıma şükürler olsun kurtuldum ya umarım başlamam geri

benim eşim sigara içmiyo yıllarca kavga ettik bu yüzden hiç bırakamıycam diyodum hep
şimdi kızıyo bana
benim için bırakmadın çocuğun için hemen bıraktın
bunu yazdım bi yere diye :))))

bide düşün ben içiyodum eşim içmiyodu :KK1:kimbilir nası kokuyodum dişlerimi habire fırçalıyodum ama ıyy..
varya alt komşunun sigara dumanını alıyorum ben .evden çıkıyorum koridorda komşuların sigara kokusunu falan alıyorum ..böyle olunca içmem diyorum ama derinlerde galiba hafif bişeyde dürtüyomu ne off yani ne biçim şeymiş bu sigara.

kola diyince içim bir hoş oldu kocaman bardagın icine bol buz üstüne kola kaç gündür canım istiyo tutuyorum kendimi.......

ben arada bi yudum alıyorum valla :)
doktor karpuz yeme kilo aldırıyo dedi e gazlı içiçek yasak bu yaz günleri napcaz bakalım su tek başına yetmiyo ma napcaz benim 2 ayım kaldı inşallah 5 eylülde doğum tarihi verdi 6 eylülde içicem :)

arkadaşlarımla çıkınca yada kardeşimle buluştuğum da ben arada bir iki yudum içiyorum yanımda içen kim varsa
otlakçı oldum iyice :)

ya kızlar hiç kola içmiyormusunuz ben arada içiyorum mesela dün bir bardak içtim.bide çok sevmem kolayı ben eskiden çok içerdim alkolikler gibi bıraktım diyorum gülüyorlar.gerçekten bıraktım sevmiyorum artık ama bazı yiyeceklerde kolasız gitmiyo yanına içecek olmadan yiyemem.kolanın çok mu zararı varmış hiç araştırmadım

benim eşim sigara içmiyo yıllarca kavga ettik bu yüzden hiç bırakamıycam diyodum hep
şimdi kızıyo bana
benim için bırakmadın çocuğun için hemen bıraktın
bunu yazdım bi yere diye :))))

ya evlat nasıl bişey dimi ..bazen otururken sıkışıyo gibi tekmeliyo sanki, ozaman bile vicdan azabı çekiyorum ayy sıkıştırdım bebişimi diye.

ya kızlar hiç kola içmiyormusunuz ben arada içiyorum mesela dün bir bardak içtim.bide çok sevmem kolayı ben eskiden çok içerdim alkolikler gibi bıraktım diyorum gülüyorlar.gerçekten bıraktım sevmiyorum artık ama bazı yiyeceklerde kolasız gitmiyo yanına içecek olmadan yiyemem.kolanın çok mu zararı varmış hiç araştırmadım

varya seninle aynıyız biz galiba bende kolacıydım hatta bana şilt vericek diye bekliyodum kolanın ama olmadı:KK1::KK1::KK1:benim doktorom 3 günde yarım bardak çook canın çekerse dedi bunuda eşimin yanında söylediği için çok canım çeksede bi fırt çektiriyo..
ama içen var yinede pek içmememk gerek neolur neolmaz.

doktor karpuz yeme kilo aldırıyo dedi e gazlı içiçek yasak bu yaz günleri napcaz bakalım su tek başına yetmiyo ma napcaz benim 2 ayım kaldı inşallah 5 eylülde doğum tarihi verdi 6 eylülde içicem :)

ya karpuz kilomu yapıyormuş canım ya inanmıyorum yaz günü karpuzda yemeleyimde ölelimmi

varya seninle aynıyız biz galiba bende kolacıydım hatta bana şilt vericek diye bekliyodum kolanın ama olmadı:KK1::KK1::KK1:benim doktorom 3 günde yarım bardak çook canın çekerse dedi bunuda eşimin yanında söylediği için çok canım çeksede bi fırt çektiriyo..
ama içen var yinede pek içmememk gerek neolur neolmaz.

:KK1::KK1::KK1: ya benim doktorum hiç birşey yeme içme falan demedi bana.şunu ye bunu yede demiyo kendi halime bıraktı beni :KK9:

evet senin bitmis hayırlısıyla yasakların bizden önce tatını çıkarıcaksın ,zaten 28 haftayı gördüm çizergede allah tamamını erdirsin allahım darısı bize diye dua ettim .karpuzu cok seviyorum ama kilo olayını ne yapıcam bilmiyorum yararlı diye yedigim karpuz ....

Son düzenleme:
evet senin bitmis hayırlısıyla yasakların bizden önce tatını çıkarıcaksın ,zaten 28 haftayı gördüm çizergede allah tamamını erdirsin allahım darısı bize diye dua ettim .karpuzu cok seviyorum ama kilo olayını ne yapıcam bilmiyorum yararlı diye yedigim karpuz ....

amin canım allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşllh.
ben sizin içinde yerimm:))inşllh tabii.
son kontrolde kilo almışım ama gerçekten çok sağlıklı beslendim direk karpuz olayına girid benim gibi çok varmış karpuz kilo aldırıyo çok ince bi dilim ye dedi tabi ben nerdeyse yarım karpuzu bi çırpıda indirdiğim için mideye:))
şimdi kayısı kiraz falan yiyorum tabi ölçülü..

:KK1::KK1::KK1: ya benim doktorum hiç birşey yeme içme falan demedi bana.şunu ye bunu yede demiyo kendi halime bıraktı beni :KK9:

benim doktorum da canın ne istiyosa ye dedi ohhh ! dedim ne güzeel 3 ay 1 kilo felan aldım 4 aya gelince 3 500 gördük bu kez basladı bol sebze ye demeye meyveleri de porsiyonların azalttı valla bir uyuyorum bir uymuyorum ne yapım ista::him çok açık.....:KK19:

benim doktorum da canın ne istiyosa ye dedi ohhh ! dedim ne güzeel 3 ay 1 kilo felan aldım 4 aya gelince 3 500 gördük bu kez basladı bol sebze ye demeye meyveleri de porsiyonların azalttı valla bir uyuyorum bir uymuyorum ne yapım ista::him çok açık.....:KK19:

ya ben 13 14 kilo aldım bile:KK69::KK69:ki gerçekten çok yemiyorum tatlıyı ağzıma sürmüyorum pilav makarna yok beyaz ekmek yok hiç anlamdım zaten ilk 10 kg 5 ayda aldım sonra 3 kilo bakalım sonum ne olucak:KK9:

tüp bebek geçmişini bilmiyorum ama 35 yaşından sonra 2 embriyo transferi yapıyolar yaaa 2. gebeliğin de ikiz olursa aradaki farkı kapatmış ve istediğin olmuş olur bakarsınnn :KK34::KK34::KK34:
hayırlısı olsun diyelim Allah gönlüne göre versinnn

amin canım amin
güzel allahım hepimizin gönlüne göre versin inşaallah.
aynen söylediğin gibi görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.
insanoğlunun istek ve talepleri hiç bitmez ama kader bizim için nasıl plan yapar bilinmez dediğiniz gibi meleklerimiz sağlıcakla gelsinde inşaallah sezeryan - normal doğum, tek yada çok evlat allahım hayırlısını versin ben razıyım :KK1:

canım ben geçen hafta yaptırdım sağlık ocağında.yapan hemşire saolsun eli çok hafifmiş hiç hissetmedim.o günde hiç ağrım falan olmadı.ertesi gün ağrıda değilde iğnenin yapıldığı yer sıcaktı biraz şişmişti.ellediğimde acıyodu sadece.bu clexane bazılarının iğneleri bi tuhaf oluyo sendede öyle çıkıyormu.kalınmı oluyor ne oluyorsa bir türlü batmıyor.delip giriyo nerdeyse batarken kırt diye bi ses çıkıyo ozaman acayip canım yanıyo zaten ilacıda yeterince can yakıyo.korkma tetanozdan sürekli clexane yapan biri için hiç bir şey değil canım.

Saol moral verdıgın ıcın :18: Clexanda bende de aynı sey oluyor o acımadan sonra bırde morarıyor benım kollarım.Ama doktora sordum dırsekten dort parmak yukarıyı tutturursan acımıyormus.Muhtemelen ben tutturamadıgım ıcın acıyormus.9.aya kadar kullanıcam Allah yardımcımız olsun.

bende tüp bebek tedavisine başladığım gün bıraktım canım.nerdeyse 11-12 senedirde içiyordum.
senin neden karnın ağrıyor psikolojik olmasın bi ağrı yapmaması lazım sen üzüldüğün için öyle hissediyor olabilirsin.doktorlar 5 taneye kadar izin veriyorlar.ama anne içince bebeğinde ileride içme ihtimali daha yüksek oluyormuş ya ben onuda çok düşündüm.ben yeteri kadar zehirlendim bari yavrumuda etkilemeyim dedim.çok şükür 6 ay falan oldu içmiyorum arada bi acayip canım istiyor eşim al iki çek diyor:) yok diyorum.eğer eşim içmiyceksin dese inadından içerim:))
eğer seninde canım çok istiyorsa ve bırakamıyorsan tam bitirme iki çek at.nefsin ölsün
karın ağrısı gerçekten oluyo ama psikolojikmi yoksa başka bişimi bilmiyorum.
çok canım çekmese içmem zaten ilk 3 ay hiç içmedim 20-25 gündür günde 2-3 içiyorum:KK43:
eşimin cebinden çalıyorum ergenler gibi :)
ya hiç sormayın bu sigara işini o kadar zor bıraktım ki bende
hala canım istiyo aslında diyorum doğumdan çıkınca yakıcam bi tane :))))))
en çokta kahve ve sigarayı özlüyorum :84:
ayy evet aynı ben çay-sigara kahve -sigara çok güzel gidiyordu:KK5:

Gunaydın arkdaslar ıcınızde tetanoz asısı olan varmı yada benım gıbı korkup olmak ıstemeyen ben hergun clexan oluyorum ama tetanozdan korkuyorum :18:

ben temmuzun 15i gibi sağlık ocağında yaptırcam
korkma yaa zaten hergün iğne vurunuyormuşsun bu bi kereye mahsus hemde çok önemli kaçırma vurun bence
olcak bitcek şıp diye:KK3:

X