2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

eşin doktor sanırım evde bi doktor olması şu dönemde süper bişey olmalı :)
ben sürekli eşime soru soruyorum farketmeden bu neden şu neden diye :KK1:
eşim bilseydim tıp okurdum ekonomi yerine diyo yetişemiyorum sorularına :KK60:

:))))))) aman iyiki benim eşim doktor falan değil burnumdan getirirdi.şunu yeme bunu ye şunu yapma bunu yap deli ederdi beni heralde:KK52:

KIZLAR BUGÜN EVLİLİK YIL DÖNÜMÜZ EVLİLİĞİMİZİN 2. SENESİNİ BİRLİKTELİĞİMİZİN 9. SENESİNİ KUTLIYCAZ:nazar:
ALLAHIM BANA BİR DE KIZIMI NASİP ETTİ BU SENE :)
BU SENE AYRI Bİ MUTLUYUZ YANİ :KK66::KK62:[/QUOTE
evlilik yıldönümün kutlu olsun canım.Allah birbirinize karşı bol bol sevgi versin.bebeğinizle birlikte nice yıllar geçirirsiniz birlikte inş.:KK70:

:))))))) aman iyiki benim eşim doktor falan değil burnumdan getirirdi.şunu yeme bunu ye şunu yapma bunu yap deli ederdi beni heralde:KK52:

bizde pinpirikli taraf benim
o daha çok sakinleştirmeye çalışıyo
bide turkcellin 9 ay 10 gün servisine onu da kaydettim her gün mesaj geliyo napıcağını söylüyolar :KK1:

Canım yumurta toplamada diil transferde sıkışık olman gerekiyo :KK1:
Kim dedi sana bilmem ama yalnış söylemiş

ha tamam o zaman ben kendim internetten araştırıyorum karıştırdım sanırım o yüzden öyle sandım. ağustosta olacak benim tedavim şimdi araştırıyorum artık neler varmış diye

yumurta toplama işleminde idrara sıkışık olmalıymışız ya. bayıltıldığımız için ya idrar kaçırırsak nolcak bundan korkuyorum saçma gibi ama çok rezil bi durum uyutucaklar sonuçta idrar kaçırırsam rezil olurum. böyle bişey olma ihtimali varmı sizce?

canım hiç korkma ozaman sıkışık olmayaacaksın.transferde olacaksın zaten ozamanda uyutmuyolar.biraz zor oluyor ama idare ediyorsun.ben 1 saatte 2,5 litre su içmiştim.transer esnasında çişimi tutmaktan bebeğime konsantre olamamıştım:KK60::KK60:
ama korkma kaçmıyo yani

KIZLAR BUGÜN EVLİLİK YIL DÖNÜMÜZ EVLİLİĞİMİZİN 2. SENESİNİ BİRLİKTELİĞİMİZİN 9. SENESİNİ KUTLIYCAZ:nazar:
ALLAHIM BANA BİR DE KIZIMI NASİP ETTİ BU SENE :)
BU SENE AYRI Bİ MUTLUYUZ YANİ :KK66::KK62:[/QUOTE
evlilik yıldönümün kutlu olsun canım.Allah birbirinize karşı bol bol sevgi versin.bebeğinizle birlikte nice yıllar geçirirsiniz birlikte inş.:KK70:

TEŞEKKÜR EDERİM CANIMCIM HEPİMİZİN YUVASINI KEM GÖZLERDEN KORUSUN İNŞALLAH
GÖZÜ OLANIN GÖZÜ ÇIKSIN İNŞALLAH :KK9:

ha tamam o zaman ben kendim internetten araştırıyorum karıştırdım sanırım o yüzden öyle sandım. ağustosta olacak benim tedavim şimdi araştırıyorum artık neler varmış diye

inş hayırlı olur tedavin aklına takılan bişey olursa veya merak ettiğin birşey hiç çekinmeden bize sorabilirsin canım.burdaki herkez canı gönülden sana yardımcı olmak isteriz.

ha tamam o zaman ben kendim internetten araştırıyorum karıştırdım sanırım o yüzden öyle sandım. Ağustosta olacak benim tedavim şimdi araştırıyorum artık neler varmış diye

canıncım çok kafanı karıştırma derim ben sana zaten doktor başladığında sana gerekli aşamaları anlatacaktır
ne kadar bilgi o kadar telaş oluyo bazı zamanlarda
umarım bir an önce kavuşursun bebişine

Kızlar merhaba. Nasılsınız görüşmeyeli? Bir kaç gündür yoğunluktan yazılarınızı okuyorum ama yazamıyordum. Şimdi yalnızım artık. Yazabilirim:))

Geçen hafta ki can sıkıntımdan dolayı, meraklanıp destek veren arkadaşlara teşekkür ederim. Şimdilerde iyiyim çok şükür.

Ama baya konu kaçırmışım, doğum olayları, kola- sigara, aşılar derken...

Hiç sigara içmemiş bir kişi olarak, sigara içmeyen ve de sigarayı bırakan arkadaşları canı gönülden tabrik ediyorum. İnşallah bir daha hiç başlamazlar...
Arada içenler oluyormuş ama, lütfen en azından bir iki fırt aldıktan sonra atın. Bebeğinizle birlikte kendinizi de düşünün, uzun yıllar sağlık içierisinde bebişinizle beraber :))))

Eşinin doktor olupta her şeye karışma konusuna bende dahilim. Gerçekten başımda bir nöbetçi varmış gibi hissediyorum. Aman ona dikkat, şuna dikkat derken bazen ayyyy oluyorum. Hatta hergün bacaklarımı kontrol ediyor şişlik var mı diye. Mehtap'ın da dediği gibi bu dönemde bacaklardaki şişlik normal değilmiş, ama el ve ayak ayasında olabilirmiş, tabi yanlış hatırlamıyorsam ben. Geçenlerde anlatmıştı da.

Şu anda biz 19+4'deyiz. Kilom da 68,5. Kuzucuğumla büyüyoruz işte :)) 20. haftamda randevum var. Muhtemelen cumaya giderim. Bakalım kuzucuğum nasılmış? Bu defa sanki arayı çok açtık, çok özledim bebeğimi :)

İyi bakın kendinize ve bebişlerinize güzel anneler, tekrar görüşürüz...

Bilgi, güçtür jakobi. Tedaviye başlamadan önce sürece ne kadar hakim olursan doktorun da kendini açıklama yapmak zorunda hisseder, mantıksız şeyler yapılmak istendiğinde ya da eksik bilgi verildiğinde vs. bilgin olduğu için sorarak eksikleri sen tamamlayabilirsin. Tedavin şimdiden hayırlı olsun.

ankaracım merhaba, yazıları demin okurken eşimde yanımdaydı ve göz attığında senin bu yazını okudu, bana bu haftalarda ayak şişmesi normal olmayabilir mutlaka tansiyonunu düzenli ölçtürsün (yüksek çıkmaması lazım) ve idrarda protein varmı baktırsın dedi.

canımm teşekkür ederim tansiyonumu nerdeyse her gün ölçüyoruz dr umda her gidişimde kendisi ölçüyor
aksine hep düşük çıkıyor 10.5-7.5 çıkıyor
ama aklıma takıldı dur yaptırayım ben idrar testini
ihmal etmeyeyim
sağolasın canımm
ben kiloluyum ondanda şişeblir ayağım.

Kızlar merhaba. Nasılsınız görüşmeyeli? Bir kaç gündür yoğunluktan yazılarınızı okuyorum ama yazamıyordum. Şimdi yalnızım artık. Yazabilirim:))

Geçen hafta ki can sıkıntımdan dolayı, meraklanıp destek veren arkadaşlara teşekkür ederim. Şimdilerde iyiyim çok şükür.

Ama baya konu kaçırmışım, doğum olayları, kola- sigara, aşılar derken...

Hiç sigara içmemiş bir kişi olarak, sigara içmeyen ve de sigarayı bırakan arkadaşları canı gönülden tabrik ediyorum. İnşallah bir daha hiç başlamazlar...
Arada içenler oluyormuş ama, lütfen en azından bir iki fırt aldıktan sonra atın. Bebeğinizle birlikte kendinizi de düşünün, uzun yıllar sağlık içierisinde bebişinizle beraber :))))

Eşinin doktor olupta her şeye karışma konusuna bende dahilim. Gerçekten başımda bir nöbetçi varmış gibi hissediyorum. Aman ona dikkat, şuna dikkat derken bazen ayyyy oluyorum. Hatta hergün bacaklarımı kontrol ediyor şişlik var mı diye. Mehtap'ın da dediği gibi bu dönemde bacaklardaki şişlik normal değilmiş, ama el ve ayak ayasında olabilirmiş, tabi yanlış hatırlamıyorsam ben. Geçenlerde anlatmıştı da.

Şu anda biz 19+4'deyiz. Kilom da 68,5. Kuzucuğumla büyüyoruz işte :)) 20. haftamda randevum var. Muhtemelen cumaya giderim. Bakalım kuzucuğum nasılmış? Bu defa sanki arayı çok açtık, çok özledim bebeğimi :)

İyi bakın kendinize ve bebişlerinize güzel anneler, tekrar görüşürüz...

meraba canım iyi olmana sevindim.20.haftanda heralde ayrıntılı ultrasonun vardır.kuzucunda bayağı büyümüştür :)senin cinsiyette belli değilmiş heralde canım onuda öğrenirsin:)
sigara hiç içmemiş olman çok güzel bende bıraktım çok şükür ve umarım tekrar başlamam.
eşinin doktor olması zor olsa gerek:KK1::KK1:inan ben hiç memnun olmazdım benimki şimdiden karışıyo mazallah bide iyice anlasa düşünemiyorum:KK1::KK1:
benim 23+4 oldu canım ayaklarım altı ve ellerim çok şişiyo bacaklarım şiş değil daha ama ben çok tuz yiyorum az yediğim zaman az şişiyor:) biliyorum ama yapıyorum anlıycağım:)

sende kuzucunla kendine çok iyi bak

iyi geceler kızlar

biz bugun eşimin köyüne tatile gitcektik ama dr izin vermiyorum bişi olursa mesuliyet kabul etmem dedi eşim gitti bende annemlere geldim. ama buraya gelene kadar bile şiştim:KK43: iyiki gitmemişim

bu arada üçlü testimin sonucunu aldım Allaha şükür iyi çıktı:KK31:

hepinizi öpüyorum:KK16::KK16::KK16:

kızlarınıza iyi bakın he kız anaları :))

Son düzenleme:
meraba canım iyi olmana sevindim.20.haftanda heralde ayrıntılı ultrasonun vardır.kuzucunda bayağı büyümüştür :)senin cinsiyette belli değilmiş heralde canım onuda öğrenirsin:)
sigara hiç içmemiş olman çok güzel bende bıraktım çok şükür ve umarım tekrar başlamam.
eşinin doktor olması zor olsa gerek:KK1::KK1:inan ben hiç memnun olmazdım benimki şimdiden karışıyo mazallah bide iyice anlasa düşünemiyorum:KK1::KK1:
benim 23+4 oldu canım ayaklarım altı ve ellerim çok şişiyo bacaklarım şiş değil daha ama ben çok tuz yiyorum az yediğim zaman az şişiyor:) biliyorum ama yapıyorum anlıycağım:)

sende kuzucunla kendine çok iyi bak

Evet canım 20. haftamda ayrıntılı ultrasonum var. Bakalım artık hayırlısı... Cinsiyet konusunda daha önce de yazmıştım % 80 kız demişti. Hatta ismini bile size takdim etmiştim beğendiniz mi diye. Kızama "Sare" ismini düşünüyoruz.. Babası ismini sen koyabilirsin ama lütfen tek isim olsun deyince bende Sare' de karar kıldım. Gerçi bunlar için henüz erken ama birde doğum sezeryanolacağı için doktoruma göbeğini keserken "ayşe sare" diye kes demeyi düşünüyorum. Bunları hayal eder oldum. Hayırlısıyla o günler gelsinde bakalım :))

Eşim konusunda haklısın. Alıştık artık :))

Senin tuz konusunda şaşırdım bak. Hem sebebini biliyorsun hem de tuza devam diyorsun. Seni yaramaz seni :)) Ben acayip turşu severim, ilk 3 ay baya da yedim. Ama artık korkuyorum. Artık doğum sonrasına saklıyorum...

Sizde büyümüşsünüz maşallah. Seninde şeker yükleme zamanın gelmiştir. Yanlış hatırlamıyorsam 24 ila 28 haftalar arası. Eğer ki yaptırmadıysan mutlaka yaptır canım. Benden 11 hafta önde olup tüp bebekle ikiz hamile olan bir arkadaşım var. onun hamilelik döneminde şeker çıktı. Kız şimdilerde baya dikkat ediyo, üstelik canı istese bile...
Bebeğine ve kendine iyi bak annesi....

Selam kizlar nasilsiniz kac gundur gelemedim ,suanda labaratuarda bekliyorum 2 saat boyunca beklicekmisim, seker icin kan verdim artik 2 saat burdayken bende telden yazim dedim, biz 23 hafta olduk yarin ayrintili ultrason icin randovum var insallah bi problem cikmaz, tabi sekerde insallah iyi cikar sonucu alinca yazarim , gerilere pek bakamadim masallah baya sohbet olmus. Ay o sekerli ilaci ictim midem alt ust oldu ne yapcaksan 2 saat burda :KK43:. Turkiyedede bukadar bekleniyomu yahu

Selam kizlar nasilsiniz kac gundur gelemedim ,suanda labaratuarda bekliyorum 2 saat boyunca beklicekmisim, seker icin kan verdim artik 2 saat burdayken bende telden yazim dedim, biz 23 hafta olduk yarin ayrintili ultrason icin randovum var insallah bi problem cikmaz, tabi sekerde insallah iyi cikar sonucu alinca yazarim , gerilere pek bakamadim masallah baya sohbet olmus. Ay o sekerli ilaci ictim midem alt ust oldu ne yapcaksan 2 saat burda :KK43:. Turkiyedede bukadar bekleniyomu yahu

evet canım beklemek zorundasın burdada maalesef
inşallah iyi çıkar sonucun kolay gelsin sana:KK6:

X