canım ben hep daha önceki yıllarda gördüğüm hamilelere aynen kurardım bu cümleleri,huzurlu olun stres yapmayın bebeğiniz huzurlu uslu bi çocuk olsun diye,ama gel gör ki ben hamile kaldım ama stres hiç gitmiyor,benim böyle olmamın sebebi zaten benim dr um,ilk kan değerim düşük çıktı benim,dur bakalım değerin düşeblir dedi,değerim yükseldi kese görüldü,dur bakalım kese dolu mu dedi,kese görüldü bebeişi gördük dur bakalım heycanlanma dedi,...yani hep böyle yaptı,bu haleti ruhiyemin müsebbibi benim dr
ben bıraktım bu dr u ama etkisi devam ediyor sürekli bişey olcak diye bekliyorum korkuyorum
şimdiki dr um beni böyle görünce yatşrtrdı ama işte her hafta bebeğimi görmek isityorum,bu da böyle olsun ne yapalım..her hafta görmeye giderim bende,zaten 16.haftayı geçince hareketleri hissedince rahatlarım böyle idare etcez artık
heee birde bende pıhtılaşma var önlemini aldık iğne kullanıyorum ama yinede korkuyorum çünkü bi ara nette bi aratrma yapmtım keşke yapmamş olsaydım şimdi aklıma geliyor,ilk 3 ayda kayıplar çok oluyor diye şükürler olsun şimdiye kadar sorunm olmadı ınş da olmaz dua edin