- 21 Kasım 2008
- 1.815
- 23
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.441
Canım ben inan kilo almıyım diye hiçbirşey yapmadım ama yeme düzenim kendiliğinden değişti.Hamile kaldığım günden bu yana sadece sebze ve meyve çekiyor canım...Özellikle akşamları...İlk kiraz aldığımızda bir günde 1 kg kiraz yemişimTabi o kadar meyveden sonra yemek yenmiyor...Sende karbonhidratlardan uzak dur...Görceksın yediklerin hep bebeğine yarıycak
bikac gun gelmeyince cevap vercekler doluyoroh simdi bitti, sanirim heralde
cumartesi gunu kendi kendime resmimi cektim ,madem bu konuyu ben actim ilk resimide ben ekleyim bari degilse sizden gelen yok ,belki imrenirsinizde eklersiniz diye dusundum
masallah baya siskolastim ben yaenden boydan yandan her turlu cektim
tam 18+2 haftada ben boyleyim varmi benden siskosu daha
hamilelik oncesindede fazlacaaaa kilom vardi onuda goz ardi etmeyin lutfen
Canım şuan 17+4 yani 18'ci hafdayım.Bende seninkini hatırlıyorum :) Aramızda çok fark yoktu yanılmıyorsam...En fazla 1 hafta olması lazım...İnş. canım Allahım hepimize kucağımıza alıcağımız günüde gösterir..Seninkinin cinsiyeti belli oldumu ? İnş. ikinizde sağlıklısınızdır...[/QUOTE
BEN BUGÜN 20. HAFTAYA BAŞLADIM... CİNSİYETTE ZATEN EN BAŞINDAN BELLİYDİ... BEN HAZIRLIK AŞAMASINDA BİLE BANA Bİ KIZ YAPACAKLARINI HİİSEDİYORDUM : ) YANİ KIZ OLUCU : ) İKİMİZDE İİZ ÇOK ŞÜKÜR... HAREKETLERİ AZ HİSSETTİĞİM GÜNLER BUNUNLA İLGİLİ EMİN OLMASAM DA İİZ ŞİMDİLİK...BİLİYOSUN TELAŞLIYIM BEN ÇOK... BEBİŞLERE BOL ŞANS BİZE DE... İİ HABERLERİNİ VER ARA ARA...
Canım şuan 17+4 yani 18'ci hafdayım.Bende seninkini hatırlıyorum :) Aramızda çok fark yoktu yanılmıyorsam...En fazla 1 hafta olması lazım...İnş. canım Allahım hepimize kucağımıza alıcağımız günüde gösterir..Seninkinin cinsiyeti belli oldumu ? İnş. ikinizde sağlıklısınızdır...[/QUOTE
BEN BUGÜN 20. HAFTAYA BAŞLADIM... CİNSİYETTE ZATEN EN BAŞINDAN BELLİYDİ... BEN HAZIRLIK AŞAMASINDA BİLE BANA Bİ KIZ YAPACAKLARINI HİİSEDİYORDUM : ) YANİ KIZ OLUCU : ) İKİMİZDE İİZ ÇOK ŞÜKÜR... HAREKETLERİ AZ HİSSETTİĞİM GÜNLER BUNUNLA İLGİLİ EMİN OLMASAM DA İİZ ŞİMDİLİK...BİLİYOSUN TELAŞLIYIM BEN ÇOK... BEBİŞLERE BOL ŞANS BİZE DE... İİ HABERLERİNİ VER ARA ARA...
İyi olmanıza çok sevindim canım...Bak ne güzel 20. haftaya geldiniz artık telaşlanmayı bırakHareketleri de kız olduğu için geç hissetmişsdır :) Kızlar daha nazlı oluyor annesi :) Bu arada şeker yüklemesinden bahsetmişsın...Bende onu merak ediyordum...Sen yaptırdınmı ve kaçıncı haftada yapılıyor bilgin varmı ?
Bu arada burada yazan tüm anne adayı arkadaşlardan bişi rica etsem mümkün mü acaba...
Bir şekilde doktora gidişinizden, bebişlerin cinsiyet öğrenilme zamanları, 2 li 3 lü test şeker yüklemeleri,bebeişlerin boyut ve kiloları ile ilgili bilgi verdiğimiz zamanlarda özellikle bir de tam olarak kaçıncı haftalarda olduğumuzu da yazarak hepimiz için daha ii referans olur... Gözden kaçırdığımız şeyler olursa yakalamız adına faydamız olur...
Sizi bilmemm ama ben buralarda yeni mesajları okurken genellikle ... Içimden... Ah bir de kaç haftalıksın onu yazsaysdın ... Sözü geçiyor da: )
benim için ve tüm diğerleri için referans da olur diye düşünüyorum...
Sizden rica ediyorum...
Konu sahibi sempatikk sana sesleniyorum konunda bu detayı da istiyorum : )
yardımın lasım: )
selam kızlarr
bikaç gündür yoktum annemlerdeydim ordada nadir girebildim. ikili testimi yaptırdım ensesi iyi ama kan sonucu çıkmadı cuma günü çıkacakmış.inş. iyi çıkar sonucumuz
sempatiğin resmini gördüm maşallah çok güzel göbek çıkmışbenimde bir haftadır falan azar azar çıkıyo hissediyorum artık çok azda olsa büyüdüğünü
ben şöle bi okuyayım bakıyım neler olmuş:97:
evet canım gözlerim seni aradı nerelerdesin diye
bu hafta benimde var 2 li ınş bende hayrlısyla atlatırım canım ya
inşallah canım
bu testin sonucu iyi çıkarsa üçlüyü yapmaya gerek yok dedi dr.
İyi olmanıza çok sevindim canım...Bak ne güzel 20. haftaya geldiniz artık telaşlanmayı bırakHareketleri de kız olduğu için geç hissetmişsdır :) Kızlar daha nazlı oluyor annesi :) Bu arada şeker yüklemesinden bahsetmişsın...Bende onu merak ediyordum...Sen yaptırdınmı ve kaçıncı haftada yapılıyor bilgin varmı ?
yaptırmadım ama ilk kontrolüm 23. haftanın başında benim... o zamana akadar ses yok yani...
telaşa gelince ya öle telaşlanıyorum...
bak bugün arkadaşlarla 8 - 10 el langırt oynadık air hockey sonra... tabi yenince sevinçten ters hareket yaptım mı diye düşünüyorum... acaba oynarken ki ben bu iki oyunu da çok heyecananarak çığlık çığlığa oynarım...çok heyecanlanırım... hep korkuyorum hani ters bişi yaptım mı diyeç...
şu anda da mesela ..çok panik haldeyim...
yaptırmadım ama ilk kontrolüm 23. haftanın başında benim... o zamana akadar ses yok yani...
telaşa gelince ya öle telaşlanıyorum...
bak bugün arkadaşlarla 8 - 10 el langırt oynadık air hockey sonra... tabi yenince sevinçten ters hareket yaptım mı diye düşünüyorum... acaba oynarken ki ben bu iki oyunu da çok heyecananarak çığlık çığlığa oynarım...çok heyecanlanırım... hep korkuyorum hani ters bişi yaptım mı diyeç...
şu anda da mesela ..çok panik haldeyim...
offff canım çok tatlısında senin durumun ne olacak böyle :))) inan kendim den çok seni düşünür oldum hayırlısı ile bir doğursaydı diyorum.....hayır biliyorum herşey güzel olacak sağlıklı bebişini kucağına alacaksın mutlu günlere çok az kaldı ama şekerim ömründen ömür yedin :))
ınş iyi çıkarda yaptrmayız canım
sen nerde yaptrdın 2 liyi tüp merkezinde mi devlet hast de mi
ben yerni bi hast buldum kendime özel ınş güzel ve doğru ölçüm yapıyorlardır
devlette yaptırdım canım
özel bi yere gidiyorum ama sadece bebeğimi görmek ve ilaç yazdırmak için
özeldeki ultrason daha iyi :)
sen nerde yaptırcan özeldemi?
ben devlete gitmem kolay kolay yeminim var
hiç iyii bi devlet hast ve hiç iyi bi dr a denk gelmedim
şimdi yeni bi özel buldum fiyatıda iyi 30 tl
özelde yaptrcam 2 liyi ınş güzel bi şekilde yaparlar
ve ınş sorun çıkmaz
usg de süper dr un bayılıyorum yavrumu orda görünce
merhaba ankara_06
hangi hastane acaba yazsana aklımda olsun belki lazım olur banada
Slm Kizlar, benim dun aksamdan beri kahverengi akintim aliyor, bu zaman adet zamanim normalde ondanmi acaba tehlikeli olurmu, yarinda gitmem gereken bir toren var, bisey olurmu diye korkmaya basladim, sizdede oldumu, adet zamaniniz boyle acik kahve rengi akinti, bazzende sivi olarak geliyor.... iki gundur geneli yaiyorum hareketlide degilimki diyim ondan oldum, fitilleri biraktim kullanmayi, ve acaba diyorum iltihap vardi ya bende boylemi akiyo acaba.... kafam karisti...