2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım aynen bende öyle hiç çaba sarfetmedim ben sulu yemeğe ve salçalı yemeğe zaten tiksinme geldi yiyemiyorum hiç,dediğin gibi meyve canavarı oldum oturunca 1 kg erik,kiraz,karpuz,kavun yiyorum:))) diyet yaptığım zamanlarda böyle olamıyordum ya uğraşsam olmaz yani:))
napalım yeter ki kuzular sağlıkla gelsin ben 100 olmaya razıyım

anam anam yerim ben bu gobusun icindeki tatli seyi masallah baya belirgin olmus artik annesi ben burdayim diyor.... tekmeler ne durumda???

Bu arada burada yazan tüm anne adayı arkadaşlardan bişi rica etsem mümkün mü acaba...

Bir şekilde doktora gidişinizden, bebişlerin cinsiyet öğrenilme zamanları, 2 li 3 lü test şeker yüklemeleri,bebeişlerin boyut ve kiloları ile ilgili bilgi verdiğimiz zamanlarda özellikle bir de tam olarak kaçıncı haftalarda olduğumuzu da yazarak hepimiz için daha ii referans olur... Gözden kaçırdığımız şeyler olursa yakalamız adına faydamız olur...

Sizi bilmemm ama ben buralarda yeni mesajları okurken genellikle ... Içimden... Ah bir de kaç haftalıksın onu yazsaysdın ... Sözü geçiyor da: )

benim için ve tüm diğerleri için referans da olur diye düşünüyorum...

Sizden rica ediyorum...

Konu sahibi sempatikk sana sesleniyorum konunda bu detayı da istiyorum : )
yardımın lasım: )

oof canım aslında herkesin çizelgesi olsa hem senin istediğin şey olur hemde girmeseler bile bilirz kaçıncı haftada olduklarını diye düşünüyorum:))

Günaydın bayanlar........ Şeker yüklemesi 25. haftadan sonra, tetanoz aşısı 20. haftadan sonra 4 er hafta arayla toplam 3 doz yapılıyor. Bu işlemleri aile hekiminize yaptırabilirsiniz.

Canım 2 li 3 lü test değil ama boy ve kilo ile ilgili daha öncede paylaştığım şu linke bir bak bence.
Fetal Kilo Arlk Boy Uzunluk Tahmini lm Bebek Kilosu hesaplama Arlk bebek Boyu Hesaplama Doum Kilosu Tahmini Zayf kk Gelimemi Ksa Kse cce Bebek ri Kilolu Obez Bebek

selam kızlarr

bikaç gündür yoktum annemlerdeydim ordada nadir girebildim. ikili testimi yaptırdım ensesi iyi ama kan sonucu çıkmadı cuma günü çıkacakmış.inş. iyi çıkar sonucumuz
sempatiğin resmini gördüm maşallah çok güzel göbek çıkmış benimde bir haftadır falan azar azar çıkıyo hissediyorum artık çok azda olsa büyüdüğünü
ben şöle bi okuyayım bakıyım neler olmuş:97:

evet canım gözlerim seni aradı nerelerdesin diye
bu hafta benimde var 2 li ınş bende hayrlısyla atlatırım canım ya

inşallah canım
bu testin sonucu iyi çıkarsa üçlüyü yapmaya gerek yok dedi dr.

ınş iyi çıkarda yaptrmayız canım
sen nerde yaptrdın 2 liyi tüp merkezinde mi devlet hast de mi
ben yerni bi hast buldum kendime özel ınş güzel ve doğru ölçüm yapıyorlardır

ınş iyi çıkarda yaptrmayız canım
sen nerde yaptrdın 2 liyi tüp merkezinde mi devlet hast de mi
ben yerni bi hast buldum kendime özel ınş güzel ve doğru ölçüm yapıyorlardır

devlette yaptırdım canım
özel bi yere gidiyorum ama sadece bebeğimi görmek ve ilaç yazdırmak için
özeldeki ultrason daha iyi :)
sen nerde yaptırcan özeldemi?

devlette yaptırdım canım
özel bi yere gidiyorum ama sadece bebeğimi görmek ve ilaç yazdırmak için
özeldeki ultrason daha iyi :)
sen nerde yaptırcan özeldemi?

ben devlete gitmem kolay kolay yeminim var
hiç iyii bi devlet hast ve hiç iyi bi dr a denk gelmedim

şimdi yeni bi özel buldum fiyatıda iyi 30 tl
özelde yaptrcam 2 liyi ınş güzel bi şekilde yaparlar
ve ınş sorun çıkmaz
usg de süper dr un bayılıyorum yavrumu orda görünce

merhaba ankara_06
hangi hastane acaba yazsana aklımda olsun belki lazım olur banada

merhaba ankara_06
hangi hastane acaba yazsana aklımda olsun belki lazım olur banada

merhaba canım ya seni gördükçe kıskanıyorum yaaaa((
aynı gün transfer olduk senle ama sen bendne 1 hafta büyüksün
büyüklerde gözüm var
şaka yapıyorum canım Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin ınş

pendik şifa hastanesi d rum da soner bey çok pozitif biri ben beendim yani

Slm Kizlar, benim dun aksamdan beri kahverengi akintim aliyor, bu zaman adet zamanim normalde ondanmi acaba tehlikeli olurmu, yarinda gitmem gereken bir toren var, bisey olurmu diye korkmaya basladim, sizdede oldumu, adet zamaniniz boyle acik kahve rengi akinti, bazzende sivi olarak geliyor.... iki gundur geneli yaiyorum hareketlide degilimki diyim ondan oldum, fitilleri biraktim kullanmayi, ve acaba diyorum iltihap vardi ya bende boylemi akiyo acaba.... kafam karisti...

canım bende jeli bıraktıktan sonra böyle olmuştu.içeride birikenler bıraktıktan sonra dışarı atıyor kendini.hatta bende kocaman top gibi çıktı o an yaşadığım şaşkınlığı anlatamam sana :))
yinede doktorunu aramanda fayda olabilir.malum kıymetli bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…