-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.421
Çok sevindim canım testlerin temiz çıkmasına.
8 tüp kanı neden aldılar acaba benden gebeliğin 6 . haftasında sanırım almışlardı kan,idrar kültürü ,bulaşıcı hastalık felan içindi. ama bu kez almadılar. kolay mı canım 8 tüp kan yanına meyve suyu tatlı bişeyler alsaydın kan verdikten sonra hemen atıştırırdın bende bayılacak gibi oluyorum inan 1 tüp kandan sonra bile..
Anladığım kadarı ile sizin orada herşey düzenli ilerliyor şimdiden formlar,randevula,renkli ultrason felan bizim daha doğum yapacağımız yer bile belli değil,2-3 dr a aynı anda gidiyoruz..
Göbek bağı kanı nı çok iyi düşünmüşsün benimde aklımda yalnız fiyatlar hakkında pek bilgim yok araştıracağım. Kısmet olursa 2 sine de düşünüyorum.Görüştükten sona bize de yaz olur mu bilgilenelim.
Kendine ve bebişlere iyi bak canım...
ah canım ya sana ayıp oluyor valla ben sürekli gidiyorum dr a sen gidemiyorsun hakkını helal et((((
belirti arıyordum dünden beri aslında belirti olmaz bu haftalarda..evet çok şükür bugünlere geldik canım söyleidklerinde çok haklısın ama bende bi sorun var çok vesvese var..RABBİM şu mübarek gün hürmetine evlatlarımızı korusun
huhuuu kimse yok mu gelen giden olmamş bugün buraya sayfayı bile zor buldum:))
bugün bebişimi gördüm çok mutluyum
kızlar kont gitmeden önce nesguik için çikolata yiyin banada biri dedi
ayy maaşallh hareketliydi kuzum
gözün aydın canım nasıl mutlu oluyor insan dimihuhuuu kimse yok mu gelen giden olmamş bugün buraya sayfayı bile zor buldum:))
merhaba canım;Cok sukur canim hepsi temiz ciktiCanim 6.hafta bendende aldilar bir sekiz tup. ama 12 hafta yaptilarn ense olcumleri ile kadn degerleri, ce su cicge, bakilcak, idarada aldilar iltihap vardi bedne devam ediyomu diye
Evet cnaim benim bile hic tahmin edebmiycem kadar duzenli simdiden 3 ay sonraki testlerim ayarlandi, hastane isleri, hayirlisi bakalim yedek doktorlara kadar dogum icin hani benim doktor olmazsa diye hepsini bilgilendirdiler....
Busabah gittim esimle birlikte gorustum, cok basarili bir merkez, anlatti baya faydalarini, nasil bir islem oldunu, kac yil dondurabildinii... butun anlattiklari cok mantikli geldi, kanser tedavsinde bile kullaniliyor.... zaten eger yeterli miktarda, dondurmaya deger gobek bagi kani bulunursa donduruluyor, bende ikisinede yaptircam canim, bana oyuncak, para, mulk lazim degil... boyle hayatta bir kez olan bir sansi kacirmak kesinlikle istemiyorum, Cok sukur maddi durumum mukkemmel degil ama yaptiramaiycak kadar kotude degil, ikisininki ilk bas registration icin 1500 Canada dolari kadar veriliyor, incelemler, birde 4 tup dogumdan once kan aliyolar onlar uzerind einceleme yapiyolar ama turkcesi ne bilmiyorum.. ondan sonra yillik 230 Canada dolari yani yilda 350 lira sanirsam yaklasik bir para oduyorsun..... ben yaptirmaya karar verdim kesinlikle, cocuklarimi gelecegi icin bundna daha iyi bir yatirim dusunemiyorum bile..... Turkiye'deki fiyatari ogrendinmi sende yaz, b dondurulan kan sadece cocuklarda degil anne, ve baba'daki hastaliklar icinde kullanilabiliyor...
Günaydın arkadaşlar[/]
Uzun zamandır nete gelemiyordum.Malüm yaza girdik yavaş yavaş yuruyüşlere başladım.Eve gelincede yorgun düşüp uyuyorum...Gelip yazamasamda yazdıklarınızı hep takip ettim.Hepinizin iyi olduğunu gördum ve çok mutlu oldumBize gelirsek bende bebeğimde şükürler olsun çok iyiyiz En son 3 hafta önce hafif bir lekelenmem oldu.Ondan sonra çok şükür bir daha olmadı.Şuan sadece Coraspin , elevit , demir hapı ve magnezyum kullanıyorum...Magnezyum normalde günde 1 defa kullanılmalıymış ama bende çok fazla kramp oldu.Krapmlarım erken başladı :97: Bunun üzerine doktorum akşam sabah içmemi söyledi.Çok şükür şimdi geçti.Kızlar kramp cidden çok kötü.Bacağınıza basamıyorsunuz , uyuyamıyorsunuz.Allahım Allahım son ayları düşünemıyorum.Bebeğime gelince çok şükür gelişimi çok güzel teyzeleri...240 gr olmuşuz Haftasından önde gidiyor ve çok hareketli Ben bebeğimin hareketlerini çok erken hissetim...Onun içinde çok şanslıyım...13. haftadan sonra ara ara hissediyordum.Şimdi ise günlük tüm hareketlerini hissediyorum...Hareket ederken elimi karnıma koyuncada elimin altında kıpırtılarını yakalıyorum...Kızlar bebekleri henüz küçük olanlara şunu söyliyim bu korkunç bir mutluluk Darısı başınıza...Bu arada 2 gün öncede 3lü tarama testimi yaptırdım...Sonucunu haftaya alıcaz...
Burda Mehtap arkadaşımızın yazdığı bişey dikkatimi çekti...2li testde bthcg sonucu 50 altında olursa erkek üstü olursada kız oluyor yazmış.Sanırım doğru :) Oğluşum henüz tam olarak cinsiyetini göstermedi ama her gidişimizde doktorum erkek diyor...BTHCG sonucum 30 :) Sizde ikili tarama testlerinizin sonuçlarına bakarak cinsiyeti tahmin edebilirsınız
Kiloma gelince 85 le hamile kaldım şuan 86.5 kiloyum :) Diyet falan yapmıyorum ama kilo alımım çok yavaş Allaha şükür...Bebeğimin gelişimi güzel...Yediklerim sanırım ona yarıyor
Neyse ne çok şey yazdım...Artık hoşgörun uzun zamandır girmıyordum...Hepinizi çok öpüyorum
YANİ MAİ ŞU ANDA TAM OLARAK KAÇ HAFTALIKSIN ONU YAZMAMIŞSIN...? : ) GÜZEL HABRLER GELDİ SENDEN DE: ) HAMİLELEİĞİNİ ÖĞRENDİĞİN GÜNÜ HATIRLIYORUM... NE HIZLI GEÇİYOO ZAMAN...İNŞALLAH DOĞUMLARINI GÖRMEKTİR KISMETİMİZ SAĞLIKLA İNŞALLAH...
helali hos olsun cnaim, senin oyle bir gucun var tabiki yapcan, benim elimin altinda olsa belki ebdne senden farksiz olmam, canim kolay kovusmadik, her gun kafamda ayni soru ile uyaniyorum artik, bebeklerim iyimi acaba, ama artik umutluyum, hic kotu seylere takilmiyorum bu karnimda cikti ya coook mutlu ediyo beni, her an benimle beraberler... belirti filanda hic takilmiyorum rabbime emanet olacagi varsada hastaneye gitsekde olanin onune geclmiycene cok kez bu sitede, ve gunluk hayatimizdaki dostlarimizdan gordum....
Insallah canim rabbim hepimizin evlatlarini kucagimiza alip , bagrimiza basmayi nasip etsin
Gulsum sen temizlik diyon ben bugun sabah 10 da ciktim evden, ondan sonra kayinvaldemle alisverise gittim, tam 7 saat alisveris merkezindeymis, tabi oturdumda ama butun gun o magza senin bu magza benim, zamani bile anlamisim, eve geldim dedim kirmizilar hic aklima getirmiycem ama cok sukur bisey gelmedigelmesinde ama yurudukten sonra kendimi cok iyi hissetim, yoruldukca dinlendim, iki tane uzun elbise aldim, dogumdan sonrada kullanilcem tarzdan cok hosuma gitti, pantolon bulamadim, bulduklarim cok pahali geldi.....bugun guzel gecti taki eve gelip esimden zilgiti yiyene kadar..... ama yinede guzeldiiii
huhuuu kimse yok mu gelen giden olmamş bugün buraya sayfayı bile zor buldum:))
Merhaba kızlar
ben gecen ayın 28 ınde doktora gıttım benım son adet tarıhıme gore bebegımın su anda 15+5 olması gerekıyor.Ama bebegımın olcumlerıne gore suanda 17+1 oldu bu normalmı yanı olması gerekenden farklı doktorumuz normal dedı ama hem okuduklarım hem etrafımdakı ınsanlardan bazıları benı telaslandırdı.Benım gıbı olan yada bı fıkrı olan varsa yazabılırmı?Herkese hayırlı cumalar...Allah ım su mubarek gunde dualarımızı kabul etsın sag salım kucagımıza alalım bebeklerımızı ınsallah.
Gulsum benimde randevu oldu gun cikolata aldim cantama koydum office'de beklerken yerim diye, actim bir baktim erimis erimiss, cikolata olmaktan cikmis, benim migde yerine esim tarafindan cope gittticok sevindim senin adina benim daha 26 gun var drandevuyo, asker leri gibi safak sayiyorum vallahiii....
gözün aydın canım nasıl mutlu oluyor insan dimi
tavsiyeni dinleyeceğim randevuya giderken..
canım benim masallah bebisine 1 hafta sonra benim de kontrol var insallah cikolatamı yiyim öyle gidip bende, senin 12 hafta oldu masallahcinsiyetini sormadın mı?ya aslında farketmiyo allah saglıklı kucagımıza almayı nasip eder insallah hepimize de insan merak ediyo
Merhaba arkadaslar. bende tup bebekle 13+3 gunluk hamileyim. persembe kahverengi lekelnemem oldu cok korktum. Dun dr a gittik bebekte bir sikinti yok. progestoran jele basladim tekrar. dr dinlen dedi. evde yatiyorum. Sizlerin yazdikalrinizi okudum bi cok kisi yasamis biraz rahatladim. Birde karnimda kasiklarimda cok agri oluyor ona da normal dedi.
Bu arada benide listeye ekler misiniz. sat 9 mart dogum tarihi 15 aralik gorunuyor hesaplayicilarda.
herkesi opuyorum
Günaydın arkadaşlar[/]
Uzun zamandır nete gelemiyordum.Malüm yaza girdik yavaş yavaş yuruyüşlere başladım.Eve gelincede yorgun düşüp uyuyorum...Gelip yazamasamda yazdıklarınızı hep takip ettim.Hepinizin iyi olduğunu gördum ve çok mutlu oldumBize gelirsek bende bebeğimde şükürler olsun çok iyiyiz En son 3 hafta önce hafif bir lekelenmem oldu.Ondan sonra çok şükür bir daha olmadı.Şuan sadece Coraspin , elevit , demir hapı ve magnezyum kullanıyorum...Magnezyum normalde günde 1 defa kullanılmalıymış ama bende çok fazla kramp oldu.Krapmlarım erken başladı :97: Bunun üzerine doktorum akşam sabah içmemi söyledi.Çok şükür şimdi geçti.Kızlar kramp cidden çok kötü.Bacağınıza basamıyorsunuz , uyuyamıyorsunuz.Allahım Allahım son ayları düşünemıyorum.Bebeğime gelince çok şükür gelişimi çok güzel teyzeleri...240 gr olmuşuz Haftasından önde gidiyor ve çok hareketli Ben bebeğimin hareketlerini çok erken hissetim...Onun içinde çok şanslıyım...13. haftadan sonra ara ara hissediyordum.Şimdi ise günlük tüm hareketlerini hissediyorum...Hareket ederken elimi karnıma koyuncada elimin altında kıpırtılarını yakalıyorum...Kızlar bebekleri henüz küçük olanlara şunu söyliyim bu korkunç bir mutluluk Darısı başınıza...Bu arada 2 gün öncede 3lü tarama testimi yaptırdım...Sonucunu haftaya alıcaz...
Burda Mehtap arkadaşımızın yazdığı bişey dikkatimi çekti...2li testde bthcg sonucu 50 altında olursa erkek üstü olursada kız oluyor yazmış.Sanırım doğru :) Oğluşum henüz tam olarak cinsiyetini göstermedi ama her gidişimizde doktorum erkek diyor...BTHCG sonucum 30 :) Sizde ikili tarama testlerinizin sonuçlarına bakarak cinsiyeti tahmin edebilirsınız
Kiloma gelince 85 le hamile kaldım şuan 86.5 kiloyum :) Diyet falan yapmıyorum ama kilo alımım çok yavaş Allaha şükür...Bebeğimin gelişimi güzel...Yediklerim sanırım ona yarıyor
Neyse ne çok şey yazdım...Artık hoşgörun uzun zamandır girmıyordum...Hepinizi çok öpüyorum
YANİ MAİ ŞU ANDA TAM OLARAK KAÇ HAFTALIKSIN ONU YAZMAMIŞSIN...? : ) GÜZEL HABRLER GELDİ SENDEN DE: ) HAMİLELEİĞİNİ ÖĞRENDİĞİN GÜNÜ HATIRLIYORUM... NE HIZLI GEÇİYOO ZAMAN...İNŞALLAH DOĞUMLARINI GÖRMEKTİR KISMETİMİZ SAĞLIKLA İNŞALLAH...
Canım şuan 17+4 yani 18'ci hafdayım.Bende seninkini hatırlıyorum :) Aramızda çok fark yoktu yanılmıyorsam...En fazla 1 hafta olması lazım...İnş. canım Allahım hepimize kucağımıza alıcağımız günüde gösterir..Seninkinin cinsiyeti belli oldumu ? İnş. ikinizde sağlıklısınızdır...
maaşallah canım size epey büyümüşsnüz
senle kilomuz çok yakın bende 87 ile gebe kaldım 88 olmuşum bende ilk 3 ayı böyle atlatmak çok güzel olsu ınş böyle gidier gerçi alsamda umrumda değil ama sağlık sorunları olablir
ınş o leke bidaha hiç olmaz insanın yüreği azğına geliyor
ben başlarda çok yaşadım