2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

teşekkür ederim canım destek olduğun için
dünden beri hiç bi sıkıntım yok şükürler olsun
akşamları sağ tarafıma bi sancı gibi bişey giriyor çok az
benimki akşamları pozisyon mu değiştiiryor ne yapıyor bilemedim:))
aman iyi olsunda yeter ki yine göresim geldi benim kendimi tutuyorum yoksa gidicem dr a
dr larıda bıktırıcam kendimden:)))
haftaya perşembe 2 li test randevumuz var
burda herkes yaptrdı mı 2li testi kızlar
biraz karışığım bu konuda yapmalı mı yapmamalı mı
kimileri diyor aldırmıycaksan ne diye yaptrcaksın

iyi canim sikintin olmasin insallah :)
benimde 2 haftadir devamli sol tarafimda agri oluyor, ozellikle tuvaletim gelince,tuvalette ve cikinca, senin gibi bende endiseleniyorum ama heralde karnim genisliyor ona bagliyorum

benimde cok goresim varya, 19 hafta olduk cok kisiler hareketlerini devamli hissederken ben hic bisey hissetmiyorum gelde simdi aceba deme :KK43:
2li testleri cok kisi yapti sanirim ,bence sende yaptir yaptirmazsan senin icinden bu hic gitmez bilirik artik:KK1:

dimi ama ne sekerler:emir_bebek:
tamam canim ekledim ,kac haftadir ayni kilodasin ,ne guzel ayni oldugun halde her hafta bildirim yapiyosun ama pek gelmiyosun normalde ,insallah iyisinizdir

burda bikac gundur hava yagisli serin yani, ama onun oncesinde Allahim bir sicak vardi nefes alamiyorum daraliyorum ,tam bide hamileligimizin son aylari tam yaza gelcek ,baya zorlaniriz, hayirlisiyla saglikli bi sekilde bebeklerimizi kucagimiza alsaydik:KK49:
selam canım ben başta hızlı kilo aldım ki bu 3 ay hiç kilo almamam gereken dönemmiş :KK43: birazdikkat ettim son 2 hafta ama bundan sonra mümkün değil muhteşem acıkıyorum.:18:
oooo ne güsel serin serin keyfini çıkar ...ben evdeyim hiç çıkmıyorum dışarı akşamları biraz serinleyince çıkarım artık...maşallah senin bebişte kocaman olmuş:nazar:
Hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah

teşekkür ederim canım destek olduğun için
dünden beri hiç bi sıkıntım yok şükürler olsun
akşamları sağ tarafıma bi sancı gibi bişey giriyor çok az
benimki akşamları pozisyon mu değiştiiryor ne yapıyor bilemedim:))
aman iyi olsunda yeter ki yine göresim geldi benim kendimi tutuyorum yoksa gidicem dr a
dr larıda bıktırıcam kendimden:)))
haftaya perşembe 2 li test randevumuz var
burda herkes yaptrdı mı 2li testi kızlar
biraz karışığım bu konuda yapmalı mı yapmamalı mı
kimileri diyor aldırmıycaksan ne diye yaptrcaksın
canım iyi olmana sewindim. 2 li testi aklında kalacağına yaptır bence ama sonuçların çok da doğru çıkacağına şartlanma yüzdesel olarak doğru çıkma olasılığı pek yüksek değilmiş..
ben yaptırdım Allah a şükür iyi çıktı.ama sadece ense ölçümü yaptırdık ikiz olduğundan kan testi karışıyormuş,yapmadılar...

evet valla bak bana simdi her hafta bir kiloya yakin aliyorum ,ve bu gittikce fazlalasicak
bende ciok fazla yemiyorum ama senin gibi hep evdeyip hic hareket yok buyuzden ister istemez aliyor insan
ben aksamlari hava kararmadan cikip biraz yuruyorum yani hergun olmasada cikiyorum ,sende yap arada oyle
evet teyzesi kocaman oldukta 2 haftadir goremiyorum ,daha haftaya randovumuz, ne durumda bilmiyorum heyecanla bekliyorum bakalim

kilo cizelgemizin son hali kizlar bilginize:KK34:

:nazar:2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklarin kilo takip cizelgesi:nazar:

Nick | Başlangıç | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | Toplam
Sympathique|64| | | | |65| |65,5|66|66,8|67,3|
mehtaperkan|62| | | | | |63| | |64|
rosesteel|63| | | | |64,6| |66|
bebet|64| | |67| | | | |
kardelenimsin|57| | | |59| | |60|
bella_83|50| | |53,5| |54|54|55|
duss|65|69,9| | |70 | | | |
atadilem|73| | | | |75| | |
aaksoyoglu|85| | | | | | | |86| |87|
elfkaya|51|53| | |51| | | |
karar|69| |73| | | | | |
rudi|53|55|56|56|56| | | |
Silanaz|55|57| |59| | | | |
lahor|73|74 | | | | | | |
kardelen086|59| |60,6|
KARAFESLEGEN|68| | | | | | | | |65| |

Son düzenleme:
tesekkur ederim canim dusundgun icin:KK69::KK71:
demek en sonunda basliyosunuz tedaviye, insallah senin icin hayirlisi olur, hepimiz duaciniz
biran once evraklariniz olsunda baslayin,bu evrak dediklerin sigortanin odemesi icin falanmi

biz hep cepten odedik tabi burdaki sigortamiz turkiyedeki karsilamiyordu ,burda olmus olsaydi bedavaya yaptircaktik ama sonuc boyle olcaginida zannetmiyordum

bide ben tedaviye baslamadan hastaneden randovu almadan once ,bi dernek var CIDER diye yani cocuk istiyorum dernegi, buraya 150 tlye uuye oluyosun ,1000 tlye yakin indirim uygulaniyor
benimki 5000 den 3950 ye dusmustu, yani aklinda bulunsun diye yazdim

ah bu kocalar yokmu bunlar :KK47: ben bugunlere gelene kadar onun yuzunden iyi cildirmadim ,hic umursamazdi ,neysem bosver hatirlayip cinlerim tepeme cikmasin:KK53: simdi sukur okadar ugrasimin sonucunu aldim

insallah seninde sonucun bunda olumlu olcak ,hepimiz dort gozle beklicez, yine arada haberdar et bizi:KK71:

Evet cnm ssk nın karşılaması için rapor alıcam. Özel hastanede yaptırmadığımız için bizimde çok uyguna geldi. Hastane biraz uzak bana işyerindende sık sık izin almak istemiyorum çünkü tedavi başladığında haftada 2-3 kere izin almak zorunda kalıyorum. Oyüzden eşime dedim sen bırak evrağı. Bugün gitti. İnş. bu ayki adet dönemime yetişir evrağın onaylanması yoksa 1ay daha beklemek zorunda kalıcam:KK50:

canım iyi olmana sewindim. 2 li testi aklında kalacağına yaptır bence ama sonuçların çok da doğru çıkacağına şartlanma yüzdesel olarak doğru çıkma olasılığı pek yüksek değilmiş..
ben yaptırdım Allah a şükür iyi çıktı.ama sadece ense ölçümü yaptırdık ikiz olduğundan kan testi karışıyormuş,yapmadılar...

ayy bide biz atlatsak iyi olur canım ya hayrlısıyla
evet ikiz olduğu için kan almamşlardır dimi senden
ense ölçümünden söylüyor mu dr sorun yok diye?
bende mi öyle yaptrsam
hayır şimdi yaptırırım risk var derler yanlş ölçüm yaparlar boşuna stres
hayırla atlatlım ınş

arkadaslar nasılsınız?
insallah hersey yolundadır kızlar cok sıcakladı ayaklarımda sismeler basladı b irazcık korkuyorum daha erken degil mi? bu arada benimde bazen sag tarafıma agrılar var vurup geciyo demek ki normal hakkımızda hayırlısı olsun bu arada 15 hafta 71kilo 400gr olmusum hepinizi öpuyorum:KK54:

arkadaslar nasılsınız?
insallah hersey yolundadır kızlar cok sıcakladı ayaklarımda sismeler basladı b irazcık korkuyorum daha erken degil mi? bu arada benimde bazen sag tarafıma agrılar var vurup geciyo demek ki normal hakkımızda hayırlısı olsun bu arada 15 hafta 71kilo 400gr olmusum hepinizi öpuyorum:KK54:

baya büyümüşsünüz canım maaşallah size:nazar:
ben zaten şişim bide şişmiş halimi düşünemiyorum
yeter ki kuzular sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

ayy bide biz atlatsak iyi olur canım ya hayrlısıyla
evet ikiz olduğu için kan almamşlardır dimi senden
ense ölçümünden söylüyor mu dr sorun yok diye?
bende mi öyle yaptrsam
hayır şimdi yaptırırım risk var derler yanlş ölçüm yaparlar boşuna stres
hayırla atlatlım ınş
evet canım ense ölçümü nü yapıyor ve ölçüye göre sorun yok dedi. Allah 'a şükür ..
sen bence içini ferah tut ölçümünü de yaptır kan testini de ver Allah'ın izni ile tertemiz çıkar. öbür türlü hep aklında kalacak, .

evet canım ense ölçümü nü yapıyor ve ölçüye göre sorun yok dedi. Allah 'a şükür ..
sen bence içini ferah tut ölçümünü de yaptır kan testini de ver Allah'ın izni ile tertemiz çıkar. öbür türlü hep aklında kalacak, .

evet en iyisi yaptrmak yani benim çevrem biraz muhafazakar bu teste çok karşılar ama ben rutin bir test olarak yaptraracğım ınş da bişey çıkmaz
Rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize ınş

canım bişey hissediyormusun sen gün içersinde,sancı kramp vs,ay belirti olsa dert olmasa dert,geldiler bana yine,pazartesi gördüm en son yarın bi gitsem mi acaba dr a

merhaba rudi,

benim ikizlerede din yaptilar ense olcumunu, cok sukur hersey yolunda dediler bana, ama benden kanda aldilar, hatta bugun verdim 8 tane tup kan aldilar, basimi zor akldirdim inanki o kadr kan verdikten sonra, eve geldimde saatlerce uyudum anca kendime geldi.... Arkadasim disari yemege goturmustu, donuste gittim kan vermeye tok oldum halde cok fena oldum.... kan sonuclari icn sanirim bir ay sonraki randevumde verirler... ben sadece bu gobekten dedi bir sivi aliyolarmis ozurlu olup olmadina bakmak icin onu kesinlikle istemedimi soyledim

Sanirsam renkli ultrasound olmasi lazim onun icin Agustos 25 randevu yapti, hastane formlarimi doldurum, dogum yapcam yer icin

Ve cok onemli bir gorusmeye gidiyorum yarin arkadaslar, Turkiye'de de mutlaka vardir, Gobek bagi kani diyolar sanirsam hani dogumda toplaniyor allah ansip ederse ikisi icinde yaptirma karari verdim, yarin fiyatlarini gorusmeye gitcem.... Cord Blood diyolar burda ilerde cikan hastaliklari tedavide kullanmak icin, bir yerde cocugunun gelecegi icin yatirim yapiyorsun... bakalim nasil olcak yarin..... Bence Bankada adina para biriktirmektense, boyle bir yatirim yapmak gelecekelri icin cok mantikli....

evet en iyisi yaptrmak yani benim çevrem biraz muhafazakar bu teste çok karşılar ama ben rutin bir test olarak yaptraracğım ınş da bişey çıkmaz

canım bişey hissediyormusun sen gün içersinde,sancı kramp vs,ay belirti olsa dert olmasa dert,geldiler bana yine,pazartesi gördüm en son yarın bi gitsem mi acaba dr a

gulsum Canim bir derin enfes al rahatla, artik hamilelignn tadini cikarmaya bak, korkular asas herseye davetiye cikariyor, aklina guzel seyler getir, bosver olumsuz seyleri cok sukur bebeisler buyuyo, nerden nereye geldik daha dun gun sayiyoduk test yapmak icin, bugun cok sukur 3 aylik oldular, elhamdulillah, bugunumuze sukur, benim bir sonraki randevu 1 ay sonra, sizin gibi kafama estimi gitme sansimda yok sadece dua edip, hayirlari dilycez....

Günaydın canım ;
gün içerisinde sadece sol kasığımda kramp hissediyorum ,gögüslerim kocaman oldu ama pek fazla ağrımıor dokunduğumda başka da bir belirti yok bende..
sen çok özlüyorsun bebişi benim dr 3 hafta sonra gel dedi ama ben arada yani 10 gün geçince farklı bir dr a daha gidicem naparsın merak işte...bir an önce hareketlerini hissetsek de ultrasyona bu kadar sık girmesek değil mi?

merhaba rudi,

benim ikizlerede din yaptilar ense olcumunu, cok sukur hersey yolunda dediler bana, ama benden kanda aldilar, hatta bugun verdim 8 tane tup kan aldilar, basimi zor akldirdim inanki o kadr kan verdikten sonra, eve geldimde saatlerce uyudum anca kendime geldi.... Arkadasim disari yemege goturmustu, donuste gittim kan vermeye tok oldum halde cok fena oldum.... kan sonuclari icn sanirim bir ay sonraki randevumde verirler... ben sadece bu gobekten dedi bir sivi aliyolarmis ozurlu olup olmadina bakmak icin onu kesinlikle istemedimi soyledim

Sanirsam renkli ultrasound olmasi lazim onun icin Agustos 25 randevu yapti, hastane formlarimi doldurum, dogum yapcam yer icin

Ve cok onemli bir gorusmeye gidiyorum yarin arkadaslar, Turkiye'de de mutlaka vardir, Gobek bagi kani diyolar sanirsam hani dogumda toplaniyor allah ansip ederse ikisi icinde yaptirma karari verdim, yarin fiyatlarini gorusmeye gitcem.... Cord Blood diyolar burda ilerde cikan hastaliklari tedavide kullanmak icin, bir yerde cocugunun gelecegi icin yatirim yapiyorsun... bakalim nasil olcak yarin..... Bence Bankada adina para biriktirmektense, boyle bir yatirim yapmak gelecekelri icin cok mantikli....
Çok sevindim canım testlerin temiz çıkmasına.:nazar::nazar:
8 tüp kanı neden aldılar acaba benden gebeliğin 6 . haftasında sanırım almışlardı kan,idrar kültürü ,bulaşıcı hastalık felan içindi. ama bu kez almadılar. kolay mı canım 8 tüp kan yanına meyve suyu tatlı bişeyler alsaydın kan verdikten sonra hemen atıştırırdın bende bayılacak gibi oluyorum inan 1 tüp kandan sonra bile..
Anladığım kadarı ile sizin orada herşey düzenli ilerliyor şimdiden formlar,randevula,renkli ultrason felan bizim daha doğum yapacağımız yer bile belli değil,2-3 dr a aynı anda gidiyoruz..
Göbek bağı kanı nı çok iyi düşünmüşsün benimde aklımda yalnız fiyatlar hakkında pek bilgim yok araştıracağım. Kısmet olursa 2 sine de düşünüyorum.Görüştükten sona bize de yaz olur mu bilgilenelim.
Kendine ve bebişlere iyi bak canım...

Son düzenleme:
Günaydın güzel anneler ve çok tatlı bebişleri :KK3:, çok şükür herkesin sağlığı yerinde ve bebişleri sağlıklı :KK9:, dün randevum vardı tam 17 + 5 olmuşuz, doktorum her şey yolunda, bir sorun yok dedi, bu defa kesin konuştu erkek olacak dedi :87:, paşamı görseniz teyzeleri bir saniye bile yerinde durmuyordu, o kadar güzel ki keşke evde de bu usg lerden olsa da hep izlesek :KK9:, 3 lü test için kan verdim haftaya salı günü çıkacak inşallah bir sorun çıkmaz, bu arada sympatihque cim 77 kilo olmuşum, :78: olsun bebişim sağlıklı olsunda ben her hafta değil 2, 10 kilo bile alsam sorun değil, hepinizi öpüyorum kızlar ben arada yine uğrarım ama dediğim gibi sizi hep takip ediyorum :82:

Günaydın canım ;
gün içerisinde sadece sol kasığımda kramp hissediyorum ,gögüslerim kocaman oldu ama pek fazla ağrımıor dokunduğumda başka da bir belirti yok bende..
sen çok özlüyorsun bebişi benim dr 3 hafta sonra gel dedi ama ben arada yani 10 gün geçince farklı bir dr a daha gidicem naparsın merak işte...bir an önce hareketlerini hissetsek de ultrasyona bu kadar sık girmesek değil mi?

ah canım özlemek ne demek....................bugünde geldiler bana gidip görmek istiyorum dünden beri bi belirtimde yok sağıma kramp girerdi o da olmadı olsa rahatlayacağım................bugün kendimi iyi hissetmiyorum:KK43:(((

gulsum Canim bir derin enfes al rahatla, artik hamilelignn tadini cikarmaya bak, korkular asas herseye davetiye cikariyor, aklina guzel seyler getir, bosver olumsuz seyleri cok sukur bebeisler buyuyo, nerden nereye geldik daha dun gun sayiyoduk test yapmak icin, bugun cok sukur 3 aylik oldular, elhamdulillah, bugunumuze sukur, benim bir sonraki randevu 1 ay sonra, sizin gibi kafama estimi gitme sansimda yok sadece dua edip, hayirlari dilycez....

ah canım ya sana ayıp oluyor valla ben sürekli gidiyorum dr a sen gidemiyorsun hakkını helal et:KK43:((((
belirti arıyordum dünden beri aslında belirti olmaz bu haftalarda..evet çok şükür bugünlere geldik canım söyleidklerinde çok haklısın ama bende bi sorun var çok vesvese var..RABBİM şu mübarek gün hürmetine evlatlarımızı korusun

kilo cizelgemizin son hali kizlar bilginize:KK34:

:nazar:2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklarin kilo takip cizelgesi:nazar:

Nick | Başlangıç | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | Toplam
Sympathique|64| | | | |65| |65,5|66|66,8|67,3|
mehtaperkan|62| | | | | |63| | |64|
rosesteel|63| | | | |64,6| |66|
bebet|64| | |67| | | | |
kardelenimsin|57| | | |59| | |60|
bella_83|50| | |53,5| |54|54|55|
duss|65|69,9| | |70 | | | |
atadilem|73| | | | |75| | |
aaksoyoglu|85| | | | | | | |86| |87|
elfkaya|51|53| | |51| | | |
karar|69| |73| | | | | |
rudi|53|55|56|56|56| | | |
Silanaz|55|57| |59| | | | |
lahor|73|74 | | | | | | |
kardelen086|59| |60,6|
KARAFESLEGEN|68| | | | | | | | |65| |

Bende 16. hafta ıtıbarıyle 69 kıloyum hızla ılerlıyorum bakalım doguma kacla gıdıcem :)

X