2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

merhaba benide alırmısınız aranıza bende dondurulmuş embriyoyla hamile kaldım çok şükür:nazar: sat 30 ocak doğumum 6 kasım görünüyo aynı mehtaprerkanınki gibi :)) geçen hafta kalp atışını ve kesemizi gördük yarında dinlamaye gidicez inşallah sorunsuz geçer bu sürecimiz

hosgeldin canim tabiki aliriz zaten konuyu acmamizin sebebi bu daha cok kisi bekliyoruz :)
seninde hayirli olsun insallah rabbim kucaginada almayi nasip eder hepimizin
bi arkadasimda dondurulmus emriyoyla hamile kalmisti ,bizimde tutmasaydi esimin spermlerini dondurulmustu onlar kullanilcakti

Kizlar listeyi duzenlemeye baslicam bana bunlari tam net olarak yazarisiniz daha bilmiyorsaniz bos birakip sonra bildirirsiniz
Isim...Sat...Yas...Kilo...Dogum

kizlar tesekkur ederim listemizi guzelce yaptim ama fazla gelen yok sanirim kimse bilmiyor daha:KK50:
ben normalde calistigim icin gunduzleri fazla olamiyorum ancak aksam gelince giriyorum ama gelen olursa hemen eklerim

ee sizin nasil geciyor hala bisey yokmu :) bende de yok aynen devam
yarin doktorda randovum var bebisimi gorcem heyecanlaniyorum o buyudukce:emir_bebek:
siz duymusmuydunuz kalp sesini

valla bendede pek bi değişiklik yok sadece ara ara miğde bulantılarım oluyo okadarcık.bende bugün gidicem kısmetse kalp sesini dinlemeye çok heyecanlıyım :nazar::emir_bebek:

Biz cumartesi gittik kalp atışını gördük ama 1 ay sonraya çağırdı. Kalp atışı duymadan falanda bahsetmedi :KK59:. ne kadarlık olması gerekiyor duymak için? Yoksa cihazamı bağlı? Dün haif sancım vardı bugün o da yok. Çok korkuyorum bazen hiç belirti olmayınca. Ben bir ara resmen psikopata bağlamıştım ilk başta dış gebelik olur mu korkusu vardı sonra keseyi gördük boş gebelik olur mu korkusu oldu şimdi kalp atışlarını gördük bebeğim gelişimine devam etmeyebilir mi acaba var????? Eşim haklı olarak çok kızıyor. Yanlış olduğunu biliyorum ama elimde değil. Burada bazı olumsuz şeyleri okuduktan sonra acaba bizede olur mu korkusu oluyor..... Gerçekten de CAHİLLİK MUTLULUK... Üst kat komşumda hamile 1 hafta büyük benden daha bebeği görmeye gitmediler, pek rahat o konuda hiç endişesi falan da yok. Benim ki gibi endişeleriniz var mı???????**

şükürler olsun duydum bebeğimin kalp atışını öyle güzel bir duyguki allahım herkese yaşatsın :nazar: o endişeler hiç bitmiyor zatenn her doktora gidişte hem heyecan hem korku oluyo.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

valla bendede pek bi değişiklik yok sadece ara ara miğde bulantılarım oluyo okadarcık.bende bugün gidicem kısmetse kalp sesini dinlemeye çok heyecanlıyım :nazar::emir_bebek:

şükürler olsun duydum bebeğimin kalp atışını öyle güzel bir duyguki allahım herkese yaşatsın :nazar: o endişeler hiç bitmiyor zatenn her doktora gidişte hem heyecan hem korku oluyo.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

canim benimya cok sevindim, bugu, bende duydum tekrardan kalp sesini hemde 2 kez dinletti:) icin rahatlasin diye
cok degisik bir duygu degilmi nasil sesi cikiyor
daha benim bulantim falan ok ,bir yandan teredddut ediyorum niye olmuyoki dye, bir yandanda olmasin istiyorum cok zor gecer diye ,artik ne olursa raziyiz yeterki kucagimiza alalim dimi :)
ben tekrardan 13 nisanda gitcem doktora doktorum Amerikaya gidiyorum gitmeden bir daha gorum dedi bende ozamana kadar beklicem artik :)

evet müthiş bir duygu öyle güzel bir ses ki hayatımda duyduğum en güzel ses :nazar: ben yarın tahlillerimi yaptırıcam ozaman sorucam bakalım nezaman çağırcak tekrar.eşime diyorum ki eve bir ultrason cihazı alalım her daim görelim miniğimizi:KK1: benimde miğde bulantım yok ama canım acayip erik istiyor ve bulamadım turşusunu buldum onunla idare ediyorum çıkana kadar :emir_bebek:

Biz cumartesi gittik kalp atışını gördük ama 1 ay sonraya çağırdı. Kalp atışı duymadan falanda bahsetmedi :KK59:. ne kadarlık olması gerekiyor duymak için? Yoksa cihazamı bağlı? Dün haif sancım vardı bugün o da yok. Çok korkuyorum bazen hiç belirti olmayınca. Ben bir ara resmen psikopata bağlamıştım ilk başta dış gebelik olur mu korkusu vardı sonra keseyi gördük boş gebelik olur mu korkusu oldu şimdi kalp atışlarını gördük bebeğim gelişimine devam etmeyebilir mi acaba var????? Eşim haklı olarak çok kızıyor. Yanlış olduğunu biliyorum ama elimde değil. Burada bazı olumsuz şeyleri okuduktan sonra acaba bizede olur mu korkusu oluyor..... Gerçekten de CAHİLLİK MUTLULUK... Üst kat komşumda hamile 1 hafta büyük benden daha bebeği görmeye gitmediler, pek rahat o konuda hiç endişesi falan da yok. Benim ki gibi endişeleriniz var mı???????**

canim iste biz gittik duyduk hatta bende gecen hafta sali gittigimde kalp atiyordu ama sesini duamamistim haftaya gitmis olsaydin kesin duyardin ama merak etme kalp atisi gozukuyor bisey olmaz
canimya daha bendede hic bisey yok ne sanci ne agri nede bulantilar
bende tereddut ediyorum neden olmuyor olmasi gerekli degilmi diye ama olmayanda cok oluyor, doktora gidip gordukten ve kalp sesini duyduktan sonra insan unutuyor :)
hepimizin endiseleri var insan doktora giderken iyi dusunemiyor, aceba bebegime soylemi oldu boylemi oldu diye ama gordukten sonra insan ferahliyor
bence icini ferah tut sen herseyinle dikkat et bebegin sende artik
sonradan gelismemesinin olup olmayacagini bilmiyorum ama ,ben simdiye kadar hep ilac kullaniyordm artik gerek yok ,bebek sana tutundu kalp sesini duyduk sorun yok birak dedi
yani her hamilelikte risk vardir ama herseydede okadar tereddutlu olma
Rabbim onu koruyo
kalp sesini kafaya takma bir daha gitmene kesinlikle dyarsin

evet müthiş bir duygu öyle güzel bir ses ki hayatımda duyduğum en güzel ses :nazar: ben yarın tahlillerimi yaptırıcam ozaman sorucam bakalım nezaman çağırcak tekrar.eşime diyorum ki eve bir ultrason cihazı alalım her daim görelim miniğimizi:KK1: benimde miğde bulantım yok ama canım acayip erik istiyor ve bulamadım turşusunu buldum onunla idare ediyorum çıkana kadar :emir_bebek:

aslinda iyi fikir soyle kucuk bi cihaz olsada alsak her daim bizle olsa ,kalp atiisini en an dinlesek :) ne iyi olurdu
ne tahlilleri yaptircaksin ,ben daha hic yaptirmadim 13 nisanda gittigimde dedi tatlilleri verim yaparsin diye
ay niye hamilelerin cani zamaninda degilde zamansiz istiyor her yiyecegi ,genelde cok hamilelerden duyuyorum :)
ama simdi kislarida cok seyi bulmak mumkun oluyor
ozellikle karpuz hergun is yerimin oda var bir kerede canim istemiyor :) olmasa ister heralde
canim karpuz dedim ama insallah istemez
ben bulabilsemde gondersem sana erigi :) ma yurt disindayim gelene kadar olmaz insallah :KK9:

aslinda iyi fikir soyle kucuk bi cihaz olsada alsak her daim bizle olsa ,kalp atiisini en an dinlesek :) ne iyi olurdu
ne tahlilleri yaptircaksin ,ben daha hic yaptirmadim 13 nisanda gittigimde dedi tatlilleri verim yaparsin diye
ay niye hamilelerin cani zamaninda degilde zamansiz istiyor her yiyecegi ,genelde cok hamilelerden duyuyorum :)
ama simdi kislarida cok seyi bulmak mumkun oluyor
ozellikle karpuz hergun is yerimin oda var bir kerede canim istemiyor :) olmasa ister heralde
canim karpuz dedim ama insallah istemez
ben bulabilsemde gondersem sana erigi :) ma yurt disindayim gelene kadar olmaz insallah :KK9:

canım yemiş kadar oldum düşüncen için teşekkür ederim :KK19: bana tsh idrar tahlili kan sayımı açlık kan şekeri tahlillerini verdi.aslında sadece tsh bakılcaktı ama yapılmışken aradan çıksın dedi.ondan böyle erken oldu yani.bende kullandığım ilaçlar vardı onları bıraktım artık herşey yolunda şükür..hayırlısıyla zaman çabucak geçse alsak kucağımıza

kizlar size bisey sorcam siz SAT tarihinizi hangi tarih olarak yazdiniz
ya benim okadar kafam karisikki tup bebekle hamile kaldigim icin hangi tariften hesaplicam sasiriyorum
Turkiyedeki hastanede ayni zamanda tedavi gordugumuz arkadasta hamile o dedi ayni normal hamilelik gibi en son Regl tarihinden itibaren hesaplicakmisin tedavi gordugum yerdeki doktor demis
bir arkadas yumurta toplandigindan itibaren dedi
bugunde doktorum transferden itibaren hesaplican diyor
allahim kafam karisti nasil hesaplicam diye:44:

kizlar size bisey sorcam siz SAT tarihinizi hangi tarih olarak yazdiniz
ya benim okadar kafam karisikki tup bebekle hamile kaldigim icin hangi tariften hesaplicam sasiriyorum
Turkiyedeki hastanede ayni zamanda tedavi gordugumuz arkadasta hamile o dedi ayni normal hamilelik gibi en son Regl tarihinden itibaren hesaplicakmisin tedavi gordugum yerdeki doktor demis
bir arkadas yumurta toplandigindan itibaren dedi
bugunde doktorum transferden itibaren hesaplican diyor
allahim kafam karisti nasil hesaplicam diye:44:

benim doktorum son adet tarihinden haesaplıyor.zaten ultrasonda kaç haftalık olduğu beli oluyor ya ordan hesapla.

ay olsun canim valla burda bulursam gonderirim ne var sanki ,bebisimizin cani istemiz istemiz biz gondemisiniz cokmu, onlari ne hallerde bulduk dimi, erik feda olsun:KK34:

anladim canim iyi etmis valla vermisken hepsini vermis sende yaptirirsin ayri ayri yaptirmazsin iste
insallah sonuclar guzel cikar
valla ya daha yeni olmasina ragmen zaman gecmiyor, esime diyorum ya cabucak gecse ne var sanki diye,ooo daha dur cinsiyetini ogrencez daha:KK9:

benim doktorum son adet tarihinden haesaplıyor.zaten ultrasonda kaç haftalık olduğu beli oluyor ya ordan hesapla.

ne bileyim ya doktor demedi sukadarlik diye ben dedim oda transferden itibaren hesaplican dedi, hatta dedim turkiyede arkadaslarin doktorlari adet tarihinden itibaren hesapliyor dedim oda yok olmaz dedi, iste kafam karma karisik oldu :)
gerci burayada son regl tarihimi yazdim :KK53:

hep heyecan hep bekleyiş endişe herşeyi bir arada yaşıyoruz.olsun bebişe feda olsun:) benim tüp bebek doktorum yapmıyo takibimi artık bakalım yeni bir doktorla görüşücem sen aynı doktoramı devam ediceksin canım

yok canim ben tedavimi Turkiyede oldum Fransaya dondum ,zaten burda gitmedende kendi doktorum vardi turk ,yine ona devam ettim
yani tup bebegi yapmadi ama sonucta hep burda doktorumdu

evet canlar ben de aranızdayım. Aynı duyguları yaşıyor olmamız ne kadar da güzel değil mi? Buraya yazarken bile heyecanlanıyorum. Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...
Benim bilgiler;
Sat:18 şubat, yaş 30, kilo:daha şimdiden 63 oldum. hesaplamalara göre doğum tarihi 25 kasım diyo.
6 martta transfer yapıldı. 17 martta test yaptık, Allaha şükür değerimiz yüksekti. Yarın da kese bakmaya gideceğiz. İnşallah her şey yolundadır.
Allahım sizinle ve de bebişinizle olsun, Sevgiler...

X