- 21 Kasım 2008
- 1.815
- 23
-
- Konu Sahibi Sympathique
Geçmiş olsun 3-4 hafta önce aynılarını yaşadım. Dakika başı hapşuruyordum sabahları çok öksürüyordum bebişime birşey olacak diye çok korktum ama dün yine gördük, dedikleri dokru hapşurma öksürme birşey yapmıyor bebeğe. Ben bol limonlu ıhlamur içtim ve şu sandozların c vitaminlerinden eritip içtim. Ve çokça sıvı tüketmeye çalış. Bitkisel pastillerde boğazına iyi gelir.
canim ya cok gecmis olsun ,bende cok korkuyorum grip olcam diye hatta gripten cok benim toza alerjim var az bi toz kacmasinda kac gun hic durmadan hapsurarak gecirirm ki bir hapsurmada art arda 10 kez falan dusun yani, en cok bundan korkuyorum ve Allaha sukur hic olmadi alerjim ,gerci ev falan temizlemiyorum normal :)
hapsurmayi ilk doktora gittigimde bende sordum cunku normalde bile korkan biriyken hamilelikte daha fazla korkuyorum ama doktor bisey olmaz diyor
hatta bir gece yatarken hapsurdum ki allahim bir sanci oldu nasil agridi ki bu bir ay oncesindeydi, suan iyiz sukur yani korkma
ihlamur kaynat bol bol c vitamini al,sicak icecekler ic, yat dinlen biraz terle
insallah kisa zamanda atlatirsin
ankara geçmiş olsun dikkat et kendine
bak üstüne düşüyorsun ya inadına hasta olmuşun
bebeğine bişi olmaz merak etme atlatırsın inş.
sana dr ne zman gel demişti kalp atışları için?
bide bişi sorcam kızlar bu ense kalınlığı falan bu testler ne zman yapılmaya başlanıyo?
ben perşembe günü dr a gitcem bakalım inş. iğnelerimi ve ilaçlarımı keser yaçok acıyo totom artık
ankara geçmiş olsun dikkat et kendine
bak üstüne düşüyorsun ya inadına hasta olmuşun
bebeğine bişi olmaz merak etme atlatırsın inş.
sana dr ne zman gel demişti kalp atışları için?
bide bişi sorcam kızlar bu ense kalınlığı falan bu testler ne zman yapılmaya başlanıyo?
ben perşembe günü dr a gitcem bakalım inş. iğnelerimi ve ilaçlarımı keser yaçok acıyo totom artık
Ense kalınlığı ve ikili test 11 - 14 hafta arası yapılıyor. İğnelere niye hala devam ediyorsun ki? Bu seferinde ben iğne hiç kullanmadım ama 1. sinde tahlil tarihine kadar iğne sonra jel demişti doktorum. Daha doğrusu memorialin politikası bu. O acıları iyi bilirim :). 3 ay oturamamıştım doğru düzgün
Merhaba bayanlar. Bugün pek ses yok topiğimizde. Biz iyiyiz çok şükür. Burada birbirimizle doktor tavsiyelerimizi de paylaşmaya ne dersiniz? Ben başlayayım; Kalsiyuma çok dikkat et günde 2 bardak süt ve peyniri ihmal etme dedi. Omega 3 çok önemli dedi ben gebelikten önce balığı çok severdim ama şimdi adını bile duymak istemiyorum, balık yiyemiyorsan günde 2 ceviz onuda yiyemezsen günde 5 badem ye dedi. Bunların dışında meyvelerine dikkat et bol sıvı tüket gerisi sana kalmış dedi. Jelim bitti çok şükür bir de hergün eleviti düzenli kullanmamı tavsiye etti. Farklı tavsiyeleriniz var mı?
sizede günaydın kızlar
ben ve bebeğim ınş iyiyzdir
benim grip geçiyor yavaş yavaş bi sıkıntıma kalmadı
bebeğime ınşşş iyidir
bgün 6+2 olduk ayy büyüdük biz
haftaya bugün kalp atışımızı duymaya gideceğiz
Rabbim naisp eder ınş
sizden de dua istiyorum