2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım çok teşekkür ediyorum
pastil benmde aklıma geldi gebelikte sakıncası yok dimi
bu akşam c vitamni yüklmesi yapayım bari

teşekkür ederim canım ınş çabuk atlatırım yaa ödüm kopuyor valla
evet bişey yapmıyormş dr lara güveniyorum ama işte insan olmasa daha iyi olcak

ankara geçmiş olsun dikkat et kendine
bak üstüne düşüyorsun ya inadına hasta olmuşun
bebeğine bişi olmaz merak etme atlatırsın inş.
sana dr ne zman gel demişti kalp atışları için?

bide bişi sorcam kızlar bu ense kalınlığı falan bu testler ne zman yapılmaya başlanıyo?
ben perşembe günü dr a gitcem bakalım inş. iğnelerimi ve ilaçlarımı keser ya çok acıyo totom artık

teşekkür edeirm canım biraz daha iyiym
dünden beri ballar limonlar portakal suları eh idare eddiyoruz artık
15 gün sonra gel dmeişti
10 mayısa tekabul ediyor yani
hayrlısı ile duyarım ınş

Ense kalınlığı ve ikili test 11 - 14 hafta arası yapılıyor. İğnelere niye hala devam ediyorsun ki? Bu seferinde ben iğne hiç kullanmadım ama 1. sinde tahlil tarihine kadar iğne sonra jel demişti doktorum. Daha doğrusu memorialin politikası bu. O acıları iyi bilirim :). 3 ay oturamamıştım doğru düzgün

Son düzenleme:

yumurta toplama gününden beri vurunuyorum jelde ilaçlarda iğnede full devam dedi.
bugun 38. iğnemi vurundum :94: çok acıyo şişiyo bezeler oluyo ama değer diyorum bazen. bazende çok canım yanıyo neden kesmiyo artık iğneleri die kızıyorum jelde kullanıyorum ne gerek varki
bu sefer gittiğimde bıraktırır inş.
şu testlerde ii çıkar inş. Allahım ya sağlıcakla gelsin bütün bebişler

selam kizlarr nasilsiniz hic gelen gidene olmuyor ya listeye bakiyorum cok kisi var ama ortada fazla kisi yok
benimde dun geldi kaynana ,dun giremedim ancak bugun yazim dedim
bebekleriniz nasil bakim

Kızlar, mrb. Nasılsınız? Benimde dün misafirim vardı, giremedim. Bugün fırsatını buldum hemen. Sempatikcim, kayınvaliden gelmiş, hoşgelmiş :)
Ankaracım, C vitaminlerine başlamışsın inşallah yakın zamanda geçer.
Kendinize ve bebişlere iyi bakın kızlar, öpüyorum...

Merhaba bayanlar. Bugün pek ses yok topiğimizde. Biz iyiyiz çok şükür. Burada birbirimizle doktor tavsiyelerimizi de paylaşmaya ne dersiniz? Ben başlayayım; Kalsiyuma çok dikkat et günde 2 bardak süt ve peyniri ihmal etme dedi. Omega 3 çok önemli dedi ben gebelikten önce balığı çok severdim ama şimdi adını bile duymak istemiyorum, balık yiyemiyorsan günde 2 ceviz onuda yiyemezsen günde 5 badem ye dedi. Bunların dışında meyvelerine dikkat et bol sıvı tüket gerisi sana kalmış dedi. Jelim bitti çok şükür bir de hergün eleviti düzenli kullanmamı tavsiye etti. Farklı tavsiyeleriniz var mı?

Günaydın kızlar, hafta sonunun ardından nasılsınız bakim? İnşallah tüm anne adaylarımız ve bebişler iyidirler. Haftaya iyi başlamanız umuduyla, selamlar...

sizede günaydın kızlar
ben ve bebeğim ınş iyiyzdir
benim grip geçiyor yavaş yavaş bi sıkıntıma kalmadı
bebeğime ınşşş iyidir
bgün 6+2 olduk ayy büyüdük biz
haftaya bugün kalp atışımızı duymaya gideceğiz
Rabbim naisp eder ınş
sizden de dua istiyorum

günaydınnnnnnnnn kızlarrrrr
bebişler büyüyo maşallahh bende perşembe günü bebeğimi görmeye gidicem

kızlar sizde takvim çizelge yapın bebişlerimizi ordan takip edelim

canım tabloyu şuan bilmiyorum bi ara yapcak oldum anlayamadım nasıl yapıcam diye bi araştırayım bakalım yapabilcekmiyim

çizelgeyi yaptım ama beğenmedim haftayı fazla söylüyor birde seninki gibi 6 hafta 2 günlük diye nasıl yazlcak baktım göremedim

selam kizlarr nasilsiniz bugun gelen cok olmus, bende bebisimde cok iyiz bol bol dinleniyorum
kaynanamda gelince hic bi is yapmadim daha :)
hepinize hayirli ve guzel haftalar dilerim opuldunuz :))

Selamlar,
Bebişler büyüyor ne güzel değil mi?
İnşallah sağlıkla vakitlice gelirler.
İyi Bakın kendinize ve bebişinize

canim ya iyiki paylastin hatta herkes paylassa ne iyi olur
benim doktorum hic sunu ye ic sunu al falan bisey demedi, ben ancak baskalarindan duydugum nette, okudugum kadariyla bilgiliyim
herkes yazsa benim icin valla daha iyi olcak
balik malesef bende alip yiyemiyorum aslinda baligi cok seviyorum, onun yerine ceviz bade soylemisin bu cok iyi oldu artik alirim onun yerine
sivi tketmeye dikkat ediyorum ,simdi hic hareketim yok ,devamli oturup yattigimdan kabzlik problemim oluyor buyuzden yanimda su, kayisi suyu, sut eksik olmuyor

masallah canim az kalmis kalp sesini duymaya ,dualarimiz seninle bebeginin kalp sesini dinlerken senin kalbinde gum gum atar insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…