2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

merhaba kızlar bende kasım annesi olacağım Allahın izni ile şuan 11 haftalık olduk 2li testimiz var listeye benide ekleyin .
SAT:03.şubat
KİLO:53
DOĞUM TARİHİ :11.KASIM

hosgeldin canim aramiza, kac zamandir pek kasim annesi gelmedi , yeni yeni aralik anneleri gelirken seni gormek iyi oldu ,bende 12 hafta oldum bugun ,biz biraz problemli geciriyoruz ama insallah atlatiriz
2 li testi bilmiyorum ne zaman yapilcak
gecen hafta baya kan testleri verdim ,bu salida sonuclarini gormeye gitcem insallah

hemen ekliyorum canim listemize, tekrardan hosgeldin:KK71:

Arkadaşlar benimde transferim 23 martta yapıldı benimde daha önce bir kimyasal gebelik le bir düşükle sonuçlanan 2 tüp bebek denemem daha oldu o yüzden bu seferkinde keseyide görmeyi nasıp etti rabbim ama hala inanamıyorum dua edelim birbirimize müminin mümine ettiği dua kendisinin ettiği duadan daha tesirli olurmuş .

slm transferimiz aynı gün olmuş Yüce Rabbim gönlüne göre versin inşallah kucağımıza almay:emiıda nasip eder bende inanamıyorum en ufak bişeyde tedirginim bişeymi oldu olacakmı diye meleklerimizi bize bağışlasın yaraabbbim

hosgeldin canim aramiza, kac zamandir pek kasim annesi gelmedi , yeni yeni aralik anneleri gelirken seni gormek iyi oldu ,bende 12 hafta oldum bugun ,biz biraz problemli geciriyoruz ama insallah atlatiriz
2 li testi bilmiyorum ne zaman yapilcak
gecen hafta baya kan testleri verdim ,bu salida sonuclarini gormeye gitcem insallah

hemen ekliyorum canim listemize, tekrardan hosgeldin:KK71:

Hoşbulduk cok sık girebilen biri değilim yoksa coktan yazardım :)11 ile 12 hafta arasında ense ölcümü ve 2li test yapılıyor ...cok şükür ense ölcümü gayet iyi bakalım kan değeri ne cıkacak merakla bekliyorum ....
gebeliyin problemli demişsin umarım önemli değildir ve en kısa zamanda atlatırsın dualarım seninle ...tekrar hoşbulduk :))

Yeni arkadaşlar hoş geldiniz.........Bugün 2 li testimiz vardı. Bebişimi canlı gördüm çok şükür. Doktorum ense kalınlığı iyi kafa ve burun kemikleri oluşmuş herşey yolunda dedi. Kan testlerini verdik bakalım o sonuçlar ne çıkacak??? Kaç gündür çok stres yapmıştım kendime şimdi rahatladım biraz. Yalnız bana plesanta aşağıda karnın daha fazla öne çıkmasına sebep olur bu ve bel-kasık ağrıların fazla olur dedi. Ciddende bu hafta bel ağrılarım oldukça arttı. Çok şükür kanama ya da lekelenmem yok. İnşallah hepimizin gebeliği sağlıkla devam eder.

kızlar benım bugun lekelenme mi desem ufak bı kanamamı desem bişey oldu.çok korkuyorum.2 hafta öncede benzer bırseyler olmustu.sabah olsun da doktorumu arayayım.ödüm kopuyor.....bugun adet olcakmısım gıbı agrım oldu fakat ben dısarda oldugumdan lavaboya gıdıp bakamamıstım.eve bı geldım kı ne göreyim..........çok omadı ama o bıle yetıyor.dua edın ne olur.hamılelerın duası kabul olurmus.

arkadaslar nasılsınız bugun o kadar çok mutlu oldum kı bebeğim 6+4 haftalık oldu ve ben bugun bebegimin kalp atışlarını gordum rabbım herkese nasıp etsın bu duyguyu :emir_bebek::KK66:

kızlar benım bugun lekelenme mi desem ufak bı kanamamı desem bişey oldu.çok korkuyorum.2 hafta öncede benzer bırseyler olmustu.sabah olsun da doktorumu arayayım.ödüm kopuyor.....bugun adet olcakmısım gıbı agrım oldu fakat ben dısarda oldugumdan lavaboya gıdıp bakamamıstım.eve bı geldım kı ne göreyim..........çok omadı ama o bıle yetıyor.dua edın ne olur.hamılelerın duası kabul olurmus.

sakın canını sıkma doktorlar arada bır kanamaların olacagını soyluyor ama bu durumda hemen yatıp dınlenın dıyolar içini ferah tut ve dınlen bu donemde yat bence rabbım senı ve bebeğini korusun

arkadaşlar herkese kocaman günaydın benimde transferim 13 nisanda olmuştu bu akşam test yapacağım hamişlerin duaları kabul olurmuş lütfen dualarınızı eksik etmeyin annecikler bend bu topikte 9 ay sağlıkla sizlerle ilerleyebilirim umarım:))

sakın canını sıkma doktorlar arada bır kanamaların olacagını soyluyor ama bu durumda hemen yatıp dınlenın dıyolar içini ferah tut ve dınlen bu donemde yat bence rabbım senı ve bebeğini korusun

canım cok teşekkür ederim güzel duan için.çok korktum çok............doktorumu arayacam bugun,birde benim 4 gundur ellerımde uyuşma ve karıncalanma oluyor,geçmiyor üstelik.bazen canım vok yanıyor.karpal tünel yazıyor ınternetten araştırdım.ama ben ilaç kullanamam ve ameliyat olamam.ne yapcam bennnnnnnnnnnn.herşey üst üste geldi.dualarınıza ihtiyacım var....sizlere sorunsuz bır hamılelık dılıyorum.:KK43:

arkadaşlar herkese kocaman günaydın benimde transferim 13 nisanda olmuştu bu akşam test yapacağım hamişlerin duaları kabul olurmuş lütfen dualarınızı eksik etmeyin annecikler bend bu topikte 9 ay sağlıkla sizlerle ilerleyebilirim umarım:))

dilerim rabbimden güzel haberler alırsın canım.umutlu ol tamam mı.test gunun de yapıyorsun degılmı?dualarım senınle.

Merhaba arkadaşlar.
Nasılsınız bugün?
Facebookta bi arkadaşım prematüre bebek annesi olmakla ilgili bir yazı paylaşmış ve çok hoşuma gitti. Bende burda sizinle paylaşmak istedim. Öpüyorum sizi..... :KK68:

Premature bebek annesi olmak Premature bebek, annesi ve babası ile daha annesinin karnında iken çok kuvvetli ve aşırı yoğun sevgi alışverişi içinde olan ve bu nedenlede biran önce annesine ve babasına kavuşma arzusu içinde olan mucize bebeklerdir. P...remature bebek annesi olmak;Karnınızda iken erken doğum sinyalleri verdiğinde bebeğiniz biran önce ona kavuşmak ve kucaklamak,emzirmek istediğiniz halde gelişimi için karnınızda durması için ağlayarak Allaha yalvarmaktır. Normal bir gebelik geçiren anneler bebeklerine zevkle ve bol bol gezerek alışveriş yaparken mucize bebek annesi yatak da yatıp sadece tuvalet izni ile yataktan kalkabilendir. Premature bebek annesi;bebeğini biraz daha fazla karnında taşıyabilmek için kendi bedenine ve özelliklede kalbine zarar veren doğum geciktirici ilaçlar ve serumlar kullanan ancak bebeğinin sağlıkla doğması için bu durumu umursamayan annedir. Premature bebek annesi; doğuma büyük bir heyecanla giren normal gebelik geçiren annelere imrenerek bakan ve doğuma apar topar alınacağını öğrendiğinde ağlayarak bebeğini bekleyen ve bebeğimde hangi komplikasyonlar gelişecek acaba diye endişe içinde olan annedir. Premature bebek annesi; küvezde olan için bebeğini emziremediği için göğüslerinden süt sızan ve göğüsleri yanan annedir. Premature bebek annesi;Vaktinde doğum yapan anneler evlerinde loğusa şerbetlerini yudumlayıp,bebekleri ile haşır neşir olup onları sarılıp,koklayıp emziririken erken doğan bebeğini küvezde neler yaşadığını düşünen,anne sütü verilmesi için hastanede dr.lara ve hemşirelere yalvaran,yenidoğan ünitesinde ameliyatlı bir eli karnında iki büklüm bekleyip acaba ağlayan benim bebeğim mi bir bakın deyip hasta bakıcılara yalvaran insandır. Premature bebek annesi;Bebeği hastane enfeksiyonu kapar mı diye endişe eden annedir. Premature bebek annesi;bebeği hastanede olduğu için hastaneyi evi gibi hisseden ve oradan ayrılmak istemeyen annelerdir. Premature bebek annesi;doğumdan sonra çevredekiler kime benziyor sorusuna “buruk bir şekilde bilmem ki” diyen annedir. Premature bebek annesi;doğumdan sonra arayan yakınların neden böyle oldu,kaç kilo,durumu ne olacak,sekel kalacak mı şeklinde abuk sabuk sorulara maruz kalıp canı sıkılan annedir. Premature bebek annesi; doğumdan sonra her geçen gün bebeğinin 100gr aldığına dahi deliler gibi sevinen annedir. Premature bebek annesi; hastaneden bebeğinin taburcu olacağını öğrendiğinde deliler gibi sevinen ve aslında o gün doğan annedir. Premature bebek annesi; bebeği ile eve çıktıktan sonra evi hijyen yuvasına çeviren ve “kırklayan&#8221:KK66: annedir. Premature bebek annesi;bebeği eve geldikten sonra bebeğinin sağlığı için çevredekilere dokunulmaması,öpülmemesi,ve mümkünse aynı odada bulunulmaması gerektiğini söyleyen ve insanlar tarafından “görmemişin oğlu olmuş tutmuş …. koparmış” tarzı sözlere maruz kalan annedir. Prematüre bebek annesi; bebeğinin sağlığını korumak için kendisini eve kapatan, hapis hayatı yaşayan ancak bundan büyük bir mutluluk duyan annedir. Premature bebek annesi; tanıyan tanımayan insanların “aaaaa kaç yaşında akranlarına göre ne kadar zayıf,küçük v.s söylemlerine maruz kalan ve anlatmaya nereden başlıyacağını bilemeyen annedir. Premature bebek annesi;mucizesi uğruna canından ve herkesten vazgeçmeye haır olan annedir. Premature bebek annesi;Yavrusuna kardeş yapmak istediğinde “içi burulan ve ya aynı şeyleri tekrar yaşarsam ,bebeğim ya erken doğarsa” diye endişe eden ve ağlayan annedir. Premature bebek annesi;İlk mucize bebeği “anne ne zaman kardeş alıcaz” dediğinde cevap veremeyen içinden derin bir “ahhhhh” çeken annedir. Premature anneler ; MUCİZE BEBEKLERİN,KAHRAMANLARIN ANNELERİDİR. TÜM MUCİZE BEBEKLER SAĞLIĞINIZ HEP YERİNDE OLSUN VE ÖMRÜNÜZ ÇOOOOK UZUN OLSUN…

Puslu ve yağmurlu bir cumartesi sabahından KOCAMANNNNNNNNNNNNNNNNNN günaydın anne adayları. Umarım herkes iyidir???????

slm canım bu gün dr randevum vardı çok şükür bebşimi gördüm kalp atışını ben duymadımama dr gördüğünü bi problemin olmadıığını söledi bide vajinal baktı daha küçük karından görünmezse üzülürsün o yüzden vajinal bakcam dedi bakalım hayırlısı Yüce Rabbin devamını getirir inşallah:emir_bebek:
ewt canım banada dün vajinal baktı...bende gördüm kalp atımını:) 10 gün sonra yine kontrol..bide kalçadan iğne verdi..punotol depo mu ne..düşük riskini azaltır dedi..onuda yaptırdım..zaten vajenden ilaca devam ediorum progestana..inşallah sağlıkla kucağımızada alırız..:emir_bebek:
Arkadaşlar benimde transferim 23 martta yapıldı benimde daha önce bir kimyasal gebelik le bir düşükle sonuçlanan 2 tüp bebek denemem daha oldu o yüzden bu seferkinde keseyide görmeyi nasıp etti rabbim ama hala inanamıyorum dua edelim birbirimize müminin mümine ettiği dua kendisinin ettiği duadan daha tesirli olurmuş .

canım benimde 23 martta oldu transferim...inşallahhh kucağımızada alırız:)Allahım meleklerimizi korusun...

can yoldaşlarım evet geldim aranıza şükür
kesemizi gördük bu akşam hatta keseler olablir:nazar::nazar:
dr emin değilim ama sanki 2 kese var dedi
değeirm bu akşam 3000 di
ben şimdi kaç haftalık oluyorum naısl hesaplıcaz
birde kalp atışı ne zaman duyuluyor
1 nisanda transferim oldu
sat 19 mart
çok soru oldu ama:)))

can yoldaşlarım evet geldim aranıza şükür
kesemizi gördük bu akşam hatta keseler olablir:nazar::nazar:
dr emin değilim ama sanki 2 kese var dedi
değeirm bu akşam 3000 di
ben şimdi kaç haftalık oluyorum naısl hesaplıcaz
birde kalp atışı ne zaman duyuluyor
1 nisanda transferim oldu
sat 19 mart
çok soru oldu ama:)))

Hayırlı olsun arkadaşım, İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Önemli olan son adet tarihin bebeğin şu an 5 hafta 1 günlük.

Günaydınlar artık kimseler uğramıyor topike bende merak ettim sympathigue yi naptı acaba inşallah bişeyi yoktur

ankara 06 sağlıcakla kucğına alırsın inşallah Allah tamamına erdirsin

Evet ya ne sympathigue ne rosesteel kaç gündür yok. Diğer kızlardan da uğramayanlar var. İnşallah herşey yolundadır.

teşekkür ederim arkadaşlar güzel karşılamanız için
çok şükür şimdiye kadar güzel geçti ah bide kalbimizi duysak tam rahatlayacağım ınş
aranızda riskli gebelik uzmanına giden var mı,benim gitmem gerek
pıhtılaşması olan var mı? ne yapıyor dr nuz

Bugun benım ıcın cok kotu bırgun oldu Allah ım daha kotulerınden korusun ama cok korkuyorum bebegımı kaybetmekten korkuyorum kanamam oldu doktora gıttım kalp atısı kese normal ama etrafında kanama var hemen ıgne vuruldum ve yatıyorum Allahım bebegımı korusun herkesın bebegını korusun daha oncede dusuklerım var ama kalp atısı durmusdu ıkısındede ama hıc kanamam olmamısdı dualarınıza ıhtıyacım var :26:

X