- 5 Haziran 2010
- 1.728
- 9
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #4.921
Sagol canim bebisler evde cok sukur iyi ve cok yogunuz ama bugunleri cok bekledik onlar herseye deger dimi
Bende senle gorusmeyi cok isterim pempis kizini op benim icin benim kizimda cok tatli bal gibi teyzesi oglumda oyle allallh bize bu gunleri nadip etti
Kizlar benim cadilar dogdu normal dogum oldu
Ben istedim rahmi uyarmalarini cok agirlasmistim
Birisi 3000 digeri 3110 dogdu cok sukur
Sabah evimize gitcez
Kizlar benim cadilar dogdu normal dogum oldu
Ben istedim rahmi uyarmalarini cok agirlasmistim
Birisi 3000 digeri 3110 dogdu cok sukur
Sabah evimize gitcez
kardelen geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. inşallah uğurun olur kızlarınkilolarıda çok iiyi maşallah
Nursin sanada çok geçmiş olsun ikizlerinle mutlu günler sizi olsun inşallah
rosestel canım sare kzıınla birlikte inşallah bundan sonra güzel günler sizin olsun. çok zorluklar çektin. bu topikte herkesin çok derdi oldu kimse sorunsuz geçirmedi gebeliğini ama çok şükürki yavrularımıza kavuştuk. allah hepimizin yavrusunu bize bağışlasın
kızlar ben sütümü sağıp buzluğa atıyorum artık. şimdiye kadar hep döktüm çok rahatsız etti göğüslerimi bende sağıp döktüm. şimdi buzluğa koymaya başladım ilerde emmezde biberon alırsa verirm zaten 6 ay saklanıyormuş buzlukta. göğüslerim çok büyümekten çatladıönceden küççümendi şimdi korkuyom aynada bakınca:18:
Elfkaya yakisikli oglunu gordumAllah nazardan saklasin cok tatali, o yanaklarini yerim ben onu masallahhh kirkbir keree
Canim bende sutumu sagip buzuluga atiyorum bayada biriktirdik buzluk icin ozle anne sutu dondurma posetleri var ben onlari kullaniyorum sen ne kullaniyosun bana 6-12 ay kullana bilirsin dedi... oda sicakaliginda 4 saatten fazla bekletmiyorum, buzdolabindada 1 hafta dediler.... benimde gogusler balon gibi sisti... geceler bazen ustelerine yatamiyorum kalkip sagiyorummm...
Kardelenimsim. Hayirli. Olsun kizlarin masallah. Bide normal. Dogum yapmissin. Allah saglicakli buyumelerini nasip etsin
Rudi. Canm. Iyiyiz biz kosturuyorum tadini cikarmaya calisiyorum. Bebislerim. Bu ay kalca cikikligi testini yaptirman lazim yaptirmadim daha bende senin gibi once emziriyorum sonra mama yapiyorum. Yalanci emzik kullaniyomusun ben mecbur kullaniyorum hele bide 2 si. Birden acikinca elim ayagim b irbirine dolasiyor mecbur kaliyorum
Sevgili 2011 Kasım-Aralık Anneleri; çok uzun bir aradan sonra herkese merhaba.
Topikteki herkes hayırlısıyla anne olmuştur inşallah. Hepinizi tebrik ediyor ve güzel bebişlerinizi öpüyorum.
Gelelim bize. Başımdan geçen deprem felaketini biliyorsunuz. Merak eden tüm arkadaşlara ilgilerinden ötürü teşekkür ediyorum. İnternete giremediğim için sizlere haber veremedim. Eşim Van’daki internet hattını buraya nakil ettirdi sağolsun. Şimdi artık kızımın uyku saatlerinde sizlerle yine yazışırız.
Sizlere deprem dönemini ve sonrası doğum için Diyarbakır’a geldiğimi yazmıştım. Diyarbakır’daki gebelik dönemim güzel geçti çok şükür. Annemde doğum için yanıma geldi. 19 Kasım için gün almıştık doktorumuzdan ama kızım acele etti. Bir gün öce yani 18 Kasım’da sabah erken kanamam oldu. Doktora gittik hemen. 2 cm açılmam olmuştu. Beni hemen sezeryana alacağını söyledi. Spinal anestezi ile bebeğim dünyaya geldi. Eşimi de doğuma aldılar. Allaha şükür doğumum güzel geçti güzel kızımın dünyadaki ilk anlarına şahit olmak onu izlemek harikaydı. Güzel kızım SARE’M 2985 gr doğdu. Çok çıtı pıtı ve inanılmaz çok ve de siyah saçları vardı :)
Diyarbakır’da 1 hafta geçirdikten sonra 25 Kasım’da Adana’ya geldik. Şimdiki maceramız Adana’da devam etmekte. Kayınvalidemin evindeyiz. Annemde şimdilik yanımda. Bu sıralar eşimde bizimle beraber.
Veee sevgili kızlar evimi çok özledim. O kadar çok planım vardı ki kızımın doğumuna ilişkin. Ama ne yapalım.. Allahım böyle istedi. Kendi kendime teselliler veriyorum, kızımla dolu dolu geçirmek istiyorum bu günleri. Elbetteki evimizde çekirdek ailemizle olsaydık çok daha iyi hissederdik kendimizi ama elden ne gelir..
Demem o ki kızlar, lütfen her anınızın kıymetini bilin, eşinize ve sevgili bebişlerinize sımsıkı sarılın.
Sare bugün tam 32 günlük. Dün ilk ay aşımız vardı. Geçen haftada genel kontrole götürdük kızımı. Maşallah kızım bir ayda bir kilo almış. 4 kilo ve 52 cm. işitme testide yapıldı bir problem yok çok şükür.
Allahım hepinizi ve sevgili yavrularınızı korusun. Sizleri kocaman öpüyorum.
hayırlı olsun tedavin. inşallah pozitif sonucu alırsın canım. Rabbim yardımcın olsun
Kardelenimsim. Hayirli. Olsun kizlarin masallah. Bide normal. Dogum yapmissin. Allah saglicakli buyumelerini nasip etsin
Rudi. Canm. Iyiyiz biz kosturuyorum tadini cikarmaya calisiyorum. Bebislerim. Bu ay kalca cikikligi testini yaptirman lazim yaptirmadim daha bende senin gibi once emziriyorum sonra mama yapiyorum. Yalanci emzik kullaniyomusun ben mecbur kullaniyorum hele bide 2 si. Birden acikinca elim ayagim b irbirine dolasiyor mecbur kaliyorum
Yalancı emzik kullanıyorum canım biras da olsa bebişleri oyalıyoe , oğlum emziğine baya alıştı ama kız ara sıra alıyor onu tam alıştıramadım. biz de 1.ay aşılarını yaptıracağız cuma günü kalça testini de doktora bir sorayım ne zaman diyecek. biberon dan sonra gögüsü pek emmiyorlar şu günlerde süt pompası araştırıyorum şimdi bende..
benim 2.acıkınca hemen biberon veriyorum çünkü 1 dakika bile sabırları yok ciyak ciyak bağırıyorlar... Emziklede avunmuyor o sırada
Senin bebişler en uzun ne kadar süre uyuyorlar. benimkiler 2 saati zor buluyor.
Yalancı emzik kullanıyorum canım biras da olsa bebişleri oyalıyoe , oğlum emziğine baya alıştı ama kız ara sıra alıyor onu tam alıştıramadım. biz de 1.ay aşılarını yaptıracağız cuma günü kalça testini de doktora bir sorayım ne zaman diyecek. biberon dan sonra gögüsü pek emmiyorlar şu günlerde süt pompası araştırıyorum şimdi bende..
benim 2.acıkınca hemen biberon veriyorum çünkü 1 dakika bile sabırları yok ciyak ciyak bağırıyorlar... Emziklede avunmuyor o sırada
Senin bebişler en uzun ne kadar süre uyuyorlar. benimkiler 2 saati zor buluyor.
doktorum ısrarla verme dedi emzik ne yapım veriyorum rudi kurtarıyor beni bide agzından cıkmasa cıkınca basıyor feryadıyanlarında degilsem kosuyorum ne oluyor diye.
aynen canım emme konusunda baskı uygulıyorum kızım masallah güzel alıyor oglada uyku arasında veriyorum o zaman alıyor sag sütünü bazen bende öyle yapıyorum erkege
ilk 1 ay 2 saat zor uyuyorlardı simdi kırkımız cıktı da 4 ssaat rahat uyuyorlar doktorum da zaten elleme artık bol bol uyusunlar dedi bende rahatladım acıkcası öncesi iskenceydi
2 saatte bir besle gazını cıkar uyut tekrar basa dön uykusuzluk beni fena yapıyordu.sen,n de kırkın çıksın düzene girer inşş
kaç ss içiyorlar senin bebişler fazla mı veriyorum diye korkuyorum ben çünki bir miktar kusuyorlar endişeleniyorum bende.
Kardelen cim gözün aydın. Rabbim kolaylık versin, analı babalı büyütsün. İçini ferah tut, herkes nasıl bakıyor? Sende becerirsin eminim. Sılanaz ve Rudi sizi tebrik ettim mi bilmiyorum ama tekrar tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. Ah ah sütünüzün kıymetini bilin. Benim sizin zamanlarımda sütüm taşıyordu akıllılık edip sağmadım doğrudüzgün şimdi baya azaldı. Çok şükür doyuyor şimdilik ama ilerde ne olur bilmiyorum. Bol bol sağık saklayın. Ankara06 senide tebrik ediyorum. Benim kızımda 2920 doğdu ilk ay 1 kg almıştı. Takma kafana en kısa zamanda toparlar İnşallah.