- Konu Sahibi Sympathique
- #4.941
birde emziklerini tutmayı öğrenseler ne iyi olacak bazen dakikada bir düşürüyor benimkilerde feryat figan bağırıyor benim dr emzik vermeme konusunda ısrar etmedi.
4 saat mi maşallah umarım benimkilerde öyle olur uykusuzuktan kırılıyorum..
bir defa da 60 cc içiyorlar yaklaşık 1,5 - 2 saat sonra bir daha aynı günde 7-8 kez bu şekilde...kusma olayı benimkilerde de başladı doktora daha sormadım ama intenette okudugum kadarı ile normalmiş. besledikten sonra 10 dakika falan başını biraz yükseltiyorum kusmasını önlesin diye..biras işe yaradı gibi..
arkadaslar bende yalanci emzik veriyorum ve benim golum ac oldumu , altini degistiriken cok ise yariyor... canim benimkide daha 18 gunluk ama bazen birakasam 5 saat bile uyuycak, zorla uyandirip doyuruyoerum beyfendiyii... korkuyudum ondan kilo almadi diye ama cok sukur kilosuda bugun iyi cikti... bazende saat basi uyaniyor ayri bir meseler.... bende 60cc veriyorum gogsumu almadimi... fazlasi icin agliyor ama vermiyorum kuscak diye doktor bisey olmaz ver dedi bugun bakalim.... besledikten sonra ben gazini cikariyorum, altini degistiriyorum, sonra bidaha deniyorum, emiyosa birazdaha emziriyorum... kizlar benim kizimda dursa simdin dusunuyorum ne kadar guzel olurdu, rabbim yavrulariniz korusun, banada bol bol dua edin... banada bir kiz evlat, hatta iki nasip etsin ins.... ben bez dayandiramiyorum sizde oylemisiniz nerdenyse gunde 10 bez gitti oluyo benim bazen.. aman helali hos olsun oglusumun popsu pisik olmasinda...