2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

birde emziklerini tutmayı öğrenseler ne iyi olacak bazen dakikada bir düşürüyor benimkilerde feryat figan bağırıyor benim dr emzik vermeme konusunda ısrar etmedi.
4 saat mi maşallah umarım benimkilerde öyle olur uykusuzuktan kırılıyorum..
bir defa da 60 cc içiyorlar yaklaşık 1,5 - 2 saat sonra bir daha aynı günde 7-8 kez bu şekilde...kusma olayı benimkilerde de başladı doktora daha sormadım ama intenette okudugum kadarı ile normalmiş. besledikten sonra 10 dakika falan başını biraz yükseltiyorum kusmasını önlesin diye..biras işe yaradı gibi..

arkadaslar bende yalanci emzik veriyorum ve benim golum ac oldumu , altini degistiriken cok ise yariyor... canim benimkide daha 18 gunluk ama bazen birakasam 5 saat bile uyuycak, zorla uyandirip doyuruyoerum beyfendiyii... korkuyudum ondan kilo almadi diye ama cok sukur kilosuda bugun iyi cikti... bazende saat basi uyaniyor ayri bir meseler.... bende 60cc veriyorum gogsumu almadimi... fazlasi icin agliyor ama vermiyorum kuscak diye doktor bisey olmaz ver dedi bugun bakalim.... besledikten sonra ben gazini cikariyorum, altini degistiriyorum, sonra bidaha deniyorum, emiyosa birazdaha emziriyorum... kizlar benim kizimda dursa simdin dusunuyorum ne kadar guzel olurdu, rabbim yavrulariniz korusun, banada bol bol dua edin... banada bir kiz evlat, hatta iki nasip etsin ins.... ben bez dayandiramiyorum sizde oylemisiniz nerdenyse gunde 10 bez gitti oluyo benim bazen.. aman helali hos olsun oglusumun popsu pisik olmasinda...

arkadaslar bende yalanci emzik veriyorum ve benim golum ac oldumu , altini degistiriken cok ise yariyor... canim benimkide daha 18 gunluk ama bazen birakasam 5 saat bile uyuycak, zorla uyandirip doyuruyoerum beyfendiyii... korkuyudum ondan kilo almadi diye ama cok sukur kilosuda bugun iyi cikti... bazende saat basi uyaniyor ayri bir meseler.... bende 60cc veriyorum gogsumu almadimi... fazlasi icin agliyor ama vermiyorum kuscak diye doktor bisey olmaz ver dedi bugun bakalim.... besledikten sonra ben gazini cikariyorum, altini degistiriyorum, sonra bidaha deniyorum, emiyosa birazdaha emziriyorum... kizlar benim kizimda dursa simdin dusunuyorum ne kadar guzel olurdu, rabbim yavrulariniz korusun, banada bol bol dua edin... banada bir kiz evlat, hatta iki nasip etsin ins.... ben bez dayandiramiyorum sizde oylemisiniz nerdenyse gunde 10 bez gitti oluyo benim bazen.. aman helali hos olsun oglusumun popsu pisik olmasinda...

Merhaba Sılanaz

Allah ım sana inşallah ikiz kız nasip eder. Bunu o kadar içten söylüyorum ki hayırlısı ile oğluşun biraz büyüsün kardeşleri gelsin peşinden...
Acıktıgında bebişler emzik çok işe yarıyor, benimkiler daha 5 saat hiç uyumadılar,maksimum 2 saat uyutabiliyorum. yeni taktikler araştırıyorum bakalım deneyeceğim beslenme saatlerini geciktirip daha çok acıkmalarını sağlayacağım böylece karınları tok olunca uzun uyurlar ümidi ile.
bize de 1 pkt bez maksimum 4 gün gidiyor. yani bebek başına 9-10 bez günde harcıyoruz +ıslak mendil + mama baya bir ediyor.dediğin gibi sağlıklı olsunlarda maddiyat bir şekilde hallolur

nerde bu millet nerde bu devlet:KK36::KK36::KK36:

Eklentiler

• $SP_A1219.jpg
    $SP_A1219.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
merhaba güzel anneler maşallah hepiniz kavuşmuşsunuz yavrularınıza.belki beni hatırlarsınız eski nikim yares_bulut bende sizinle aynı zamanlarda anne olucaktım rabbim nasip etmedi.tam bebeğimin doğucağı zamanlarda hemde 3. tüp bebek tedavisine başlamaya gün sayarken rabbimin mucizesi doğal yolla hamile kaldım :nazar: kasım aralık annesi olamadım ama kısmetse ağustos annesi olucam.rabbim inşallah kucağıma almamı nasip eder..allah yavrularınızı size bağışlasın....

merhaba güzel anneler maşallah hepiniz kavuşmuşsunuz yavrularınıza.belki beni hatırlarsınız eski nikim yares_bulut bende sizinle aynı zamanlarda anne olucaktım rabbim nasip etmedi.tam bebeğimin doğucağı zamanlarda hemde 3. tüp bebek tedavisine başlamaya gün sayarken rabbimin mucizesi doğal yolla hamile kaldım :nazar: kasım aralık annesi olamadım ama kısmetse ağustos annesi olucam.rabbim inşallah kucağıma almamı nasip eder..allah yavrularınızı size bağışlasın....

Canım mucizeni Allah bağışlasın,Ağustos annesi olsanda bizi unutmadıgın için teşekkürler.

slm kizlar,

ben ugrayamadim uzun zamandir basima neler geldi neler... sol gogus iltihap toplayinca solugu ambulansla acilde aldim, gogsum patliycak sandim,, ben boyle bir agri, ates, titreme, uyusma bilmiyorum hayatimda daha yeni yeni kendime geliyorum,., aman kizlar siz siz olun ilk 30 gun kendinize cok iyi bakin, ne kadar kendinizi iyi hissetsenizde hemen ayaklanmayin, herseyi ben yaparim cabalarina girmeyin... cok sukur simdi iyiyim antibiyotik kullaniyorum 10 gune kadar geccek ins. gecmezse ameliyata kadar gidermisss.. neyse bacilar ben kacar

RAvza canim gozun aydin allah naali babali buyutsun

merhabalar arkadaşlar
bayağı bi uzuuuuuuuuuuunnnn zaman oldu sizlerle görüşmeyeli ama geriye dönük baktığımda
görüyorum kiiii hemen hemen herkes bebişlerini sağlıkla kucağına almışşş
Rabbim herkesin evladını sağlıklı ve hayırlı evlat etsin inşaAllah
şimdilerde biberon, emzik ,bez, gaz muhabbetleri dönüyor ne güzelll
neredennnnnn nerelere gelindi hayırlısıyla,

benimde nete girmediğim zamanlarda ya dr larda geziyordum yada evde yatıyordum
gebelik ağrıları, gebelik şekeri derken birde üstüne gebelik kolestazı olmuşum :KK43:(
kaşıntı ile başlayan bi serüven kaşın Allah kaşın çok şükür ki doğumla birlikte o da son buldu
bende hayırlısıyla ikizlerimi kucağıma aldım...
sağlıkları da kilolarıda gayet iyiydi 36+4 de sezeryanla doğum yaptım
son zamanlarımı hatırlmak bile istemiyorum dr bi yandan yat diyor diğer yandan haftada 3-4 kontrole gidiyorum
nst ardından serum tekrar nst günlerim hastanelerde geçiyordu
sancılarım başladı serumlarla fln durdurdular bi dolu hikaye
ama şimdi kuzucuklarıma bakıyorum için açılıyo
şaka gibi geliyo hala
alt temizle emzir mama içir gaz çıkart bunların hepsi x2 biraz uyuduklarında iyi geliyo
şimdi birazda büyüselerde şu ev hapsinden kurtulsam artık diye kış bitse diye bakıyorummm
neyse şimdilik görüşmek üzere
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
Allaha emanet olunnnnnnn

Slm kizlar
Nasilsiniz herkes bebeklere bakmaktan buraya ugrayamiyo
Ben pek iyi degilim esim hala issiz hergun kavga tabi
Neyse bunlAr bi tarafa
Bi sorum olcakti
Benim sutum 10 cc geliyo toplam onuda saginca
Bildiginiz bisey yokmu bunun icin
Hepimize kolAy gelsin

slm kizlar,

ben ugrayamadim uzun zamandir basima neler geldi neler... sol gogus iltihap toplayinca solugu ambulansla acilde aldim, gogsum patliycak sandim,, ben boyle bir agri, ates, titreme, uyusma bilmiyorum hayatimda daha yeni yeni kendime geliyorum,., aman kizlar siz siz olun ilk 30 gun kendinize cok iyi bakin, ne kadar kendinizi iyi hissetsenizde hemen ayaklanmayin, herseyi ben yaparim cabalarina girmeyin... cok sukur simdi iyiyim antibiyotik kullaniyorum 10 gune kadar geccek ins. gecmezse ameliyata kadar gidermisss.. neyse bacilar ben kacar

canım çok geçmiş olsun.şimdi iyisin dimi.
insan en çokda bebişleri için hasta olmamak istiyor.

Slm kizlar
Nasilsiniz herkes bebeklere bakmaktan buraya ugrayamiyo
Ben pek iyi degilim esim hala issiz hergun kavga tabi
Neyse bunlAr bi tarafa
Bi sorum olcakti
Benim sutum 10 cc geliyo toplam onuda saginca
Bildiginiz bisey yokmu bunun icin
Hepimize kolAy gelsin

Canım dinlenmek en çok süt getiriyor ama 2 bebekle ne mümkün dimi?
Bol su , dereotu ve süt ürünleri tüketmeye çalış..
Lohusa iken daha sinirli oluyoruzo nedenle eşinle olanlar inşallah zamanla düzelir.

merhabalar arkadaşlar
bayağı bi uzuuuuuuuuuuunnnn zaman oldu sizlerle görüşmeyeli ama geriye dönük baktığımda
görüyorum kiiii hemen hemen herkes bebişlerini sağlıkla kucağına almışşş
Rabbim herkesin evladını sağlıklı ve hayırlı evlat etsin inşaAllah
şimdilerde biberon, emzik ,bez, gaz muhabbetleri dönüyor ne güzelll
neredennnnnn nerelere gelindi hayırlısıyla,

benimde nete girmediğim zamanlarda ya dr larda geziyordum yada evde yatıyordum
gebelik ağrıları, gebelik şekeri derken birde üstüne gebelik kolestazı olmuşum :KK43:(
kaşıntı ile başlayan bi serüven kaşın Allah kaşın çok şükür ki doğumla birlikte o da son buldu
bende hayırlısıyla ikizlerimi kucağıma aldım...
sağlıkları da kilolarıda gayet iyiydi 36+4 de sezeryanla doğum yaptım
son zamanlarımı hatırlmak bile istemiyorum dr bi yandan yat diyor diğer yandan haftada 3-4 kontrole gidiyorum
nst ardından serum tekrar nst günlerim hastanelerde geçiyordu
sancılarım başladı serumlarla fln durdurdular bi dolu hikaye
ama şimdi kuzucuklarıma bakıyorum için açılıyo
şaka gibi geliyo hala
alt temizle emzir mama içir gaz çıkart bunların hepsi x2 biraz uyuduklarında iyi geliyo
şimdi birazda büyüselerde şu ev hapsinden kurtulsam artık diye kış bitse diye bakıyorummm
neyse şimdilik görüşmek üzere
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
Allaha emanet olunnnnnnn
Canım bebişlerin doğması ile birlikte herşeyin geride kalması ne güzel dimi. Geçmiş olsun.
vee
Gözün aydın olsun , bebişlerin Hayırlı olsun canım. sen bir tane daha cocugun vardı değil mi?
Yalnız mı bakıyorsun bebişlere..

slm kizlar,

Sağol canım cümlemizinkini inşaallah.Sana da geçmiş olsun bizim de göğüs ucu problemimiz var çeşitli kremler kullanıyorum ama geçmedi...

kizlar cokmu kotu cocuklarin sadece mamayla beslenmesi cok canim sikiliyo buna
o sutdamla damla geliyo
kesildi bile
cok uzuluyom buna
Kardelen daha çok yenisin az olması normal. sütün olmasada bol bol emzir, kısa sürede artar İnşallah. bu arada sağmaya aldanma emdiklerinde sağdığından daha çok geliyor. bol bol su iç. İnsallah en kısa zamanda iş bulur eşin.

merhb kızlar,epeydir giremedim
kızım fıtık ameliyatı oldu:KK43:
neler yaşadım bilseniz...o küçücük haliyle ameliyata aldılar kuzumu
şükür şimdi iyi toparlamaya çalışıyoruz

ben,im sağ tarafımda açılma var ve akıyor:KK43:((
sanırım iltihap kaptım,kızım ameliyat oldu hastanelerde hijyen sağlayamadım sanırım
ne olcak bilmiyorum gitmedim de dr a..

canım sen marmaraya hematolojiye geldin mi kontrole
iğneye devam ediyormusun
40 gün kullancakmışız iğneyi
naptın merak ettim

merhb kızlar,epeydir giremedim
kızım fıtık ameliyatı oldu:KK43:
neler yaşadım bilseniz...o küçücük haliyle ameliyata aldılar kuzumu
şükür şimdi iyi toparlamaya çalışıyoruz

ben,im sağ tarafımda açılma var ve akıyor:KK43:((
sanırım iltihap kaptım,kızım ameliyat oldu hastanelerde hijyen sağlayamadım sanırım
ne olcak bilmiyorum gitmedim de dr a..

canım çok geçmişler olsun ama ihmal etme muhakkak bi git görün doktora.

X