2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

kizlar kaynanam kiziyo, gecti bilgisayar zamani diyo, firsat vermiyo bana girem hehehehhe,,,,

KArdelen canim bugunler geccek, gurbetlik yasadiklarin sana agir geliyo ama bebislerini kucagina aldinmi oyle bir hafifliycenki ins.

Sempatik ebdne esimden cok dert yaniyodum hep iste diye, sanki bitek ben istiyorum bu bebgi gibisine aynis enin gbi ama simdi oglum dogdu benimki 1 hafta dogum izini cikti, hastanede iki gece yanimda kaldi kaynanami bile birakmadi.... bakip bakip doyamiyo, opucukler allah yarabbimmm neyse ben kacar bugunumuze hamd olsun

canim seni cok iyi anliyorum, inan insan hamileyken cok daha kotu oluyor, hersey uzerine uzerine geliyor, bende hamile olmasaydim coktan giderdim bu evden diyordum ama suan iyiz sukur, tabi senden farkim esimin isi olmasi ve cocuk bi tane olmasi
cocugun olmasa hepten yanliz kalcaktin onlar dogduktan sonra goruceksin cok buyuk moral olcaklar sana, ha ilk zamanlar zorlanirsin uykusuzluk her dakikan onlarla ama gittikce alisirsin, insan alistikca duzeninde yava yvas kuruluyor
insallah yarin kazanir cani gonulden isterim,birde cocuk paraniz var ikiz oldugu icin daha fazla olur, hic yoktan cocogun masraflari bisekilde cikar o yonden turkiyeye gore cok sansliyiz
birde dogum oncesinde sizin orda para veriliyor alis veris parasi falan, bize bir cocuga 900 euro geldi, normal aylik cocuk parasida bu ay baslicak

dogdugunda ve ertesi gunu alindiysa ben bilmiyorum yanimdan devamli aliyolardi zaten sonrasinda sarilik oldu devamli makinada kaldi ,ancak emzirmeye gidiyordum yanina ve ozaman alindigini zannetmiyorum, sonra hastane degisikligi yaptik ordada alinmadi,bir daha gitmemede kesin sorcam bunu

bebek olduktan sonra ne kadar degisiyolar dimi, hep derlerya anneler bebek karnina dustugu anda annelik duygusu baslar, babalarinkide dogduktan sonra baslar diye, gercek dogruymus, birde senelerin ozlemi var iclerinde, belki ikinci cocugumuz olsa bukadar olcagini zannetmiyorum simdi tadini cikaralim :)

ve suan benimki aldi kizini uyutuyor odada bende bilgisayar basindayim :))

Son düzenleme:

hepınızee cok cok teşekkur ederım
rabbım evlatlarınızı korusun ınsallh:)
mehtapçım benım eşim ıkı yıl once varıkosel amelıyatı olmustu ve
3 deneyı arka rakaya yaptık
sonra baktım bı sıkıntı var meğer ılk amelıyat hıç ıyı yapılmamıs
bu kez çift atraflı oldu 7 ay once
20 mılyon ıle 30 mılyon arası sperm var bır mılımde
morfoloji%7
ama ılerı hızlı%0
ılrı yavas%72
doktorum artık doğal yolla olur dıo
ılerı yavaslrda gebelık olusturur dıo
yaza kadar olmazsa dediğin gıbı IMSI yapılan bıoyerde bu kez ıstanbulda denıcez:)))

kızlar kabızlıktan ölüyorm
doktor bi hap verdi o bile fayda vermiyo
basur sorunum vardı ya iyice azdı kanıyo
doğumdan beter bu
varmı bildiğiniz bişey nolur söyleyin oturamıyorum bile ağlıyorum sancı gelince

dün kontrole gittim doktor bebeğin başı yerleşmiş herşey normal normal doğum dedi bu seferde ben endişelenmeye başladım ya hastaneye yetişemezsem ya oksijensiz kalırsa,ya doğum esnasında birşey olursa diye.tüp bebek doktorum riske atmayalım sezeryana alalım demişti ama o çok masraflıydı bende değiştirmek durumunda kaldım doktorumu bu da böyle diyor.Sanırım içimizde sadece Semantik sen normal doğum yaptın değilmi?herkes sezeryan oldu.Ben ne yapacağım hiç bilmiyorum Allah hayırlısını versin inş...

Kardelen biraz sakin ol ve kendine olumlu yönde telkinde bulun ikiz bakımı gerçekten çok ama çok zor birde negatif düşünceler eklenince başedemezsin. o nedenle profesyonel yardım al kendin iyi olmalısın ki bebeklerine bakabilesin canım.
benim sinirlerim de çok yıprandı,uykusuz geceler, sürekli evde olmak , yetebilecek miyim bebeklerime diye düşünmek beni yıprattı, çevremdekilere parlıyorum sürekli. Umarım zamanla düzelirim , kafamı dağıtmak için nete giriyorum kısa da olsa yürüyüş yapıyorum kendime vakit sadece böyle ayırabiliyorum

elfkaya oturabıldığın kadar sıcak kaynak suya otur leğene koyup
ardından da o bölgeye progtolog krem sur rahatlarsın
geçmiş olsun...

Keske ikiz olmasalardi... Ozaman hersey cok kolay olurdu ve normal olurdi. Simdi hersey farkli zevk bile alamiycam senelerdir bekledigim biseyden. Encok o canimi sikiyo,,,, sen bile okadar zorlandiysan ben ne yapcam???? Zaten tum sabrim gebelikte bitti benim kocam hala issiz.... Bide iki bebek ustune ....

slm kardelen seni cok iyi anliyorum bende seninle ayni durumdayim bende 7 yildir bebek icin ugrasiyorum halbuki ne cok istiyorduk esimle bir bebegimiz olsun diye simdi ikiz bebeklere hamileyim hic huzurumuz kalmadi bazen bosanmayi bile dusunuyorum senin annen gelecekti ne oldu zaten bu yabanci memleket bizi mahveti yinede ALLAH sabir versin.

Benim annemle babam geldi gitmelerinede 3 hafta falan kaldi. Esim onlarada cok kotu davrandi onun icin 100 misli artti onlar gelince sorunlar. Insan yine kendine yapilinca aldirmiyoda onlara yapinca cok mahcup oluyom . Oysa benim ne hayallerim vardi .... Hep derler cocuklar rizkiyla gelir diye benimkiler tum rizik kapilarini kapattilar butun huzurumuda aldilar
Ben ikiz istemiyommmmmmmm..... Severek bakmak istiyom cocuguma bikarak degil. Bende cok dusundum bosanmayi aptal dedim kendime hep hamile kaldigim icin. Inan dokuz aydir hersey sadece kotuye gitti. Bende anlamadim niye. Sen kac haftalik hamilesin hollandadami kaliyosun?valla canim ne diyim pek umudum yok ama insallah duzelir hersey

merhb kızlar,artık eskisi gibi ne gireblyrum nede yazılanları takip edeblyrum
2 gündür kızım hasta gibi,hele dün gece yarım saatte bir uyandı
öksürdü hapşurdu
yavrumu üşüttük herhalde:2:
benim peşimde hastane köşelerinde yavrum üşüdü
bugün iyiiz çok şükür
inş kg da alıyordu yavrum
sık sık emziriyorum

siz hangi aralıklarla emziriyrsunuz
elimle sağıp biberonla veriyordum ama biberona alışıyordu bende sağmıyorum artık göğsümü
maaşallah sütüm iyi ama çekemiyor gibi geliyor bana.
10 dak emip bırakıyor.
bzden şimdilk bu kadar.

KARDELEN086
canım sen depresyona girmişsin.hamileyken bu durumları yaşaman normal.bizim hiçbir sıkıntımız olmadığı halde zaman zaman eşimden nefret ettiğim dönemler oldu.bu bebeği niye yaptık dediğim oldu.ama arkasına hemen tövbe ettim.biz yapmadık Allah bize emanet verdi bu kuzuları.bu dünya sınav dünyası biliyosun senin sınavında bu demekki.ne olur topla kendi kucağına aldığın anda onları ne kadar sevdiğini farkedeceksin.hacet kapısı ne zaman açık olur bilinmez yanlış bişey söyleme Allah emanetlerini geri alırsa çok pişman olursun söylediklerine.zaaten senin kızdığın bebeklerin değil aslında eşin.ama eşinede bi bakıma hak vermek lazım.oda işsiz olduğu için kimbilir ne kadar bunalıyodur.senin ailendende utanmıştır işi olmadığı için bu durumuda ailene kötü davranak bastırmaya çalışmıştır.kimsenin evliliği dört dörtlük değildir ama göreceksin zamanla herşey düzelecek Allahtan sabır dile.sürekli vela havle duasını çek.Allah bebeklerinin rızkını gönderecektir.birde yalnız olduğun için korkuların var belki bebeklerine bakmana yardım edemeyiz ama her derdini dinleriz her soruna cevap vermeye çalışırız biz burdayız yalnız değilsin.facebookta grubada gel istersen orasıda çok kalabalık kendini yalnız hissetmezsin.buarada kayın validen falan yokmu size yardımcı olucak

kızlar nezamandır uğrayamadım ama şöyle geriye dönük okudum.bebeğini kucağına alan herkezi tebrik ediyorum.Allah analı babalı büyütsün inş.doğanlarda büyüyo maşşallah biz 2 aylık olduk bugün aşımız vardı 3 tane birden kızım ağladı ben ağladım.şimdide çok huzursuz canı acıyo galiba((uyurken bile iç çekiyo.inş gecede ağlamaz şimdi yatağına yatırıcam.bizden haberler böyle kendinize ve bebişlere çok iyi bakın

Sagol canim bebisler evde cok sukur iyi ve cok yogunuz ama bugunleri cok bekledik onlar herseye deger dimi
Bende senle gorusmeyi cok isterim pempis kizini op benim icin benim kizimda cok tatli bal gibi teyzesi oglumda oyle allallh bize bu gunleri nadip etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…