-
- Konu Sahibi Sympathique
- #4.901
Canım doğduğundan 24 saat sonra ve 1 hafta sonra olmak üzere 2 kere alınıyor burada.
insallah duzelir hersey
bende aynen senin dusunduklerini dusundum
sanki tek ben istedim bu cocuklari
sonrada basima gelmeyen kalmadi
karnimi gordukce kendi hatan bu senin dedim
cocuklar devindikce nefret ettim hic sevemedim
issizlik parasizlik gecimsizlik sagligim zaten altustdu onu hic soylemiyom bile
hep diyomki eski hayatima donmek istiyom
hep zannederdimki hamile kalinca hicbisey dusunmmiycem hersey bitecek tum sikintilar gecicek
cunku tek sorunum bana anne diyen birinin olmamasiydi cok yalnizdim
delircektim
ama hersey dahada kotu oldu
zindan oldu tum hayatim
okadar korkuyomki yarinki sinavi alamiycak diye
araba surme sinavi olucak ise girmesi icin sartmis
yarabbi yardim et
gunlerdir uyuyamiyom
ama eminim yaradan cikacaktir yarattigina sahip
sempatik cnaim mutlaka almislardir cunku ilk bir hafta icidne aliniyror diye biliyorum benimkininkini 2.gun aldilar hemde ne kan aldilar kac sayfaya, yavrumu ansil aglattilar.... cok sukur daha ariyan olmadi ins. bisey cikmaz... sende gittinde mutlaka sor, hastaneden cikmadan once yapiyolar burda....
bu oğlan beni hiç uyutmuyo zombi gibi dolanıyorm aha böyle
bakın sizede dil çıkarıyo
Eki Görüntüle 308521
umutbizimolsun, canimya okudum yazini insallah sende en kisa zamanada hamile kalirsin, ben 8 senedir ugrasiyorum bir kez tup bebek deyimim oldu hamile kaldim ama ozamana kadar cok seyler gorduk gecirdik, insallah cani gonulden isterim Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin
evet hamileyken insan oyle bi strese giriyorki, ben 9 ay boyunca inan hic gulmedim hergunum bi stresle geciyo , esim cok ilgili olmuyordu sanki bende baska bu cocugu isteyen yokmus gibi geliyordu, cok zaman dedim ben bu kocaya ne diye cocuk yaptim ettim diye, hem soyluyorum hemde pisman oluyodum soyledigime, cocuguma bisey olur diye
dogurduktan sonra onlar neyki senin canindan biri kuvcaginda oluyor senin gozunun icine bakiyor, insan agliyor oyle guzel biseyki
hamilelikte ilgilenmiyor dedigim o kocam, suan hergun bana diyor iyiki dogurdun bunu diye, bayiliyor kizina devamli basinda olmak istiyor, prensesim diye seviyor :) hatta her gelene diyor senin sulalende boyle guzel kiz varmi diye
yani uzun lafin kisasi bu yazimda biraz kardelen icindi, insallah onlar dogduktan sonra hersey duzelir, ilk haftalar zorlanirsin ama zamanla duzene girer, iste ah bu gurbet yokmu, okadar insani depresyona sokuyor seni cok iyi anliyorum canim,ben kaynanamlarla birlikteyim gece gunduz aylardir birlikteyiz, hele hamilelikte hersey ustume ustume geliyodu, kimseyle konusmuyodum gulmuyodum, suan evin ortami degisti, insallah senin esinle aran bile duzelcek
Bizde de sorun erkek kaynaklıydı. Eşimin sperm sayısı 5000 morfoloji ve hareket %5 idi. İlk denememiz negatif 2. denememizde IMSI tekniği ile hamile kaldım çok şükür. Bu teknik spermlerin 6000 kat büyütülrek seçilmesi ile yapılıyor. İlkinde sağlıklı sandığımız spermlerimiz meğerse hastalıklıymış. 2. sinde sağlıklı spermi bu şekilde seçtiler. Bu tekniği uygulayan çok merkez yok bildiğim kadarıyla. Bir araştır istersen.Biz memorialde Güvenç beyle tedavi gördük. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın evlatlarını.
canimsin cvp yazdigin icn allah razi olsun icimi rahatlattin
1 sene once bizde aynen sizin durmunuzdaydik
para var hersey var ama bisey eksikti hep
canim hep aciyodu
benim esimde kromozom bozukluguda var onun icin sansimiz dahada azdi bizim
allah ol deyince oluveriyo iste
rabbim sanada enkisa zamanda nasip eder insallahzaten doguma girince sana ve bizim gibilere hep dua edicem
bende eski halimi hatirlayip kendimi sakinlestirmeye calisiyom ama cok fazla sey yasadim galiba pek basarili olamiyom onun icin
bende 3 sene denedim ama hamile bile kalamamistim
allahim hamilelik duygusunu bari yasayim diyodum hep
her firsatta duaa ediyodum
insanoglu iste nankoruz galiba
simdi de sevmiyom kendi evlatlarimi nekadar garip demi
rabbim yardimcin olsun seninde
seni cok iyi anliyom
Senin yasadiklarini okuyuinca hepimiz kendimizden biseyler buluyoruz emin olki, ama cok sukur sabreden dervis muradina erermis.. \cnaim bende 7 yil sonra anne oldum, tamm 7 yil kucagina aldiktan sonra yarabbim diyosun ben bunun icin 7 yil ne emek verdim ama degiyo sabrettine.... Benimde esimde sperm azligi vardi, gecirdi ameliyalatlar, seker hastlaigi... 2 negatif, 1 kimyasal gebelik, 4, deneme donmuslarla, doktor artik cok umutsuz konusuyodu... sans bile vermiyolardi, ikiz oldunu ogrenince benden cok onlar sok olmustu.... rabbim birini 23 haftlaikken aldi ama diger bebgimide 1 hafta 3 gun once saglikli sihatli oglumu kucagima almayi ansip etii..
Duani eksik etme, ben 4. denemenin sansina inaniyorum ins. rabbim bu denemde sanada n asip eder kardesim... bende cok uzuluyodum hamile gordummu, icim gidiyoduuu ah bir ahmile kalsam diyodum.... cok sukur....
Benimki normql dogum olcak insallah sonanda bi aksilik olmazsa tabi
Artik dogurmak istiyom ama sanirim
Cok garip duygular icindeyim
Cok stresliyim
kızlar kabızlıktan ölüyorm
doktor bi hap verdi o bile fayda vermiyo
basur sorunum vardı ya iyice azdı kanıyo
doğumdan beter bu
varmı bildiğiniz bişey nolur söyleyin oturamıyorum bile ağlıyorum sancı gelince
Kardelen biraz sakin ol ve kendine olumlu yönde telkinde bulun ikiz bakımı gerçekten çok ama çok zor birde negatif düşünceler eklenince başedemezsin. o nedenle profesyonel yardım al kendin iyi olmalısın ki bebeklerine bakabilesin canım.
benim sinirlerim de çok yıprandı,uykusuz geceler, sürekli evde olmak , yetebilecek miyim bebeklerime diye düşünmek beni yıprattı, çevremdekilere parlıyorum sürekli. Umarım zamanla düzelirim , kafamı dağıtmak için nete giriyorum kısa da olsa yürüyüş yapıyorum kendime vakit sadece böyle ayırabiliyorum
Keske ikiz olmasalardi... Ozaman hersey cok kolay olurdu ve normal olurdi. Simdi hersey farkli zevk bile alamiycam senelerdir bekledigim biseyden. Encok o canimi sikiyo,,,, sen bile okadar zorlandiysan ben ne yapcam???? Zaten tum sabrim gebelikte bitti benim kocam hala issiz.... Bide iki bebek ustune ....
slm kardelen seni cok iyi anliyorum bende seninle ayni durumdayim bende 7 yildir bebek icin ugrasiyorum halbuki ne cok istiyorduk esimle bir bebegimiz olsun diye simdi ikiz bebeklere hamileyim hic huzurumuz kalmadi bazen bosanmayi bile dusunuyorum senin annen gelecekti ne oldu zaten bu yabanci memleket bizi mahveti yinede ALLAH sabir versin.
aaaaaaaaaaaa canım demek doğum oldu
tebrik ederim hayrlı olsun
kavuştun sende kuzularına
ayy keşke marmarada olsyadı kuzuların görürdüm senide
inş ilerde görüşürz canım evlatlarımız büyüsün
senle görüşmeyi arkadaşlık etmeyi çok isterim
hem belki ailecek görüşürz gelir gideriz
sevdim ben seni
kg ları nasıl kuzuların inş enn kısa zamanda çıkarlar küvezden