2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

selam kizlarr nasilsiniz ben bugun pek bi yoruldum aksama kadar odamla ugrastim park yatagi actim ve odada duzenleme yaptik hic bisey sigmiyodu,sdimi tam tamina sigdi buyuk komidin falan kafi degince carpiyo ama oraya bi care bulcam ,normal besiklerin eni 65 oluyor bizimki 73 cm oyuzden zor oldu simdi diyorum keske normal besik alsaydim kocaman oldu odadan:) tabi daha kullanmadim kullaninca memnun kalacam belkide
camlar silindi perdeler yikandi yatagin ici ve uyku seti dosendi zaten cntamda tam hazir, yani bugun gece gitsem hazirim artik, uzerimden oyle buyuk bi yuk kalktiki hazir olamadan gidicem diye
bi bitirmedigim bebek sekerlerimiz kaldi onunda kalp kutularini hep hazirladim ama tulunu falan internetten siparis verdim o gelmedi sanirim pazartesi yada sali gelir dogurmazsam hemen ona baslarim , bide sepetini suslucem onun icinde beyaz pembe tul alim evde kare sepetim var onunu suslerim tamam olur

bide pek bi heyecanliyim yarin ilk bebisimiz geliyo insallah saglikli bisekilde gelsin dunyaya dualarimiz aaksoyogluna insallah, canim dogumdan sonra ilk girebildiginde yaz bize nasil gectigini hepimiz dort gozle bekliyor olcaz seni, birde hemen 1 gunde ckiyosunuz dimi,biz burda 4 gun kaliyoruz, sezeryan olursada 1 hafta falan suruyor insallah guzel gecirirsin
insallah darisida bizlere olsun bakalim mehtapmi benmi olcak siradaki :)

silanaz masallah canim bebisine, bizimki 32. haftada 1560di seninki30. haftadaymis gerci bide erkek bebis arada bukadar fark olur sanirim
pideleride ucurmusun mideye oh afiyet olsun aklinda olcagina midede olsun simdi yemicezde ne zaman yicez, bebek dogduktan sonrada artik kilo korkusu baslar yiyemeyiz
benim balli sutude arada yap cok guzel oluyo,valla daha faydasini gorup gormedigimi bilmiyorum 4 gundur koca bi bardakla yapip iciyorum insallah yariyodur kizima ,birde sabah ogle aksam keciboynuzu pekmezi iciyorum insallah onunda bi faydasini gorurum, benim kilo hala yerinde sayioyor belki bundan sonra etkili olursa bilmiyorum :)
kilosunuda artik bakalim bu yediklerim cok etkili olursa zamaninda gelirse 3000 olur zannediyorum elimizden geldigi kadar ugrasiyoruz onemli olan onlarin sagligi

rudicim bizim buralarda pek bi soguk valla, daha kaloriferler yanmadi evler iyi ama disari fena ,bugun esimle onu konustuk hadi ev cok soguk olurda usurse diye, bide devamli banyo yaptirilcak kuck bi elektirikli soba aliriz belki duruma gore, bizim evler yerden isitmali oldugu icin petekler bile yok yaninda dursa desek :)

kardelen086 canimya bebeklerin iyi olsunda yat yeterki bende ilk baslarda cok kanamam oldu tam 3 ay devamli yattim,sonrasinda biraz acilma var dedi yine bisey yapmadim bi yere gidip gelemedim sonradan biraz rahatladim ama hep tedigindim, seninde insallah zamanin az kaldi bide 2 olunca zorluyor herseyi bosver yat hic bisey onlardan onemli dgeil

bella_83 canim iyi etmisin valla kopyasini almakla bende gelir gelmez hepsinin kopyasini aldim hala sienin duzenlenmesi bitmedi heran gidebilir diye korkuyorum :)
evinizi bebek kokusu sardi yani bende ilk yikadigimda bayildim kokusuna icimdende diyorumki ya bu kiyafetler bukadar guzel kokarsa biz bu kizi yer bitiririz bu guzel kokuyla ,bide kendi kokusuda eklenince nasil olur bilmem
bende yatagimin yanina kurdum besigi bugun ilk defa yaticaz besikle bakalim nasil olcak:)

elfkaya hosgeldin canim gozlerimiz yolda kaldi bu kiz nerde diye hastaymisin cok gecmis olsun kendine dikkat et bol bol yat dinlen Allah beterinden korusun hepimizi

Son düzenleme:

ayy ne güzel bak bende kıskandım şimdi
ama bizim daha çok kıyafetimiz yok yaa(
olanları yıkarım bende artık ne yapayım
dalinin sıvı deterjanını mı aldın canım
sabun tozu granülde kattın mı yıkarken?

aaksoyoğlu canım allah kurtarsın belkide bebeğini kucağına aldın ne güzel bi duygudur Rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin muhakkak haber ver bizlerede tmm mı
sempatik hazırlanmışsın bak işte ne güzel daha kaç hafta önce bitmicek diye dertleniyordun bak herseyi hazır olmuş kuzucuğunun Rabbim hayırlısıyla evinize dönmeyi eşyalarınızı kullanmayı nasip etsin hepimiizin inş. Aminn

ben yarın doktora gidiyorum bakalım oğluşum nasıl

çok şükür internete kavuştuk sonunda hemen siteye koştum. herkesler iyimi diye merak ediyordum.

becerebildiğim kadarıyla geçmişi okudum. baya badireler atlatılmış ama sonuçta herkes iyi sanırım.

bu arada doğum haberleri bile var. ilk bebeğimiz bugün geliyor sanırım allahım bir nefeste kurtarsın inşaallah aaksoyoğlu.

bu arada arkadaşlar bizde iyiyiz çok şükür. hepinize dualarınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim. ben bu doktorları çözdüm sırf kendilerinden sorumluluk çıksın diye bize olur olmaz bütün olasılıkları sayıp kafamızı karıştırıyorlar. benim durumum için hala aynı şeyleri biraz yumuşatarak söylüyor doktor ama ben artık üzülmemeye karar verdim. güzel allahım sonuna kadar hayırlısıyla hepimizin gelmesini sağlar inşaalah. aaksoyoğlu arkadaşımıza da hem oksijensiz kalabilir diyor hemde pazartesi alacağım diye tutturuyor. okadar risk varsa neden almıyor, risk çok azsa neden anneyi bukadar üzüyor dimi. kendilerini rahatlatmak için yapıyorlar bence allah korusun düşük bir ihtimal bile olsa sonra bir şey olursa biz söyledik diyebilmek için. ki zaten hamilelik demek risk demek eee bizim durum biraz da özel olunca iki kat abartıyorlar.

bu günleri gösteren allahıma şükürler olsun sonuna kadar hepimiz için herşey yolunda gider inş.

merhaba kardelen bende ikiz annesiyim 21. haftadayiz sana bisey sormak istedim sen nasil fark etin rahim agzi yetmezligini benim doktorum hic rahim agzi yetmezligi hakinda bisey demedi kontrol falan da etmedi.

ilk bebeğimiz bu saatlerde artık gelmiştir dünyaya
açmıştır gözlerini inş sağlıcakla bir ömür ailesyle yaşar cici kızımız

ilk bebeğimiz bu saatlerde artık gelmiştir dünyaya
açmıştır gözlerini inş sağlıcakla bir ömür ailesyle yaşar cici kızımız

canım sıvı deterjanını aldım bide yumuşatıcısını aldım
bende diyordum az sanki diye ama sadece 2 takım hastane çıkışı bütün kurutmalığı doldurdu
küçük küçük yer tutmaz diyodum en az 4 makine daha dönecek gibi

ankaralı canım,benimkileri ablam geldi yıkadı sabun tozu granül onunla yıkadı bide yumoş katmış kısa programdan yıkadı.bella yarın benim de kontrol var şimdiden heyecanı sardı.

aaksoyoğlu

canım benim hadi haber ver, hayırlısıyla kuzunu kucağına aldın demi? Sabahtan beri kaçtır bakıyorum haber var mı diye. Şifa bizim ilk bebeğimiz. Ana kız şimdi kucaklaşmışınızdır şimdi. Çok öpüyorum canım seni ve minik kuzuşu...

ankaralı canım,benimkileri ablam geldi yıkadı sabun tozu granül onunla yıkadı bide yumoş katmış kısa programdan yıkadı.bella yarın benim de kontrol var şimdiden heyecanı sardı.

canım hayırlı haberlerle geliriz umarım bu arada benden 3 gün öndesin yakın olacak heralde doğumlar senle :))))

25 gün aradan sonra cleaxna tekrar başlıyorum
hematolojiye gittim bugün
kullanman gerek tehlikeli durumu atlattın dedi
bu akşam başlıyoruz
kullanmamak çok zararlıymış ciğerlerim kan pıhtısı atıp öleblirmişim Allahım korusun
inş bebeğim içinde doğru bi karardır..

Günaydın kızlarrrrrrrr....
aaksoyoğlundan haber yok sanırım, daha hastaneden çıkamamıştır muhtemelen, bizim hastane mesela 2 gece yatırıyormuş. İnşallah bebekte kendiside çok iyidir. duss ve bella83 bebeğin çamaşırlarına yumuşatıcı koymayın kızlar bebeğe alerji yapabilir, ben birde extra durulama yaptırdım hep, zaten ütüleyince yumuşacık oluyorlar. Nevresim ve bornozlar dışında kendi çamaşırlarıma bile koymuyorum yumuşatıcıyı ben. Kısmetse bizimde doğum haftaya :). Perşembe günü gün kararlaştıracağız dokytorumuzla. Bakalım sempatik mi 2. anne olacak ben mi

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,

aksoylu dan haber yok hala sanırım, umarım herşey yolundadır.
Ben de bugun bebişlerimin çamaşırlarını yıkadım dalin sıvı sabun ile .hiç de yazdığınız gibi bebek kokusu gibi kokmadı sanırım yumusatıcı kullanmadığımdan ilk aylar için yumuşatıcı önermediklerinden bende kullanmadım +3 ay dan sonra falan kullanabilirim.
Duss sanırım bugun dr randevun var gelince yaz olur mu bizlere.

selam kızlar
bugun kontrolüm vardı
32+0 itibariyle oğluşum 2 kilo 100 gram 42 cm
hersey yolunda gözüküyo Allaha şükür böyle giderse normal doğumla oğlumu kucağıma alcam inşallah
2 hafta sonraya kontrol verdi tekrar.
benim kilom ise 64

aaksoyoğlu yazmamış sanırım fırsat bulamadı daha kızından

işte böyle herkesi öptük kızlar

maşallah kilosu çok iyi bebişinin. herşeyin yolunda olmasına sevindim.
hazırlıklarını da tamamladın sanırım.

maşallah kilosu çok iyi bebişinin. herşeyin yolunda olmasına sevindim.
hazırlıklarını da tamamladın sanırım.

evet canım herşeyi hazır
sadece yıkanıp ütülencek
haftaya doğruda o işleri yapar çantamı hazırlarım artık

senin ikizler ne alemde sen hazırlandınmı?

elif ve rudi maaşallah size
ben diş ağrısı çekiyorum kızlar
antibiyotik alyorum çok fena şişti yanağım elma gibi oldu
dertler benim peşimi bırakmayacak...

evet canım herşeyi hazır
sadece yıkanıp ütülencek
haftaya doğruda o işleri yapar çantamı hazırlarım artık

senin ikizler ne alemde sen hazırlandınmı?

Bugün kıyafetleri yıkadım yarın a ancak kurur maglum içerdekuruyorlar Güneş yook.
Eksikleri tamamlıyorum diğer yandan lohusa geceliğini bu hafta inşallah alırım.Daha bende eksik çok 2 hafta içerisinde tamamlarsam süper olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…