Elf kaya Cnaim amsallah oglusunun kilosu cok iyii.... KIzim ne yiyon sen bu gidisle tosuncuk dogurcan haaa, benimki 30 haftalik 1560'di iyi dedi doktor, vallahi erken dogum korkusu herkesi sarmis, bebisler yavas yavas gelmeye baslayinca,,,, tabi insan boyle bir risk olunca yediklerinin bebege yarayan seyler olmasini istiyorr, bir haftadir gore esim, bal, ve pekmez alcak, adam isten gec cikiyor, o saatte turk babaki kapaniyor... hehehe kizamiyorummm...
Rudi cnaim 2 haftdan az var desene doguma rabbim yardimcin olsun hayirlisi ile evlatlarini kucagina alll insallahh....
KArDELEN84 canim, daha once yazmisin bebislerin arasindaki kilo farki gayet normal, demekki biri digerinde caliyor

onun iicin yapcak hisbirsey yok guzelim, sen bol bol konus onlarla, buldunuzu paylasin, siz ikizsinizzz de... benim doktordan biliyorum cunku abna iyi birbirlerinden calmiyolar demisti ikizlerimden kiziminda yasadi zaman, arada %20 kilo farki normal kabul ediliyor dedi.. seninkiler o kadarda yok, endiselenme, sadece dogumda birisini digerinden birazcik kucuk olcak...
Duss senin bebeislerde iyiyimis cok sukur masallahhh yavrukuslara...

AH be GULSUM'um simdide dis agrisi ne yapcan be yavrum, rabbim tez zamanda sifa versin insallahhh, kizinda sende cok sukur iyisin....
SEMPAtik bacim senide allah hayirlisi ile vakitlice kurtarsin insallahh, ne guzel hazirliklar bitmis, bende biran once mobilya gelsede odayi kursam istiyorum inanaki.. sanki o zaman daha da kendimi mutlu hissetcem gibi... bende onumuzdeki hafta hastane cantasini hazirlamayi dusunuyorum, cunku benim simdiden yalanci sancilar basladii bilee. benim oglan sabirsizzz... Canim benim bebisin kilosu banada cok sukur iyi geliyor, ben takvimde Mersinli arkadasin bebeg 28.haftada masallah ebnimki ile ayni kilodaymis.... ben bu cihazlara fazalda guvenmesemde... senin yavrununda kkilosu iyi, sende cok cetin ve cekiyosun mide yanmasindan, ben bile zar zor yiyiroum... inan mecburuyietten....
Kizlar bugunlerde en cok hosuma giden sey oglumun cok fazla araliklarala olan hickiriklarini, pit pittlarini dinlemek, sizinkilerdede bu kadar cok oluyomuydu b hafta, masalalh hareketleride yerindee....