- 5 Haziran 2010
- 1.728
- 9
- Konu Sahibi Sympathique
- #4.281
elif ve rudi maaşallah size
ben diş ağrısı çekiyorum kızlar
antibiyotik alyorum çok fena şişti yanağım elma gibi oldu
dertler benim peşimi bırakmayacak...
Geçmiş olsun canım.20 lik diş mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elif ve rudi maaşallah size
ben diş ağrısı çekiyorum kızlar
antibiyotik alyorum çok fena şişti yanağım elma gibi oldu
dertler benim peşimi bırakmayacak...
Geçmiş olsun canım.20 lik diş mi?
Bugün kıyafetleri yıkadım yarın a ancak kurur maglum içerdekuruyorlar Güneş yook.
Eksikleri tamamlıyorum diğer yandan lohusa geceliğini bu hafta inşallah alırım.Daha bende eksik çok 2 hafta içerisinde tamamlarsam süper olur..
yıkamaya işlemlerine başlamış hatta bitirmişsiniz ne güzel
aslında iyi yapmşsınız
32.haftadan sonra heran beklemek gerek
Allah hayırlı doğum nasipetsin hepimize
benimde lahusa geceliğim yok,ben beğendim sadece gidip alınması var eşim alır artık
bebişin kıyafetleride az battaniye almak gerek 2 tane daha
çok lazım oluyor deniliyor
sizin kaç tane var
arkadaşlar nasılsınız?
bizim bugün doktor kontrolumuz vardı .oraya gittik çok şükür bebekler iyiymis büyüklükleri de çok iyi dedi dogum zamanım da belli oldu, 10 gün sonra kontrol
3 kasımda doguma alıcam dedi bayramdan önce bu işi bitirelim dedi canıma millet valla kızlar artık hareket edemiyorum bel ve kasıklarım ağrıyo doktorum normal ded i bu ağrılar oldu ki o günden önce bir sıkıntın olursa 7/24 beni arayabilirsin dedi.
nts hep merak ediyodum onun da nasıl birsey oldugunu ögrendim.
hayırlısıyla 15 günüm kaldı kızlar çok heyecanlıyım.
Canım günde 3-4 ad. ağrı kesici öneriyor doktorlar bildiğim kadarı ile..
32 den sonra bebişler her an gelebilir bir de ikiz olunca daha bir evhamlı oluyoruz maglum..
Hastane çıkışının içerisinde 1 battaniye var, 2 de ekstra dan var bebek başına 3 ad. yani. yeter sanırım.
Lohusa geceliği bir türlü beğenemiyorum :44:
arkadaşlar nasılsınız?
bizim bugün doktor kontrolumuz vardı .oraya gittik çok şükür bebekler iyiymis büyüklükleri de çok iyi dedi dogum zamanım da belli oldu, 10 gün sonra kontrol
3 kasımda doguma alıcam dedi bayramdan önce bu işi bitirelim dedi canıma millet valla kızlar artık hareket edemiyorum bel ve kasıklarım ağrıyo doktorum normal ded i bu ağrılar oldu ki o günden önce bir sıkıntın olursa 7/24 beni arayabilirsin dedi.
nts hep merak ediyodum onun da nasıl birsey oldugunu ögrendim.
hayırlısıyla 15 günüm kaldı kızlar çok heyecanlıyım.
dondurulmuş embriyo transferi
merhaba arkadaşlar benim hikayem o kadar karışıkki ihtimali en az olan olayların hepsini yasadım ve şu anda o kadar kötüyüm ki anlatacak kelime yok durmadan ağlama krizlerine giriyorum.
temuzda tüp bebek tedavisine başladık ilk denemede tuttu dr bey embriyoların çok kaliteli olduğunu söyledi ve 5 tanesini dondurduk, kalp atımını aldık kese kontrolü herşey normaldi 2 embryo transfer edilmişti biri tutundu diğeri yumurtanın arkasına saklanmış ve orada tutunmuş dış gebelik apar topar ameliyata alıdım iç kanama başlamış.diğer bebeğim duruyordu oda tek yumurta ikizi oldu o kadar mutlu olmuştumki bişey olmadığıan,sonra birinde gelişim geriliği olduğu için indirgeme yapıldı,diğer bebeğim duruyordu 1 hafta sonra kontrole gttm kalbi durmuş 13 haftalık olmuştu hiç kanamam olmadı dr şok oldu ama ben en haldeyim tahmin edemezsiniz o kadar çok istemiştimki bu bebeği bağlanmıştım.şimdi operasyon geçireli 1 hafta oldu dr um dondurulmuşlarla devam ederiz dedi aralık ayında deneyebiliriz dedi ama ben okadar korkuyorumki dondurulmuşlarda tutma olasılığı nedir ve sonraki süreç beni korutuyor ama bir bebeğimin olmasını çok istyorum 33 yaşındayım ankaradayım mesajlarınız bekliyorum. benim tüp bebeğe başlama nedenm eşimdeki morfoloji bozukluğu dr her değerin normal dedi.
allah herkesin kucağına sağlıkla bebeklerini almayı nasip etsin inş.
Canım benimde geçen hafta pıt pıtlar çok fazla ve ağrı verici idi ama sanırım dedikleri gibi 30-32 yerlerinin en iyi oldugu zamanmış. sonra yani şimdi daha azaldı geçen haftaya oranla. bu arada benim 2 haftam kalmadı doğuma 2 hafta hazırlıklarım için kendime belirlediğim zaman dilimi.Elf kaya Cnaim amsallah oglusunun kilosu cok iyii.... KIzim ne yiyon sen bu gidisle tosuncuk dogurcan haaa, benimki 30 haftalik 1560'di iyi dedi doktor, vallahi erken dogum korkusu herkesi sarmis, bebisler yavas yavas gelmeye baslayinca,,,, tabi insan boyle bir risk olunca yediklerinin bebege yarayan seyler olmasini istiyorr, bir haftadir gore esim, bal, ve pekmez alcak, adam isten gec cikiyor, o saatte turk babaki kapaniyor... hehehe kizamiyorummm...
Rudi cnaim 2 haftdan az var desene doguma rabbim yardimcin olsun hayirlisi ile evlatlarini kucagina alll insallahh....
KArDELEN84 canim, daha once yazmisin bebislerin arasindaki kilo farki gayet normal, demekki biri digerinde caliyor onun iicin yapcak hisbirsey yok guzelim, sen bol bol konus onlarla, buldunuzu paylasin, siz ikizsinizzz de... benim doktordan biliyorum cunku abna iyi birbirlerinden calmiyolar demisti ikizlerimden kiziminda yasadi zaman, arada %20 kilo farki normal kabul ediliyor dedi.. seninkiler o kadarda yok, endiselenme, sadece dogumda birisini digerinden birazcik kucuk olcak...
Duss senin bebeislerde iyiyimis cok sukur masallahhh yavrukuslara...
AH be GULSUM'um simdide dis agrisi ne yapcan be yavrum, rabbim tez zamanda sifa versin insallahhh, kizinda sende cok sukur iyisin....
SEMPAtik bacim senide allah hayirlisi ile vakitlice kurtarsin insallahh, ne guzel hazirliklar bitmis, bende biran once mobilya gelsede odayi kursam istiyorum inanaki.. sanki o zaman daha da kendimi mutlu hissetcem gibi... bende onumuzdeki hafta hastane cantasini hazirlamayi dusunuyorum, cunku benim simdiden yalanci sancilar basladii bilee. benim oglan sabirsizzz... Canim benim bebisin kilosu banada cok sukur iyi geliyor, ben takvimde Mersinli arkadasin bebeg 28.haftada masallah ebnimki ile ayni kilodaymis.... ben bu cihazlara fazalda guvenmesemde... senin yavrununda kkilosu iyi, sende cok cetin ve cekiyosun mide yanmasindan, ben bile zar zor yiyiroum... inan mecburuyietten....
Kizlar bugunlerde en cok hosuma giden sey oglumun cok fazla araliklarala olan hickiriklarini, pit pittlarini dinlemek, sizinkilerdede bu kadar cok oluyomuydu b hafta, masalalh hareketleride yerindee....
Bu sabah boğaz ağrısı ile uyandım. Acaip kuruyor ve yanıyor.Tavsiyesi olan var mı ne yapayım...
Bu sabah boğaz ağrısı ile uyandım. Acaip kuruyor ve yanıyor.Tavsiyesi olan var mı ne yapayım...
Geçmiş olsun. Eğer kalorifer, soba yada elektrikli ısıtıcı kullanmaya başladıysan evin havası çok kuruyordur. Bende her kalorifer yanmaya başladığında bu dediklerin olur tek çözümünü ben havayı nemlendirmekte buldum ve buhar makinesi aldım, zaten bebek içinde gerekli. Devamlı ılık şeyler iç, mümkünse zencefil çayı tüket. Hem boğaz ağrısına hem vücut direncinin artmasına faydası var.
aman aman inş ilerlemez ballı süt iç canım kov gitsin mikropları
ayy ben 2 gündür kızmı bile düşünemez oldum diş ağrısından
çok şükür antibit fayda vermeye başladı gece rahat uyumuşum
inş dahada iyileşirim şişimde iner
Rabbim bu acılaırmızın mükafatını kucağımıza bebklerimizi alarak verisn inş
Geçmiş olsun. Eğer kalorifer, soba yada elektrikli ısıtıcı kullanmaya başladıysan evin havası çok kuruyordur. Bende her kalorifer yanmaya başladığında bu dediklerin olur tek çözümünü ben havayı nemlendirmekte buldum ve buhar makinesi aldım, zaten bebek içinde gerekli. Devamlı ılık şeyler iç, mümkünse zencefil çayı tüket. Hem boğaz ağrısına hem vücut direncinin artmasına faydası var.
oo seninde doğum tarihin belli oldu demek canım hadi hayırlı olsun
sende kavuşcan kuzucuklarına inş
insan heycanlı olmaz mı yaa ah bide biz gelsek o günlere
ayy nst deme bana nst manyağı ettiler beni ya günde 3 posta bağladılar beni
hastanede yattığım zaman o jellerden bıkmştım artık
oo seninde doğum tarihin belli oldu demek canım hadi hayırlı olsun
sende kavuşcan kuzucuklarına inş
insan heycanlı olmaz mı yaa ah bide biz gelsek o günlere
ayy nst deme bana nst manyağı ettiler beni ya günde 3 posta bağladılar beni
hastanede yattığım zaman o jellerden bıkmştım artık