2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Canım haberler guzel nasıl polıklınık kalabalıkmıydı bı anltsana bende 2 hafta sonra gıtmeyı dusunuyorum sıra falan beklenıyomu

canım hemde nasıl bekledim yaa,tek derdi beklemek zaten
4.30 da hastaneye girdim 7 de çıktım
usg ile muayne dopler ve nst yapıldı sadece
2.5 saat sürdü yani bunlar

evet canım benim değerler zaten alt üst yediklerime dikkat etmem gerek
zaten tuzsuz yiyorum(
inş kg alır yani sağlıcakla alsın inş

çok şükür canım evet 30 lu haftalara geldik..
ya ne bileyim erken doğma olasılığını göz önünde bulunduryorum kg iyi olsun diye tek derdim bu
ayy canım bak sen ne güzel yiyorsun ben tuzsuz yiyorum tansiyonum için
maaşallah kuzularımıza güzel güzel büyüsünler içerde inşşş

insan takılıyormuş valla canım 800 gr doğcaktı az daha..
her aldığı gr a çok mutlu oluyorum inş dahada alır
2 kg atlatsak sevncem inş şimdide iyi tabiki çok şükür çok..
evet inş vakitli gelsinler

canım hemde nasıl bekledim yaa,tek derdi beklemek zaten
4.30 da hastaneye girdim 7 de çıktım
usg ile muayne dopler ve nst yapıldı sadece
2.5 saat sürdü yani bunlar

Ama saatlı randevu degılmı sen işlemleri beklerken çok kalabalıkmıydı yanı 3ayrı işlem için önunde bı suru ınsan vardı yanı ee nasıl o zaman senı beklıyoduk dıolar kı zaten randevuları ancak 10 kişilik nasıl kalabalık oluyokı harıcı baska yerden demı randevu alınıyor bızım bılmedıgımız

selam kızlar herkes iyidir inşaallah bebişlerde iyidir..biz de iyiyiz çok şükür sıkıntılar aşağı yukarı aynı..Rabbim hepimizi sağlıkla hayırla bebeklerimize kavuştursun kiloları falan fazla takmayalım herşey olacağına varır zaten...

selam kızlar nasılsınız
ben geçen hafta perşembe günü annemlere gittim gidiş o gidiş orda hasta oldum boğazlarım şişti grip falan derken orda kaldım anam baktı bana dün gecede babam evime getirdi biraz iyiyim sadece sesimkısıldı ergenler gibi çıkıyo ses :)

geçmişi hiç okuyamadım bella faceden mesaj attı saolsun ondan aaksoyoğulunun pazartesi doğuma gideceğini öğrendim çok heyecanladım Allahım sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş. hepimize aminnn

ben yine yazarım kızlar azcuk daha düzeleyim.
salı günü doktor kontrolüm var ogünde muhakkak yazarım
hepinizi öptük

Sağol canım teşekkür ederim.darisi sizlerin başına ınş.arkamdan sırayla gelin sizde hepimiz sağlıklı sıhhatli olarak kucaklarimiza alırız ınş yavrularimizi.

Son düzenleme:

Canım çok geçmiş olsun bizde bu kız nerelerde diye iyice meraklanmaya başlamıştik.bugün yine gittim doktora oksijeni az diye huzursuz oluyorum pazartesiye kesin olarak aldım randevumu Allahtan bir aksilik gelmezse ınş pazartesi sabah 7 de hastanede olucam.dua et bana canim ınş bi aksilik falan olmaz.bende doğuma girerken hepiniz için dua edicem ınş.

Canım çok geçmiş olsun bizde bu kız nerelerde diye iyice meraklanmaya başlamıştik.bugün yine gittim doktora oksijeni az diye huzursuz oluyorum pazartesiye kesin olarak aldım randevumu Allahtan bir aksilik gelmezse ınş pazartesi sabah 7 de hastanede olucam.dua et bana canim ınş bi aksilik falan olmaz.bende doğuma girerken hepiniz için dua edicem ınş.

ederim etmezmiyim canım benim Allah kurtarsın
sende hiç sancı falan yokmu canım ya valla şaşıyorum
baksana 40 ı tamamlıcan nerdeyse
acaba psikolojikmi bu doğum olayıda
hani ne blim ben sezeryan olcam deyince sancı falan gelmiyo gününümü bekliyo
ay bilmiyorum saçmalıyorum ateşimmi çıktı ne
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip ederi inş. canımm dualarım seninle

:))))ilahi canım ya guldurdun beni.sancı bugün girdiğim nstde çıktı.bebek çok kasiliyodu.o sanciymis megersem.ben de bilmiyordum.bebegin normal hareketi saniyodum çünkü çok canım yanmiyodu.ateş basıyodu.ama doktor dediki doğum sancısı bunun 15-20 katı dedi.bunlar yalanciymis.

Kızlar yherkese meraba
Ben kesin olarak aldım randevumu pazartesiye.doktorum daha bekler diye korkuyorum ama bugün gidince pazartesiye kesin gün Verdi.Allahtan bi aksilik olmazsa ınş pazartesi sabah 7 de hastanede olucam.hepiniz hakkınızı helal edin ne olur ne olmaz.bize dua etmeyide unutmayın.ınş kızımda bende sağlıklı sıhhatli olarak salı günü evimize döneriz.en kısa zamandada size yazarız teyzeler.hepinizi çok öpüyorum.ınş sırayla hepinizin güzel doğum haberlerini alicaz burdan.Allaha emanet olun...

canım hadi hayırlarla git sağlıcakla gel bize kızımı kucağıma aldım de
en kısa zamanda yani vakti saatinde bizde yaşarız inş
bizde seni öptük sende Allaha emanet ol..

canım benden kaynaklı bi sorun oldu bu durum,benim randevu 14.50 idi ama ben 16.30 da kapıdaydım:)
ümraniyedeydik işimiz vardı trafiğe takıldık yetişemedik
e tamda vizit saati birde üstüne yemek saati derken baya beklettiler
ama olsun beklemek tek kötü yanı yoksa ilgi alaka süper..
haftaya yine gidicem bakalım..

aaksoyoglu canım pazartesiye kesinleştiğine sevindim dualarımız seninle çarşamba günü inşş kızınla evindesin ne güzel
benimde aşırı şekilde belim ağrıyor dün yürümekte zorlandım resmen, inşş salıya kadar bir aksilik çıkmaz kontrolden sonra bakalım ne diyecek doktorum.inşş arkandan ben gelmem korkuyorum.

canım hadi allah kurtarsın inşallah sağlıklı güzel bi doğumun olur.

canım sağlıkla kızını kucağına al inşallah
kolay ve hayırlı doğumlar size
bizi habersiz bırakma sakın
doğumlar başladı artık devamıda gelir

Son düzenleme:
kızlar bugün kızmın kıyafetlerini yıkadım ev missssssssssss gibi dalin kokuyo
sanki bu kokuyla kızım daha bi gerçek oldu
kucağıma alıcağım günü sabırsızlıkla bekliyorum
odasına giriyorum doğmuş olsa şunu giyerdi şöyle yapardık falan hayallere daldım
çok duygusalım bugün mucizem geliyo mu şimdi gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…