- 21 Kasım 2008
- 1.815
- 23
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #4.241
Canım haberler guzel nasıl polıklınık kalabalıkmıydı bı anltsana bende 2 hafta sonra gıtmeyı dusunuyorum sıra falan beklenıyomu
3 gun once gittigimde 2300 deydi haftaya saliya gelmezse 2500 tamamlar ,tabi bu yediklerim hormon etkisi yaratipta sisirmezse
gerci sali gunude muayene randovum var kilosunu olcemez ,tekrarda ulturasona girmem sanirim ancak dogumda ogrenicem ben kilosunu, sizler her gitmenizde ne guzel ogreniyosunuz kilosunu ,ben ancak ozel ultrasona girersem ogreiyorum
evet bide senin problemler var yediklerine dikkat etmen gerek, benim suana kadar hersey yolunda tum tesler iyiydi su bir haftada cokda bi zrari olmaz, tai sen simdiden yersen belki olur yinede danisman gerek doktora
canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim, cok sukur 30'lu haftalarada girdik, kipir kipir bebeklerimiz mutlulugumuza mutluluk katuyor cok sukur.... canim bende bugun ultrasounda girdim, sonra doktoru gordum, cok sukur bizimde hersey yolunda, bebegimin, gelisimi, sagligi yerindeee, kilosu 30+1 ile 1560 canim, senin kizininda kilosuucok guzel, neyi kucyk, zaten doktorun officindeki bebe kilo cizelgesinde 30.hafta sonu 1300 gosteriyor... bizimkiler masallah boyle almaya devam ederlersee, vakitli dogarlarsa tosuncuk olcaklar, kiloya takilmaaa bende ilk baslar cok takiliyodum,,,, sen ne yersen ye o alcani aliyirrrr.....iki hafta sonra benimde randevuuu,,, sim diden gun sayiyorummm..... kizsimdi byrda gece 12:00 etli pide yiyirum, kayibpedrim getormissagolsunn,, yedikce yiyesim geliyorrr... kilo'da aliyorumm Amma hicmi hic umrumda degil, ilk dedim balli, muzlu sut yapam sempatik'ten gorunce, bakdim bal bitmis, pide sen beni ye der gibi bakiyor.... bende yiyeyimm barii dedimm...
tablo gidince çok üzülmüştüm bir tek burda tutuyordum geri gelince hemen kopyaladım :)
doğum tablosuda yakışır topiğimize
canım kilo olayına çok takılmayın sağlıkla doğsun bebişler
doğumdan sonra emerek daha çok kilo alıyolar
eltim 33 de erken doğum yaptı 2 kiloydu çocuk
1 ay oldu şuan 3.200 olmuş sağlıkla vakitlice gelsinler ona dua edin
canım hemde nasıl bekledim yaa,tek derdi beklemek zaten
4.30 da hastaneye girdim 7 de çıktım
usg ile muayne dopler ve nst yapıldı sadece
2.5 saat sürdü yani bunlar
AKASYAOGLU, guzel dogum haberlerini bekliyorum ins, hocbirsey olmiycak saglikli sihatli bebisini kucagina alcan, doktorun saydiklarininda hicbirisii allah izni ile olmiycak,,, morelini yuksek tut, ay pazartesi sanki ben dogurcam gibi heycan sardiii, had ilk bebegimiz hayirlisi ile dunyaya gelsin ins...
KARDELEN, canim ikizlerinin, kizlarinin kilolari cok iyii masallah ikiz olmalarina ragmen RUDI'ninkilerde oyle masallahh onlaraaa..... cok sukur sagliklati, sihatleride yerinde, dertli gunler geride kaliyor gibi cok sukur, bencede sen en erken 35+5 de yapcannn....
SEMPATIK, bence senin kizin kilosu 3.000 kiloyu bile geccek gibi geliyor, bak gorursun... seninde az kaldi bir avazda, kucaginizalirsiniz ins.... parkyatagi kurmak 15. dalkika hic onemli degil, yarinda benim oda takimi gelcek ins.. oglusumun, ama daha yatak, yorgan, perde hicbisey yok, yavas yavas ins, guzel dusuncemki guzel seyler olsun ins... bende valiz cikardim kucuk bi tane ama daha baslamadim doldurmaya, sen paylas bizimle neler koydunu benimde kafamda az bucuk sekil alirr......
kizlar benim cikmam lazim, buun arkadaslar cok sukur iyi dahada iyi olcaz ins....
selam kızlar nasılsınız
ben geçen hafta perşembe günü annemlere gittim gidiş o gidiş orda hasta oldum boğazlarım şişti grip falan derken orda kaldım anam baktı bana dün gecede babam evime getirdi biraz iyiyim sadece sesimkısıldı ergenler gibi çıkıyo ses :)
geçmişi hiç okuyamadım bella faceden mesaj attı saolsun ondan aaksoyoğulunun pazartesi doğuma gideceğini öğrendim çok heyecanladım Allahım sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş. hepimize aminnn
ben yine yazarım kızlar azcuk daha düzeleyim.
salı günü doktor kontrolüm var ogünde muhakkak yazarım
hepinizi öptük
selam kızlar nasılsınız
ben geçen hafta perşembe günü annemlere gittim gidiş o gidiş orda hasta oldum boğazlarım şişti grip falan derken orda kaldım anam baktı bana dün gecede babam evime getirdi biraz iyiyim sadece sesimkısıldı ergenler gibi çıkıyo ses :)
geçmişi hiç okuyamadım bella faceden mesaj attı saolsun ondan aaksoyoğulunun pazartesi doğuma gideceğini öğrendim çok heyecanladım Allahım sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş. hepimize aminnn
ben yine yazarım kızlar azcuk daha düzeleyim.
salı günü doktor kontrolüm var ogünde muhakkak yazarım
hepinizi öptük
Canım çok geçmiş olsun bizde bu kız nerelerde diye iyice meraklanmaya başlamıştik.bugün yine gittim doktora oksijeni az diye huzursuz oluyorum pazartesiye kesin olarak aldım randevumu Allahtan bir aksilik gelmezse ınş pazartesi sabah 7 de hastanede olucam.dua et bana canim ınş bi aksilik falan olmaz.bende doğuma girerken hepiniz için dua edicem ınş.
ederim etmezmiyim canım benim Allah kurtarsın
sende hiç sancı falan yokmu canım ya valla şaşıyorum
baksana 40 ı tamamlıcan nerdeyse
acaba psikolojikmi bu doğum olayıda
hani ne blim ben sezeryan olcam deyince sancı falan gelmiyo gününümü bekliyo
ay bilmiyorum saçmalıyorum ateşimmi çıktı ne
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip ederi inş. canımm dualarım seninle
Kızlar yherkese meraba
Ben kesin olarak aldım randevumu pazartesiye.doktorum daha bekler diye korkuyorum ama bugün gidince pazartesiye kesin gün Verdi.Allahtan bi aksilik olmazsa ınş pazartesi sabah 7 de hastanede olucam.hepiniz hakkınızı helal edin ne olur ne olmaz.bize dua etmeyide unutmayın.ınş kızımda bende sağlıklı sıhhatli olarak salı günü evimize döneriz.en kısa zamandada size yazarız teyzeler.hepinizi çok öpüyorum.ınş sırayla hepinizin güzel doğum haberlerini alicaz burdan.Allaha emanet olun...
Ama saatlı randevu degılmı sen işlemleri beklerken çok kalabalıkmıydı yanı 3ayrı işlem için önunde bı suru ınsan vardı yanı ee nasıl o zaman senı beklıyoduk dıolar kı zaten randevuları ancak 10 kişilik nasıl kalabalık oluyokı harıcı baska yerden demı randevu alınıyor bızım bılmedıgımız
Kızlar yherkese meraba
Ben kesin olarak aldım randevumu pazartesiye.doktorum daha bekler diye korkuyorum ama bugün gidince pazartesiye kesin gün Verdi.Allahtan bi aksilik olmazsa ınş pazartesi sabah 7 de hastanede olucam.hepiniz hakkınızı helal edin ne olur ne olmaz.bize dua etmeyide unutmayın.ınş kızımda bende sağlıklı sıhhatli olarak salı günü evimize döneriz.en kısa zamandada size yazarız teyzeler.hepinizi çok öpüyorum.ınş sırayla hepinizin güzel doğum haberlerini alicaz burdan.Allaha emanet olun...
Kızlar yherkese meraba
Canım çok geçmiş olsun bizde bu kız nerelerde diye iyice meraklanmaya başlamıştik.bugün yine gittim doktora oksijeni az diye huzursuz oluyorum pazartesiye kesin olarak aldım randevumu Allahtan bir aksilik gelmezse ınş pazartesi sabah 7 de hastanede olucam.dua et bana canim ınş bi aksilik falan olmaz.bende doğuma girerken hepiniz için dua edicem ınş.
Kızlar yherkese meraba
Ben kesin olarak aldım randevumu pazartesiye.doktorum daha bekler diye korkuyorum ama bugün gidince pazartesiye kesin gün Verdi.Allahtan bi aksilik olmazsa ınş pazartesi sabah 7 de hastanede olucam.hepiniz hakkınızı helal edin ne olur ne olmaz.bize dua etmeyide unutmayın.ınş kızımda bende sağlıklı sıhhatli olarak salı günü evimize döneriz.en kısa zamandada size yazarız teyzeler.hepinizi çok öpüyorum.ınş sırayla hepinizin güzel doğum haberlerini alicaz burdan.Allaha emanet olun...[/Q
SAĞLIKLA KUCAĞINA AL İNŞALLAH AKASYAOĞLU DARISI BAŞIMIZA...
HAYIRLISI İLE BENİM DE İNŞALLAH GELECEK PAZARTESİ...
DARISI DA BİZLERİN BAŞINA İNŞALLAH...
ÇOK ÇOK İİ OL...