- 18 Ekim 2010
- 1.893
- 21
- Konu Sahibi Sympathique
- #4.221
Canimsin sagol beni dusundugun icin gittinmi dun diyetisyene ne dedi?
Seni görünce hep rahatlıyorum zaten masalllah Yok canım pazartesi dahılıyeye gıtcem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimsin sagol beni dusundugun icin gittinmi dun diyetisyene ne dedi?
Canım maşallah bebişlerine senin tek yumurta ikizi mi ?Kizlqr ultrasondan geldim
Kizlar iyi cok sukur 1200 gr oburu1500gr olmus masallah
Pazarteside kontrolum var bide diyetisyene gidicem seker icin
Dualarimiz birbirimize ins
Allaha emanetiz
kardelen masallah sükürler olsun rabbime bak güzel güzel büyüyorlar annesi kızların bu arada isim düsünmeye başladın mı?
kızlar ben bugün hastane çıkışlarımızı ütüledim kaldırdım hazır sadece valize konucak bakalım ne zaman gelicekler rosestel 37 haftaya bayıldım inşş hepimizin ki gider o haftalara .
Geçmiş olsun bebet. Sezeryan ile doğumun gerçekleşecek değil mi ? doktorun sana hep en kötü ihtimalleri söylemiş. Umarım hiç birine gerek kalmaz sadece tedbir amaçlı kan bulundurmak iyi olur. Lütfen sende pozitif ol...Gunaydın arkadaslar dun aksam acıle gıttım sancım vardı ıdrar yolu ıltıhabı baslangıcıymıs.Tam ohh deyıp rahatlarken doktor bombayı patlattı.Benım erken dogum rıskım vardı kanamalıydı hatırlarsanız plesanta asagıda rahımı kapatıyor dıye.Nasıl oluyorsa plesanta rahım duvarının ıcıne gırmıs dogumum cok rısklı 8 unıte kadar kana ıhtıyac olabılırmıs kan bankası olan devlet hastanesınde dogum yapıcakmısım,kanama durdurulamazsa rahım alınırmıs artık devamını dusunmek bıle ıstemıyorum.Bebegım cok sukur ıyı ama bu sartlar altında bebegımıde erken dunyaya getırmek zorunda kalabılırmısım.Bugun doplere gırıcem herseyı netlesıcek plesantanın ne kadar ıcerıde oldugu falan.Bana dua edın ne olur cok korkuyorum bu kadar gelıp bebegımı kucagıma alamamakdan korkuyorum
simpatcım sen daha doğurmadın mışaka canım vakti saatinde gelsin inş
ben 27.haftada az daha doğuryordum nasıl korktum kızım küçük olcak diye
ama şükür atlattık şimdi geçirdğim her gün için şükderiyorum..
kg alması için yazdıklarını aklıma not aldım bende yiyorum sırf kızım kg alsın diye ama almıyor yaaa:2:
ankaralı kızının m asallahı var daha ne olucak kız, yavaş yavaş büyüyor iste çok sevindim canım herseyin yolunda olmasına .
yok canim dogurmadim surunuyorum dermisim eli kulaginda bekliyorum, son iki seferdir muayeneye gittigimde doktor anmlatiyor bak soyle soyle olunca gel, esime diyor acilin surdan gir yukari cik falan diye, tabi oda bunlari anlatinca bana bi heyecan geliyor sanki yarina dogurcakmisim gibi ama dogurmayip yine obur randovuye gidiyorum simdi sali gunu randovum var ozamanda yine anlatir ,bu gidislede tam zamainda gelirdir artik hayirlisi ,bikac gun oncesinde 2318 di 2500 gecsinde ondan sonra gelsin diyorum yani millet 3 kilo dogcak kucuk derken ben 2500 raziyim, yeterki saglikli olsunlar insallah cikica buyur
benimde 32. haftada 1560 di senin bugun boyleymis takma kafana daha cok kilo alir canim, ozellikle doktorum gecen dedi bebekler son zamanlarda cok kilo alir ne bulursan ye dedi :) belkide son zamanlarda alcak bizimkiler
kilo almasi icin uyguladiklarim hep tecrubelilerden ogrendim insallah yararli olur
tek korkum muzdu ,muz cok iyi geliyomus ama bana kabiz yapiyor diye yemeye korkardim, simdi sut muz bal blendirdan gecirip iciyorum kabizligi birak aksina cok iyi tuvalete cikariyor buda cok iyi oldu
slm kızlar
bugün dr a gittim randevuma geç kaldık işimiz vardı başka bi yerde dönüştede malum istanbulun yağmur trafiğine takıldık stres yaptım geç kaldık diye içeri girince bizde seni bekliyoruz dediler çok şaşırdım:S neyse önce usg kontrolü yaptı suyu falan iyi dedi,ben hemen atladım kg sunu sordum 1435 kg dedi haftasına göre uyumlu desede bana yine az geldi ama bu ölçüm yapan kişiye göre değişiyor gibime geldi ben 1500 den fazla bekliyordum netteki bilgilere göre neyse çok takılmıyorum.
dopler yapıcaz kan akışına bakıcaz dedi doğumhaneye aldılar uzman dr geldi baktı tamam herşey yolunda dedi,sonra birde nst çıktı başıma onada aldılar şükür ondada sorun çıkmadı herşey yolunda dedi,haftaya tekrar gel dedi her hafta bu işlemleri görücez artık..
işte böyle bizden..
slm kızlar
bugün dr a gittim randevuma geç kaldık işimiz vardı başka bi yerde dönüştede malum istanbulun yağmur trafiğine takıldık stres yaptım geç kaldık diye içeri girince bizde seni bekliyoruz dediler çok şaşırdım:S neyse önce usg kontrolü yaptı suyu falan iyi dedi,ben hemen atladım kg sunu sordum 1435 kg dedi haftasına göre uyumlu desede bana yine az geldi ama bu ölçüm yapan kişiye göre değişiyor gibime geldi ben 1500 den fazla bekliyordum netteki bilgilere göre neyse çok takılmıyorum.
dopler yapıcaz kan akışına bakıcaz dedi doğumhaneye aldılar uzman dr geldi baktı tamam herşey yolunda dedi,sonra birde nst çıktı başıma onada aldılar şükür ondada sorun çıkmadı herşey yolunda dedi,haftaya tekrar gel dedi her hafta bu işlemleri görücez artık..
işte böyle bizden..
Kardelencim senide mi uyku tutmadı? Yoksa gece kuşu mu oldun?
Bu arada sen ve bebişler nasılsınız?
ha bu arada kizlarrr elif 1 haftadir hic girmemis buraya, faceye baktim ordada en son 1 hafta once girmis aceba nette bi problemmi var insallah kendinde bisey yoktur hersey yolundadir
Tablo isini cozduk ilk sayfaya bakarsaniz eger, baya ugrasildi ama oldu sonunda sadece kasim annelerinin tablosu silindi oda yeniden herkesin bilgisi gerekli tek tek sayfalara bakip yapmam lazim
birde bu tablonun yapma sekli zor eskisi gibi degil,simdi yeniden nasil yapcam bilmem
gerci bundan sonra bi tablo daha yapcam bebisler dogduktan sonra ,tarihi, kilosu boyu falan buda iyi olur dimi :)
slm kızlar
işte böyle bizden..