2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Kizlqr ultrasondan geldim
Kizlar iyi cok sukur 1200 gr oburu1500gr olmus masallah
Pazarteside kontrolum var bide diyetisyene gidicem seker icin
Dualarimiz birbirimize ins
Allaha emanetiz:KK54:
Canım maşallah bebişlerine senin tek yumurta ikizi mi ?

kardelen masallah:nazar::nazar: sükürler olsun rabbime bak güzel güzel büyüyorlar annesi kızların bu arada isim düsünmeye başladın mı?
kızlar ben bugün hastane çıkışlarımızı ütüledim kaldırdım hazır sadece valize konucak bakalım ne zaman gelicekler rosestel 37 haftaya bayıldım inşş hepimizin ki gider o haftalara .

canım sadece hastane çıkışlarını mı yıkadın yoksa tüm kıyafetlerinimi bende güneş açınca bundan sonra güneşli günler olur mu bilmem ama o zaman yıkayayım diyorum.
Gunaydın arkadaslar dun aksam acıle gıttım sancım vardı ıdrar yolu ıltıhabı baslangıcıymıs.Tam ohh deyıp rahatlarken doktor bombayı patlattı.Benım erken dogum rıskım vardı kanamalıydı hatırlarsanız plesanta asagıda rahımı kapatıyor dıye.Nasıl oluyorsa plesanta rahım duvarının ıcıne gırmıs dogumum cok rısklı 8 unıte kadar kana ıhtıyac olabılırmıs kan bankası olan devlet hastanesınde dogum yapıcakmısım,kanama durdurulamazsa rahım alınırmıs artık devamını dusunmek bıle ıstemıyorum.Bebegım cok sukur ıyı ama bu sartlar altında bebegımıde erken dunyaya getırmek zorunda kalabılırmısım.Bugun doplere gırıcem herseyı netlesıcek plesantanın ne kadar ıcerıde oldugu falan.Bana dua edın ne olur cok korkuyorum bu kadar gelıp bebegımı kucagıma alamamakdan korkuyorum
Geçmiş olsun bebet. Sezeryan ile doğumun gerçekleşecek değil mi ? doktorun sana hep en kötü ihtimalleri söylemiş. Umarım hiç birine gerek kalmaz sadece tedbir amaçlı kan bulundurmak iyi olur. Lütfen sende pozitif ol...

Son düzenleme:
selam kizlarr nasilsiniz, kardelen ve ankara durmlarinizin iyi olmasina cok sevindim,insallah son zamana kadar bekler bebisler acele etmezler gelmekte
bide insan 30 lu haftalara girince heran tetikte oluyo sanki gelecekmis gibi

ben suan gece gunduz bekliyorum gelicek diye, surda esas zamanimiza 20 gun kaldi acilmam falan oldugundan dolayi bebis gelebilir , cantami hazirladim bekliyor daha besigi hazirlamadim yani park yatak oldigu icin hazir kurulcak ,odada az yatak komidinler yerinden oynayacagi icin pazar gununu bekliyorum esimle yapim diye, ozamana kadar gelirsede onemli degil gelince kurarim en onemlisi cantamizin hazir olmasi
koca bi valiz oldu sanki tatile cikiyo gibi :) onu koyum bunu koyum hala eksik cikiyo bugunde aklima geldiki ben yelekle corap koymayi unuttum :)

baska hazirlayan varmi cantasini, aaksoyoglu canim sen hazirlamisindir simdi sende heyecan dorumta demek pazartesi ilk bebegimiz gelecek haa, zaten seni bekliyorduta siradaki benmi mehtapmi artik bi supriz arkadasmi olcak bilmiyoruz ,bundan sonra gunlerimiz hep bi heyecanla gececk hepimize insallah hayirli dogumlar nasip eder Rabbim

kizlarr tek tek alinti yapmadim iliyosunuz hepimiz aklimdasiniz hepiizin iyi olmasini cok istiyorum ,biz kasim anneleri finale geldik insallah biz bebeisleri alinca sira aralik annelerinde olcak
zaten diger kasim topiginde bikac kisi dogurdu artik bundan sonra gunluk dogumlar olur:)

ben baya bi zorluyorum karnim koccaman oldu bi gorseniz nasil besleiyorum saliya kadar bebegi siskolastirim diye:KK1: suan bile elimlde koca bi bardak ,sut,muz,bali rondodan gecirdim onu iciyorum
sabah ogle aksam 1 kasik keciboynuzu pekmezi iciyorum cok iyi geliyomus, zaten diger peynir yogurt turlerinide tuketiyorum
ha bide gunluk 4-5 tane hurma yiyorum aklinizda bulunsun sizde yiyin hurma cok faydaliymis dogumu kolaylastiriyor,anne sutunu artiriyor ve ve rahim acilmasina bile yardimci oluyomus
du bakalim kac kilo alcam 2 aydir dogru durust kilo almiyodum alirsamda onemli degil zaten geldi zamanim :)

ha bu arada kizlarrr elif 1 haftadir hic girmemis buraya, faceye baktim ordada en son 1 hafta once girmis aceba nette bi problemmi var insallah kendinde bisey yoktur hersey yolundadir

Tablo isini cozduk ilk sayfaya bakarsaniz eger, baya ugrasildi ama oldu sonunda sadece kasim annelerinin tablosu silindi oda yeniden herkesin bilgisi gerekli tek tek sayfalara bakip yapmam lazim
birde bu tablonun yapma sekli zor eskisi gibi degil,simdi yeniden nasil yapcam bilmem

gerci bundan sonra bi tablo daha yapcam bebisler dogduktan sonra ,tarihi, kilosu boyu falan buda iyi olur dimi :)

slm kızlar
bugün dr a gittim randevuma geç kaldık işimiz vardı başka bi yerde dönüştede malum istanbulun yağmur trafiğine takıldık stres yaptım geç kaldık diye içeri girince bizde seni bekliyoruz dediler çok şaşırdım:S neyse önce usg kontrolü yaptı suyu falan iyi dedi,ben hemen atladım kg sunu sordum 1435 kg dedi haftasına göre uyumlu desede bana yine az geldi ama bu ölçüm yapan kişiye göre değişiyor gibime geldi ben 1500 den fazla bekliyordum netteki bilgilere göre neyse çok takılmıyorum.
dopler yapıcaz kan akışına bakıcaz dedi doğumhaneye aldılar uzman dr geldi baktı tamam herşey yolunda dedi,sonra birde nst çıktı başıma onada aldılar şükür ondada sorun çıkmadı herşey yolunda dedi,haftaya tekrar gel dedi her hafta bu işlemleri görücez artık..
işte böyle bizden..

simpatcım sen daha doğurmadın mı:KK1:şaka canım vakti saatinde gelsin inş
ben 27.haftada az daha doğuryordum nasıl korktum kızım küçük olcak diye
ama şükür atlattık şimdi geçirdğim her gün için şükderiyorum..

kg alması için yazdıklarını aklıma not aldım bende yiyorum sırf kızım kg alsın diye ama almıyor yaaa:2:

simpatcım sen daha doğurmadın mı:KK1:şaka canım vakti saatinde gelsin inş
ben 27.haftada az daha doğuryordum nasıl korktum kızım küçük olcak diye
ama şükür atlattık şimdi geçirdğim her gün için şükderiyorum..

kg alması için yazdıklarını aklıma not aldım bende yiyorum sırf kızım kg alsın diye ama almıyor yaaa:2:

ankaralı kızının m asallahı var daha ne olucak kız, yavaş yavaş büyüyor iste çok sevindim canım herseyin yolunda olmasına .

yok canim dogurmadim surunuyorum dermisim:KK53: eli kulaginda bekliyorum, son iki seferdir muayeneye gittigimde doktor anmlatiyor bak soyle soyle olunca gel, esime diyor acilin surdan gir yukari cik falan diye, tabi oda bunlari anlatinca bana bi heyecan geliyor sanki yarina dogurcakmisim gibi ama dogurmayip yine obur randovuye gidiyorum:KK1: simdi sali gunu randovum var ozamanda yine anlatir ,bu gidislede tam zamainda gelirdir artik hayirlisi ,bikac gun oncesinde 2318 di 2500 gecsinde ondan sonra gelsin diyorum yani millet 3 kilo dogcak kucuk derken ben 2500 raziyim, yeterki saglikli olsunlar insallah cikica buyur

benimde 32. haftada 1560 di senin bugun boyleymis takma kafana daha cok kilo alir canim, ozellikle doktorum gecen dedi bebekler son zamanlarda cok kilo alir ne bulursan ye dedi :) belkide son zamanlarda alcak bizimkiler

kilo almasi icin uyguladiklarim hep tecrubelilerden ogrendim insallah yararli olur
tek korkum muzdu ,muz cok iyi geliyomus ama bana kabiz yapiyor diye yemeye korkardim, simdi sut muz bal blendirdan gecirip iciyorum kabizligi birak aksina cok iyi tuvalete cikariyor buda cok iyi oldu:KK53:

ankaralı kızının m asallahı var daha ne olucak kız, yavaş yavaş büyüyor iste çok sevindim canım herseyin yolunda olmasına .

ayy canım sağolasın gereksiz mi takıntı yapıyorum
gelişmesi güzel olsun isityorum doğum falan olursa diye neyapayım:)
teşekkür ederim canım
inş hep böyle güzel haberlerimiz olur hepimizin

yok canim dogurmadim surunuyorum dermisim:KK53: eli kulaginda bekliyorum, son iki seferdir muayeneye gittigimde doktor anmlatiyor bak soyle soyle olunca gel, esime diyor acilin surdan gir yukari cik falan diye, tabi oda bunlari anlatinca bana bi heyecan geliyor sanki yarina dogurcakmisim gibi ama dogurmayip yine obur randovuye gidiyorum:KK1: simdi sali gunu randovum var ozamanda yine anlatir ,bu gidislede tam zamainda gelirdir artik hayirlisi ,bikac gun oncesinde 2318 di 2500 gecsinde ondan sonra gelsin diyorum yani millet 3 kilo dogcak kucuk derken ben 2500 raziyim, yeterki saglikli olsunlar insallah cikica buyur

benimde 32. haftada 1560 di senin bugun boyleymis takma kafana daha cok kilo alir canim, ozellikle doktorum gecen dedi bebekler son zamanlarda cok kilo alir ne bulursan ye dedi :) belkide son zamanlarda alcak bizimkiler

kilo almasi icin uyguladiklarim hep tecrubelilerden ogrendim insallah yararli olur
tek korkum muzdu ,muz cok iyi geliyomus ama bana kabiz yapiyor diye yemeye korkardim, simdi sut muz bal blendirdan gecirip iciyorum kabizligi birak aksina cok iyi tuvalete cikariyor buda cok iyi oldu:KK53:

canım hayırla kavuş inş kuzucuğuna..
valla sağlığından sonra tek derdimiz kg ları sanırım:)
valla 2500 e bende razıyım sanki küçük olcak diye korkumdan ölüyorum
muzdada potasyum çok var aman dikkat yani benim için riskli olablir
ya ben öyle herşeyide yiyemiyorum yaa
kızartma makarna pilav yasak
e zaten tuzsuz yiyorum kızım nasıl kg alcak bakalım

slm kızlar
bugün dr a gittim randevuma geç kaldık işimiz vardı başka bi yerde dönüştede malum istanbulun yağmur trafiğine takıldık stres yaptım geç kaldık diye içeri girince bizde seni bekliyoruz dediler çok şaşırdım:S neyse önce usg kontrolü yaptı suyu falan iyi dedi,ben hemen atladım kg sunu sordum 1435 kg dedi haftasına göre uyumlu desede bana yine az geldi ama bu ölçüm yapan kişiye göre değişiyor gibime geldi ben 1500 den fazla bekliyordum netteki bilgilere göre neyse çok takılmıyorum.
dopler yapıcaz kan akışına bakıcaz dedi doğumhaneye aldılar uzman dr geldi baktı tamam herşey yolunda dedi,sonra birde nst çıktı başıma onada aldılar şükür ondada sorun çıkmadı herşey yolunda dedi,haftaya tekrar gel dedi her hafta bu işlemleri görücez artık..
işte böyle bizden..

Canım haberler guzel nasıl polıklınık kalabalıkmıydı bı anltsana bende 2 hafta sonra gıtmeyı dusunuyorum sıra falan beklenıyomu

3 gun once gittigimde 2300 deydi haftaya saliya gelmezse 2500 tamamlar ,tabi bu yediklerim hormon etkisi yaratipta sisirmezse :KK1:
gerci sali gunude muayene randovum var kilosunu olcemez ,tekrarda ulturasona girmem sanirim ancak dogumda ogrenicem ben kilosunu, sizler her gitmenizde ne guzel ogreniyosunuz kilosunu ,ben ancak ozel ultrasona girersem ogreiyorum

evet bide senin problemler var yediklerine dikkat etmen gerek, benim suana kadar hersey yolunda tum tesler iyiydi su bir haftada cokda bi zrari olmaz, tai sen simdiden yersen belki olur yinede danisman gerek doktora

bizim kizlarda oyle dogustan kokosmu olcakki:KK53:
$307323_233959206662972_111428418916052_683850_702736180_n.jpg

slm kızlar
işte böyle bizden..

canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim, cok sukur 30'lu haftalarada girdik, kipir kipir bebeklerimiz mutlulugumuza mutluluk katuyor cok sukur.... canim bende bugun ultrasounda girdim, sonra doktoru gordum, cok sukur bizimde hersey yolunda, bebegimin, gelisimi, sagligi yerindeee, kilosu 30+1 ile 1560 canim, senin kizininda kilosuu:nazar::nazar: cok guzel, neyi kucyk, zaten doktorun officindeki bebe kilo cizelgesinde 30.hafta sonu 1300 gosteriyor... bizimkiler masallah boyle almaya devam ederlersee, vakitli dogarlarsa tosuncuk olcaklar, kiloya takilmaaa bende ilk baslar cok takiliyodum,,,, sen ne yersen ye o alcani aliyirrrr.....iki hafta sonra benimde randevuuu,,, sim diden gun sayiyorummm..... kizsimdi byrda gece 12:00 etli pide yiyirum, kayibpedrim getormissagolsunn,, yedikce yiyesim geliyorrr... kilo'da aliyorumm Amma hicmi hic umrumda degil, ilk dedim balli, muzlu sut yapam sempatik'ten gorunce, bakdim bal bitmis, pide sen beni ye der gibi bakiyor.... bende yiyeyimm barii dedimm...

AKASYAOGLU, guzel dogum haberlerini bekliyorum ins, hocbirsey olmiycak saglikli sihatli bebisini kucagina alcan, doktorun saydiklarininda hicbirisii allah izni ile olmiycak,,, morelini yuksek tut, ay pazartesi sanki ben dogurcam gibi heycan sardiii, had ilk bebegimiz hayirlisi ile dunyaya gelsin ins...

KARDELEN, canim ikizlerinin, kizlarinin kilolari cok iyii masallah ikiz olmalarina ragmen RUDI'ninkilerde oyle masallahh onlaraaa..... cok sukur sagliklati, sihatleride yerinde, dertli gunler geride kaliyor gibi cok sukur, bencede sen en erken 35+5 de yapcannn....

SEMPATIK, bence senin kizin kilosu 3.000 kiloyu bile geccek gibi geliyor, bak gorursun... seninde az kaldi bir avazda, kucaginizalirsiniz ins.... parkyatagi kurmak 15. dalkika hic onemli degil, yarinda benim oda takimi gelcek ins.. oglusumun, ama daha yatak, yorgan, perde hicbisey yok, yavas yavas ins, guzel dusuncemki guzel seyler olsun ins... bende valiz cikardim kucuk bi tane ama daha baslamadim doldurmaya, sen paylas bizimle neler koydunu benimde kafamda az bucuk sekil alirr......

kizlar benim cikmam lazim, buun arkadaslar cok sukur iyi dahada iyi olcaz ins....

Günaydın Kızlar;
İstanbul çok soğuk bugun , ben şimdiden bebişleri düşünüyorum ağzı burnu donar yavrucakların yahu..
Kendinize iyi bakınnn

Kardelencim senide mi uyku tutmadı? Yoksa gece kuşu mu oldun?

Bu arada sen ve bebişler nasılsınız?

Ayyy canim kusura bakma beni gece uyku tutmamistida yazilanlari okuyodum yeni gordum senin msjini ben hala yatiyorum cok sikildim ama allah buyuk sabrini veriyo saglikli dogsunlarda bunada raziyim
Benim rahim boyu dogum yapma durumunda hep cocuklar buyudukcede daha tehlikeli oluyo
İnsallah en az 32 ye kadar durabilirim ama hayirlisi tabi
Bebekler iyiler rabbime sukur pazartesi kontrole gitcem yine bide diyetisyene seker icin
İcimden kendimi hep telkin ediyom azkaldi ya sabir diyom
Saka maka nerdeyse 10 haftAdir yatakya bagliyim
Rabbim bundan geri koymasin.....

sila ya obur kizim niye az kilo aliyo?
acaba bisey yapamazmiyim onunda oburune yetismesi icin?
bukonuda bi bilgin varmi?aralarinda 3oo gr var

ha bu arada kizlarrr elif 1 haftadir hic girmemis buraya, faceye baktim ordada en son 1 hafta once girmis aceba nette bi problemmi var insallah kendinde bisey yoktur hersey yolundadir

Tablo isini cozduk ilk sayfaya bakarsaniz eger, baya ugrasildi ama oldu sonunda sadece kasim annelerinin tablosu silindi oda yeniden herkesin bilgisi gerekli tek tek sayfalara bakip yapmam lazim
birde bu tablonun yapma sekli zor eskisi gibi degil,simdi yeniden nasil yapcam bilmem

gerci bundan sonra bi tablo daha yapcam bebisler dogduktan sonra ,tarihi, kilosu boyu falan buda iyi olur dimi :)

tablo gidince çok üzülmüştüm bir tek burda tutuyordum geri gelince hemen kopyaladım :)
doğum tablosuda yakışır topiğimize

slm kızlar
işte böyle bizden..

canım kilo olayına çok takılmayın sağlıkla doğsun bebişler
doğumdan sonra emerek daha çok kilo alıyolar
eltim 33 de erken doğum yaptı 2 kiloydu çocuk
1 ay oldu şuan 3.200 olmuş sağlıkla vakitlice gelsinler ona dua edin

X