-
- Konu Sahibi Sympathique
- #4.181
canım merak ettiğin için çok sağolasın.
aksi gibi bizim leptop bozuldu herşey üst üste geldi eşim gitti yeni bi leptop aldı
siftah hemen girdim yazdım
çok şükür bi sorun yok iyiyz kızımla
yarın idrar testini götrcez marmaraya işte bakalım
cumaya randevu aldık bu arada
Cok sevındım bende ıyı olmanıza bı sure yazmayınca ınsan hemen telaslanıyor sonuclarını da yaz merak da bırakma bızı Marmara da senınle ılgılenen kadın dogum doktorunun adı ne benımle ılgılenen erkekdı ve cok ıyıydı acaba o mu?
canım bak yarın 29 haftan bitiyor daha ne azabı masallah kızlarına inşş daha da giderler ama artık risk azaldı korkma mutlu ol.offffffffffffffff yarin ultrasona gidicem cok korkuyom
ne zaman bitecek allahim bu azapppppppppppp
herkese meraba kızlar
az önce doktordan çıktım.doktor kalp atışlarını 2 dir beğenmiyorum bi bakalım ultrasonla dedi.bebeğe giden kan akımı azalmış.tabi itiraf etmiyor doktor ama iğneyi kestigimiz için oldu büyük ihtimalle.yarın ve hafta sonu sürekli hareketlerini kontrol et dedi.oynamadığını hissedersen hemen gel dedi.oynarsada pazartesi ye sen valizinle hazırlıklı olarak gel heran alabilirim dedi.çok stresliyim suanda.madem riskli niye yarın almiyo onada kafam takıldı.bebek icerde mutsuz diyo.ama ben birazdaha kalsın istiyorum diyo.3400 gr olmuş kızım muhtemelen pazartesi kasım aralık annelerinin ilk bebeği geliyo:)ama ekim bebeği olarak.kızlar çok heycanliyim stresliyim garip duygular yaşıyorum.
Buarada tülleri sormussunuz kızlar daha gelmedi.gelince eklemeye çalışırım.daha odamız bile gelmedi bizim.heralde kızım onlardan önce gelicek.allahtan beşiği hazır:)
kızlar dua edin bize pazartesiye kadar ınş bi sorun olmaz sürekli oynuyomu diye elim karnimda geziyorum.artık uyuyamamda ben.
Herkese meraba kızlar
Az önce doktordan çıktım.doktor kalp atışlarını 2 dir beğenmiyorum bi bakalım ultrasonla dedi.bebeğe giden kan akımı azalmış.tabi itiraf etmiyor doktor ama iğneyi kestigimiz için oldu büyük ihtimalle.yarın ve hafta sonu sürekli hareketlerini kontrol et dedi.oynamadığını hissedersen hemen gel dedi.oynarsada pazartesi ye sen valizinle hazırlıklı olarak gel heran alabilirim dedi.çok stresliyim suanda.madem riskli niye yarın almiyo onada kafam takıldı.bebek icerde mutsuz diyo.ama ben birazdaha kalsın istiyorum diyo.3400 gr olmuş kızım muhtemelen pazartesi kasım aralık annelerinin ilk bebeği geliyo:)ama ekim bebeği olarak.kızlar çok heycanliyim stresliyim garip duygular yaşıyorum.
Buarada tülleri sormussunuz kızlar daha gelmedi.gelince eklemeye çalışırım.daha odamız bile gelmedi bizim.heralde kızım onlardan önce gelicek.Allahtan beşiği hazır:)
Kızlar dua edin bize pazartesiye kadar ınş bi sorun olmaz sürekli oynuyomu diye elim karnimda geziyorum.artık uyuyamamda ben.
Herkese meraba kızlar
Az önce doktordan çıktım.doktor kalp atışlarını 2 dir beğenmiyorum bi bakalım ultrasonla dedi.bebeğe giden kan akımı azalmış.tabi itiraf etmiyor doktor ama iğneyi kestigimiz için oldu büyük ihtimalle.yarın ve hafta sonu sürekli hareketlerini kontrol et dedi.oynamadığını hissedersen hemen gel dedi.oynarsada pazartesi ye sen valizinle hazırlıklı olarak gel heran alabilirim dedi.çok stresliyim suanda.madem riskli niye yarın almiyo onada kafam takıldı.bebek icerde mutsuz diyo.ama ben birazdaha kalsın istiyorum diyo.3400 gr olmuş kızım muhtemelen pazartesi kasım aralık annelerinin ilk bebeği geliyo:)ama ekim bebeği olarak.kızlar çok heycanliyim stresliyim garip duygular yaşıyorum.
Buarada tülleri sormussunuz kızlar daha gelmedi.gelince eklemeye çalışırım.daha odamız bile gelmedi bizim.heralde kızım onlardan önce gelicek.Allahtan beşiği hazır:)
Kızlar dua edin bize pazartesiye kadar ınş bi sorun olmaz sürekli oynuyomu diye elim karnimda geziyorum.artık uyuyamamda ben.
inş canım sonçlar güzel çıkar dua edin bize..
canım benim anlattığım dr ları poliklnikte göremezsiz proflardan bahsediyorum
ben serviste yattım ya 13 gün orda hepsiyle tanışma fırsatım oldu..
serviste yabancı bir bayan dr var adı tea sarışın bi dr o genelde oluyor..
ama erkek dr lar genelde iyi oluyyor uzun saçlı bi erkek dr var birde kızıl saçlı erkek dr bunlardan biri mi senin bahsettiğin acaba?
ankarali iyi olduguna cok sevindim ins hep boyle devam eder
aksoyoğlu canım iğneyi bizde kestik maalsef ve sen böyle deyince tırstım
dr nada çok kızdım neden almıyor bebeği neden sormadın canımn yaaaa
hareketleirnde azalma hissedersen bence git hemen ve eğer o almazsa başka dr a git
çok korkuyorum bende
yarın ben tekrar bi hematoloji ile görüşcem kullansam ne zararı olur diye..
Benımle ılgılenen doktor sıyah uzun saclı olan adı Kemal di cok ıyıydı.Dıger kızıl saclı olanın bende hıc ıyı hatırası yok rahım fılmı cekmısdı cok canım yanmısdıBıde Tevfık Bey var degısık bırısı ama sevıyorum.Son olarak da mukemmel bı doktorda olan Husnu Bey var ustune tanımam buyuk amelıyatlara gırıyor.Ben o sarısın doktordan memnun kalmadıgım ıcın devam etmedım o hastaneye ama sen anlatınca merak ettım o yuzden sordum.
Benımkını de kestıler ama okuyunca bende korktum ve doktora daha salı gunu gıdıcem sen sorunca bılgılendır bızı gercekten onunla ılgısı varmı acaba:18:
Herkese meraba kızlar
kizlar sizce benimkizlar nezaman dogar
cok korkuyomda dogacaklar diye
ilk aklinizdan ne geciyosa onu yazin
kizlar sizce benimkizlar nezaman dogar
cok korkuyomda dogacaklar diye
ilk aklinizdan ne geciyosa onu yazin
senin hangi haftada kestiler
benim acile gidince kestiler 13 gün boyunca hergün doplerde kan akışına günde 3-4 kezde nst de kalp atışlarına baktılar acaba kesince sorun olcak mı diye hiç sorun olmadı ama bu olmayacağı anlamına gelir mi bilmiyorum...bende korkuyorum...yarın inş girip sorablirim hematolojiye...