2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Merhabalar; biz iyiyiz çok şükür gün sayıyoruz artık. Kısmetse 2 haftamız kaldı. Evim çarşıya yakın ama yürüme mesafesi değil, arabayla 5 dakikaama artık araba kullandığımda kızıyorlar bana bende biri götürürse dışarı çıkıyorum onun dışında hep evde yatıyorum. Pazar günü adet sancısı gibi sancım vardı korktum valla bişey mi olacak diye ama 2 gündür geçti çok şükür. benden 1 hafta büyük 2 kişi doğum yapınca bende artık hep tedirginim. Ev aldı başını gidiyor, eşim önemsemiyor ama ben çok rahatsızım yinede elimi bişeye sürmek içimden gelmiyor. Bizde haberler böyle. İnşallah gününü bekler kızımız.
Maşallah canım iyi olmanıza sevindim. 2 haftacık daha dayan az kaldı bebişine kavuşmaya bende araç kullanmıyorum 2 haftadır izin yok banada.artık bebişler doğsun çıkar gezeriz ..

merhabalar;
bende cok meraklandım aaksoyoglu mutlakaa ugrardı bayadır sesi yok .
bana doktorum bol bol yürü dedi rudi cıktım biraz yürüm diye yolda kaldım yürüyemedim .bende evdeyim bütün gün dinleniyorum
18 ekim de kontrol var heyecanla kontrol günümü bekliyorum .sen nasılsın hazırlıklar ne durumda bu arada taç ın bebek uyku setini aldım cok güzel modellerine bir bak .Bize oda alırken hediye ettikleri gibi degil.
Canım dr sana neden yürü dedi sonuçta biz sezeryan olacağız ya yürüyüş felan bize ne fayda eder ki ben de dinlenmeye çalışıyorum çok mümkün olmasa da zaten 10 dakika yürüsem kasıklarım ağrıyor..senin hazırlıklar sona yaklaştı sanırım benim ortalarda odasını sipariş ettik, 2 karyola ama büyümeyen tipten,1 oyuncak dolabı,1 şifonyer, 1 oyuncak askılığı raf şeklinde,ve 3kapılı dolap bu arada odalarımız birbirine çok benziyor ufak farklar var tabi. ama genelde aynı gibi. Güle güle kullansın bebişlerin gerçekten çok güzel olmuş. taç uyku setine bende bakayım teşekkürler..

Oh oh sizlEr 30 u gectiniz masallah ikislerle insallah rabbim banada gecmeyi nasip eder banada dua edin
Ikiz cok zor cok benim kimsemde yok dogduktan sonra nasil bakacam bazen cok dusunduruyo beni
Ama allah bi yolunu verir bide ben gecsem rahatliycam su 30 u
Yatmaktan fenalik gelmeye basladi bunada sukur

Canım senin için dua ediyorum inşallah 36. haftaları da göreceksiniz. dünyaya sağlıklı gelsinler bakılırlar büyür giderler pratik oluveririz her şey dört dörtlük olmasada bir şekilde yeteriz biz bebeklerimize.bu kadar bekledik yeter ki sağlıklı olsunlar..
evet oda takımları yerleştirmeye ugrasıyoruz kaç gündür bugün uyku seti yeni aldım serdik cekim dedim inşş uyurlar artık :)bilmiyorum kayınvalidem diyo bu karyolda birbirlerini uyutmazlar bir tane daha al diyo rudi sen 1 tane mi karyola aldın yanyana mı yatıracaksın .
canım ben 2 karyola aldım uyutmazlar birbirini diye. bir de kendi odama minik bişi aldım . ilk 3 ay benle odamda yatsınlar sonra kendi odalarına geçiririm diye düşündüm. ama şimdi düşünüyorum da aynı oda da 2 karyolada birbirlerinin sesinden rahatsız olup uyanırlar ; 2 yada tek karyola pek fark yok sanki aynı odada olduktan sonra. odanda yer varsa ilerleyen zamanlarda bir tane daha alıverirsin duruma göre..

meraba kızlar pazartesi randevum vardı.nst iyi dedi doktor.perşembeye yine randevu verdi.bakalım perşembe gün vericekmi bilmiyorum.belki ozamanda pazartesi gel diyebilir.ne kadar kalırsa içerde okadar iyi diyo.en sonunda sancılanıp gidicem galiba:))
benimde ayaklarım falan çok ağrıyo ama evde duramıyorum kızlar ya.annem kardeşim yakın onlara gidiyorum.onlarlada çarşıya falan gidiyoruz.sonra geliyorum evi toparlamaya çalışıyorum.temizlik falan artık yapmıyorum ama toplamasamda hiç huzurum kalmıycak.en zoruma giden bulaşık makinesini boşaltmak:)
bugün yine duramadım evde kızımın odasına tül aldım.heryerde bebek odası deyince barbieli falan tül çıkarıyolar.bende barbiyi hiç sevmiyorum.en sonunda winksli bari alıyım dedim içime sinmeden.hatta tam siparişi verdim çıkıyodum tülcüden ip tüller varya onları gördüm.çok hoşuma gitti.iki farklı renk üst üstte takılıp güzel modeller yapmışlar.bende şeker pembe ve fuşya iki kat olacak ondan sipariş verdim.çok hoşuma gittti.içime sindi.bi halımız kaldı.onada acele etmiycem artık.duss canım odanız çok güzel olmuş bayıldım:KK69:.bebişlerin iyi günlerde büyüsünler odalarında.şimdilik tek beşik yeter ama biraz ileride bir tane daha yaptırırsın canım tabi odanızda yer varsa.
sempatik hiç uğramaz oldu mehtapında çok az kaldı.bakalım hangimiz önce doğurucak:))buarada elifde yok nezamndır tek tek dağılıyoruz. kopmayalım kızlar ya inş doğumlardan sonrada yazışmaya devam edelim.sizleri seviyorummm.:KK16::KK16::KK16:
ip tül güzel tercih çok şık duruyorlar hem de farklı olmuş olsun :KK3:
bulaşık makinasınn sadece üstünü boşaltabiliyorum şu an altına eğilemiyorum.Az kaldı dayan canım . kendine çok ama çok dikkat et..

Son düzenleme:
sempatik nerelerdesin 30. hafta itibarı ile kilom 70.
bebişlerim ise 1 500 kg.:nazar::nazar:

canım benim karyola büyüyen karyola altına yatak da koydurdum benim yatak odasında yer yok eger yatamazsam bebekler den ayrı açıcam cocukların odasında yatıcam ben eşim biraz daha beklesin ne yapım:KK1:
benim doktorum başından beri taktı yürü diyo bol bol sezeryan olucak ama hareket etmek cok iyi gelirmis bebeklere .

duss sen hiç NST ye girdin mi ? bugun bana dr ikiz hamilelerin 30. haftadan itibaren nst ye girmeleri gerekli dedi ama pek inanamadım kendi dr değil söyleyen. ben de 1 hafta sonra girerim dedimçıktım hastaneden..umarım sorun olmaz.

canım benim karyola büyüyen karyola altına yatak da koydurdum benim yatak odasında yer yok eger yatamazsam bebekler den ayrı açıcam cocukların odasında yatıcam ben eşim biraz daha beklesin ne yapım:KK1:
benim doktorum başından beri taktı yürü diyo bol bol sezeryan olucak ama hareket etmek cok iyi gelirmis bebeklere .

beklesin baba olmak kolay değil:KK52:
evde yeterikadar hareket ediyorum ee alışveriş içinde çıkıyorum dışarıya , her çıktığımda eve zor atıyorum kendimi birde ayrıca yürüyemem sanırım ben. sen yine de azar azar yürü kısa mesafe .doktor sorarsada yürüdüm dersin kandırıver ne olacak.
bu arada kilo takip çizelgesini ben göremiyorum sayfa bozulmuşmu ne...

duss sen hiç NST ye girdin mi ? bugun bana dr ikiz hamilelerin 30. haftadan itibaren nst ye girmeleri gerekli dedi ama pek inanamadım kendi dr değil söyleyen. ben de 1 hafta sonra girerim dedimçıktım hastaneden..umarım sorun olmaz.[/QUOTbenim en son gittigim 30 hafta 5 günlükdü doktor lafını bile etmedi ,bidaha ki geldigin de kalp atımlarını dinleyecegim dedi acaba o ne oluyo nts mi?
yok artık ögrendim doktor ne sorarsa yaptım diyorum be sefer sürekli aferin sana diyo dediklerini yapmadıgımı söyledigim zaman cok kızıyo:KK17:sen ayda kaç kilo aldın ben bazen 3 bazen2 degişti sürekli gecen ay 2 kilo almısdım cok iyi dedi doktorum .iNSALLAH bu ay da 2 kiloyu gecmez.

Son düzenleme:
selam kizlarr nasilsiniz iyiisiniz dimi hepiniz, bende daha dogurmadim :) arada gelip bakiyorum
ozellikle su tablo isi moralimi cok bozdu, sitenin yeni duzenlemesinden dolayi eski tablo yapma sekli kaldirildi, burayi bildirdim yeni duzenleme yapilsin diye yani tablo ekranda gozukmyodu ama duzenlemeye basinca bilgiler yine vardi, bende hepsi yeniden duzenlensin diye bildirdim malesef 3 tablonun bilgileri tamamen silinmis :KK43:( sadece aralik tablosu kalmis oda kasim ayina kaymis, elimde eski bilgiler olsa yeniden duzenleme yaparim ama tum hepsi silindi, simdi herkesten tek tek bilgi toplamakta olmaz ozellikle kilo bildiriminde herkes hangi haftada hangi kilo nasil hatirlicakki :KK43: off ya buna cok moralim bozuldu bi kopyasini bile almadim aklimdan gecti ama duzenlenir dedim :KK43: simdi yeni yazdiginiz bilgileri duzenleme yapamiyorum kendiminkilerde dahil :KK43: bundan sonrada olmaz sanirim boylece kalir

bize gelirsek benimde bugun ultrason icin randovum vardi aslinda burda girilmiyor bu haftalarda ama bebisimizin kilosu az oldugu icin bidaha bakalim dedi, ve malesefki yine kilosu cok az ona moralim bozuldu suan dua ediyorum 2500 olsunda oyle dogsun diye
36+4 te 2318 gr olmus, cok az gorunuyor, ah bu mide belam varya onun korkusundan yemek yiyemyorm ne kendimi ne bebegi besleyebiliyorum, 2 aydir 1 kilo almisim yani 37 hafta oldum 10 kilo aldim, artik yemek zamani gelince yemekten korkuyorum yinemi yemek diye, ve suan bile gece oldu agzimdan geliyor acisu yatmaya korkuyorm

artik doktor haftaya randovu verdi mide ilacimi 1 alirken 2 al gunde su son haftada bebek iyi kilo alir cok iyi beslen dedi

bu ayin 22 de turkiyeye gidiyor 30 da geliyormus diyor ben gitmeden ya dogur yada ben gelene kadar bekle diye, esimde gitmeden dogurt dedi hani sunu sanci falan , oda haftaya bakalim bi durumuna dedi kilosu yerinde olsa okde daha 2500 olmadi , 3 kilo zor dogar diyor
ayin 30 a kadarda beklemem zannediyorum cunku bebek kafasi iyice asagida acilmam var baya dogum pozisyonunu tam almis durumda

ya bu hafta iyi beslenip kilosunu toparlayip 20si gibi dogurutur, yada 30dan once gelirse kendi doktorum dogurtmaz :KK43: kafam allak bullak oldu

tabi saglik olsun en onemlisi bebegin saglikli olmasi sukurki baska hic bi problem yok hersey gayet normal artik erken gelirsede kilosunu yavas yavas dogduktan sonra tamamlar

bizden smdilik bukadarr kizlarr dogum falan yaparsam mutlaka telden girip yazarim olmazsada faceden belli olur, goren arkadaslarda haber verir
yeterki hepimiz bi sagliklli bi sekilde alalim kucaklarimiza

duss canim bebek odasi cok guzelmis bebekler gule gule guzel gunlerde kullansin insallah
tam bende bu tur modellere bayiliyorum, Allah izin veriride bi evimiz olursa bende bu sekil bi oda istiyorum

Son düzenleme:
Sympathique iyi olmanıza sevindim. İnşallah bebişin biraz daha toparlanırda öyle doğar. Duss odanıza bayıldım. İnşallah sağlıkla büyür bebeişlerin odalarında. Bende böyle tüllü, krem, büyüyen oda istiyorum ama şimdi değilde 4-5 ay sonra alacağız kısmetse biz. Şimdilik odası boş duruyor kızımızın ayıracağımızda alacağız İnşallah. Bu odayı ne kadara nereden aldın? aaksoyoğlu sende yaptıracaktın sanıırm odanı resimlerini bekliyoruz. Sana ne kadara mal oldu? Tanıdığımız, evlenirkende mobilyalarımızı yaptırdığımız bir usta var, yaptırsak mı alsak mı karar veremedik henüz.

Kızlar birde birşey soracağım. Kardeşim işyerindeki bir arkadaşına Amerikadan mylicon gaz damlası ve desitin pişik kremi getiriyormuş bizim için. Arkadaşı kendi bebeğine kullanıyormuş ve çok memnunmuş. Nette biraz araştırdım olumlu şeyler okudum. Sizlerden bu markaları bilen var mı?

Arkadaslar gulsumu merak ettım yazmıo kaç gundur haberı olan varmı

canım merak ettiğin için çok sağolasın.
aksi gibi bizim leptop bozuldu herşey üst üste geldi eşim gitti yeni bi leptop aldı
siftah hemen girdim yazdım
çok şükür bi sorun yok iyiyz kızımla
yarın idrar testini götrcez marmaraya işte bakalım
cumaya randevu aldık bu arada

canım merak ettiğin için çok sağolasın.
aksi gibi bizim leptop bozuldu herşey üst üste geldi eşim gitti yeni bi leptop aldı
siftah hemen girdim yazdım
çok şükür bi sorun yok iyiyz kızımla
yarın idrar testini götrcez marmaraya işte bakalım
cumaya randevu aldık bu arada

Iyı olduguna sevındım benım de yarın kontrolum var medıpolde
Nasıl aldın randevuyu
Yukslıomu yıne tansıyonun hayırlı haberler alırız ınsallh

Iyı olduguna sevındım benım de yarın kontrolum var medıpolde
Nasıl aldın randevuyu
Yukslıomu yıne tansıyonun hayırlı haberler alırız ınsallh

ben almadım leptop bozuk oldğu için kız kardeşime aldırdım 12-01 arası her dakka bakman gerekiyor
tansiyonum iyi ama halsizim ya bi garip hissediyorum sanırım tuzsuz yediğim için
inş canım sende yaz yarın dr dan gelince

simpatcım benim kg 91 oldu canım:))
hastanede 7 kg verdim aslında kg değil ödem toplamşm meğer..
kızımda 4 ekimde 1288 gr dı
cuma yani 14 ekimde randevmuz var bakalım kaç gr almş benim tatlı kuzum
inş güzel almştır...

iyi geceler arkadaşlar;
Ankaralı canım bende seni düsünmeye başlamışdım bayadır sesi yok nasıl diye,cok şükür iyiymissiniz hep böyle güzel devam eder hamileligimin inşşş bebisin kilosu cok iyi gidiyo rabbim nazarlardan korusun inşş.
Sempatikcim canım inşş bebis doğduktan sonra ayrı eve çıkarsınız benim bir arkadaş da fransa da oturuyo du kayınvalide ile birlikte bugün haber aldım ayrı eve taşınmış cok mutluydu aklıma sen geldin inşş darısı sana .
mehterpeyker ben masko dan aldım bu model hep aklımdaydı cok beğenerek aldım 3.000 tl alıcagınız zaman pazarlık yapın baya indirim yapıyorlar.
aaksoylu baya beklettiler bebisin alınma zamanını benim doktorum da diyo hemen almam sonuna kadar bekletecegim sana gün vermiyorum dedi bende cok korkuyorum inşş sancı cekmeden alınır. B u dedigin perdeyi çok merak ettim eğer imkanın olursa resmini yükler misin? ben daha perde yaptırmadım modelini çok merak ettim nasıl birşey yaptıracağımı da bilmiyorum hepinizi çok öpt .Allaha emanet olun.

iyi geceler arkadaşlar;
Ankaralı canım bende seni düsünmeye başlamışdım bayadır sesi yok nasıl diye,cok şükür iyiymissiniz hep böyle güzel devam eder hamileligimin inşşş bebisin kilosu cok iyi gidiyo rabbim nazarlardan korusun inşş.
Sempatikcim canım inşş bebis doğduktan sonra ayrı eve çıkarsınız benim bir arkadaş da fransa da oturuyo du kayınvalide ile birlikte bugün haber aldım ayrı eve taşınmış cok mutluydu aklıma sen geldin inşş darısı sana .
mehterpeyker ben masko dan aldım bu model hep aklımdaydı cok beğenerek aldım 3.000 tl alıcagınız zaman pazarlık yapın baya indirim yapıyorlar.
aaksoylu baya beklettiler bebisin alınma zamanını benim doktorum da diyo hemen almam sonuna kadar bekletecegim sana gün vermiyorum dedi bende cok korkuyorum inşş sancı cekmeden alınır. B u dedigin perdeyi çok merak ettim eğer imkanın olursa resmini yükler misin? ben daha perde yaptırmadım modelini çok merak ettim nasıl birşey yaptıracağımı da bilmiyorum hepinizi çok öpt .Allaha emanet olun.

teşekkür ederim canım..artık sizlerleyim inş
iyi dimi kızımın kg su geri kalcak diye aklım çıkıyor valla
odanız hayrlı olsun sizinde

kızlar benim cleaxnı kesti dr lar 20 gündür almıyorum iğnemi
hastanede iken hergün kan akışına baktılar sorun yok dediler
ama benim için rahat değil
güya doğuma kadar kullancaktım ama tansiyon çıkınca kestiler

selam kizlarr nasilsiniz iyiisiniz dimi hepiniz, bende daha dogurmadim :) arada gelip bakiyorum
ozellikle su tablo isi moralimi cok bozdu, sitenin yeni duzenlemesinden dolayi eski tablo yapma sekli kaldirildi, burayi bildirdim yeni duzenleme yapilsin diye yani tablo ekranda gozukmyodu ama duzenlemeye basinca bilgiler yine vardi, bende hepsi yeniden duzenlensin diye bildirdim malesef 3 tablonun bilgileri tamamen silinmis :KK43:( sadece aralik tablosu kalmis oda kasim ayina kaymis, elimde eski bilgiler olsa yeniden duzenleme yaparim ama tum hepsi silindi, simdi herkesten tek tek bilgi toplamakta olmaz ozellikle kilo bildiriminde herkes hangi haftada hangi kilo nasil hatirlicakki :KK43: off ya buna cok moralim bozuldu bi kopyasini bile almadim aklimdan gecti ama duzenlenir dedim :KK43: simdi yeni yazdiginiz bilgileri duzenleme yapamiyorum kendiminkilerde dahil :KK43: bundan sonrada olmaz sanirim boylece kalir

bize gelirsek benimde bugun ultrason icin randovum vardi aslinda burda girilmiyor bu haftalarda ama bebisimizin kilosu az oldugu icin bidaha bakalim dedi, ve malesefki yine kilosu cok az ona moralim bozuldu suan dua ediyorum 2500 olsunda oyle dogsun diye
36+4 te 2318 gr olmus, cok az gorunuyor, ah bu mide belam varya onun korkusundan yemek yiyemyorm ne kendimi ne bebegi besleyebiliyorum, 2 aydir 1 kilo almisim yani 37 hafta oldum 10 kilo aldim, artik yemek zamani gelince yemekten korkuyorum yinemi yemek diye, ve suan bile gece oldu agzimdan geliyor acisu yatmaya korkuyorm

artik doktor haftaya randovu verdi mide ilacimi 1 alirken 2 al gunde su son haftada bebek iyi kilo alir cok iyi beslen dedi

bu ayin 22 de turkiyeye gidiyor 30 da geliyormus diyor ben gitmeden ya dogur yada ben gelene kadar bekle diye, esimde gitmeden dogurt dedi hani sunu sanci falan , oda haftaya bakalim bi durumuna dedi kilosu yerinde olsa okde daha 2500 olmadi , 3 kilo zor dogar diyor
ayin 30 a kadarda beklemem zannediyorum cunku bebek kafasi iyice asagida acilmam var baya dogum pozisyonunu tam almis durumda

ya bu hafta iyi beslenip kilosunu toparlayip 20si gibi dogurutur, yada 30dan once gelirse kendi doktorum dogurtmaz :KK43: kafam allak bullak oldu

tabi saglik olsun en onemlisi bebegin saglikli olmasi sukurki baska hic bi problem yok hersey gayet normal artik erken gelirsede kilosunu yavas yavas dogduktan sonra tamamlar

bizden smdilik bukadarr kizlarr dogum falan yaparsam mutlaka telden girip yazarim olmazsada faceden belli olur, goren arkadaslarda haber verir
yeterki hepimiz bi sagliklli bi sekilde alalim kucaklarimiza

duss canim bebek odasi cok guzelmis bebekler gule gule guzel gunlerde kullansin insallah
tam bende bu tur modellere bayiliyorum, allah izin veriride bi evimiz olursa bende bu sekil bi oda istiyorum

sempatikçiğim... Seni çok iyi anlıyorum... Aramızda sadece 1 gün var... Benim bebekte 36+3 te 2850 çıktı ... Ben de üzüldüm çünkü bu tahminlerde sapma da olabilir daha düşük de çıkabilir diye düşündüm... Ben de sancı vardı... Bebek küçük oluncadoktor bir magnezyum bir de bi ilaç daha verdi bebek daha 10 gün beklemeli en az dedi... Kilo alsın dedi...

Senin için de ya doktor değiştirmek kolay diil ama başka seçeneğin varsa bence değerlendir o kadar erken alma dicem ama ...bazı bebekler dışarıda daha hızlı kilo alırmış o da var... Benm de 20 ekim istiyordum doğumu... şimdi doktor onu 26 sına çekti ama tabi sancı da çıktı her an olabilir dedi...dinlenmemi söyledi... Bebek orda ne kadar kalırsa o kadar ii dedi... Bilmemm böle.. Gerçi biz nankörlük mü ediyoruz kilosunu dert ederek bilmiyorum ki...önemli olan sağlıklı olsun akciğerleri gelişmiş olsun yeter...

Benimle aynı olan arkadaşın bebeği:) 3200 gr oldu : ) bunları duyunca insan şaşırıyooo...: )

neyse ii ol... Bebeğin de sen de.. Ii haberlerini ver... Ama bence ikinci bir doktor seçeneğini değerlendirmelisin... Yurt dışında şartlar nasıl bilmiyorum ama...

öptüm... 36+6yım bugün...

çok heyecanlıyım...

Tek dileğim sağlıklı bir bebek olarak kucağıma almak kızıımı..

öyle işte..

Herkes ii olsun :)

Günaydın Kızlar
Bu hafta benim biraz zor geçiyor göbüşüm acaip kaşınıyor şu ana kadar hiç çatlagım yoktu 2 günde oluşmaya başladı zorluyorlar galiba artık,
bir de magnezyum günde bir kez alıyordum kramplarım çoğaldı gece ağlayarak uykumdan uyanmaya başladım doktorum magnezyumu 2 ye çıkarmamı söyledi onu denedim dün daha iyi oldum .
duss ben de perde konusunda kararsızım internetten perde resimleri buldum hoşuma gidenleri ekliyorum ama perdeci yapabilir mi bunu bilemiyorum..
$BEBEK PERDE 4.jpg $BEBEK PERDE 3.jpg

X