- 5 Haziran 2010
- 1.728
- 9
- Konu Sahibi Sympathique
- #4.161
Maşallah canım iyi olmanıza sevindim. 2 haftacık daha dayan az kaldı bebişine kavuşmaya bende araç kullanmıyorum 2 haftadır izin yok banada.artık bebişler doğsun çıkar gezeriz ..Merhabalar; biz iyiyiz çok şükür gün sayıyoruz artık. Kısmetse 2 haftamız kaldı. Evim çarşıya yakın ama yürüme mesafesi değil, arabayla 5 dakikaama artık araba kullandığımda kızıyorlar bana bende biri götürürse dışarı çıkıyorum onun dışında hep evde yatıyorum. Pazar günü adet sancısı gibi sancım vardı korktum valla bişey mi olacak diye ama 2 gündür geçti çok şükür. benden 1 hafta büyük 2 kişi doğum yapınca bende artık hep tedirginim. Ev aldı başını gidiyor, eşim önemsemiyor ama ben çok rahatsızım yinede elimi bişeye sürmek içimden gelmiyor. Bizde haberler böyle. İnşallah gününü bekler kızımız.
Canım dr sana neden yürü dedi sonuçta biz sezeryan olacağız ya yürüyüş felan bize ne fayda eder ki ben de dinlenmeye çalışıyorum çok mümkün olmasa da zaten 10 dakika yürüsem kasıklarım ağrıyor..senin hazırlıklar sona yaklaştı sanırım benim ortalarda odasını sipariş ettik, 2 karyola ama büyümeyen tipten,1 oyuncak dolabı,1 şifonyer, 1 oyuncak askılığı raf şeklinde,ve 3kapılı dolap bu arada odalarımız birbirine çok benziyor ufak farklar var tabi. ama genelde aynı gibi. Güle güle kullansın bebişlerin gerçekten çok güzel olmuş. taç uyku setine bende bakayım teşekkürler..merhabalar;
bende cok meraklandım aaksoyoglu mutlakaa ugrardı bayadır sesi yok .
bana doktorum bol bol yürü dedi rudi cıktım biraz yürüm diye yolda kaldım yürüyemedim .bende evdeyim bütün gün dinleniyorum
18 ekim de kontrol var heyecanla kontrol günümü bekliyorum .sen nasılsın hazırlıklar ne durumda bu arada taç ın bebek uyku setini aldım cok güzel modellerine bir bak .Bize oda alırken hediye ettikleri gibi degil.
Oh oh sizlEr 30 u gectiniz masallah ikislerle insallah rabbim banada gecmeyi nasip eder banada dua edin
Ikiz cok zor cok benim kimsemde yok dogduktan sonra nasil bakacam bazen cok dusunduruyo beni
Ama allah bi yolunu verir bide ben gecsem rahatliycam su 30 u
Yatmaktan fenalik gelmeye basladi bunada sukur
Canım senin için dua ediyorum inşallah 36. haftaları da göreceksiniz. dünyaya sağlıklı gelsinler bakılırlar büyür giderler pratik oluveririz her şey dört dörtlük olmasada bir şekilde yeteriz biz bebeklerimize.bu kadar bekledik yeter ki sağlıklı olsunlar..
canım ben 2 karyola aldım uyutmazlar birbirini diye. bir de kendi odama minik bişi aldım . ilk 3 ay benle odamda yatsınlar sonra kendi odalarına geçiririm diye düşündüm. ama şimdi düşünüyorum da aynı oda da 2 karyolada birbirlerinin sesinden rahatsız olup uyanırlar ; 2 yada tek karyola pek fark yok sanki aynı odada olduktan sonra. odanda yer varsa ilerleyen zamanlarda bir tane daha alıverirsin duruma göre..evet oda takımları yerleştirmeye ugrasıyoruz kaç gündür bugün uyku seti yeni aldım serdik cekim dedim inşş uyurlar artık :)bilmiyorum kayınvalidem diyo bu karyolda birbirlerini uyutmazlar bir tane daha al diyo rudi sen 1 tane mi karyola aldın yanyana mı yatıracaksın .
ip tül güzel tercih çok şık duruyorlar hem de farklı olmuş olsunmeraba kızlar pazartesi randevum vardı.nst iyi dedi doktor.perşembeye yine randevu verdi.bakalım perşembe gün vericekmi bilmiyorum.belki ozamanda pazartesi gel diyebilir.ne kadar kalırsa içerde okadar iyi diyo.en sonunda sancılanıp gidicem galiba:))
benimde ayaklarım falan çok ağrıyo ama evde duramıyorum kızlar ya.annem kardeşim yakın onlara gidiyorum.onlarlada çarşıya falan gidiyoruz.sonra geliyorum evi toparlamaya çalışıyorum.temizlik falan artık yapmıyorum ama toplamasamda hiç huzurum kalmıycak.en zoruma giden bulaşık makinesini boşaltmak:)
bugün yine duramadım evde kızımın odasına tül aldım.heryerde bebek odası deyince barbieli falan tül çıkarıyolar.bende barbiyi hiç sevmiyorum.en sonunda winksli bari alıyım dedim içime sinmeden.hatta tam siparişi verdim çıkıyodum tülcüden ip tüller varya onları gördüm.çok hoşuma gitti.iki farklı renk üst üstte takılıp güzel modeller yapmışlar.bende şeker pembe ve fuşya iki kat olacak ondan sipariş verdim.çok hoşuma gittti.içime sindi.bi halımız kaldı.onada acele etmiycem artık.duss canım odanız çok güzel olmuş bayıldım.bebişlerin iyi günlerde büyüsünler odalarında.şimdilik tek beşik yeter ama biraz ileride bir tane daha yaptırırsın canım tabi odanızda yer varsa.
sempatik hiç uğramaz oldu mehtapında çok az kaldı.bakalım hangimiz önce doğurucak:))buarada elifde yok nezamndır tek tek dağılıyoruz. kopmayalım kızlar ya inş doğumlardan sonrada yazışmaya devam edelim.sizleri seviyorummm.
bulaşık makinasınn sadece üstünü boşaltabiliyorum şu an altına eğilemiyorum.Az kaldı dayan canım . kendine çok ama çok dikkat et..
Son düzenleme: