- 8 Aralık 2009
- 821
- 21
- Konu Sahibi Sympathique
- #4.201
sağolasın canım inş daha iyi oluruz bundan sonra
ben kurbandan önce doğurmayacağım diyorum kendi kendime hep:))
bende hep oyle diyom
32 den once dogurmam diyom ama 9nsallah hayirlisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolasın canım inş daha iyi oluruz bundan sonra
ben kurbandan önce doğurmayacağım diyorum kendi kendime hep:))
Benım daha yenı 3 gun oldu ama senınkı gıbı hıc bı tetkık yapılmadı sen gene sanslısın ben korktum valla
Gulsum kontrolden geldım çok şukur hersey yolunda kılolarımız ıyı arasında 1 gun fark var ciğer geliştiriciyi haftaya yapıcaktık ama şekerden dolayı yapamıyoruz dahılıyeye gıtcem haftaya o ne derse ona göre yapıcaz
Şekerı yukseltırmış dahılıyenın kararına göre yapılacak
Evde tansıyonumu ölçtum gittim normaldı oraya gıdınce yıne yuksek çıktı hastanede yattıgımı bişey bulamadıklarını söyledım heyecandan yukselıo bıde yorulursam
Bıdaha ölçmiyecegım dedı doktor
[sıze=2][/sıze]
canım bak yarın 29 haftan bitiyor daha ne azabı masallah kızlarına inşş daha da giderler ama artık risk azaldı korkma mutlu ol.
aaksoyoglu o kadar çok heyecanlandım ki anlatamam ilk bebeşimiz geliyor çok mutlu oldum masallah kilosu da iyi ama benim de kafam takıldı niye almıyor amgdem öyle doktorlarda bir garip ama vardır bir bildikleri.bol bol dua edicem rabbim kolaylaştırsın doğumunu .
bu doktor seni niye bu kadar strese sokuyo anlamadım haftanız geldi, kilonuz gayet iyi maşşalah 2 gün için bu kadar üzüntü yaşatması tuhaf yani vardır bir bildiği diyelim
bak bide kızım kilo almıyo diye boşuna üzüldün 3.400 olmuş şifa hanım
inşallah sağlıkla gelicek kuzucuğun ilk annemiz olarak ta doğum hikayeni bekliyorum burdan
canım ya madem kan akışında problem var diyo niye seni riske sokuyoki alsın hemen haftanda tamam bebeğinin kilosu maşallah güzel.hem bebekde mutsuzmuş keşke tekrar konuşsaydın..inşllah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu ..
ben kan sulandırıcımı sezeryandan 1 gün öncesine kadar vurdum doğumdan sonrada hemşire vurdu nede kestiki seninkini acaba.
inan bende çok heycanlandım bu topiğin açılşını sen yapıyosun buarada göğüs kremin varsa başla şimdiden sürmeye :))
aksoyoğlu canım iğneyi bizde kestik maalsef ve sen böyle deyince tırstım
dr nada çok kızdım neden almıyor bebeği neden sormadın canımn yaaaa
hareketleirnde azalma hissedersen bence git hemen ve eğer o almazsa başka dr a git
çok korkuyorum bende
yarın ben tekrar bi hematoloji ile görüşcem kullansam ne zararı olur diye..
Canım dualarım seninle ve topiğimizin ilk bebişi ile. Yalnız benim ticker ında gördüğüm kadarı ile kalan gün sayısı 15 yazıyor. ee bugun ayın 13 ü + 15 gün = 28 ekim ediyor. dolayısı ile sen zaten ekim annesi imiş sin yanılıyo muyum ? Sen yarın bir daha dr unla konuş istersen hem için rahat eder hem de haftası ve kilosu uygun neden bekletiyorsun dersin.
Canım olumlu düşün olumlu olsun herşey,
kötüyü düşünerek hiçbir şey elde edemeyiz unutma
açıkcası ilk aklımdan geçen 32.hafta , sonra geçen 36.hafta. hadi hayırlısı bakalım..
Gunaydın arkadaslar dun aksam acıle gıttım sancım vardı ıdrar yolu ıltıhabı baslangıcıymıs.Tam ohh deyıp rahatlarken doktor bombayı patlattı.Benım erken dogum rıskım vardı kanamalıydı hatırlarsanız plesanta asagıda rahımı kapatıyor dıye.Nasıl oluyorsa plesanta rahım duvarının ıcıne gırmıs dogumum cok rısklı 8 unıte kadar kana ıhtıyac olabılırmıs kan bankası olan devlet hastanesınde dogum yapıcakmısım,kanama durdurulamazsa rahım alınırmıs artık devamını dusunmek bıle ıstemıyorum.Bebegım cok sukur ıyı ama bu sartlar altında bebegımıde erken dunyaya getırmek zorunda kalabılırmısım.Bugun doplere gırıcem herseyı netlesıcek plesantanın ne kadar ıcerıde oldugu falan.Bana dua edın ne olur cok korkuyorum bu kadar gelıp bebegımı kucagıma alamamakdan korkuyorum
Kizlqr ultrasondan geldim
Kizlar iyi cok sukur 1200 gr oburu1500gr olmus masallah
Pazarteside kontrolum var bide diyetisyene gidicem seker icin
Dualarimiz birbirimize ins
Allaha emanetiz
Masallah kızlar kocaman olmuş annesi hadı çok sukur ıyısınız senı okudukça mutlu oluyorum korkutmuştun bızı
Kizlqr ultrasondan geldim
Kizlar iyi cok sukur 1200 gr oburu1500gr olmus masallah
Pazarteside kontrolum var bide diyetisyene gidicem seker icin
Dualarimiz birbirimize ins
Allaha emanetiz
kardelen masallah sükürler olsun rabbime bak güzel güzel büyüyorlar annesi kızların bu arada isim düsünmeye başladın mı?
kızlar ben bugün hastane çıkışlarımızı ütüledim kaldırdım hazır sadece valize konucak bakalım ne zaman gelicekler rosestel 37 haftaya bayıldım inşş hepimizin ki gider o haftalara .
kardelen masallah sükürler olsun rabbime bak güzel güzel büyüyorlar annesi kızların bu arada isim düsünmeye başladın mı?
kızlar ben bugün hastane çıkışlarımızı ütüledim kaldırdım hazır sadece valize konucak bakalım ne zaman gelicekler rosestel 37 haftaya bayıldım inşş hepimizin ki gider o haftalara .