2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Benım daha yenı 3 gun oldu ama senınkı gıbı hıc bı tetkık yapılmadı sen gene sanslısın ben korktum valla

hııı senin yeni mi kesildi
ben acile gittiğim gece yani 24 eylülde kesildi nerdeyse 20 gün olcak..
senin mutasyonun neydi homozigot mu heterezigot mu
homozigotu daha riskli görüyor dr lar

Gulsum kontrolden geldım çok şukur hersey yolunda kılolarımız ıyı arasında 1 gun fark var ciğer geliştiriciyi haftaya yapıcaktık ama şekerden dolayı yapamıyoruz dahılıyeye gıtcem haftaya o ne derse ona göre yapıcaz
Şekerı yukseltırmış dahılıyenın kararına göre yapılacak
Evde tansıyonumu ölçtum gittim normaldı oraya gıdınce yıne yuksek çıktı hastanede yattıgımı bişey bulamadıklarını söyledım heyecandan yukselıo bıde yorulursam
Bıdaha ölçmiyecegım dedı doktor

maaşallah canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
inş bende yarın güzel haberler veririm

[sıze=2][/sıze]
canım bak yarın 29 haftan bitiyor daha ne azabı masallah kızlarına inşş daha da giderler ama artık risk azaldı korkma mutlu ol.

aaksoyoglu o kadar çok heyecanlandım ki anlatamam ilk bebeşimiz geliyor:KK9: çok mutlu oldum masallah kilosu da iyi ama benim de kafam takıldı niye almıyor amgdem öyle doktorlarda bir garip ama vardır bir bildikleri.bol bol dua edicem rabbim kolaylaştırsın doğumunu .

saol canım benim benimde heyecan dorukta..benim doktor takıntılı.aradık dedik yarın alınsa olmazmı diye.doktorda git hastaneye bidaha gir nst ye dedi.bizde saat 22:00 gibi gittik.girdim nst ye sonuç yine aynı bekle almıcam pazartesi alıcam dedi.niye bu kadar ısrar ediyo anlamadım.pazartesiye kadar nasıl dayancam bilmiyorum.sürekli oksijensiz kalıcak diye korku içindeyim

bu doktor seni niye bu kadar strese sokuyo anlamadım haftanız geldi, kilonuz gayet iyi maşşalah 2 gün için bu kadar üzüntü yaşatması tuhaf yani vardır bir bildiği diyelim
bak bide kızım kilo almıyo diye boşuna üzüldün 3.400 olmuş şifa hanım :nazar:
inşallah sağlıkla gelicek kuzucuğun ilk annemiz olarak ta doğum hikayeni bekliyorum burdan

canım bende anlamıyorum ya bu doktoru duss a da yazdım demin.aradım yarın alınsın diye almıcam bekle diyo adam.kilosuda çok şükür canım artmış bu kadar az kan akışı ile yine iyi beslenmiş bebeğim...

canım ya madem kan akışında problem var diyo niye seni riske sokuyoki alsın hemen haftanda tamam bebeğinin kilosu maşallah güzel.hem bebekde mutsuzmuş keşke tekrar konuşsaydın..inşllah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu ..
ben kan sulandırıcımı sezeryandan 1 gün öncesine kadar vurdum doğumdan sonrada hemşire vurdu nede kestiki seninkini acaba.
inan bende çok heycanlandım bu topiğin açılşını sen yapıyosun buarada göğüs kremin varsa başla şimdiden sürmeye :))

ya en çok bebeğimin mutsuz olduğuna üzüldüm canım.resmen öyle diyo doktor içerde mutsuz diyo rahim artık bebeği taşımaya elverişli değil diyo.ve ısrarla bekliyor.bundada vardır bir hayır dedim artık.
göğüs kremi aldım canım şimdi sürmeye başlıyım ozaman ben çatlamadan alalım önlemini demi:)

aksoyoğlu canım iğneyi bizde kestik maalsef ve sen böyle deyince tırstım
dr nada çok kızdım neden almıyor bebeği neden sormadın canımn yaaaa
hareketleirnde azalma hissedersen bence git hemen ve eğer o almazsa başka dr a git
çok korkuyorum bende
yarın ben tekrar bi hematoloji ile görüşcem kullansam ne zararı olur diye..

canım benim 34 haftalıkken kestik iğneyi.31 haftadan 34 haftaya 850 gr kilo alan bebek iğneyi 34 de kestik 36 haftada 150 gr aldı sadece.seninde bi sorun olcal olsa zaten olurdu şimdiye kadar.keserken dedim ben doktora ya kan akışı azalırsa diye bu saatten sonra en kötü ihtimal doğar bişey olmaz dedi.akşamda adım yarın alınsın diye almıyor bekle pazartesiyi dedi.kan akışı idare eder şimdilik diyo ama oksijensiz kalırsa diye korkuyorum ben.senin pıhtılaşma heterezigotmu homozigotmu canım

Canım dualarım seninle ve topiğimizin ilk bebişi ile. Yalnız benim ticker ında gördüğüm kadarı ile kalan gün sayısı 15 yazıyor. ee bugun ayın 13 ü + 15 gün = 28 ekim ediyor. dolayısı ile sen zaten ekim annesi imiş sin yanılıyo muyum ? Sen yarın bir daha dr unla konuş istersen hem için rahat eder hem de haftası ve kilosu uygun neden bekletiyorsun dersin.

Canım olumlu düşün olumlu olsun herşey,
kötüyü düşünerek hiçbir şey elde edemeyiz unutma
açıkcası ilk aklımdan geçen 32.hafta , sonra geçen 36.hafta. hadi hayırlısı bakalım..

saaol canım arkadaşım.benim başlarda geç tutunma oldu diye bir hafta geriden sayıyordu doktorum.ozaman kasımın başı gibi olucaktı doğum.ama 4.aydan sonra arayı kapattı kızım haftasını tam son sat tarihine göre hesaplamaya başladık.o yüzden ekim annesi oldum canım:))

Gunaydın arkadaslar dun aksam acıle gıttım sancım vardı ıdrar yolu ıltıhabı baslangıcıymıs.Tam ohh deyıp rahatlarken doktor bombayı patlattı.Benım erken dogum rıskım vardı kanamalıydı hatırlarsanız plesanta asagıda rahımı kapatıyor dıye.Nasıl oluyorsa plesanta rahım duvarının ıcıne gırmıs dogumum cok rısklı 8 unıte kadar kana ıhtıyac olabılırmıs kan bankası olan devlet hastanesınde dogum yapıcakmısım,kanama durdurulamazsa rahım alınırmıs artık devamını dusunmek bıle ıstemıyorum.Bebegım cok sukur ıyı ama bu sartlar altında bebegımıde erken dunyaya getırmek zorunda kalabılırmısım.Bugun doplere gırıcem herseyı netlesıcek plesantanın ne kadar ıcerıde oldugu falan.Bana dua edın ne olur cok korkuyorum bu kadar gelıp bebegımı kucagıma alamamakdan korkuyorum

Gunaydın arkadaslar dun aksam acıle gıttım sancım vardı ıdrar yolu ıltıhabı baslangıcıymıs.Tam ohh deyıp rahatlarken doktor bombayı patlattı.Benım erken dogum rıskım vardı kanamalıydı hatırlarsanız plesanta asagıda rahımı kapatıyor dıye.Nasıl oluyorsa plesanta rahım duvarının ıcıne gırmıs dogumum cok rısklı 8 unıte kadar kana ıhtıyac olabılırmıs kan bankası olan devlet hastanesınde dogum yapıcakmısım,kanama durdurulamazsa rahım alınırmıs artık devamını dusunmek bıle ıstemıyorum.Bebegım cok sukur ıyı ama bu sartlar altında bebegımıde erken dunyaya getırmek zorunda kalabılırmısım.Bugun doplere gırıcem herseyı netlesıcek plesantanın ne kadar ıcerıde oldugu falan.Bana dua edın ne olur cok korkuyorum bu kadar gelıp bebegımı kucagıma alamamakdan korkuyorum

bebet canım masallah :nazar:artık erken degil korkma bak ne güzel 34 haftayı bitirmek üzeresin,inşş bir sorun olmadan bebiş de sende kurturursun . olumsuz düsünmeyelim rabbim yardımcınız olsun bol bol inşirah süresini oku doğumu kolaylaştırırmış.

Bebetcim gecmis olsun canim korkma
Zaten tehlikeli haftalari atlatmisiin sukur
Benim 10 haftadir dogum riskim var ama bi bebegin dogumunu allahtan baskasi bilemez
Rabbim yardimcin olsun

Kizlqr ultrasondan geldim
Kizlar iyi cok sukur 1200 gr oburu1500gr olmus masallah
Pazarteside kontrolum var bide diyetisyene gidicem seker icin
Dualarimiz birbirimize ins
Allaha emanetiz:KK54:

Masallah kızlar kocaman olmuş annesi hadı çok sukur ıyısınız senı okudukça mutlu oluyorum korkutmuştun bızı

Merhaba arkadaşlar.

Görüşmeyeli inşallah hepiniz iyisinizdir. Biz bugün 34. haftamızı tamamladık. 76 kiloya ulaştım. Genel olarak durumumuz iyi ama uyurken bel ağrılarım felan rahatsız ediyor biraz.

Aaksoyoğlu, canımcım bebeğimiz, şifamız hayırlısıyla gelecek bak. Sen moralini yüksek tutup kızınla konuş. o da stresten çıkacaktır. Dualarımız seninle, hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Kardelencim, çok şükür senin kızlarda iyiymiş. Sizce hangi haftada doğumum olur diye sormuşsun ya, ben en az 36 diyorum. Senin gibi ikizlere hamile olan arkadaşım 37+5 de alındı. İnşallah seninkilerde vakti zamanında sağlıkla gelir.

Bebetcim, senin içinde ben olumsuz düşünmüyorum. Doktor genelde en küçükayrıntıyı düşünüyorlar. Ama inşallah sorunsuz gelecek bebişin. Rahat olup bol bol dua et canım. Bizim de dualarımız sizlerle...

Topikteki diğer tüm arkadaşların yazılarını okudum, atladığım yoksa herkesin iyi olduğunu okudum, çok mutlu oldum.

Sağlıcakla kalın, çok öpüyorum...

Bu arada sanki Elif'in mesajlarına rastlayamadım. Haberiniz var mı? yoksa ben mi karıştırdım?

kardelen masallah:nazar::nazar: sükürler olsun rabbime bak güzel güzel büyüyorlar annesi kızların bu arada isim düsünmeye başladın mı?
kızlar ben bugün hastane çıkışlarımızı ütüledim kaldırdım hazır sadece valize konucak bakalım ne zaman gelicekler rosestel 37 haftaya bayıldım inşş hepimizin ki gider o haftalara .

Son düzenleme:
kardelen masallah:nazar::nazar: sükürler olsun rabbime bak güzel güzel büyüyorlar annesi kızların bu arada isim düsünmeye başladın mı?
kızlar ben bugün hastane çıkışlarımızı ütüledim kaldırdım hazır sadece valize konucak bakalım ne zaman gelicekler rosestel 37 haftaya bayıldım inşş hepimizin ki gider o haftalara .

OH oh sen tamamlamissin hazirliklari
Kilosu iyi sizce kizlar ya keske ikiside 1500 olsaydi ama cok sukur rabbime
37 lere falan bende bayiliyom ama ben duramam galiba okadar
Tabi dogum ve olumu ancak allah bilir
Ben 32 ye falanda raziyim kizlar allah hayirlisini versin
Bence galiba en gec 34 te falan gelir benim sabirsizlar
Aman saglikli olsunlar hayirli evlat olsunlarda......
Ayyy keske hayirlisiyla 34 olsam ne guzel hayal gibi geliyo bana

OH oh sen tamamlamissin hazirliklari
Kilosu iyi sizce kizlar ya keske ikiside 1500 olsaydi ama cok sukur rabbime
37 lere falan bende bayiliyom ama ben duramam galiba okadar
Tabi dogum ve olumu ancak allah bilir
Ben 32 ye falanda raziyim kizlar allah hayirlisini versin
Bence galiba en gec 34 te falan gelir benim sabirsizlar
Aman saglikli olsunlar hayirli evlat olsunlarda......
Ayyy keske hayirlisiyla 34 olsam ne guzel hayal gibi geliyo bana

X